-
Storm, καλορίζικο, καλοτάξιδο και πάντα ασφαλής! Περιμένουμε φωτογραφίες απο το όμορφο Γαλλάκι σου
Υ.Γ Το σασμάν είναι 6άρι ή 5άρι?
-
Σε ευχαριστώ φίλε Πάνο! Φωτογραφίες σύντομα.
Σασμάν 6άρι. Μου αρέσει πολύ η όπισθεν που είναι με δαχτυλίδι και όχι πατητή. Με το δαχτυλίδι ξέρεις ότι θα μπει στάνταρ η όπισθεν και μπαίνει ποιο εύκολα.
-
Σε ευχαριστώ φίλε Πάνο! Φωτογραφίες σύντομα.
Σασμάν 6άρι. Μου αρέσει πολύ η όπισθεν που είναι με δαχτυλίδι και όχι πατητή. Με το δαχτυλίδι ξέρεις ότι θα μπει στάνταρ η όπισθεν και μπαίνει ποιο εύκολα.
το 6άρι της PSA είναι ότως αρκετά καλό, το έχω διαπιστώσει και στο δικό μου aircross απο την 1η μέρα.Κατά τα άλλα δεν προκειται να βρείς πολλά που θα σε χαλάσουν στο αμάξι.ίσως οι ρηχές για κάποιους ποτηροθήκες (εμένα δεν με έχουν ενοχλήσει ποτέ) και κάποιοι αεροδυναμικοί θόρυβοι απο τις ράγες οροφής μετά τα 120 κm/h, αν έχεις τέρμα χαμηλωμένη την ένταση στο ραδιόφωνο.
Υ.Γ Πέρνα μια βόλτα και απο το greek citroen club για σχόλια κλπ, όταν μπορέσεις
-
Καλοτάξιδο και να το χαρείς Storm!
-
Καλοτάξιδο και να το χαρείς , για να χαιρόμαστε και εμείς ...
-
Καλοτάξιδο φίλε!!Θα καλομάθει ο πωπούλης σου τώρα στην πολυθρόνα....
-
Με γεια στο φίλο, και ασφαλή χιλιόμετρα!
για τα αυτόματα και τους ταξιτζήδες, μάλλον βολεύει το χειροκίνητο στο σπρώξιμο, σβηστό στη πιάτσα...
-
για τα αυτόματα και τους ταξιτζήδες, μάλλον βολεύει το χειροκίνητο στο σπρώξιμο, σβηστό στη πιάτσα...
Χαχαχαχα...
-
ΚΑΛΟΤΑΞΔΙΟ Νίκο!!! Να το χαρείς με Υγεία και να σου χαρίσει πολλά χαμόγελα για πολλά Χρόνια.
Κάποια στιγμή να πιούμε το καφεδάκι να τα πούμε και από κοντά....να θαυμάσω!!
ΥΓ:
φυσικα και χαλάνε και είναι πανάκριβα.
Τα πάντα χαλάνε (εδώ χαλάνε σε 2-3 χρόνια τα μοτέρ των Μ), αυτό δεν σημαίνει κάτι. Εγώ λέω ότι δεν χαλάνε χωρίς λόγο και δεν είναι κάτι συνηθισμένο ούτε φυσικά λόγος για να μην προτιμήσεις το αυτόματο κιβώτιο.
-
Το 6αρι των νέων PSA είναι όντως καλό, το διαπίστωσα στο test drive. Καλό γενικώς, όχι απλά 'καλό για γαλλικό'. Στορμ, θέλει δε θέλει, κάνε ένα υποτυπώδες στρώσιμο ρε συ, έστω για ψυχολογικούς λόγους.
-
Τωρα αυτο μ αρεσει παρα πολυ....φτου φτου..
Πες και καταναλωση....
Προσεχε το τον πρωτο καιρο με το στρωσιμο...στο λεω γιατι σε συμπαθω πολυμκαι θελω να εχεις ενα τελειο αυτοκινητο.
Ρε σεις θα με κανετε να παω να το ξαναδω
-
Μακράν ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην κατηγορία!
Νίκο αυτό το υποβραχιόνιο είναι καινούργιο? Εγώ αυτό που είχα οδηγήσει, είχε το 'κλασσικό' πάνω στο κάθισμα, που είναι σαν λεωφορείου!
-
Και εγω αυτο θυμομουν που λεει ο Φανης.
Εχει adaptive cruise control ;;;;;
-
Lap wrote:
Νίκο αυτό το υποβραχιόνιο είναι καινούργιο? Εγώ αυτό που είχα οδηγήσει, είχε το 'κλασσικό' πάνω στο κάθισμα, που είναι σαν λεωφορείου!
Νομίζω το συγκεκριμένο υποβραχιόνιο του το έβαλαν σαν εξτρά δώρο εδώ.
Storm,για άλλη μια φορά πολύ ωραίο! Καλοτάξιδο!
-
Νίκο, το αμάξι είναι κουκλί! Εύχομαι να είναι και καλοτάξιδο!!!
-
Παιδιά ξανά ευχαριστώ!
Λοιπόν να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά για να μην απαντώ στον καθένα ξεχωριστά.
-
Περί στρωσίματος. Ο χαρακτήρας του αυτοκινήτου είναι τέτοιος που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για ταρζανιές και σκίσιμο του κινητήρα κλπ...κλπ... Οπότε στρώσιμο γίνεται.
-
Υποβραχιόνιο/συναγερμός. Το υποβραχιόνιο είναι στα επίσημα αξεσουάρ και τοποθετείται Ελλάδα. Η εργασία τοποθέτησης είναι αρκετό ζόρι γιατί μπαίνει και μεταλλικό πλαίσιο μέσα στο κεντρικό τούνελ ώστε να μην κουνιέται τίποτα. Το κόστος του υποβραχιονίου είναι στα 180euro και χρεώνεται εξτρά η εργασία. Ο συναγερμός είναι της Meta System (κλασσικός συναγερμός). Εμένα μου έκαναν μία ειδική τιμή για το πακέτο συναργερμό/υποβραχιόνιο.
-
Αυτό το αυτοκίνητο έχει βιβλίο συντήρησης και πλάνο συντήρησης! Το θετικό είναι ότι μου σημείωσαν μία πρώτη δωρεάν επίσκεψη στα 3000χλμ για τεχνικό έλεγχο και κάποιες εργασίες που συστήνει το εργοστάσιο και μου έδωσαν 15% έκπτωση σε όλα τα service.
-
Όσο αφορά το αυτοκίνητο από τα 100 πρώτα χιλιόμετρα μόνο θετικές εντυπώσεις. Είναι πολύ νωρίς για να γράψω για καταναλώσεις. Έχω ξεχωρίσει το πραγματικά πολύ καλό κιβώτιο ταχυτήτων, το ελαφρύ τιμόνι που το κάνει ευκολοδήγητο, τα φρένα που είναι προοδευτικά, η οθόνη αφής που είναι πανεύκολη στο χειρισμό και τα διαθέτει όλα και πολλά άλλα στοιχεία που για μένα είναι θετικά. Ωστόσο πρέπει να περιμένω να κάνω και άλλα χιλιόμετρα γιατί είναι ακόμη πολύ νωρίς για άκρατους ενθουσιασμούς. Πάντως όποιος θέλει ρωτάει άφοβα.
-
-
Πολύ πολύ όμορφο!
Καλοτάξιδο!
-
Καλοτάξιδο storm!
Αυτό το αμάξι στην αρχή έλεγα κακάσχημο, τώρα μου αρέσει.
€8.200!?!?! Υπερβολικά πολλά.....μάλλον τον έπιασαν κότσο λίγο. Μπορούσε με πολύ λιγότερα από τα μισά να κάνει την επισκευή. Πλήρωσε ολοκαίνουργιο κιβώτιο και μάλιστα χωρίς καμία έκπτωση!
Αυτή ήταν η προσφορά της bmw, Δεν γνωρίζω τι έκανε τελικά. Λογικά θα βρήκε κανένα μτχ.
-
Καλοτάξιδο!
Απο ποια αντιπροσωπεία το πηρες ειπαμε?
Το συγκεκριμενο υποβραχιονιο εχει καπακι κ χωρο? Επίσης με την εγκατάσταση του χανεις το πριζακι φορτισης στα πισω καθισματα?
Αυριο παω να παρω τελικές προσφορες για shine 120 auto diesel κ το συγκεκριμένο αξεσουάρ δειχνει πολυ καλυτερο απο το κανονικο υποβραχιονιο που δινει στην εκδοση shine. Εισικα αν έχει κ χωρο μεσα.
Το μονο που δεν καταλαβαίνω ειναι γιστι δεν δινιυδδίνουν ίνουν ν μπροστα αισθητηρες κ καμερα οπισθοπορειας στην shine κ δινουν στην itouchitouch..
Ευχαριστώ
-
Αυριο παω να παρω τελικές προσφορες για shine 120 auto diesel κ το συγκεκριμένο αξεσουάρ δειχνει πολυ καλυτερο απο το κανονικο υποβραχιονιο που δινει στην εκδοση shine. Εισικα αν έχει κ χωρο μεσα.
Το μονο που δεν καταλαβαίνω ειναι γιστι δεν δινιυδδίνουν ίνουν ν μπροστα αισθητηρες κ καμερα οπισθοπορειας στην shine κ δινουν στην itouchitouch..
-
Ενημέρωσέ μας (εαν θές) τι τιμές σου δώσανε, από τις €24.000+ που έχει τιμή καταλόγου.
-
Γιατί η Shine έχει άλλα στοιχεία εξοπλισμού και προφανώς δεν μπορούν να τα βάλουν όλα σε αυτές τις τιμές. Οπότε φτιάξανε την iTouch μεταξύ των 2 (Feel & Shine) ανάλογα με το ποια έξτρα θέλει / χρειάζεται κανείς. Εγώ π.χ. που είμαι γκατζετάκιας, τα θέλω ΟΛΑ τα έξτρα, οπότε το αυτοκίνητο εκτοξέυεται στις €27-28.000...αχαχα!!
-
Citroen C3 Aircross 2018