-
@dettol said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
@a65 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Μια που το αναφέρατε γουρουνοπούλα (που σκοτώνει) μόνο στο Δαναό και Αναστάση στη Νεμέα, έχει 5στα 5 από trip advisor και bonus το αγιωργίτικο από το κτήμα Λαντίδη.
πολυ ενδιαφερον! και ειναι και κοντινη βολτουλα. μια χαρα
χθες λοιπον ανεβηκα μαυροπουλο και επειδη εφαγα 'ολοι πισω' απο 1.5 μετρο χιονι, προσπαθησα μια απο αμπουδιωτισσα να μπω σε δασος αλλα και εκει ειχε πανω απο 2 μετρα σε σημεια!!!
οποτε σετα με παϊδακια, συκωταρια, κοκορετσι, σουβλα, λουκανικαρα κλπ για καλη υγεια
αν βεβαια ηταν με ποδια, εφτανες απο το ποταμι μεχρι τη λιμνη αν και μπολικο χιονακι...
να πας τεκνον μου, να πας -
...να ξερετε οκ οι συναντησεις σε ταβερναι, τα πιο ομορφα ομως ειναι συναντησεις σε μερη γαματα και 'τακος'
ευκολα, κοντα και περνανε καλα και οι οικογενειες
π.χ. η εντελως κασελακι αρβανιτσα, ενα εκκλησακι που μπορω να πω στην βελινα, το σκουτερι στην ευβοια, οι Αγιοι αναργυροι που ειναι κρυφο μερος γατου κλπ... ολα προσβασιμα ευκολα με max 1km χωμα για να μην γεμιζει απο μαριδαΑρΕς
'τακος' = παιρνουμε μαζι μεζεδες απο σπιτι και τσιπουρορακοκρασα
παμε στο μερος, κανουμε βολτιτσαι κλπ και στηνουμε τραπεζια = τα καπω γερνουν παντα λιγο προς τα κατω, τα ανοιγουμε και βαζουμε ενα ξυλινο τακο να ισιωσουν, τραπεζομαντιλο και ετοιμο το τραπεζι
εχει αλλη φαση σας λεει ο γατος... -
@gatoz said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
σεις σε ταβερναι, τα πιο ομορφα ομως ειναι συναντησεις σε μερη γαματα και 'τακος'
π.χ. η εντελως κασελακι αρβανιτσα, ενα εκκλησακι που μπορω να πω στην βελινα, το σκουτερι στην ευβοια, οι Αγιοι αναργυροι που ειναι κρυφο μερος γατου κλπ... ολα προσβασιμα ευκολα με max 1km χωμα για να μην γεμιζει απο μαριδα
ΑρΕς
παμε στο μερος, κανουμε βολτιτσαι κλπ και στηνουμε τραπεζια = τα καπω γερνουν παντα λιγο προς τα κατω, τα ανοιγουμε και βαζουμε ενα ξυλινο τακο να ισιωσουν, τραπεζομαντιλο και ετοιμο το τραπεζι
εχει αλλη φαση σας λεει ο γατος...Όσοι το έχουμε ζήσει, ξέρουμε! Αγαπάμε Γάτο!
-
...να ξερετε οκ οι συναντησεις σε ταβερναι, τα πιο ομορφα ομως ειναι συναντησεις σε μερη γαματα και 'τακος'
π.χ. η εντελως κασελακι αρβανιτσα, ενα εκκλησακι που μπορω να πω στην βελινα, το σκουτερι στην ευβοια, οι Αγιοι αναργυροι που ειναι κρυφο μερος γατου κλπ... ολα προσβασιμα ευκολα με max 1km χωμα για να μην γεμιζει απο μαριδαΑρΕς
εχει αλλη φαση σας λεει ο γατος...αν δεν εχει χωματοδρομο, ο γατος δεν γουσταρει. Εγω αυτο εχω καταλαβει παντως
σε πρωτη φαση θα παω νεμεα για γουρνοπουλα και μετα στενη για περπατημα. Αφηνω τα πολλα χιονια και τις λασπες για αργοτερα
-
Ο γάτος είναι κ.ε.ο.α.χ. φάση.
Πτυοσκαπανο , χιονοπέδιλα, και κονσέρβα ζαναε.
-
εαν δεν εχει και λιγουλακι χωματακι να κοψει τις ορδες σουβατων 'μην το γρατζουνισω', οτι ειναι κοντα στην αθηνα ειναι ηδη πηγμενο στη μαριδα
-
εαν δεν εχει και λιγουλακι χωματακι να κοψει τις ορδες σουβατων 'μην το γρατζουνισω', οτι ειναι κοντα στην αθηνα ειναι ηδη πηγμενο στη μαριδα
εχεις απολυτο δικιο. Τον τελευταιο χρονο εχει ζορισει πολυ η κατασταση. Ακομα και παυλιανη, που δεν το λες και διπλα στην αθηνα, γινοταν χαμος οταν πηγαμε πριν 2 μηνες. Δεν βρηκαμε να παρκαρουμε πουθενα, καναμε μεταβολη και φυγαμε.
Δεν ειναι μονο οι μεμονωμενοι εκδρομεις, αλλα παιζει και πολυ λεωφορειο, συλλογοι, καπη και πακετα που βλεπω να διαφημιζουν και στο fb.
Εχει καταντησει αηδια η υποθεση. Μονη λυση να πας καθημερινη ή σαββατο, αλλα δυστυχως υπαρχει η δουλεια στη μεση. -
Η Κυριακή για εκδρομή ειναι όπως το Σαββατόβραδο για έξοδο.
-
@iceman7 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
οχι εκει που πανε οι γατοι....
-
οχι εκει που πανε οι γατοι....
-
εχει αλλη φαση σας λεει ο γατος...αρβανιτσα εννοεις στην βοιωτια η υπαρχει και αλλου;
-
@otso said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
εχει αλλη φαση σας λεει ο γατος...αρβανιτσα εννοεις στην βοιωτια η υπαρχει και αλλου;
Βοιωτια, στα μερη σου
-
Τι θα λεγατε να τα ξαναλέγαμε μέχρι το τέλος του μήνα, να εγκαινιάζαμε τη νέα σεζόν;
Για καθημερινή βράδυ (πχ Τετάρτη 23/10) προτεινω ξανα το γνωστό μέρος (Ψαρονέφρι) που ειναι ανετο και έχει πρόσβαση απο παντου.
-
Τι θα λεγατε να τα ξαναλέγαμε μέχρι το τέλος του μήνα, να εγκαινιάζαμε τη νέα σεζόν;
Για καθημερινή βράδυ (πχ Τετάρτη 23/10) προτεινω ξανα το γνωστό μέρος που ειμαι ανετο και έχει πρόσβαση απο παντου.
εκτος απροοπτου, εγω ειμαι μεσα!
-
Ποιος πληρώνει;
-
Για καθημερινή βράδυ (πχ Τετάρτη 23/10) προτεινω ξανα το γνωστό μέρος (Ψαρονέφρι) που ειναι ανετο και έχει πρόσβαση απο παντου.
Μέσα είμαι, αλλά: α) Οποιαδήποτε άλλη ημέρα εκτός Τετάρτης (μου ειναι εξαιρετικά δύσκολη) και β) η 1η μέρα που μπορώ ειναι 24 και μετά, λόγω δουλειάς.
@lap said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Ποιος πληρώνει;
ΕΣΥ!!!
-
ΠΡΙΤΣ
-
Και εγώ είμαι μέσα. Εάν κανονιστεί μπορώ καθημερινές μέσα στον Οκτώβριο.
-
Είμαι μέσα και για 23, και για 24.
-
Θα το ηθελα αλλα θα ειμαι στους Παοκτζηδες εκεινη τη βδομαδα.
Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ