-
@monman2 said in Hyundai Kona:
Hyundai KIA προσπαθώ να τις συμπαθήσω αλλα δεν μπορώ ...
Αντιπροσωπείες συνεργεία , ανακατεμένα με άλλες εταιρίες (εδώ Θεσ/νικη τουλάχιστον) δε σου δίνουν την αίσθηση οτι θα υποστηρίξουν όπως θα ήθελα το προϊόν τους ΚΑΤΑ την διάρκεια της εγγύησης πόσο μάλλον μετά...
+1
ΒΕΛΜΑΡ. Ένα μάτσο χάλια.
Πάρε SEAT να δεις την γλύκα.
-
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρόνια - με υγεία πάνω απο όλα
Σκέφτομαι και εγω να πάω για το Kona - με τον 1000αρη 120ps, αυτοματο κιβώτιο.
Αλά εχω μερικέ ερωτήσεις αν μπορείς κάποιος να βοηθήσει- φτανουν τα 120 ή ζορίζεται σε φάσε με 3 ενήλικες μέσα (αντε και καμιά βαλίτσα)
- απο θόρυβο καμπίνας στην εθνική με 120χλμ πώς είναι? Είχα το 1η γενιά i30 και εκανε πολύ θόρυβο)
- η έκδοση βενζίνης με τον 48v αξίζει? (σε σχεση με την απλή βενζίνη)
- Εχει υποβραχιόνιο πίσω θέσεων? δεν το έχω δεί πουθενα να ανεφέρεται αλλά μονο σε φωτογραφίες.
και τέλος...είμαι μεταξύ αυτού και του T-ROC..απόψεις?
-
Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης με το T Roc….
Για τις επιδόσεις του εξαρτάται τι θέλεις από το αυτοκίνητο. Ίσως οι 120 ίπποι να είναι οριακοί με φορτίο. -
@kkostask said in Hyundai Kona:
Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης με το T Roc….
Tα συγκρίνω γιατί είναι κοντά στις διαστάσεις. Πολύ ανωτερο το T-Roc και ειδικα με τους 150ps αλλά και τουλάχιστον 6.000 πάνω
-
@krunar said in Hyundai Kona:
- Όχι ιδιαίτερα, δεν θα δεις μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση. Όμως εγώ θα την προτιμούσα για 2 βασικούς λόγους. α) μπαίνει δακτύλιο και β) έχει την μαγική λέξη hybrid (άσχετα εαν είναι μούφα) για μελλοντική μεταπώληση. Να ξέρεις ότι χάνει λίγο σε χώρο αποσκευών.
-
@fanis75 said in Hyundai Kona:
@krunar said in Hyundai Kona:
- Όχι ιδιαίτερα, δεν θα δεις μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση. Όμως εγώ θα την προτιμούσα για 2 βασικούς λόγους. α) μπαίνει δακτύλιο και β) έχει την μαγική λέξη hybrid (άσχετα εαν είναι μούφα) για μελλοντική μεταπώληση. Να ξέρεις ότι χάνει λίγο σε χώρο αποσκευών.
Καλησπέρα, δε μπορώ να βρω κάπου ότι όντως μειώνεται ο χώρος αποσκευων στο υβριδικο. Σε αυτά τα χρήματα κ σε υβριδικο κιβώτιο μεταξύ stonic, kona, yaris cross πάμε σε κύρος toyota?
-
@nicolas1988 said in Hyundai Kona:
Καλησπέρα, δε μπορώ να βρω κάπου ότι όντως μειώνεται ο χώρος αποσκευων στο υβριδικο.
374 lt το "κανονικό" 361 το ήπια υβριδικό.
Αν μπεις στο διαμορφωτή του Κοna,μετά τους εξοπλισμούς έχει πίνακα με τεχνικά χαρακτηριστικά,διαστάσεις,βάρη κ.τ.λ. -
@panormus772 said in Hyundai Kona:
@nicolas1988 said in Hyundai Kona:
Καλησπέρα, δε μπορώ να βρω κάπου ότι όντως μειώνεται ο χώρος αποσκευων στο υβριδικο.
374 lt το "κανονικό" 361 το ήπια υβριδικό.
Αν μπεις στο διαμορφωτή του Κοna,μετά τους εξοπλισμούς έχει πίνακα με τεχνικά χαρακτηριστικά,διαστάσεις,βάρη κ.τ.λ.Σ ευχαριστώ για τη βοήθεια! Ακόμη ένας λόγος να πάει κάποιος στο yaris cross.
-
Είναι κορυφαία επιλογή το yaris cross παιδιά , επισκιάζει τα πάντα στην ΒSUV κατηγορία , τιμολογιακα ήρθε και έπεσε την καλύτερη στιγμή στην Ελληνική αγορά , δεν το πιστεύω που το λέω αλλά αξίζει και ο 1 χρόνος αναμονής αυτή την στιγμή. 115 αλογάκια είναι κοντά στον μ.ο του ανταγωνισμού και κυρίως πραγματικά υβριδικά με ότι σημαίνει αυτό για κίνηση εντός των μεγάλων πόλεων.
Θα γεμίσουν οι δρόμοι με δαυτο όπως με κάποιες πολύ δημοφιλείς γενιές του Yaris την προηγούμενη δεκαετία. -
πολυ σωστα επιχειρήματα και τα 2. ευχαριστω πολύ
-
παντω το My21 με τα 120ps εχει 2.5K διαφορα απο το αντιστοιχο με τα 198ps
Νομιζω αξίζει, Η 3Κ αν προτιμας το ΜΥ22 (ποιες οι διαφορες αλήθεια?) -
Καλησπέρα παιδιά. Σαν ηλεκτρικό το 34kw τι λεει?βλέπω ότι είναι το πιο φθηνό απτα ηλεκτρικά suv (γύρω στα 28.000 η βασική έκδοση)
-
@kokki said in Hyundai Kona:
Καλησπέρα παιδιά. Σαν ηλεκτρικό το 34kw τι λεει?βλέπω ότι είναι το πιο φθηνό απτα ηλεκτρικά suv (γύρω στα 28.000 η βασική έκδοση)
Πολύ μικρή αυτονομία, εαν δεν σε ενοχλεί είναι αρκετά καλό.
-
Πολύ
300 χμ είναι καλά για αυτό που θέλω (μέσα στη πόλη και αντε καμία εξόρμηση Εύβοια).Επίσης μπορείς αν δεις ότι σου χρειάζονται περισσότερα χμ μετά από χρόνια που θα αλλάξεις μπαταρία να την αναβαθμίσεις?
-
@kokki said in Hyundai Kona:
300 χμ είναι καλά για αυτό που θέλω (μέσα στη πόλη και αντε καμία εξόρμηση Εύβοια).Επίσης μπορείς αν δεις ότι σου χρειάζονται περισσότερα χμ μετά από χρόνια που θα αλλάξεις μπαταρία να την αναβαθμίσεις?
Θεωρητικά, εαν βγεις εθνική δεν θα είναι ούτε 200χλμ. Οποτε χρειάζεται να το ζυγίσεις προσεκτικά.
Όσο για την μπαταρία που λές, κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει, ίσως ούτε η ίδια η Hyundai για το τι μπαταρίες θα είναι διαθέσιμες σε 10 χρόνια. -
@vagkirk said in Hyundai Kona:
Είναι κορυφαία επιλογή το yaris cross παιδιά , επισκιάζει τα πάντα στην ΒSUV κατηγορία , τιμολογιακα ήρθε και έπεσε την καλύτερη στιγμή στην Ελληνική αγορά , δεν το πιστεύω που το λέω αλλά αξίζει και ο 1 χρόνος αναμονής αυτή την στιγμή. 115 αλογάκια είναι κοντά στον μ.ο του ανταγωνισμού και κυρίως πραγματικά υβριδικά με ότι σημαίνει αυτό για κίνηση εντός των μεγάλων πόλεων.
Θα γεμίσουν οι δρόμοι με δαυτο όπως με κάποιες πολύ δημοφιλείς γενιές του Yaris την προηγούμενη δεκαετία.Οχι αδελφε κανένα καθημερινό αμαξι δεν αξίζει οποιαδήποτε αναμονή ... πόσο μάλλον 12-15 μηνών!
Δεν μπορείς να δεσμευεσαι - και δεν μιλάω μόνο οικονομικά - επί τόσο καιρό!
Ας ομαλοποιήσουν την παραγωγή να κανουν και καμία προσφορά ξανα να ψωνίσουμε!
Ντροπής πράγματα και ο κόσμος γίνεται συνένοχος!
Σε τέτοιες συνθήκες ουτε ανταγωνισμός λειτουργεί ούτε τίποτα!
Πουλάνε αερα κοπανιστό ολοι τους και εμείς χαϊβάνια μην χάσουμε....
Τεχνητή ζήτηση, υπέρογκες αυξήσεις λόγω της τεχνητής ζήτησης και της τεχνητής ελλεψης σε τσιπάκια!Ξεφτιλίκια πραγματα!
-
@iceman7 said in Hyundai Kona:
Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι Στέφανε....με αυτό τον τρόπο αύξησαν τιμές και δεν πρόκεται να τις ρίξουν ή να κάνουν προσφορές για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Οπότε όποιος χρειάζεται αυτοκίνητο σχετικά άμεσα, δεν έχει επιλογή...σημεία των καιρών.
Τα λένε ορισμένοι πολλοί καιρό τώρα, οι επιπτώσει του covid στο μέλλον θα είναι πολύ χειρότερες από ότι είναι τώρα. Νέα τάξη πραγμάτων....
-
Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι Στέφανε....με αυτό τον τρόπο αύξησαν τιμές και δεν πρόκεται να τις ρίξουν ή να κάνουν προσφορές για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Οπότε όποιος χρειάζεται αυτοκίνητο σχετικά άμεσα, δεν έχει επιλογή...σημεία των καιρών.
Τα λένε ορισμένοι πολλοί καιρό τώρα, οι επιπτώσει του covid στο μέλλον θα είναι πολύ χειρότερες από ότι είναι τώρα. Νέα τάξη πραγμάτων....
Φάνη προφανώς εξαιρούνται ανθρωποι με πραγματική ανάκη (καταστροφή, κλοπή, ζημιές κλπ )...
Αλλά ούτε αυτούς δεν μπορούν να καλύψουν...
Και οχι δεν το δέχομαι για τις επιπτωσεις του covid!
Επεσαν δικαίως τόσα parachute money αλλά δεν θα αντέξω να μπουν παλι οι καρχαρίες να τα αρπάξουν πίσω από τον κόσμο.. οταν και αυτοί μια χαρά επιδοτήσεις και χαριστικά πήραν! -
Και οχι δεν το δέχομαι για τις επιπτωσεις του covid!
- Και όμως είναι υπαρκτές.
- Φυσικά και χρεώνονται πολλά εκεί που δεν θα έπρεπε για να καλύψουν και άλλα.
Το θέμα είναι ότι οι επιπτώσεις ήρθαν για να μείνουν δυστυχώς.
-
Το Kona είναι φοβερό σχεδιαστικά αλλά χιλιαρι τουρμπο μην το σκεφτείς καν. Αν είναι να το παρεις παρτο 1.6 με 26000 όμως. Το Yaris Cross ναι όντως πολυ καλή και αξιόπιστη επιλογή από όλα αυτά της κατηγορίας με πολυ καλή κατανάλωση κ σε καλή τιμή (ακόμα). Βέβαια υπάρχει και το vitara hybrid που με 20000 τα βάζει κάτω όλα αυτά τα χιλιαρια stonic, captur,c4, ακόμα και Yaris Cross και Kona και με καλύτερη κατανάλωση
Hyundai Kona