-
Με αφορμή την κουβέντα απου είχαμε κάνει στο νήμα για τα crossovers
viewtopic.php?f=15&t=44855&start=1155
ξεκινάω ένα νέο θέμα για τη συνάντηση αυτή ώστε να μην είμαστε συνεχώς off topic!Πρόταση μου ήταν να βρεθούμε για κανα μεζέ και ειδικά στα Μελίσσια/Βριλήσια/Μαρούσι πολύ καλά κρεατικά έχει το www.kozis.com ή ο Πρόεδρος λιγο πιο κάτω. Προτείνω μεζέ που είναι και πιο vfm αλλά και vfg σε σχέση με το κλασσικό καφέ!
Καθημερινές βράδυ δεν θα έχουμε και θέμα parking ή κράτησης.Οπότε τι θα λέγατε για την εβδομάδα μεταξύ Δευτέρας (6/3) και Τετάρτης (8/3);
Οσοι ενδιαφέρεστε προτείνετε ώρα ή κάποια άλλη ενναλακτική! -
ξεκινάω ένα νέο θέμα για τη συνάντηση αυτή ώστε να μην είμαστε συνεχώς off topic!Πρόταση μου ήταν να βρεθούμε για κανα μεζέ και ειδικά στα Μελίσσια/Βριλήσια/Μαρούσι πολύ καλά κρεατικά έχει το www.kozis.com ή ο Πρόεδρος λιγο πιο κάτω. Προτείνω μεζέ που είναι και πιο vfm αλλά και vfg σε σχέση με το κλασσικό καφέ!
Καθημερινές βράδυ δεν θα έχουμε και θέμα parking ή κράτησης.Οπότε τι θα λέγατε για την εβδομάδα μεταξύ Δευτέρας (6/3) και Τετάρτης (8/3);
Με ενδιαφέρει η συνάντηση! Απλά έχω μια δυσκολία με τις ώρες, γιατί η γυναίκα μου εργάζεται απόγευμα και έτσι μέχρι να γυρίσει δεν μπορώ να φύγω (ο μικρός είναι 2.5, δεν μένει μόνος του....αχαχα!!). Προτιμώ μετά τις 13/3, αλλά όποτε βολεύει την πλειοψηφία. Οπότε ας κανονιστεί όποτε μπορούν οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι και θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ, έστω και πιο αργά για μια μπυρίτσα!
Κοζις είναι εξαιρετικό! Πρόεδρος επίσης καλός, όπως και η μπυραρία μετά το Κοζις αλλά και το Μαύρο πρόβατο παραδίπλα.
-
Για μένα είναι 10 λεπτά από το σπίτι, οπότε κανένα πρόβλημα. Αν είδα καλά όμως το Kozi's είναι κλειστά την Τρίτη, άρα πάει ή Δευτέρα ή Τετάρτη. Επίσης λένε ότι δεν κάνουν κράτηση, οπότε πας και άμα βρεις.... ?
Α, και με ή χωρίς γυναίκες-παιδιά ?
-
Ναι το kozis κράτηση δεν κάνει γι' αυτό και η καθημερινή για ΣΚ απλά παίζεις τζόκερ!
Καλύτερα χωρίς γυναικόπαιδα!
Δεν έχω πρόβλημα με αργούτσικα να έχουμε γυρίσει και από δουλειές κλπ! -
Εγω θα προτιμουσα το ποιο κλασσικο καφε στην πλατεια Πεντέλης...
-
Τελικα το ξεχάσαμε αυτό.... Για να βλέπω συμμετοχές και προτάσεις
-
Μέσα και εγώ όταν κανονιστεί,εκτός απροόπτου φυσικά
-
Να πούμε για την επόμενη Τρίτη στις 14/3 και ώρα 21.00 στο kozi's;
-
ΟΚ
-
Θα προσπαθήσω να έρθω έστω και για μια μπυρίτσα.
-
Χμμ,για καθημερινή εγώ δύσκολα...θα ήταν πολύ βολικότερο το ΠΣΚ(εκτός από το βράδυ του Σαββάτου 18/3).
Αν μπορέσω όμως θα περάσω. -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Χμμ,για καθημερινή εγώ δύσκολα...θα ήταν πολύ βολικότερο το ΠΣΚ(εκτός από το βράδυ του Σαββάτου 18/3).
Αν μπορέσω όμως θα περάσω.Συνήθως το ΠΣΚ παει με την οικογένεια! Δυσκολα ξεφεύγεις!
Γι αυτό και η καθημερινή που μπορεί να ξεκλέψεις μια ωρίτσα! -
Καμία αντίρρηση, αυτό που βολεύει την πλειοψηφία!
Άλλωστε εσείς οι παντρεμένοι έχετε την παντόφλ...εεε το πρόγραμμά σας ήθελα να πω -
Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή!!!
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Να πούμε για την επόμενη Τρίτη στις 14/3 και ώρα 21.00 στο kozi's;...χμμμ... ενδιαφέρον ακούγεται Στέφ!
Απο Νέα Ερυθραία και εγώ θα δώσω το παρόν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου! -
Αναμένεται μεγάλη συμμετοχή.....μπράβο μας!!
-
Πιθανότατα θα έρθω κι εγώ!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καθημερινή, 21:00 και εκεί ψηλά, χλωμό το κόβω. Δεν πειράζει, next time. Πάντως να περάσετε καλά.
nickthetrib from tapatalk
Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ