-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Το ξερω οτι ειναι off topic, αλλα γιατι υπαρχει τοσο μενος με το QQ (δεν το εχω, ουτε το ειχα ποτε, ουτε με ενδιαφερει να το παρω); Απλα ρωταω απο περιεργεια, διοτι ειναι ενα μοντελο που εχει πουλησει απιστευτα κομματια τοσο στην ελλαδα οσο και στην υπολοιπη ευρωπη!Όσοι «καήκαμε» από την ποιότητα κατασκευής και συναρμογης του έχουμε να το λέμε [emoji1] και ο fidelio QQ για 4 χρονια είχε πριν το αλλάξει. Αυτός άντεξε περισσότερο [emoji3][emoji3]
-
Νομίζω ότι η ποιότητα εσωτερικού του qq είναι αναμφίβολα καλύτερη, βέβαια το infotainment είναι σκέτη απογοήτευση>Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Το ξερω οτι ειναι off topic, αλλα γιατι υπαρχει τοσο μενος με το QQ (δεν το εχω, ουτε το ειχα ποτε, ουτε με ενδιαφερει να το παρω); Απλα ρωταω απο περιεργεια, διοτι ειναι ενα μοντελο που εχει πουλησει απιστευτα κομματια τοσο στην ελλαδα οσο και στην υπολοιπη ευρωπη!
Όσοι «καήκαμε» από την ποιότητα κατασκευής και συναρμογης του έχουμε να το λέμε [emoji1] και ο fidelio QQ για 4 χρονια είχε πριν το αλλάξει. Αυτός άντεξε περισσότερο [emoji3][emoji3]
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυταπατάσαι απο τα μαλακά πλαστικά. Αλλά η συναρμογή δε συγκρίνεται ούτε κατά διάνοια. Πίστεψέ με!
-
Ξαναπήγα και έκανα test drive έτσι για να μου φύγει η ιδέα μήπως εγώ είμαι ο γεροπαράξενος...
- Οδηγικά είναι μια χαρά, τόσο απλά.
- Από χώρους το Rocco μου πίσω αν και 2πορτο είναι πιο άνετο. Χώρος αποσκευών αξιοπρεπέστατος.
- Σπορ σχεδίαση καταφανώς, απευθύνεται σε πιο νεανικό κοινό, στέκεται ανετότατα ως οικογενειακό αυτοκίνητο.
- Αυτή τη στιγμή με 1 χιλιάρικο παραπάνω παίρνεις Tiguan Advanced σε σχέση με T-roc Experience στα 150hp (στο T-roc σε αυτή την έκδοση έχει το Discover Media, ίσως και τα LED νομίζω).
- Χώροι vs Μπλιμπλίκια θα κατέληγα.
-
t roc r line https://www.youtube.com/results?search_ ... roc+r+line
-
Οι διαφορές με το απλό δλδ ποιες είναι? Το σηματάκι και τα βαμμένα περιφερειακά πλαστικά??
-
...όπως επίσης οι δίχρωμες 18αρες ή και 19αρες ζάντες αλουμινίου (δεν θα το έλεγα και πλεονέκτημα αυτό πέραν της εμφάνισης..που κι αυτό υποκειμενικό είναι)....τα λογότυπα r-line στις πλάτες των καθισμάτων και στην μεταλλική λεπτομέρεια του τιμονιού...
-
Ο χρήστης Tobajara έγραψε:
t roc r line https://www.youtube.com/results?search_ ... roc+r+lineΠολύ πονεμένη ιστορία το configuration άλλων χωρών με εδώ. Το εν λόγω είναι διαθέσιμο στην Αγγλία από το περασμένο καλοκαίρι αν δεν κάνω λάθος, εδώ Τρίτος Κόσμος κλασσικά.... Αν και όταν έρθει εδώ δες τι θα περιλαμβάνει το R-Line σε σχέση με έξω. Άσε που στο συγκεκριμένο μοντέλο επειδή είδη έχει μια πιο σπορ γραμμή (σε σχέση με τα υπόλοιπα της VW) δεν θα έκανε και τόσο διαφορά στα μάτια μου.
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Οι διαφορές με το απλό δλδ ποιες είναι? Το σηματάκι και τα βαμμένα περιφερειακά πλαστικά??Απο οσο εχω δει στο youtube η σειρα R-line απλα περιλαμβανει διακοσμητικα στοιχεια και οχι αλλες βελτιωσεις.Κατι αναλογο με τη σειρα S line της Audi.
-
Ο αδελφος με εμενα συνεπιβατη στο πισω καθισμα εκανε δοκιμη στο t roc το 1.0.Ο κινητηρας με πολυ ροπη (20nm) κινουσε πολυ ανετα το αυτοκινητο.Οι αναρτησεις ανετες σε ανωμαλιες των ελληνικων δρομων.Ανετοι χωροι πισω φιλοξενουν ευκολα 2 επιβατες.Αρνητικη εντυπωση μου εκαναν τα φθηνα πλαστικα σε ολο το εσωτερικο του αυτοκινητου.Η καταναλωση εντος πολης στα 7 λιτρα ,οπως ειπε ο πωλητης, τα θεωρω αρκετα για 1000 κινητηρα απο τη στιγμη που η σειρα 118 του 2017 με διλιτρο κινητηρα εχει καταναλωση εντος πολης 9 λιτρα.
-
Καλησπέρα,
θα ήθελα οι ιδιοκτήτες να μου πουν την εμπειρία τους με το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος front assist. Αν φρενάρει συχνά και χωρίς αιτία το αυτοκίνητο. Σε τι καταστάσεις φρέναρε χωρίς αιτία. -
Ο χρήστης DIMITRIS_335 έγραψε:
Καλησπέρα,
θα ήθελα οι ιδιοκτήτες να μου πουν την εμπειρία τους με το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος front assist. Αν φρενάρει συχνά και χωρίς αιτία το αυτοκίνητο. Σε τι καταστάσεις φρέναρε χωρίς αιτία.Πάντως εχει ρύθμιση οσον αφορα την ευαισθησία του νομιζω 5 στάδια. Το ρυθμιζεις απο την οθόνη.
-
Καλημέρα,
το εν λόγω σύστημα έχει ενεργοποιηθεί 3 φορές.....την 1η ήταν ένας σκύλος που πετάχτηκε απότομα μπροστά...και όντως υπήρχε αιτία....τις άλλες δυο που ενεργοποιήθηκε....δεν θα πω ότι δεν υπήρχε λόγος, ...αλλά δεν ήταν κάποια κατάσταση που μου δημιουργούσε πανικό....η μια ήταν όταν κάποιος μπροστά μου είχε βγάλει φλας και αντί να στρίψει φρέναρε....και έστριβε φρεναριστός άνευ λόγου...σε ανωφέρεια...είχα απόσταση, έστριψα ελαφρά αριστερά και τον πέρασα...αφού ομως είχε ενεργοποιηθεί....και η τρίτη φορά δεν είχα πρεσσάρει τόσο το φρένο ώστε να ακινητοποιηθεί....και τσούλαγε πολύ πολύ αργά....όταν πλησίασε το μπροστά σταματημένο, φρέναρε μόνο του... -
Οπότε είσαστε ικανοποιημένοι από το σύστημα. Δεν σας έχει φέρει σε δύσκολη θέση με ένα φρενάρισμα που σας βρήκε απροετοίμαστοθ.
-
Ναι....με το που τίθεται σε λειτουργία, αντανακλαστικά αντιδρά και ο οδηγος....οπότε μέχρι στιγμής...όλα καλά....
-
Μου έχει τύχει τρεις φορές:
Την πρώτη φορά πετάχτηκε ένα μηχανάκι από ένα στοπ απότομα, παρόλα αυτά τραβήχτηκε πίσω γρήγορα οπότε δεν περίμενα να ενεργοποιηθεί και τρόμαξα λίγο γιατί δεν το περίμενα μιας που ήταν και η πρώτη φορά. θεωρώ ότι είχε χρόνο να αναθεωρήσει.
Την δεύτερη φορά πάτησα γκάζι να προλάβω το φανάρι στο πορτοκαλί και ο μπροστινός έκοψε για να στρίψει αμέσως μετά το φανάρι χωρίς φλας. Έκανα ελιγμό αλλά παράλληλα ενεργοποιήθηκε και το σύστημα και έκοψε. Το αμάξι δεν το ακινητοποίησε οπότε ήταν καλή αντίδραση θεωρώ. Μου έδωσε χρόνο να στρίψω αν και ήταν υπό έλεγχο η αντίδραση μου παρόλα αυτά το θεωρώ καλό γιατί αυτό που έκανα είχε κάποιο ρίσκο.
Την τρίτη φορά ήταν σε παρκάρισμα όπισθεν, αγνόησα την ηχητική ειδοποίηση λόγω κούρασης και πίσω είχα δέντρο. Ακινητοποιήθηκε εντελώς ελάχιστα εκατοστά από το δέντρο. Χάρηκα διπλά, πρώτον γιατί δεν ήξερα ότι δουλεύει στην όπισθεν και δεύτερον γιατί με έσωσε από βέβαιη ζημιά!! -
Ο χρήστης chrszchs έγραψε:
Καλημέρα,
το εν λόγω σύστημα έχει ενεργοποιηθεί 3 φορές.....την 1η ήταν ένας σκύλος που πετάχτηκε απότομα μπροστά...και όντως υπήρχε αιτία....τις άλλες δυο που ενεργοποιήθηκε....δεν θα πω ότι δεν υπήρχε λόγος, ...αλλά δεν ήταν κάποια κατάσταση που μου δημιουργούσε πανικό....η μια ήταν όταν κάποιος μπροστά μου είχε βγάλει φλας και αντί να στρίψει φρέναρε....και έστριβε φρεναριστός άνευ λόγου...σε ανωφέρεια...είχα απόσταση, έστριψα ελαφρά αριστερά και τον πέρασα...αφού ομως είχε ενεργοποιηθεί....και η τρίτη φορά δεν είχα πρεσσάρει τόσο το φρένο ώστε να ακινητοποιηθεί....και τσούλαγε πολύ πολύ αργά....όταν πλησίασε το μπροστά σταματημένο, φρέναρε μόνο του...Κάτι αντίστοιχο έχω πάθει και εγώ 3-4 φορές οδηγώντας Jeep Renegade, αν θυμάμαι καλά το έχω γράψει και στο αντίστοιχο θέμα.Στη δική μου περίπτωση ήταν πολύ έντονος ο τρόπος που επενέβη, σχεδόν τρομακτικός, και ενώ έλεγχα απόλυτα το αμάξι.
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Καλημέρα,
το εν λόγω σύστημα έχει ενεργοποιηθεί 3 φορές.....την 1η ήταν ένας σκύλος που πετάχτηκε απότομα μπροστά...και όντως υπήρχε αιτία....τις άλλες δυο που ενεργοποιήθηκε....δεν θα πω ότι δεν υπήρχε λόγος, ...αλλά δεν ήταν κάποια κατάσταση που μου δημιουργούσε πανικό....η μια ήταν όταν κάποιος μπροστά μου είχε βγάλει φλας και αντί να στρίψει φρέναρε....και έστριβε φρεναριστός άνευ λόγου...σε ανωφέρεια...είχα απόσταση, έστριψα ελαφρά αριστερά και τον πέρασα...αφού ομως είχε ενεργοποιηθεί....και η τρίτη φορά δεν είχα πρεσσάρει τόσο το φρένο ώστε να ακινητοποιηθεί....και τσούλαγε πολύ πολύ αργά....όταν πλησίασε το μπροστά σταματημένο, φρέναρε μόνο του...Κάτι αντίστοιχο έχω πάθει και εγώ 3-4 φορές οδηγώντας Jeep Renegade, αν θυμάμαι καλά το έχω γράψει και στο αντίστοιχο θέμα.Στη δική μου περίπτωση ήταν πολύ έντονος ο τρόπος που επενέβη, σχεδόν τρομακτικός, και ενώ έλεγχα απόλυτα το αμάξι.
Μου συνέβη σε όπισθεν κι εμένα, τόσο απότομο που νόμισα ότι είχα βρει στη κολώνα. Τελικά ήταν κάποια μεγάλα κλαδιά πίσω και το αυτοκίνητο επέλεξε να σταματήσει μήπως είναι παιδί ίσως
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξέρει κανείς χρόνους παράδοσης παραγγελίας νέου για το 1,5 βενζίνη?.. Κάποιος μου είπε 4 ως 6 μήνες και μου φάνηκε υπερβολικά πολύ.
-
Ο χρήστης dimigoul έγραψε:
Ξέρει κανείς χρόνους παράδοσης παραγγελίας νέου για το 1,5 βενζίνη?.. Κάποιος μου είπε 4 ως 6 μήνες και μου φάνηκε υπερβολικά πολύ.δυστυχώς αυτή τη στιγμή αυτοί είναι οι χρόνοι παράδοσης για t-roc, έχω ακούσει και 6-7 μήνες αλλά μάλλον το λένε οι αντιπροσωπείες για να πέσουν μέσα στο 4-6 μήνες που είναι και πιο ρεαλιστικό.
VW T-Roc