-
το ούτε πάνω από 110 δν ειναι και καταναγκη καλο , αλλά από το τρόπο που το λες καταλαβαίνουμε ναι την ήπια χρήση του αυτοκινήτου...
τι να πω ...ελπίζω να φτιαχτεί γρήγορα και εντός εγγύησης και να απολαύσεις το αυτοκίνητο σου εντός και εκτός νησιού!! -
Σευχαριστω φίλε μου...το αμάξι θα γυρίσει ακριβώς όπως το έστειλα..δεν υπάρχει κάτι για μα φτιαχτεί σύμφωνα με την μαμα εταιρία...όλα είναι φυσιολογικά...
-
Καλησπέρα.χτες επέστρεψε το αμάξι από το ταξίδι του που πήγε να ξεσκάσει...με το που κατέβηκα την πρώτη ράμπα του γκαράζ και την ράμπα εξόδου πραγματικά ήθελα να κάνω αναστροφή και να το στείλω πάλι πίσω...πλέον από αύριο έχω ραντεβού με δικηγόρο να ξεκινήσουμε τα εξώδικα με κλητήρα με σκοπό όχι το φτιάξιμο του αυτοκινήτου μου την αντικατάσταση του με άλλο το ίδιο απλά χειροκίνητο και την διαφορά των χρημάτων η απλά την επιστροφή των χρημάτων που έδωσα πριν τέσσερις μήνες...θα ήθελα πολύ αυτός ο κύριος που είπε ότι είναι φυσιολογικός ο θόρυβος να είχε τα α....δια να έρθει μπροστά μου και να μου πει σου δίνω 29000 και παίρνω το αμάξι σου που είναι μια χαρά...θα το ήθελα...μέσα σε τέσσερις μήνες έχασα το ποσό το παραπάνω για τι και να ήθελα να το πουλήσω δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος να το αγοράσει...και αυτό δεν θα περάσει έτσι....ούτε πλαστικά θέλω να βάλω στο αμάξι ούτε τίποτα...αφού οι κύριοι αυτόι όταν πας να αγοράσεις κάτι συγκεκριμένο σου αποκρύβουν την αλήθεια και δεν σου λένε παρά πρέπει από πριν εσυ να εχεις προνοήσει ναδιαβασεις να ψαξεις να μελετησεις,και εκείνοι να λένε ωραιο το αυτόματο και να μην λένε μπορεί να βγάλει ορισμένα θέματα που υπάρχουν αρκετό καιρό τώρα..για όλα αυτά λοιπόν αύριο ξεκινάω...
-
Ο χρήστης giannis80 έγραψε:
Καλησπέρα.χτες επέστρεψε το αμάξι από το ταξίδι του που πήγε να ξεσκάσει...με το που κατέβηκα την πρώτη ράμπα του γκαράζ και την ράμπα εξόδου πραγματικά ήθελα να κάνω αναστροφή και να το στείλω πάλι πίσω...πλέον από αύριο έχω ραντεβού με δικηγόρο να ξεκινήσουμε τα εξώδικα με κλητήρα με σκοπό όχι το φτιάξιμο του αυτοκινήτου μου την αντικατάσταση του με άλλο το ίδιο απλά χειροκίνητο και την διαφορά των χρημάτων η απλά την επιστροφή των χρημάτων που έδωσα πριν τέσσερις μήνες...θα ήθελα πολύ αυτός ο κύριος που είπε ότι είναι φυσιολογικός ο θόρυβος να είχε τα α....δια να έρθει μπροστά μου και να μου πει σου δίνω 29000 και παίρνω το αμάξι σου που είναι μια χαρά...θα το ήθελα...μέσα σε τέσσερις μήνες έχασα το ποσό το παραπάνω για τι και να ήθελα να το πουλήσω δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος να το αγοράσει...και αυτό δεν θα περάσει έτσι....ούτε πλαστικά θέλω να βάλω στο αμάξι ούτε τίποτα...αφού οι κύριοι αυτόι όταν πας να αγοράσεις κάτι συγκεκριμένο σου αποκρύβουν την αλήθεια και δεν σου λένε παρά πρέπει από πριν εσυ να εχεις προνοήσει ναδιαβασεις να ψαξεις να μελετησεις,και εκείνοι να λένε ωραιο το αυτόματο και να μην λένε μπορεί να βγάλει ορισμένα θέματα που υπάρχουν αρκετό καιρό τώρα..για όλα αυτά λοιπόν αύριο ξεκινάω...Good wines
Φίλε μου λυπάμαι που το αυτοκίνητο σου δεν ανταποκρίνεται στα θέλω σου αλλα δε βλέπω τι μπορείς να κερδίσεις μέσα απο όλο αυτο πέραν του να ξοδέψεις χρήματα.
Θα έπρεπε να έχεις καποια γνωμάτευση μηχανικού που να λεει οτι το αυτοκίνητο έχει όντως πρόβλημα, για να έχεις ενα πάτημα. Τωρα το να λες εσυ οτι έχει πρόβλημα και να ζητάς καινούριο αυτοκίνητο ειναι ΠΟΛΥ ουτοπικό.
Τωρα το τι σου είπαν προφορικά και τι δε σου είπαν, δεν ενδιαφέρει κανενα δικαστήριο.
Να λένε οτι μπορεί να βγάλει θέματα ? Που το έχεις δει αυτο ?
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Δυστυχώς VW γαρ...γνωστα τα απειρα προβληματα που βγαζουν και η ελλιπης υποστήριξη. Μονο αυτο που εγινε στην αμερικη θα εφτανε για να μην τα ξανα-αγορασει κανεις.
-
Μα φίλε μου το αμάξι επέστρεψε από το επίσημο σέρβις της vw όπου σύμφωνα με τον μηχανικό υπάρχει πρόβλημα απλά η μαμα εταιρία το θεωρεί φυσιολογικό..αύριο λογικά θα έχω και κάποιο χαρτί..
-
Να απευθυνθείς σε πραγματογνώμονα . Λογικά θα σε καθοδηγήσει ο δικηγόρος σου , αν μπορείς να κάνεις αναστροφή πώλησης .
-
Πραγματικά είναι απίστευτοι ολοι τους..μόλις με ενημερωσανε από το service προσπαθησανε τα παιδια εκει ότι στο email που στείλανε στην μαμα εταιρία τους απάντηςε ότι ο θόρυβος που ακούγετε από το σασμάν είναι φυσιολογικότατος και δεν γίνετε καμία αλλαγή με καινούργιο...αντίθετα από ότι καταλαβα εχουνε βγάλει ένα πλαστικό ηχώ μονωτικό που προσαρμόσετε στο σασμάν απέξω για την μείωση του θορύβου στην καμπίνα ειμαστε σοβαροί τώρα..καινούργιο αμάξι 4 μηνών και επειδή η δρομοι δεν είναι καλοί θα πρέπει εγώ να οδηγάω το καινούργιο μου αμάξι που ακούγετε παλιό επειδή αυτοί εχουνε κάνει μαλακια με το σασμάν;;;και δεν το παραδεχονται και γιατί όταν το αγόρασα δεν μου είπανε ποτέ α θα πάρετε καινούργιο αμάξι αλλά θα κάνει σαν κουδουνίστρα;;;η θα πρέπει να αλλάξω νησί με κάποιο με ποιο καλους δρομους πείτε μου εγώ τι κάνω από δω και προς ..μπορώ να κινηθώ εναντίον κάποιου με κάποιο μέσο... να τους κάνω μυνηση σε ποιον απολους....παρακαλώ οποίος γνωρίζει ας μου πει..και μακρια απο DSG...Πιστευω οτι αυτο το κιβωτιο δεν κανει για την δικη σου χρηση. Σε χαμηλες ταχυτητες οι συμπλεκτες πατιναρουν γιαυτο και οι θορυβοι συν οτι θα εχει προωρη φθορα. Θα έπρεπε να το ψαξεις παραπανω και να παρεις μηχανικο κιβωτιο ή με μετατροπεα ροπης. Για το υπολοιπο αμαξι δεν ξερω αλλα 800 μετρα σε ασχημο δρομο για οποιοδηποτε αυτοκινητο δεν ειναι θεμα αν πηγαινεις πολυ αργα.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Πιστευω οτι αυτο το κιβωτιο δεν κανει για την δικη σου χρηση. Σε χαμηλες ταχυτητες οι συμπλεκτες πατιναρουν γιαυτο και οι θορυβοι συν οτι θα εχει προωρη φθορα.Μα για τις χαμηλές ταχύτητες πόλης δεν είναι ιδανικά τα αυτόματα ώστε να γλιτώνεις το πάτα-άσε?
-
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
Πιστευω οτι αυτο το κιβωτιο δεν κανει για την δικη σου χρηση. Σε χαμηλες ταχυτητες οι συμπλεκτες πατιναρουν γιαυτο και οι θορυβοι συν οτι θα εχει προωρη φθορα.
Μα για τις χαμηλές ταχύτητες πόλης δεν είναι ιδανικά τα αυτόματα ώστε να γλιτώνεις το πάτα-άσε?
Φιλε διαβασε λιγο για του διπλου συμπλεκτη αναφερομαι που σε συνθηκες πολης οχι δεν ειναι ιδιανικο αντιθετα ειναι οτι χειροτερο.
-
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
Μα για τις χαμηλές ταχύτητες πόλης δεν είναι ιδανικά τα αυτόματα ώστε να γλιτώνεις το πάτα-άσε?
Ναι εφόσον μιλαμε για πλανητικά αυτόματα με μετατροπέα ροπής ή cvt. Τα διπλού συμπλέκτη δεν ειναι για την πόλη, ειναι πιο ειδικής χρήσης και σίγουρα δεν κάνουν για την πόλη!
Γενικά υπάρχει αρκετή άγνοια ως προς τα αυτόματα κιβώτια, τους τύπους και την χρήση τους.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ναι εφόσον μιλαμε για πλανητικά αυτόματα με μετατροπέα ροπής ή cvt. Τα διπλού συμπλέκτη δεν ειναι για την πόλη, ειναι πιο ειδικής χρήσης και σίγουρα δεν κάνουν για την πόλη!
Γενικά υπάρχει αρκετή άγνοια ως προς τα αυτόματα κιβώτια, τους τύπους και την χρήση τους.
Εγώ δεν είχα ιδέα για όλα αυτά, όμως το αυτόματο γκολφ με βόλεψε τόσο πολύ που πλέον δε θέλω να οδηγήσω άλλο κιβώτιο αυτόματο η μη. Καθαρά λόγω άνεσης και αμεσότητας στις αλλαγές, άρα και κατανάλωση
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μα φίλε μου το αμάξι επέστρεψε από το επίσημο σέρβις της vw όπου σύμφωνα με τον μηχανικό υπάρχει πρόβλημα απλά η μαμα εταιρία το θεωρεί φυσιολογικό..αύριο λογικά θα έχω και κάποιο χαρτί..Νά ρωτήσω κάτι επειδή αν και έχω παρακολουθήσει την ιστορία ίσως έχω χάσει κάτι. Το 'κουδούνισμα'στο κάνει συνέχεια ή μόνο σε αυτά τα 800μ; Αν το κάνει μόνο σε αυτά τα 800μ που κάνεις με χαμηλή ταχύτητα θα ήθελες να δοκιμάσεις να τα διανύσεις με το ημιαυτόματο mode (βάζοντας τον λεβιέ στο πλάι) και αφήνοντας μέσα δευτερα.
-
Χαιρεται,παρακολουθω καιρο το τοπικ καθως ενδιαφερομουν για το συγκεκριμενο αυτοκινητο.ξεκινησα για την 1.0 εκδοση αλλα ο κινητηρας δεν με ενθουσιασε και κοιταξα το 1.5.πολυ δυνατο απλα τα 26500€ μου φανηκαν πολλα λεφτα για αυτα που προσεφερε(χωροι,εσωτερικο) .Παλι καλα μου επιστραφηκε πισω η προκαταβολη και ανεμενω το c5 aircross.
-
Μιας και πήγα σήμερα το scirocco για service, βρήκα ευκαιρία και έκανα ένα test drive στο t-roc advance 1.0 115ps.
Βάζω μπροστά, ξεκινάω και εκεί κάπου γουρλώνω τα μάτια από την επιτάχυνση που έχει ο χιλιάρης. Έμεινα λίγο σπιτσλες γιατί τέτοια επιτάχυνση ούτε στο δικό μου δεν βλέπω.. 1η,2α,3η πολύ ικανοποιητικό γκάζι σε σημείο που όντως απορείς μήπως ο κινητήρας δεν είναι τόσο μικρός.
Βγαίνω Εγνατία κ προσπαθώ να πιάσω τα 140-160 για να δω πως πάει. Οκ, δεν τα πιάνει γρήγορα, αλλά τα πιάνει σχετικά άνετα. Πορεύομαι χαλαρός, με smooth κύλιση στο δρόμο με τις ανωμαλίες του οδοστρώματος να εξαλείφονται σε μεγάλο ποσοστό. Φυσούσε καλά, πράγμα που βοήθησε να συνειδητοποιήσω πως οι εξωτερικοί θόρυβοι δεν περνούν σε τόσο μεγάλο ποσοστό.
Βγαίνω από έξοδο, αναστροφή και τούμπαλι. Πετυχαίνω μπροστά αυτοκίνητο, με λίγο γκαζάκι προσπερνάω άνετα. Πετυχαίνω δεύτερο αμαξάκι (λίγο πιο σβέλτο) , εκεί έπρεπε να κατεβάσω πέμπτη για να προσπεράσω (με το δικό μου απλά θα χάιδευα το γκάζι).
Επιστρέφω αντιπροσωπεία, σβήνω, κάθομαι από πίσω (άνετα!!), βλέπω πορτ-μπαγκάζ μεγάλο (όχι τεράστιο, αλλά μεγάλο). Στους χώρους είναι όπως το golf, ίσως να έβαλαν τα πίσω καθίσματα λιιιίγο πιο μπροστά για να κερδίσουν σε χώρο αποσκευών.
Κατανάλωση αν θυμάμαι καλά, μεικτή 7,8-8
LIKE: τράβηγμα κινητήρα, αρμονικό κιβώτιο, άμεσο τιμόνι, state-of-the-art infotainment, πτυσσόμενος τεμπέλης
DISLIKE: κάπως chamby ανάρτηση (αλλά οκ άνετη), καθίσματα (θα τα ήθελα αλά golf και όχι αλά polo), σκίαστρο χωρίς φωτάκι, σκληρά πλαστικά ταμπλό και ένας μικροσυντονισμός στο πλαστικό της κολώνας του τιμονιού, δίπλα από το λεβιεδάκι που ρυθμίζεις το τιμόνι (οκ, το πατάς και σταματάει, αλλά το αυτοκίνητο είχε ίσα ίσα 2600 χλμ), κατανάλωση (στις ίδιες ταχύτητες με το δικό μου, 2 άτομα και συμπράγκαλα έχω πραγματική κατανάλωση 7,6-7,7
OVERALL: με εξέπληξε ευχάριστα σε σχέση με το td που είχα κάνει στο 1.5 με 17αρες ζάντες και εκεί δεν ξέρω γιατί, αλλά είχα σχηματίσει εντελώς διαφορετική άποψη (ίσως διότι ήταν από τα πρώτα που είχαν πατήσει στην Ελλάδα και τώρα μάλλον διόρθωσαν λίγο την ηχομόνωση).Ο χιλιάρης είναι μικρός στο μάτι, αλλά τραβάει καλά. Για κάποιον που θέλει ένα αμάξι για να κινείται άνετα, αλλά να κάνει και ταξιδάκια με 2-3 άτομα και αποσκευές, πάει αξιοπρεπέστατα. Έχει δύναμη, 115 άλογα, και ροπή 200Nm.
Ο 1.5 είναι πιστεύω για αυτούς που θέλουν κάτι πιο σβέλτο, όχι απαραίτητα πιο 'να τραβάει καλά και να κάνει προσπεράσεις'..
Για τα χρήματα που ζητάει είναι μία πολύ καλή επιλογή, σημειωτέον πως η μεσαία έκδοση έρχεται με όλα τα καινούρια συστήματα ασφαλείας.
-
Έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα φορέσει σαν μοντέλο τον καινούριο 1.5 TGI.
-
υπαρχει αυτο το σαιτ οπου γραφονται/αναφερονται προβληματα για οποιον ενδιαφερεται https://www.carcomplaints.com
-
Γνωρίζει κάποιος εάν προβλέπεται MY2019 που να βάζει φιλετα στις πισω πόρτες κσι usb θύρες πίσω όπως στα κινέζικα μοντέλα μαζί με κάποια στοιχειώδη βελτίωση στα πλαστικά του?
Ο φίλος που έχει το αυτόματο, λογικά θα διορθώθηκαν τα προβλήματα που ειχε με τον θόρυβο στο κιβώτιο, σωστά?
-
Θα ηθελα να παρακαλεσω κατοχους των 1.0 και 1.5 λιτρων να αναφερουν με ενα γεμισμα ποσα χιλιομετρα κανουν μεχρι το επομενο γεμισμα.Σας ευχαριστω πολυ ιδιαιτερως.
-
Ο χρήστης Tobajara έγραψε:
Θα ηθελα να παρακαλεσω κατοχους των 1.0 και 1.5 λιτρων να αναφερουν με ενα γεμισμα ποσα χιλιομετρα κανουν μεχρι το επομενο γεμισμα.Σας ευχαριστω πολυ ιδιαιτερως.Γέμισμα; Τι είμαστε βιομήχανοι;
VW T-Roc