-
@williamg said in Citroen C3 Aircross 2018:
@gatoz said in Citroen C3 Aircross 2018:
βιαστηκε να του το παρω
Κάτσε. Με μπέρδεψες. Σόρρυ για το θάρρος αλλά με τρώει η περιέργεια. Τί εννοείς να του το πάρεις; Ενοικιαζόμενα έχεις;
Στην εταιρεία εννοεί μάλλον. Άσε τον Γάτο, ότι και να οδηγεί ή αν το έχει στην εταιρεία δυσαρεστημένος είναι. Φήμες λένε πως στα εταιρικά απαιτεί να μπει σήμα Σουζούκι αλλιώς δεν τα παραλαμβάνει….
-
@kkostask said in Citroen C3 Aircross 2018:
βιαστηκε να του το παρω
Κάτσε. Με μπέρδεψες. Σόρρυ για το θάρρος αλλά με τρώει η περιέργεια. Τί εννοείς να του το πάρεις; Ενοικιαζόμενα έχεις;
Στην εταιρεία εννοεί μάλλον. Άσε τον Γάτο, ότι και να οδηγεί ή αν το έχει στην εταιρεία δυσαρεστημένος είναι. Φήμες λένε πως στα εταιρικά απαιτεί να μπει σήμα Σουζούκι αλλιώς δεν τα παραλαμβάνει….
δεν γραφει ο φουκαρας με αυτο που φορτωθηκε πλεον...
φημες λενε οτι εχασε καθε ορεξη για αυτοκινηση και βασικα καθε ορεξη για οτιδηποτες -
βιαστηκε να του το παρω
φημες λενε οτι εχασε καθε ορεξη για αυτοκινηση και βασικα καθε ορεξη για οτιδηποτεςΕίπε αυτός που οδηγεί γαλλικό…
-
βιαστηκε να του το παρω
φημες λενε οτι εχασε καθε ορεξη για αυτοκινηση και βασικα καθε ορεξη για οτιδηποτεςΡε συ γάτε, το τελευταίο C4 κι από μοτέρ δεν είναι ψοφιμια, και αυτόματο έχουν το καλύτερο, και όμορφα είναι και αξιοπρεπώς πατάνε στο δρόμο και από άνεση είναι κορυφαία.
Απ τη στιγμή που το πληρώνει άλλος τυχόν ζημιές, αποκλείεται να δυσαρεστηθει τόσο πολύ κάποιος απ το συγκεκριμένο αμάξι, εκτός κι αν του χες τάξει προπέλες και ουρανούς με αστέρια...! -
Σήμερα μου έστειλε διορθωτικό email και τελικά η προσφορά δεν είναι για το ντίζελ, αλλά για κινητήρα βενζίνης 1.2 110HP manual. Είχε κάνει λάθος.
Πρέπει να είναι η βασική έκδοση YOU συν ζάντες αλουμινίου 16άρες από ότι βλέπω από τον εξοπλισμό που έστειλε.
Κρίμα. Φαινόταν ότι κάποιο λάκο είχε η φάβα.
Πάντως και έτσι ενδιαφέρον φαίνεται. -
Ξύνεσαι!
-
@piliourits said in Citroen C3 Aircross 2018:
βιαστηκε να του το παρω
φημες λενε οτι εχασε καθε ορεξη για αυτοκινηση και βασικα καθε ορεξη για οτιδηποτεςΡε συ γάτε, το τελευταίο C4 κι από μοτέρ δεν είναι ψοφιμια, και αυτόματο έχουν το καλύτερο, και όμορφα είναι και αξιοπρεπώς πατάνε στο δρόμο και από άνεση είναι κορυφαία.
Απ τη στιγμή που το πληρώνει άλλος τυχόν ζημιές, αποκλείεται να δυσαρεστηθει τόσο πολύ κάποιος απ το συγκεκριμένο αμάξι, εκτός κι αν του χες τάξει προπέλες και ουρανούς με αστέρια...!για ερκρος μιλαω
στα σε τεσσερο ειναι απλη η θεση των οδηγων τους σε οδηγηση σε εο: 'ζαλιζομαι'
-
@kostashagi said in Citroen C3 Aircross 2018:
Μάλιστα θέλει αυτόματο με βενζίνη, δεν κοιτάγαμε για manual. Έτσι το κόστος στο οποίο φτάναμε ήταν γύρω στα 31k.
Πριν έχουμε δει σχεδόν τα πάντα (και Βιτάρα). Εκτός Skoda που δεν έχει αντιπρόσωπο εδώ.
Δεν το χω παρακολουθησει απ την αρχή αλλά αν το αυτοματο δεν ειναι τελειως απαραιτητο δειτε και το scross. (Με τετοιο budget πατε για την φουλ εκδοση με 4κινηση και μένουν και λεφτα για καφε. Θα λεγα μην πατε για το full hybrid ομως καθως δεν εχει καλες κριτικες.
-
εχει ενα καποιος εδω.
βιαστηκε να του το παρω καθως ηταν το μονο διαθεσιμο.
αισχος.
αυτο μονο.Είναι και μπλε της θάλασσας...ότι πρέπει...
-
Παιδιά ήθελα να ρωτήσω κάτι , αν το γνωρίζετε.
Στην έκδοση you, το πίσω κάθισμα είναι σταθερό, ενώ, στην έκδοση plus το πίσω κάθισμα είναι συρόμενο.
Μήπως ξέρετε αν στην έκδοση με το συρόμενο κάθισμα μειώνεται το εσωτερικό ύψος ανάμεσα σε κάθισμα και οροφή του αυτοκινήτου;
Και αν ναι κατά πόσο; -
Στην έκδοση you, το πίσω κάθισμα είναι σταθερό, ενώ, στην έκδοση plus το πίσω κάθισμα είναι συρόμενο.
Μήπως ξέρετε αν στην έκδοση με το συρόμενο κάθισμα μειώνεται το εσωτερικό ύψος ανάμεσα σε κάθισμα και οροφή του αυτοκινήτου;
Και αν ναι κατά πόσο;Καμιά διαφορά δεν έχει, γιατί θα πρεπε;
Χωράνε και μπασκετμπολίστες πίσω, μην ανησυχείς, εγώ δεν έχω μπει σε κανένα άλλο αμάξι με περισσότερο χώρο για τα κεφάλια, μόνο σε βανακι τέτοια αίσθηση. -
Χωράνε και μπασκετμπολίστες πίσω, μην ανησυχείς, εγώ δεν έχω μπει σε κανένα άλλο αμάξι με περισσότερο χώρο για τα κεφάλια, μόνο σε βανακι τέτοια αίσθηση.Ok. Το ρωτάω γιατί στο Ignis για παράδειγμα μεταξύ των δύο εκδόσεων, έχει σοβαρή διαφορά λόγω των μηχανισμών. Και τρεις πόντοι να είναι η διαφορά, μερικές φορές αποτελεί κρίσιμο μέγεθος.
-
Χωράνε και μπασκετμπολίστες πίσω, μην ανησυχείς, εγώ δεν έχω μπει σε κανένα άλλο αμάξι με περισσότερο χώρο για τα κεφάλια, μόνο σε βανακι τέτοια αίσθηση.Ok. Το ρωτάω γιατί στο Ignis για παράδειγμα μεταξύ των δύο εκδόσεων, έχει σοβαρή διαφορά λόγω των μηχανισμών. Και τρεις πόντοι να είναι η διαφορά, μερικές φορές αποτελεί κρίσιμο μέγεθος.
Με τα συρόμενα έχω άπλετο χώρο, μεγάλη απόσταση.
Αν χωρίς τα συρόμενα έχει ακόμη περισσότερο, δεν ξέρω. -
Εδώ να πω ότι η πλάτες των πίσω καθισμάτων έχουν 5 θέσεις ανάκλισης, οπότε είναι ακόμα πιο βολικά τα πράγματα.
Γενικά το αιρκρος με συρόμενο πίσω κάθισμα, ανακλινόμενα πίσω καθίσματα 60-40 και ανακλινόμενες πλάτες, αλλά και την πλάτη του καθίσματος του συνοδηγού να πέφτει μπροστά, δημιουργεί πολλές χωροταξικές επιλογές.
Η Σιτροέν έχει μεγάλο πελατολόγιο που είχε βολευτεί με τα πολυμορφικά της Πικάσσο και έτσι και το 3 αιρκρος και το 5 αιρκρός έχουν πολυμορφικά χαρακτηριστικά, τα οποία περνάνε και στις νέες γενιές όπως βλέπουμε στο νέο 3 και στο νέο 3 αιρκρός.
-
@criuser said in Citroen C3 Aircross 2018:
Εδώ να πω ότι η πλάτες των πίσω καθισμάτων έχουν 5 θέσεις ανάκλισης, οπότε είναι ακόμα πιο βολικά τα πράγματα.
Γενικά το αιρκρος με συρόμενο πίσω κάθισμα, ανακλινόμενα πίσω καθίσματα 60-40 και ανακλινόμενες πλάτες, αλλά και την πλάτη του καθίσματος του συνοδηγού να πέφτει μπροστά, δημιουργεί πολλές χωροταξικές επιλογές.
Η Σιτροέν έχει μεγάλο πελατολόγιο που είχε βολευτεί με τα πολυμορφικά της Πικάσσο και έτσι και το 3 αιρκρος και το 5 αιρκρός έχουν πολυμορφικά χαρακτηριστικά, τα οποία περνάνε και στις νέες γενιές όπως βλέπουμε στο νέο 3 και στο νέο 3 αιρκρός.
Με το δικο μου G . Picasso εχω κοιμηθει 3 μερες εξω απο νοσοκομειο , ολο φλατ στρωμα θαλασσης μαξιλαρι κουβερτουλα , απιστευτη αισθηση , ιδιως αν ειχε κουρτινακια στα παραθυρα.
-
Γεια σας μπορείτε να μου πείτε αν απο την φωτογραφία μπορείτε να καταλάβετε αν το συγκεκριμένο aircross έχει απλό aircondition ή αυτόματο κλιματισμό;
-
Κλιματισμό, λέω εγώ.
-
Αφού έχει επιλογή auto έχει αυτόματο κλιματισμό.
-
@criuser said in Citroen C3 Aircross 2018:
Αφού έχει επιλογή auto έχει αυτόματο κλιματισμό.
Και στο δικό σου έτσι είναι το μενού;
-
Αυτού εχει μονάχα της ώρας, κανένα μαγειρευτό.
Citroen C3 Aircross 2018