-
@ilias-a said in Kia Stonic:
@downhill said in Kia Stonic:
Stonic
Κανε ενα δωρο στον εαυτο σου, νοικιασε για 2 μερες ενα Stonic και κυκλοφορησε το, πιστευω οτι ερχομενος απο το 307 το περπατημα του στο δρομο θα σε ξενερωσει.
Σε οποιοδήποτε καινούριο μπει μετά την καρούτα 20ετίας με τον ματρακα των 75 ατίθασων θα του φανεί αεροπλάνο.
-
@a-d-p said in Kia Stonic:
Λες; Τόσο χάλια είναι @ilias-a ? Ούτε σαν το 20 ετιας 307!!
Έτσι απέκλεισα το 2008, δεν είχα μπει ακόμα στο φόρουμ
Το νοίκιασα μια εβδομάδα και πήγα διακοπές 1000+χλμ και είδα ότι δεν μας φτάνουν οι χώροι του και ο κινητήρας με τα 100 άλογα.Η αληθεια ειναι οτι η ποιοτητα κυλισης του δε μου αρεσε, σαν Ιαπωνας χαμηλης τιμης περασμενης δεκαετιας. Ο Γαλλος με ολα τα κακα του στο δρομο ηταν και ειναι απο τις κορυφες, ο φιλος κανει πολλα χιλιομετρα σε εθνικη οδο. Μιας και ολων οι αποψεις ειναι υποκειμενικες τι καλυτερο απο μια ολοκληρωμενη δοκιμη 2 ημερων για να βγαλει το δικο του συμπερασμα.
-
Αυτό με την ενοικίαση το έχω σκεφτεί για όλα τ΄αμάξια που είναι στις επιλογές μου.Το θέμα είναι να βρω εταιρεία ενοικιάσεων να διαθέτει τέτοιο αμάξι.
Βρήκα την Budget που έχει στο στόλο της Stonic.Θα επικοινωνήσω μαζί τους για να δω διαθεσιμότητα να το νοικιάσω 3 ημέρες προς το τέλος του μήνα που θα κατέβω Μεσσηνία να το δω στο δρόμο.Διότι από ένα test drive λίγης ώρας δε βγαίνει συμπέρασμα.
Το 307 πριν το πάρω το είχα ενοικιάσει,το facelift με τα 90 άλογα βέβαια,για 4 ημέρες.Μετά είχα ενοικιάσει πολλές φορές το 207 του 2008 αλλά δεν μπορούσα να το πάρω και κατέληξα σε μεταχειρισμένο 307.Το αμάξι το ευχαριστήθηκα,αλλά πλέων το έχω βαρεθεί... -
@georgemit said in Kia Stonic:
Σε οποιοδήποτε καινούριο μπει μετά την καρούτα 20ετίας με τον ματρακα των 75 ατίθασων θα του φανεί αεροπλάνο.
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!
-
Βλέπω διάφορα videos για νέο Stonic το 2025.Επειδή τελικά κατά 99,9% αυτό θα πάρω,έχει κάποιος διαβάσει πότε θα κυκλοφορήσει;Δε θέλω να πάρω το παλιό και μετά να αλλάξει το μοντέλο...
Διάβασα ότι θα κυκλοφορήσει και με κινητήρα πετρελαίου!Ακόμα καλύτερα δηλαδή.Ή είναι "ράδιο αρβύλα"; -
Βλέπω διάφορα videos για νέο Stonic το 2025.Επειδή τελικά κατά 99,9% αυτό θα πάρω,έχει κάποιος διαβάσει πότε θα κυκλοφορήσει;Δε θέλω να πάρω το παλιό και μετά να αλλάξει το μοντέλο...
Διάβασα ότι θα κυκλοφορήσει και με κινητήρα πετρελαίου!Ακόμα καλύτερα δηλαδή.Ή είναι "ράδιο αρβύλα";Επειδή κυκλοφορεί από το 2017 το υπάρχον μοντέλο, δεν είναι απίθανο να βγει καινούριο του χρόνου, αλλά απίθανο να το φέρουν σε diesel, μιας και σταμάτησαν να φέρνουν το υπάρχον που επίσης βγαίνει σε diesel σε άλλες αγορές
-
Το θέμα είναι ότι έχω μπερδευτεί...Να πάω να πάρω το υπάρχον μοντέλο ή να περιμένω το νέο αν έρθει και όποτε έρθει;
Έκανα test drive το Peugeot 208 που ήταν πρώτο στη λίστα μου,αλλά το stonic το θεωρώ καλύτερο λόγω χώρου αποσκευών και των 5 ετών δωρεάν σέρβις...Σχεδιάζω να το πάρω το Νοέμβριο και δεν ξέρω τώρα.Και σε βενζίνη δε με πειράζει -
Τόσα B-SUV έχουν πέσει πλέον κάτω από τα 20 χιλιάρικα; Εσύ θα πας στο μοντέλο των επτά ετών;
-
@dimsabas said in Kia Stonic:
Τόσα B-SUV έχουν πέσει πλέον κάτω από τα 20 χιλιάρικα; Εσύ θα πας στο μοντέλο των επτά ετών;
Το θέμα είναι να μου αρέσει το αυτοκίνητο και να έχει και εξοπλισμό που θέλω.
Ποια θα πρότεινες εσύ δηλαδή;Δεν κοιτάζω μόνο τα B-SUV είδα και το 208 που μου αρέσει σαν αμάξι πάρα πολύ,έχω και Peugeot και είμαι ευχαριστημένος,αλλά το πορτμπαγκάζ του είναι πολύ μικρό.Αν είχε σαν του stonic δε θα το συζητούσα,θα έπαιρνα το 208. -
Αν τα έχεις δει όλα κι έχεις καταλήξει εκεί γιατί σου αρέσει, τότε πάω πάσο. Αυτό είναι πολλές φορές το σημαντικότερο κριτήριο. Να σου αρέσει.
-
Να δεις το νέο 3 σε υβριδικό.
-
-
@criuser said in Kia Stonic:
Να δεις το νέο 3 σε υβριδικό.
Ποιο 3;Τι μαρκα ειναι αυτό;
-
Το έχω δει.Δε μου αρέσει καθόλου...Απαράδεκτος σχεδιασμός...Για το γούστο μου
-
@criuser χιλοπιτέ ντε μονμπελιέ εμπαπέ, εμπαπέ ολε . Λε καταστρόφ.
Πως σε γείωσε έτσι ?
-
Αετέ Κογωπί η κατάσταση.
-
@cirus said in Kia Stonic:
@criuser χιλοπιτέ ντε μονμπελιέ εμπαμπέ, εμπαπέ ολε . Λε καταστρόφ.
Πως σε γείωσε έτσι ?
Εν τω μεταξύ, αν κρίνω από το site στην υπογραφή του φίλου @downhill , είναι κ καλλιτέχνης φωτογράφος, οπότε η γνώμη του μετράει διπλά
-
Ο Μοντιέ
-
Βλέπει με το ένα μάτι...
-
@a-d-p said in Kia Stonic:
@cirus said in Kia Stonic:
@criuser χιλοπιτέ ντε μονμπελιέ εμπαμπέ, εμπαπέ ολε . Λε καταστρόφ.
Πως σε γείωσε έτσι ?
Εν τω μεταξύ, αν κρίνω από το site στην υπογραφή του φίλου @downhill , είναι κ καλλιτέχνης φωτογράφος, οπότε η γνώμη του μετράει δίπλα
Η εμφάνιση ενός αυτοκινήτου,μιας μοτοσυκλέτας,μιας γυναίκας,ενός ζώου,είναι εντελώς υποκειμενική...Αν σου αρέσει εσένα το εν λόγω αυτοκινήτου μπορείς να το πάρεις.Εγώ το βλέπω κακάσχημο...Ούτε θα επιβάλλω την άποψή μου ούτε θα μου επιβάλλει κάποιος την άποψή του,ιδίως αφού θα πληρώσω εγώ!!!
Οπότε η άποψή μου δε μετράει ούτε απλά,ούτε διπλά,ούτε υποδιπλάσια...
Kia Stonic