-
@alex-mix said in Toyota C-HR 2016:
Δεν το νομιζω γιατι ελλαδα θα ερθει μεσα 24 λογικα.Μαλλον καμμια αυξηση θελουν να κανουν για αποχαιρετηστηριο
2024 ναι, αλλά οι παραγγελίες του τωρινού μάλλον έχουν καλύψει όλη την παραγωγή μέχρι να σταματήσει. Αυτό τουλάχιστον μου είπαν εμένα - θα το δούμε σύντομα.
-
@izz said in Toyota C-HR 2016:
@stavrapt said in Toyota C-HR 2016:
@dimpapadok said in Toyota C-HR 2016:
Παιδιά η sim για τις υπηρεσίες myT που βρίσκεται μέσα στο αμάξι ? Και τι sim είναι ?
Αυτό που ξέρω είναι ότι 4 χρόνια μετά την αγορά θα πρέπει να πληρώνουμε συνδρομή
Κατά τη παράδοση ο πωλητής μου είπε 10 χρόνια ότι είναι δωρεάν όχι 4..
Στην εφαρμογή MyT γράφει πότε λήγει η δωρεάν υπηρεσία . Σε μένα (Corolla MY2022) το Toyota Smart Connect λήγει σε 4 χρόνια από την αγορά. Τόσο ήταν και στο C-HR.
@dimpapadok said in Toyota C-HR 2016:
Παιδιά η sim για τις υπηρεσίες myT που βρίσκεται μέσα στο αμάξι ? Και τι sim είναι ?
Αυτό που ξέρω είναι ότι 4 χρόνια μετά την αγορά θα πρέπει να πληρώνουμε συνδρομή
Κατά τη παράδοση ο πωλητής μου είπε 10 χρόνια ότι είναι δωρεάν όχι 4..
Στην εφαρμογή MyT γράφει πότε λήγει η δωρεάν υπηρεσία . Σε μένα (Corolla MY2022) το Toyota Smart Connect λήγει σε 4 χρόνια από την αγορά. Τόσο ήταν και στο C-HR.
Που το βλέπω αυτό; Στην εφαρμογή όταν πατάω όρους χρήσης συνδεδεμένων υπηρεσιών με πετάει έξω. Αν είναι εκεί
ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΜΟΥ -> ΕΞΥΠΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (scroll στο κατω μέρος που αναφέρει ημερομηνία λήξης)
Δεν έχει σε εμένα έξυπνες υπηρεσίες έχω active sedan αν παίζει κάποιο ρόλο.
Νομίζω από style και επάνω είχεΣτο Corolla του 2022 , έξυπνες υπηρεσίες είχε από την Style και πανω.
Οπότε η συνδρομή για τις έξυπνες υπηρεσίες μήπως έχει διάρκεια 4 χρόνια και η σύνδεση της sim 10; Τι να ισχύει άραγε;
Χωρίς υπηρεσίες η SIM ειναι μάλλον άχρηστη. Ενδιαφέρον θα έχει το κόστος της συνδρομής μετά την τετραετία .
Πως άχρηστη έχει tracking κατάσταση οχήματος και παρακολούθηση κατανάλωσης και άλλα+ την υπηρεσία sos
Φοβερό σπορ η παρακολούθηση της κατανάλωσης. Βγαίνει και σε παιχνίδι;
-
Εγώ βλέπω πρώτο 3μηνο του 2024 και σίγουρα είμαστε από τους πρώτους που θα παρουμε όπως είχε γίνει με την πρωτη γενιά. Επίσης το νέο μοντέλο δεν θα πωλείται στις ΗΠΑ που σημαίνει λιγότερο φόρτο εργασίας για το εργοστάσιο του γείτονα...
-
Ιδιοκτήτης (όχι πωλητής) αντιπροσωπείας ΤΟΥΟΤΑ που ρώτησα, μου απάντησε ότι τον Αύγουστο θα παραδώσουν τα τελευταία CHR.
Η νέα Corolla είχε παρουσιαστεί τον Ιούνιο του 2022, τιμές βγήκαν τον Ιανουάριο του 2023 και οι πρώτες παραδώσεις άρχισαν Μάρτιο-Απρίλιο. Είναι πολύ πιθανό τα ίδια, έναν χρόνο μετά, να ισχύσουν και για το νέο CHR. -
Κηφισιά - Πειραιάς σήμερα
C-HR 1.8 Hybrid GR Sport Ultimate Edition (19ρες ζάντες - 2 άτομα).
Κόστος διαδρομής : 1,6lt/100km X 22,1 km = 0,35 lt X 1,85 € = 0,65 € ή 0,03€ το χιλιόμετρο.
-
ααστοδια!
-
Γι αυτο βλεπω πολλα ταξι πλεον υβριδικα.
Τι να καψουν μεσα στην πολη πηγαινοντας με 25-30χλμ/ωρα?Σε ταξιδι τι καιει? Κ με ποση μεση ωριαια?
-
@chrisk6 said in Toyota C-HR 2016:
Σε ταξιδι τι καιει? Κ με ποση μεση ωριαια?
Εξαρτάται την ταχύτητα. Εμένα η Κορόλα ειναι στο 5.5-6 με ταχύτητες 130-140χαω (όχι Μ.Ω) στην Ε.Ο. Σε πιο γρήγορο ταξίδι (μόνος μου χωρίς το παιδί) προς Σούρπη που πήγαινα 150-160 είδα και το 6.7.
-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2016:
Σε ταξιδι τι καιει? Κ με ποση μεση ωριαια?
Εξαρτάται την ταχύτητα. Εμένα η Κορόλα ειναι στο 5.5-6 με ταχύτητες 130-140χαω (όχι Μ.Ω) στην Ε.Ο. Σε πιο γρήγορο ταξίδι (μόνος μου χωρίς το παιδί) προς Σούρπη που πήγαινα 150-160 είδα και το 6.7.
Δεν ξερω ποση διαφορα εχει το Corolla με το CHR αλλα αυτες οι τιμες ειναι πολυ χαμηλες.
Δηλαδη ξεκινας λεμε απο Αθηνα κ φτανεις χωριο κ γραφει 5.5-6 ταξιδευοντας με 130-140?
Εντυπωσιακο. -
Τι να καψουν μεσα στην πολη πηγαινοντας με 25-30χλμ/ωρα?Σε ταξιδι τι καιει? Κ με ποση μεση ωριαια?
Δεν πήγαινα μεσα στην πολη με 25-30 km/h.
Τον Κηφισό κατέβηκα με μέση ωριαία 33km/h.
Αν συνυπολογισεις τη πάντα δύσκολη είσοδο στον Πειραιά, στον Κηφισό πήγαινα στα σημεία που άνοιγε με 80-90 km/h.
Για το ταξίδι που ρώτησες:Κηφισιά - Ξυλόκαστρο
4 άτομα, full πορτ παγκάζ, A/C, 4 στάσεις σε διόδια (Αττική Οδός, Ελευσίνα, Ισθμός, Κιάτο), που χαλάνε σημαντικά τη μέση ωριαία. Δεν έχω e-pass.
Μέση ωριαία ολης της διαδρομής 101km/h.
Στην πραγματικότητα, πήγαινα με 140-160 km/h συνέχεια στον αυτοκινητοδρομο. -
@bill_hsd said in Toyota C-HR 2016:
Δεν πήγαινα μεσα στην πολη με 25-30 km/h.
Τον Κηφισό κατέβηκα με μέση ωριαία 33km/h.
Αν συνυπολογισεις τη πάντα δύσκολη είσοδο στον Πειραιά, στον Κηφισό πήγαινα στα σημεία που άνοιγε με 80-90 km/h.
Για το ταξίδι που ρώτησες:Κηφισιά - Ξυλόκαστρο
4 άτομα, full πορτ παγκάζ, A/C, 4 στάσεις σε διόδια (Αττική Οδός, Ελευσίνα, Ισθμός, Κιάτο), που χαλάνε σημαντικά τη μέση ωριαία. Δεν έχω e-pass.
Μέση ωριαία ολης της διαδρομής 101km/h.
Στην πραγματικότητα, πήγαινα με 140-160 km/h συνέχεια στον αυτοκινητοδρομο.Πολυ καλο με τα δεδομενα που παρεθεσες.
Για τον Κηφισο το λεω ξεροντας οτι παντα ειναι πηχτρα το πρωι.
Προφανως αν ανοιξει λιγο το πατας αλλα το υβριδικο κραταει μεχρι 60-70 λογικα? -
Λογικές τιμές ταξιδιού και για τα δύο υβριδικά (CHR,Corolla).
Kι εγώ πριν 15 μέρες με το βαρύτερο QQ e-power,στη διαδρομή 342χλμ. Αθήνα(N.Φιλαδέλφεια)-Λάρισα, με μ.ω.τ. 108Km/h είδα 7lt/100km.
-
Προφανως αν ανοιξει λιγο το πατας αλλα το υβριδικο κραταει μεχρι 60-70 λογικα?
Ηλεκτρικά (υπό συνθήκες πάντα) μπορεί να πάει μέχρι τα 120χαω. Μετά ότι συνθήκες και να επικρατούν μπαίνει μπροστά και το βενζινοκινητήρας.
-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2016:
Προφανως αν ανοιξει λιγο το πατας αλλα το υβριδικο κραταει μεχρι 60-70 λογικα?
Ηλεκτρικά (υπό συνθήκες πάντα) μπορεί να πάει μέχρι τα 120χαω. Μετά ότι συνθήκες και να επικρατούν μπαίνει μπροστά και το βενζινοκινητήρας.
Λογικα εννοεις να ειναι ισιαδι κ να χαιδευεις το γκαζι.
Αλλα κ παλι τα 120 ειναι εντυπωσιακα. -
Κόστος διαδρομής : 1,6lt/100km X 22,1 km = 0,35 lt X 1,85 € = 0,65 € ή 0,03€ το χιλιόμετρο.
Βάλε και την ανάβαση μετά.
-
@panormus772 said in Toyota C-HR 2016:
Λογικές τιμές ταξιδιού και για τα δύο υβριδικά (CHR,Corolla).
Kι εγώ πριν 15 μέρες με το βαρύτερο QQ e-power,στη διαδρομή 342χλμ. Αθήνα(N.Φιλαδέλφεια)-Λάρισα, με μ.ω.τ. 108Km/h είδα 7lt/100km.
πολυ καινε....
με το χρεπι πρεπει να εχω κατι κοντα στο 6.5 ή παρακατω
οδηγημενο και βιασμενο, οχι χαϊδεμενο
....αμα δουλευε κιολας....εντιτ - παραδοξο αλλα σημερα λειτουργησε η εφαρμογη της πουγκ
6.2 μεση -
@gchris7 said in Toyota C-HR 2016:
Βάλε και την ανάβαση μετά.
Στην αναβαση είμαι συνήθως στα 4,5-5,5 lt/100km, ανάλογα με τα κέφια και τις κυκλοφοριακές συνθήκες. Αν πάω προσεκτικά, μπορώ να το ρίξω άλλο 0,5 lt/100 km άνετα.
Πάντως, η μέση ετήσια κατανάλωση (με όλες τις διαδρομές μέσα) έιναι 4,7 lt/100 km/h.
Μιλάμε για Crossover 1,5 τόνου, με Cx 0,34, 19ρες ζάντες, υπερπληρη εξοπλισμό άνεσης και ασφαλείας και, το σημαντικοτερο, αυτοφορτιζόμενο.
Tα PHEV για να πιάσουν τις μέσες καταναλώσεις που λένε, θέλουν 15-20 KWh ηλεκτρικό ρεύμα, αν δεν κάνω λάθος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε κόστος και ταλαιπωρία, ενώ διατηρώ επιφυλάξεις και για την αξιοπιστία τους μακροπρόθεσμα. Αφόρτιστα παίζουν στα 8-10 lt/100km. -
κανεις λαθος περι φεβ
καθοτι ειναι οτι ειναι και τα τουοτα σε θεμα φορτισης αλλα απλα καλυτερα
ας πουμε στη διαδρομη που εβαλες, η καταναλωση θα ηταν απλα 0 - σκετο μηδεν
και οχι, δεν παιζουν στα 8-10, παιζουν στα 5 εαν πηγαινεις με τις ταχυτητες κουτσου σαλιγκαρου οπως βλεπω ολα τα σιειτζηαρ στο δρομο - οχι οτι μπορουν και καλυτερα
μην ξεχνατε εχω 5 τετοια - εχω προσβαση στις καταναλωσεις τους γιατι εγω πληρωνω = μεση στα 5-6 με πολυ πολη και οταν βγουν εκτος και κινηθουν κοντα στα 140, που σημαινει πολυ σφυριγμα απο τη μεταδοση, πανε στα 8-9
ασε τις καποιες μικροδιαφορες 200 αλογων -
@gatoz said in Toyota C-HR 2016:
κανεις λαθος περι φεβ
και οχι, δεν παιζουν στα 8-10, παιζουν στα 5 εαν πηγαινεις με τις ταχυτητες κουτσου σαλιγκαρου οπως βλεπω ολα τα σιειτζηαρ στο δρομο - οχι οτι μπορουν και καλυτερα
μην ξεχνατε εχω 5 τετοια - εχω προσβαση στις καταναλωσεις τους γιατι εγω πληρωνω = μεση στα 5-6 με πολυ πολη και οταν βγουν εκτος και κινηθουν κοντα στα 140, που σημαινει πολυ σφυριγμα απο τη μεταδοση, πανε στα 8-9
ασε τις καποιες μικροδιαφορες 200 αλογωνΗ κατανάλωση βενζινης θα ήταν 0 αλλά θα είχες κατανάλωση ρεύματος. Και μιλάμε για περιπου 2-3 λίτρα/100 αντίστοιχο κοστος σε ρευμα.
-
@gatoz said in Toyota C-HR 2016:
κανεις λαθος περι φεβ
ασε τις καποιες μικροδιαφορες 200 αλογωνΕσυ κανεις λαθος.
Ποτέ δεν υπάρχει μηδέν κατανάλωση στο PHEV.
Yπάρχει κατανάλωση σε ρεύμα που την πληρώνεις στη φόρτιση.
Θα κατανάλωνες ρεύμα μικροτερης αξιας από 65 λεπτά του ευρώ στη συγκεκριμένη διαδρομή; Πόσες KWh θα χρειαζόταν να πληρώσεις;
Οι δε καταναλώσεις 8-9 που αναφερεις για τα υβριδικά C-HR δεν παίζουν ούτε στα συμβατικά βενζινης C-HR με το turbo, πολλω δε μάλλον στα γυμνά Business C-HR που έχεις παρει leasing με τις 17ρες.
Μίλησα με στοιχειά, καταναλώσεις και μέσες ωριαίες σε ταξιδι για C-HR.
Δες λοιπόν τι ακριβώς καίνε τα δικά σου C-HR στο MyToyota app και τα ξαναλέμε...
Toyota C-HR 2016