-
Ο λογος που αυξάνεται τόσο ο τιμοκατάλογος? Ποιος είναι?
Γιατί η αύξηση των ρύπων λόγω νόρμων δεν δικαιολογεί τέτοια διαφορά.
Ευκαιρία θέλανε να τα αρπάξουν.Να βάλουν μοκετα στους θόλους των πίσω τροχών και φιλετα στις πισω πόρτες δεν μπορούν. Καλά δεν συζητάμε για καλύτερα πλαστικα.
-
Re: VW T-Roc
Δημοσίευσηαπό giannis80 » 13 Αύγ 2018 20:53Καλησπερα και από μένα σε όλους..νομίζω ότι χρειάζομαι την βοήθεια σας..κάτοχος και γω άπο τις 20 Απριλίου ενός t-roc indium grey 1.5 dsg..απόλυτα ευχαριστημένος και ενθουσιασμένος μέχρι πριν κανα μήνα περίπου και μέχρι τα 1700 χιλιόμετρα...από κει και μετά το αμάξι αλλά εντελώς συμπεριφορά ως προς την άνεση...να δηλώσω ότι το αμάξι λόγο νησιού λόγο κίνησης ακόμα πηγαίνει νορμαλ χωρίς ανοιγματα και σπασίματα...καθημερινά κάνει 800 μέτρα περίπου σε δρόμο από μπετό για να φτάσω στο σπίτι μου από τον κεντρικό δρόμο ξεκίνησε κάτι να κοπανάει μπροστά στην μηχανή ανάμεσα στους τροχούς και στο ταμπλό έπειτα άρχισε να χάνετε η ωραία αίσθηση απο τις αναρτήσεις που υπήρχε του Καινούργιου και φτάσαμε πλέον και υπάρχουν και τριγμοί στην πόρτα του συνοδηγού και στο ταμπλό..Όλα αυτά φαινοντουσαν πιο πολύ στον δρόμο με μπετό όσο σιγά και να πήγαινα..πλέον ακόμα και σε κανονικό δρόμο έστω και μετην παραμικρή ανωμαλία του δρόμου νιώθεις τα πάντα σαν το αμάξι να μην είναι καινούργιο έτσι ξαφνικά...πήγα σε φίλο μηχανικό αφαιρέσαμε ένα πλαστικό από κάτω και έσφιξε ότι βίδες μπορούσαμε να σφίξουμε (ολες ήτανε σφιγμενες )χωρίς να το πειράξουμε παραπάνω μην χάσουμε και καμία έγγυηση...τηλεφωνο αντιπροσωπεία δεν έχω πάρει ακόμα λογο δουλειάς δεν μπορώ να φύγω τώρα απο το νησί..υπάρχει περίπτωση να υπάρχει αστοχία στις αναρτήσεις και σε κάτι άλλο που κοπανάει μπροστά....πραγματικά πολύ στεναχωρω να εχεις καινούργιο αυτοκινητο και στα 2800 χιλιόμετρα που έχει σήμερα να σε έχει ξενερώσει τόσο...αύριο κανόνισα με άλλον μηχανικό που παλιά είχανε την αντίπροσωπεια της vw στο νησί να παμε μια βόλτα να μου πει και αυτός μια γνώμη...πρέπει να πάρω τηλ από κει που το αγοράσα η ξέρετε κάποιο service συνεργείο vw που απλά θα ασχοληθούν με το αμάξι μου και τα προβλήματα του σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας...
Συνέχεια του προηγούμενου post χτες κατάφερα και πήγα σε τοπικό συνεργείο και μετά από ελενχο από δυο μηχανικόυς καταλήξανε ότι ακούγετε σαν κροτάλισμα από το αυτόματο σασμάν και ότι υπάρχει κενό στο κατέβασμα των ταχυτήτων .το αμάξι σήμερα φεύγει για Αθήνα θα το παραλάβει ο ξάδερφος μου για να το πάει στο service..και βλέπουμε.απλα κρίμα..
-
Ο χρήστης giannis80 έγραψε:
Re: VW T-Roc
Δημοσίευσηαπό giannis80 » 13 Αύγ 2018 20:53Καλησπερα και από μένα σε όλους..νομίζω ότι χρειάζομαι την βοήθεια σας..κάτοχος και γω άπο τις 20 Απριλίου ενός t-roc indium grey 1.5 dsg..απόλυτα ευχαριστημένος και ενθουσιασμένος μέχρι πριν κανα μήνα περίπου και μέχρι τα 1700 χιλιόμετρα...από κει και μετά το αμάξι αλλά εντελώς συμπεριφορά ως προς την άνεση...να δηλώσω ότι το αμάξι λόγο νησιού λόγο κίνησης ακόμα πηγαίνει νορμαλ χωρίς ανοιγματα και σπασίματα...καθημερινά κάνει 800 μέτρα περίπου σε δρόμο από μπετό για να φτάσω στο σπίτι μου από τον κεντρικό δρόμο ξεκίνησε κάτι να κοπανάει μπροστά στην μηχανή ανάμεσα στους τροχούς και στο ταμπλό έπειτα άρχισε να χάνετε η ωραία αίσθηση απο τις αναρτήσεις που υπήρχε του Καινούργιου και φτάσαμε πλέον και υπάρχουν και τριγμοί στην πόρτα του συνοδηγού και στο ταμπλό..Όλα αυτά φαινοντουσαν πιο πολύ στον δρόμο με μπετό όσο σιγά και να πήγαινα..πλέον ακόμα και σε κανονικό δρόμο έστω και μετην παραμικρή ανωμαλία του δρόμου νιώθεις τα πάντα σαν το αμάξι να μην είναι καινούργιο έτσι ξαφνικά...πήγα σε φίλο μηχανικό αφαιρέσαμε ένα πλαστικό από κάτω και έσφιξε ότι βίδες μπορούσαμε να σφίξουμε (ολες ήτανε σφιγμενες )χωρίς να το πειράξουμε παραπάνω μην χάσουμε και καμία έγγυηση...τηλεφωνο αντιπροσωπεία δεν έχω πάρει ακόμα λογο δουλειάς δεν μπορώ να φύγω τώρα απο το νησί..υπάρχει περίπτωση να υπάρχει αστοχία στις αναρτήσεις και σε κάτι άλλο που κοπανάει μπροστά....πραγματικά πολύ στεναχωρω να εχεις καινούργιο αυτοκινητο και στα 2800 χιλιόμετρα που έχει σήμερα να σε έχει ξενερώσει τόσο...αύριο κανόνισα με άλλον μηχανικό που παλιά είχανε την αντίπροσωπεια της vw στο νησί να παμε μια βόλτα να μου πει και αυτός μια γνώμη...πρέπει να πάρω τηλ από κει που το αγοράσα η ξέρετε κάποιο service συνεργείο vw που απλά θα ασχοληθούν με το αμάξι μου και τα προβλήματα του σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας...
Συνέχεια του προηγούμενου post χτες κατάφερα και πήγα σε τοπικό συνεργείο και μετά από ελενχο από δυο μηχανικόυς καταλήξανε ότι ακούγετε σαν κροτάλισμα από το αυτόματο σασμάν και ότι υπάρχει κενό στο κατέβασμα των ταχυτήτων .το αμάξι σήμερα φεύγει για Αθήνα θα το παραλάβει ο ξάδερφος μου για να το πάει στο service..και βλέπουμε.απλα κρίμα..
Φίλε μπορεί να κάνω λάθος αλλά αυτό είναι κλασικό ... Χαρακτηριστικό του αυτόματου κιβωτίου. Είχα αυτόματο γκολφ και στις αλλαγές χαμηλών σχέσεων έκανε ακριβώς το ίδιο, σαν να είναι κάτι κρεμασμένο και να βαράει. Εκτιμώ ότι δεν έχεις πρόβλημα
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ετσι ακουγεται το αυτοματο κιβωτιο διπλου συμπλεκτη της φαου βε. Γενικα δεν ειναι το καλυτερο του η κινηση με χαμηλη ταχυτητα σε μποτιλιαρισμα και το σταματα ξεκινα συνεχως. Δεν ειναι υγρου τυπου αλλα ξηρου.
Αυτο σημαινει πως σε συνθηκες μποτιλιαρισματος ανεβαζει θερμοκρασια και τα εξαρτηματα του καταπονουνται ως εναν βαθμο.
Δεν σημαινει πως ειναι κακο και θα χαλασει, απλα ετσι λειτουργει. Ο θορυβος ειναι κοινος σε ολα τα κιβωτια αυτου του τυπου στην φαουβε.
-
Πραγματικά ότι και να πω για την εταιρία Γρατσιας ειναι λίγο...ανάθεμα την ώρα που αγορά το αμάξι μου και τους έδωσα τα λεφτά μου.οι άνθρωποι απλά θέλουνε κλείσιμο...ας τα πάρουμε από την αρχή παραγγελία αυτοκινήτου 7/12/17 παράδοση 3 μήνες μέχρι να έρθει το αμάξι τα χρήματα από την μεριά μου ανα 20μερες να μπαίνουν στον λογαριασμό τους εξωφληση αυτοκινήτου βοηθάει στην πιο γρήγορη παράδοση..ούτε κάν..άφιξη αυτοκινήτου στην εταιρία από την μαμα 15/3/18 έτσι γράφανε τα χαρτιά...είμαι τυχαία Αθήνα 18/3/18 για κάποιο άλλο θέμα και περνάω από κει να δω τι γίνετε...αφού μιλάμε με τον πωλητή μου λέει θέλετε να δείτε το αμάξι σας που έχει έρθει....ούτε καν στον κόπο να πάρουνε ένα τηλ...μου λέει έχει μείνει ένα μικρό υπόλοιπο και περιμένουμε τα χαρτιά από τωλωνειο...εξόφληση αυτοκινήτου την επόμενη μέρα...παράδοση αυτοκινήτου 19/04/18 αφού δεν έβρισκα άκρη μετά από παρά πολλά τηλ έβαλα δικηγόρο και τους πήρε..σε δυο μέρες βρεθήκανε όλα τα χαρτιά και έγινε η παράδοση με ένα μήνα καθυστέρηση....περνώ το αμάξι λέω ας πάει στο καλό δεν ασχολουμε με αυτούς άλλο...και φτάνουμε στο σήμερα και γιαυτο και αυτή η έκρηξη...έχω γράψει σε προηγούμενο post ότι κάτι ακούγετε στο αμάξι...τους περνώ τηλ τους τα λέω ΚΛΕΙΝΩ ραντεβού για σήμερα ευτυχώς δεν τους είπα να πάνε να το πάρουνε από το καράβι γιατί ακόμα το αμάξι θα ήτανε μέσα στο πλοίο χώνω τον ξάδερφο μου να πάει να το πάρει από το πλοίο το Σάββατο μένω χωρίς αμάξι και σήμερα πάει εκεί ο ξάδερφος μου από τις 8:00 και στις 9:30 βγαίνει κάποιος και του λέει δεν έχουμε μάστορα είναι σε διακοπές όλοι έναν είχαμε και έχει πάει αεροδρόμιο για κάτι βλάβες ..φυσικά ο ξάδερφος μου τους έβρισε και έφυγε....πείτε μου τώρα είναι αντιμετώπιση αυτή από ολόκληρη εταιρία....;;;;;ο θεός να την κάνει εταιρία....
-
Εάν αρχίσω να γράφω για τον Γρατσία και ειδικά για το service του δεν φτάνουν ούτε 10 σελίδες...πλέον ούτε απέξω δεν περνάω. Ξέρω και προσωπικά έναν παλιό τεχνικό διευθυντή εκεί...ιστορίες φρίκης!
Ρωτάτε ρε παιδιά πριν αγοράσετε, να σας πούμε για εμπόρους...κάποιοι έχουμε προσωπική εμπειρία.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εάν αρχίσω να γράφω για τον Γρατσία και ειδικά για το service του δεν φτάνουν ούτε 10 σελίδες...πλέον ούτε απέξω δεν περνάω. Ξέρω και προσωπικά έναν παλιό τεχνικό διευθυντή εκεί...ιστορίες φρίκης!Ρωτάτε ρε παιδιά πριν αγοράσετε, να σας πούμε για εμπόρους...κάποιοι έχουμε προσωπική εμπειρία.
κε φανη, στο νο 6. βοηθεια μας...
αντιπροσωπειαι@tseapristan -
Όσες φορές και αν πήγα σε οποιαδήποτε αντιπροσωπεία της vw,δεν υπήρχε περίπτωση να μην φύγω εκνευρισμένος,ακόμα και αν πήγα για μια απλή ερώτηση....στον τελευταίο μάλιστα στην Καρέντα του το είπα...'πες την αλήθεια,σας κάνουν σεμινάριο μ@λ@κίας? Αλλιώς δεν εξηγείται τέτοια συμπεριφορά'.
ΥΓ Όχι ότι οι άλλες αντιπροσωπείες είναι σημαντικά καλύτερες βέβαια αλλά τέτοιο χάλι δεν έχω ξαναδεί.
-
καλησπέρα και απο μένα .
1ο) για καρεντα συμφωνω πέρα από την αγνοια τους σε πολλά θέματα , το μόνο που πουλάνε είναι μουρη και αναξιοπιστία. και γω το μετανιωσα που πήρα από κει . για μένα είναι σουπερ μαρκετ αυτοκινητων και όχι αντιπροσωπεια. με τα θετικα κ αρνητικα που εχει ο ορος σουπερ μαρκετ .
δν συμφωνω πως όλες οι αντιπροσωπείες ειναι σκαρτες , εχω ακουσει θετικά για αρκετες . οι περισσότερες είναι στην επαρχία .
2ο) για τον φίλο που είπε για το κροταλισμα , έχοντας και γω dsg 1500 , δν εχω παρατηρησει κανενα θορυβο ουτε στο σασμαν ουτε σε αναρτησεις . εχω πλεον 5500χλμ . η αληθεια ειναι πως το σασμαν και ο θορυβος των πλαστικων ειναι οι φοβίες μου για το αυτοκινητο .
3ο) για το φίλο που είχε πει παλιοτερα για την θερμοκρασια λαδίου , αρχισα να την παρατηρω μετα από τοτε , ακόμα και σε διαδρομη 6ωρων , δν ανεβηκε ποτέ πάνω απο 105 βαθμους, μου φαίνεται αυτή είναι και η ενδεικτική .
4ο) ερωτηση προς φίλους που έχουν εκδοση sport pack , το είχα ρωτησει και παλαιοτερα , τα ταπακια σας γραφουν troc ? γτ όταν το ζητησα από καρεντε μου είπαν ετσι έρχονται τα αυτοκινητα (ταπακια που δν λενε τπτ δλδ) και δν ξερουν τπτ τετοιο , αλλά εχω ακούσει αλλες αντιπροσωπείες το δίνουν με ταπακια τροκ .
5ο) ποια η γνώμη σας για το συστημα start/stop εγω σκεφτομαι να το απενεργοποιω πλεον γτ ακουσα πως επιβαρύνεται αρκετα η βάση του κινητηρα και ίσως χρειαστεί αλλαγή σε καμια 3ετια . παρεπιπτόντως αυτό που είχα πει σε προηγουμενο ποστ ότι ποτε παιρνει μπροστα μονο και ποτε όχι , παρατηρησα ότι οταν σταματας και σβηνει παιρνει μπροστα χωρις να πατησεις γκάζι και στις εξής περίπτωσεις : a) στριβεις τιμόνι b) μετα απο ώρα αν ζητάει ενεργεια το air condition c) αν το προπορευόμενο όχημα ξεκινησει!!!
καλη συνέχεια και καλά χιλιόμετρα σε όλους!!! -
Πραγματικά είναι απίστευτοι ολοι τους..μόλις με ενημερωσανε από το service προσπαθησανε τα παιδια εκει ότι στο email που στείλανε στην μαμα εταιρία τους απάντηςε ότι ο θόρυβος που ακούγετε από το σασμάν είναι φυσιολογικότατος και δεν γίνετε καμία αλλαγή με καινούργιο...αντίθετα από ότι καταλαβα εχουνε βγάλει ένα πλαστικό ηχώ μονωτικό που προσαρμόσετε στο σασμάν απέξω για την μείωση του θορύβου στην καμπίνα ειμαστε σοβαροί τώρα..καινούργιο αμάξι 4 μηνών και επειδή η δρομοι δεν είναι καλοί θα πρέπει εγώ να οδηγάω το καινούργιο μου αμάξι που ακούγετε παλιό επειδή αυτοί εχουνε κάνει μαλακια με το σασμάν;;;και δεν το παραδεχονται και γιατί όταν το αγόρασα δεν μου είπανε ποτέ α θα πάρετε καινούργιο αμάξι αλλά θα κάνει σαν κουδουνίστρα;;;η θα πρέπει να αλλάξω νησί με κάποιο με ποιο καλους δρομους πείτε μου εγώ τι κάνω από δω και προς ..μπορώ να κινηθώ εναντίον κάποιου με κάποιο μέσο... να τους κάνω μυνηση σε ποιον απολους....παρακαλώ οποίος γνωρίζει ας μου πει..και μακρια απο DSG...
-
Ειλικρινά είναι πολύ κρίμα να έχεις τέτοια θέματα με καινούργιο αμάξι....από την άλλη όμως,περίμενες ειδικά από την vw καλύτερη αντιμετώπιση? Παλαιότερα είχαν δημιουργηθεί προβλήματα με dsg,κάψιμο λαδιών,μπιέλες κλπ σε αρκετά αυτοκίνητα και ουδέποτε προχώρησαν έστω σε μια υποτυπώδη ανάκληση....απλά αρκούνταν σε μια έκπτωση αν έφτιαχνες το αμάξι σου εκεί.
-
Επιστροφή από διακοπές και επιτέλους οδήγησα και εγώ λίγο το καινούριο αμάξι και το ευχαριστήθηκα.
Έγραψα κανά 2χίλιαρο χιλιόμετρα, ανέβασα κανά λίτρο την μέση κατανάλωση και γενικώς του ήπια το αίμα.Το λέω ευθής εξαρχής, για να μην υπάρχουν παρερμηνείες. Όσο καλό και να είναι ένα (ψευτό?)SUV στο δρόμο, δεν θα φτάσει ποτέ την αίσθηση που σου δίνει ένα χαμηλό. Πάντα αισθάνεσαι οτι είσαι πιο πάνω από εκεί που πρέπει, κάθε κίνηση του τιμονιού δίνει μια τάση στο αμάξι να συμπεριφέρεται σαν εκκρεμές κτλ.
Παρόλα αυτά στις διακοπές το καταευχαριστήθηκα το λίγο παραπάνω ground clearence σε παρκαρίσματα σε παραλίες που άλλες χρονιές θα κόλλαγα και θα αναγκαζόμουν να παρκάρω πολύ πιο μακριά, φορτώματα-ξεφορτώματα παιδιών και θαλάσσιων αξεσουάρ χωρίς να αναπτύξω κήλη και απόλυτα επαρκείς χώροι για ένα αμάξι μικρότερο και από Golf. Σε σημείο που όταν γύρισα Αθήνα και άρχισα να χρησιμοποιώ πάλι τα 'χαμηλά', ξενέρωσα τελείως με την μη πρακτικότητά τους στην καθημερινότητα.Από εκεί και πέρα το αυτοκίνητο μας πήγε σε όλες τις συνθήκες πολύ καλά, στήσιμο αρκετά καλό αλλά απλά επαρκές για όποιον έχει μάθει σε Alfa 147 π.χ. όπως εγώ. Ο κινητήρας δεν με πρόδωσε ποτέ, απλά ήθελε αρκετά ανεβοκατεβάσματα για να έχει δύναμη σε προσπεράσεις σε επαρχιακές οδούς, ενώ στην Ε.Ο. ταξιδεύεις τρένο με άνεση γύρω στα 140-150 χωρίς να νιώθεις οτι κάπου τον ζορίζεις, Παρόλα αυτά με 2 ενήλικες-2 παιδιά, Clima και φορτωμένο με πολύ βάρος μέχρι τα αυτιά, μου έδειξε τα όρια του στο πόσο καλά τραβάγε μέχρι τότε σε μια επιτάχυνση, ενώ μετά τα 140 έκαιγε πλέον πολύ. Το σίγουρο είναι οτι δεν είναι ένας κινητήρας που σε προδιαθέτει να πηγαίνεις γρήγορα και σίγουρα δεν θα βάλει φωτιά στην άσφαλτο, απλά είναι πιστεύω για day-to-day οδήγηση απόλυτα επαρκής και πολύ οικονομικός.
Συνεχίζει και με εκνευρίζει αφόρητα το οτι σε πολλές επαννεκινήσεις του κινητήρα 'έχανε' την μνήμη του τελευταίου τραγουδιού που έπαιζε το USB stick και έπαιζε κάτι που είχα ακούσει παλιότερα, αλλά γενικώς το infotainment σύστημά του είναι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ. Τέλος τα ηλεκτρονικά του μπιχλιμπίδια(adaptive CC, emergency brake, αισθητήρες παρκαρίσματος, lane keep κτλ.), λειτουργούν όλα άρτια και μου έχουν φανεί όλα πολύ χρήσιμα μέχρι στιγμής. Μου έχει βγάλει και δυό φορές μηνύματα για να κάνω coffee break λόγω κόπωσης που 'ένιωσε' το αμάξι και είχε απόλυτο δίκιο.
Αυτά εν τάχει, αν σκεφτώ κάτι άλλο θα επανέλθω. Καλό φθινόπωρο να έχουμε όλοι!
Υ.Γ. Ειλικρινά λυπάμαι πολύ για τα προβλήματα που φαίνεται να αντιμετωπίζει το παλικάρι παραπάνω και ελπίζω να βρεθεί μια λύση το συντομότερο.
-
Γενικα εντοπιζα μια κατανοηση να το πω (;) της αυτοκινησης στα γραφομενα σου, μετα ηρθε η απαντηση μεσα απο την αναφορα της αλφα ρομεο και η απορια λυθηκε.
-
Γιάννη, δυστυχως αυτα ειναι συνηθισμενα στην vw, τόσο η συμπεριφορά της αντιπροσωπείας όσο και των αυτοκινήτων και του dsg...άπειρα τα προβλήματα.
-
Ο μόνος λόγος που δε πήρα ΦΒ/Αουντι ήταν το θέμα με τα αυτόματα.
Μιας και ήμουν Καρεντα Μαρούσι/Βουλιαγμένη πρόσφατα να πω οτι και εκει το σερβις υπολειτουργούσαν (πχ. δεν είχαν ηλεκτρολόγους) μεχρι τη προηγούμενη βδομάδα λογω αδειών. Από αυτή τη βδομάδα όμως πρέπει να ειναι οκ. Ισως να αφήσεις το Γρατσία μιας και δεν είσια ευχαριστημένος κα να πας Καρέντα. -
'Ισως να αφήσεις το Γρατσία μιας και δεν είσια ευχαριστημένος κα να πας Καρέντα.'
ναι απο την Σκύλλα στην Χάριβδη.....
Γιάννη όντως αυτό που σου συμβαίνει ακατανόητο ...... αν είναι ζήτημα πλαστικών ηχομόνωσης και όχι καποιο μηχανολογικό ζήτημα , θεωρώ πως μπορεί να λυθεί (από ενα αξιοπιστο συνεργειο ) και επίσης το κόστος δν θα είναι μεγάλο αν δεν στο καλύψουν από εγγύηση ...
Ως προς την συμπεριφορά τους φίλε μου , εγω ίσως να εκανα και μηνύσεις ή αγωγές.... αλλά 'εξω από τον χορό ' πολλές κουβέντες λέμε...
κουράγιο και εύχομαι να λυθεί σύντομα το πρόβλημα.... -
Σχετικα με το start/stop που αναφερθηκε πιο πανω.
Ειναι γραμμενο και στο manual οτι ο κινητηρας δεν σβηνει αν το τιμονι εχει στριψει (αρκετα ομως οχι λιγο). Σβηνει ο κινητηρας αν το ac εχει πιασει θερμοκρασια. Επισης, οπως παρατηρησες αναβει μονος το οταν δει το προπορευομενο αμαξι να ξεκινα. Προσωπικα το απενεργοποιω οχι επειδη φοβαμαι την καταπονηση, αλλα επειδη μου δημιουργει αγχος στις διελευσεις απο διασταυρωσεις. Εκει θελω να εχω οσο το δυνατον πιο γρηγορα αντανακλαστικα για να περασω και δεν θελω να χανω χρονο. Εχω και εγω dsg, το οποιο προφανως και δεν εχει την αμεση αποκριση του χειροκινητου, αν πρεπει να περιμενω να ξεκινησει και η μηχανη... κλαφτα χαραλαμπε. Ενα τρικ που εχω χρησιμοποιησει καποιες φορες ειναι οτι οταν εισαι σταματημενος (και εχει σβησει η μηχανη) και θελεις να προετοιμαστεις για 'εκτοξευση' ειναι αφηνεις λιιγο το φρενο. Αυτο δουλευει σε dsg, δεν ξερω αν δουλευει το ιδιο και σε χειροκινητο. -
Ο χρήστης giannis80 έγραψε:
Πραγματικά είναι απίστευτοι ολοι τους..μόλις με ενημερωσανε από το service προσπαθησανε τα παιδια εκει ότι στο email που στείλανε στην μαμα εταιρία τους απάντηςε ότι ο θόρυβος που ακούγετε από το σασμάν είναι φυσιολογικότατος και δεν γίνετε καμία αλλαγή με καινούργιο...αντίθετα από ότι καταλαβα εχουνε βγάλει ένα πλαστικό ηχώ μονωτικό που προσαρμόσετε στο σασμάν απέξω για την μείωση του θορύβου στην καμπίνα ειμαστε σοβαροί τώρα..καινούργιο αμάξι 4 μηνών και επειδή η δρομοι δεν είναι καλοί θα πρέπει εγώ να οδηγάω το καινούργιο μου αμάξι που ακούγετε παλιό επειδή αυτοί εχουνε κάνει μαλακια με το σασμάν;;;και δεν το παραδεχονται και γιατί όταν το αγόρασα δεν μου είπανε ποτέ α θα πάρετε καινούργιο αμάξι αλλά θα κάνει σαν κουδουνίστρα;;;η θα πρέπει να αλλάξω νησί με κάποιο με ποιο καλους δρομους πείτε μου εγώ τι κάνω από δω και προς ..μπορώ να κινηθώ εναντίον κάποιου με κάποιο μέσο... να τους κάνω μυνηση σε ποιον απολους....παρακαλώ οποίος γνωρίζει ας μου πει..και μακρια απο DSG...Φίλε με όλο το σεβασμό, το είχα πει σε προηγούμενο ποστ, είχα ακριβώς τό ίδιο θέμα με το γκολφ με dsg. Κροτάλισμα δηλαδή σε χαμηλές σχέσεις και ανώμαλο δρόμο αλλά όχι πάντα. Πήγα δύο φορές αντιπροσωπεία τσάμπα, και τελικά μετά από κάνα τρίμηνο δε μου καιγόταν καρφί. Μην ασχολείσαι άλλο
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν δεν ασχολείται άλλο δεν θα βελτιωθεί ποτέ η κατάσταση με τα υπερτιμημένα γερμανικά . Ακριβώς αυτή η τάση της τους έκανε και συνεχίζει να τους κάνει ασύδοτους .
Το είχα διαπιστώσει και στο εταιρικό αστέρι που είχα που περίμεναν να γίνουν οι βλάβες πιο μεγάλες ώστε να πάρουν περισσότερα από την λήζινγκ για επισκευές ...
Εμένα βέβαια δεν με πείραζε γιατί μου έδιναν άλλα αμάξια , ανάλογου κόστους , αλλά τα λεφτά που πλήρωνε το λήζινγκ ήταν κουφά... -
Θα πρέπει να παραδεχθούμε πως αν μη τι άλλο όταν κάποιος αγοράζει ένα γερμανικό όχημα, μαζί με αυτό ειδικά και όταν αναφερόμαστε στην VW, αποκτά και έναν πρώτης τάξης ανηχοϊκό θάλαμο. Στο συγκεκριμένο όχημα (το οποίο δεν μου κάθεται συγκρινόμενο με το πλέον ολοκληρωμένο τιγκ) αν χάνεται και αυτό το στοιχείο τότε το ζήτημα δεν είναι να διερωτάται ο κάτοχος αν μπορεί να ζήσει με αυτό.... αλλά τι νόημα έχει να ζει με αυτό; Το ντουστ το οποίο ποιοτικά είναι πολλά σκαλιά κάτω εντούτοις όταν περνώ από δρόμους που οι πεζοί είναι κυρίως γίδια πρόβατα και σκύλοι, δεν κάνει τσικ. Στην εθνική και στην Αττική οδό βέβαια έχω τους αεροδυναμικούς θορύβους σε ταχύτητες άνω των 120χλμ/ώρα αλλά δεν ασχολούμαι γιατί ήμουν προετοιμασμένος για αυτό. Δεν μου καίγεται καρφί γιατί ξέρω τι πήρα πόσο μου κόστισε και δυνητικά σε βάθος χρόνου τι θα ανέμενα από δαύτο. Αν στα πρώτα 3-4-5 χιλιάδες χλμ ένα αυτοκίνητο κάνει σαν κουδουνίστρα πείτε μου παρακαλώ στα σχεδον 130000 (που έχω φτάσει με το δικό μου) πως προδιαθέτει τον κάτοχο ότι θα ακούγεται; Φυσικά και πρέπει λοιπόν να τον απασχολεί.
VW T-Roc