-
Η μπύρα είναι χασομέρι , φαγητό καλύτερα
-
@lap said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
@criuser said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Είπε ο Λαπ ότι θα έρθει να με πάρει 2 ώρες πριν, θα μου μιλήσει για οικονομικές θεωρίες και θα με φέρει εκεί ζαλισμένο για να μην φάω πολύ...
Θα ξεκινήσεις κρεατοφαγος και θα φτάσεις στο τραπέζι vegan
Υ.γ δεν μπορώ παιδιά έχω πολλές υποχρεώσεις, ευχαριστώ για την πρόσκληση. Άλλωστε έχω πει θέλω να βριζόμαστε άνετα στα φόρουμ. Αν βρεθούμε θα γίνει μετά forum κατηχητικού
Ελα το ξέρουμε ότι θα είσαι στο δίπλα τραπέζι τάχα χαλαρός, αλλά θα ακούς τι λέμε...
-
Δεν έρχομαι λέμε, σας τρώω στη μάπα εδώ θα σας φάω και έξω;
Άλλωστε είπα δεν μπορώ και για τεχνικούς λόγους εργασίας, απόστασης κτλ
-
Μετά από αμέτρητες αντιπαραθέσεις αν είναι πιο οικονομικό το δήζελ έναντι υβριδικού, τα vag καλύτερα από τα to-yoda, αν ο Ήλωνας μας τρολάρει, αν τα ταμπούρα φρενάρουν καλύτερα, πολιτική δε το πιάνω θα το χάσω και πολλά άλλα ελπίζω μη τα χαλάσουμε αν θα είναι μπύρα ή κάιζερ.
@Dimmad έλα και το μεζέ τον κερνάω -
Πλάκα πλάκα τα είπαμε όλα.
Το έχω ξαναπεί. Είναι αρχή μου να βριζομαι ευκόλως ιντερνετικά. Εάν βρεθούμε θα χαθεί το ενδιαφέρον μου για το forum μιας και δεν θα μπορώ να μαλώνω με γνωστούς που τους ξέρω δια ζώσης.
Είναι αρχή μου αυτό..... Ευχαριστώ για την πρόσκληση.
-
Το έχω ξαναπεί. Είναι αρχή μου να βριζομαι ευκόλως ιντερνετικά. Εάν βρεθούμε θα χαθεί το ενδιαφέρον μου για το forum μιας και δεν θα μπορώ να μαλώνω με γνωστούς που τους ξέρω δια ζώσης.
Με μένα δε βρίστηκες ποτέ
-
Αν σου εξασφαλίσουμε με υπεύθυνη δήλωση ότι θα συνεχίσουμε να σε βρίζουμε και μετά την συνάντηση παίζει να αλλάξεις γνώμη?
Υπάρχει και δικηγόρος στην παρέα αν χρειαστείς πιο δυνατό έγγραφο
-
@a65 Αλήθεια; Τίποτα ; Ούτε καν ένα μας έπρηξες και εσύ και το toyota σου ;;; Πως μου ξέφυγες εσύ;
@mastoras78 ...Μπα!!!!
-
Έλα και θα σε βρίζουμε και δια ζώσης να μην χαλάσουμε το σερί
-
Πάντως εγώ με κάποιους που γνωρίζομαι, βριζόμαστε ευχάριστα εδώ μέσα...
-
Τα μεγάλα πνεύματα... ακριβώς το ίδιο κάνει κι ο Αντετοκούνμπο, που αρνείται να προπονηθεί το καλοκαίρι μαζί με άλλους αστέρες του ΝΒΑ. Ακριβώς για να μην τους δείχνει κανένα οίκτο όταν τους αντιμετωπίζει στους αγώνες τον χειμώνα.
Λαπ, είσαι πολύ μπροστά! -
Εγώ του το πα... Καλός μαθητής
-
Αντε οργανωθείτε λεμε!
-
@gtsartsal said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
ο @dimsabas με c3 aircross ή αλλιώς τη φακλάνα δεν μας ψήνει!
Ντε τα έκο το Aircross καρντιά μου!
-
-
Εγω δε θα μπορεσω δυστυχως. Βαρυ προγραμμα. Ευχαριστώ ice!
-
Προέκυψε πάρτι έκπληξη σε μέλλουσα συνυφάδα, οπότε άκυρο και για μένα.
-
Καλά τώρα πες ότι έχεις γράψει 20 σελίδες θαυμασμού για το αιρκρος και θέλεις να το μαζέψεις για να μπορεί να ανέβει στο σάιτ και δεν έχεις χρόνο.
-
Μα ναι, αφού μιλάω κάθε βράδυ με τον web designer μου για το πώς μπορούμε να προσθέσουμε κι έκτο αστέρι στην αξιολόγηση. Σιγά μην πάρει μόνο πέντε.
-
Λοχίας με έξι αστέρια.
Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ