-
This post is deleted! -
@storm said in Νέο Citroen C3 2017:
Θα έκανα ανταλλαγή μόνο με συγκεκριμένα αυτοκίνητα τύπου offroad δηλ. Suzuki GV, Mitsuba Pajero Pinin, Daihatsu Terios, Honda HR-V το παλιό. Τέτοια αυτοκίνητα κοιτώ.
Δηλαδή κάποιο που να είναι και "καφάσι" και μάχιμο για την καθημερινότητα.
Το C3 θα το ήθελα αν έμενα σε άλλο σπίτι. Για το κοινόβιο μόνο offroad τύπου τρακτέρ.
Οκ δεκτό, πριν πουλήσεις το Leon ενημέρωσε μας έγκαιρα
-
Βασικά καλό θα ήταν να πάει σε δυο τρια μέλη του forum.
Έχω κατά νου κάποιους που ψάχνουν αυτοκινητο την περίοδο αυτήν. Εξαιρετικά παιδιά όλοι τους. -
Ο λόγος που κρατώ το LEON δεν αφορά την οδήγηση. Παίζει το ρόλο του καφασιού. Μου κρατά τη θέση στάθμευσης στην πυλωτή.
ή καθόλου αυτοκίνητο. Και με το δίκυκλο μια χαρά ζω.Εαν το αυτοκίνητο δεν το χρειάζεσαι πραγματικά, τότε τι σε νοιάζει η θέση στην πυλωτή??
Και ακόμα και εαν σε νοιάζει, γιατί δεν παίρνεις έα χρέπι με €1.000 να κρατάει την θέση? Δεν έχει λογική αυτό που λές!
-
Μια χαρά λογική έχει, αλλά δεν αφορά το θέμα, ούτε το φόρουμ.
Φυσικά και δεν έχει, άλλο εαν δεν θες να το δεχτείς. Δεν το λέω εγώ, εσύ το λές ότι α) δεν το κινείς και β) το έχεις απλά για καφάσι. Οπότε γιατί να έχεις καφάσι 15.000 και όχι 1.000?
-
Εγώ ξέρω να πω ότι μπήκα σε ένα θέμα που αφορά το Citroen C3, έβαλα δύο βίντεο και δεν ήθελα να βγει εκτός θέματος. Αυτό μόνο. Τα υπόλοιπα είναι εκτός θέματος.
-
Ωραίο όντως το C3 και σε αυτό το χρώμα.
Τσίμπησαν ένα τέτοιο με λίγα χλμ κάτι γνωστοί μου πριν λίγο καιρό.Να θυμίσω ότι το αμαξάκι παρουσιάστηκε το μακρινό 2016 και πλησιάζει το 1.000.000 πωλήσεις και ακόμα πουλάει καλά.
Λογικά στο τέλος του 2022 θα δούμε τον αντικαταστάτη του, εκτός αν η πανδημία και οι καλές πωλήσεις το κρατήσουν ένα χρόνο ακόμα.
-
Είναι εξαιρετικο αυτοκίνητο, το καλοκαίρι που είχε προσφορά το έπαιρνες κάτω από τις 16000€ με πολύ εξοπλισμο πάνω. Τώρα με την νέα μάσκα είναι ακόμα καλύτερο. Αν δεν έπαιρνα το i20 θα πήγαινα σε αυτό άνετα.
-
@criuser said in Νέο Citroen C3 2017:
Ωραίο όντως το C3 και σε αυτό το χρώμα.
Τσίμπησαν ένα τέτοιο με λίγα χλμ κάτι γνωστοί μου πριν λίγο καιρό.Να θυμίσω ότι το αμαξάκι παρουσιάστηκε το μακρινό 2016 και πλησιάζει το 1.000.000 πωλήσεις και ακόμα πουλάει καλά.
Λογικά στο τέλος του 2022 θα δούμε τον αντικαταστάτη του, εκτός αν η πανδημία και οι καλές πωλήσεις το κρατήσουν ένα χρόνο ακόμα.
Κατάλαβες τώρα τι συμβαίνει; Εγώ να θέλω να γράψω για το C3 και το φόρουμ να μην το επιτρέπει. Γιατί; Γιατί θα πρέπει να κάθομαι να απολογούμαι στον καθένα εδώ μέσα για τα θέλω μου και τις απόψεις μου.
Και έτσι έχουν γίνει όλα τα θέματα της αυτοκίνησης. Χάλι μαύρο.
-
Κατάλαβες τώρα τι συμβαίνει; Εγώ να θέλω να γράψω για το C3 και το φόρουμ να μην το επιτρέπει. Γιατί; Γιατί θα πρέπει να κάθομαι να απολογούμαι στον καθένα εδώ μέσα για τα θέλω μου και τις απόψεις μου.
Φυσικά και μπορείς να γράψεις τις απόψεις σου!! Κανείς δεν στο απαγορεύει!! Και επίσης, δεν έχεις καμία υποχρέωση να απολογηθείς σε κανέναν. Στα πλαίσια του διαλόγου ο καθένας μας γράφει τις απόψεις του και εκρφράζει απορίες...απαντάμε όταν και σε όποιον θέλουμε, δεν υπάρχει υποχρέωση απάντησης όπως δεν υπάρχει και υποχρέωση να μην ρωτάμε πράγματα.
-
-
Αυτός ο φανατισμός με μάρκες, πρόσωπα και ιδεολογίες είναι πέρα από κάθε φαντασία...απλά θα έπρεπε να είμαστε οπαδοί της απλής κοινής λογικής και τίποτα περισσότερο. Η κοινή λογική όμως είναι άγνωστη λέξη για τους περισσότερους...Storm, γράψε ότι θέλεις και για ότι θέλεις και άφησε αυτούς που δεν θέλουν απλά να διαβάσουν αλλά και να αντιληφθούν αυτά που γράφεις....για τους υπόλοιπους υπάρχουν και τα μέζεα....
-
Έχω οδηγήσει για πολύ ώρα και το μικρό C3 (τότε που έψαχνα σούπερμινι μέχρι 15 χιλιάρικα) και το μόνο που με είχε προβληματίσει ήταν η πλαδαρή αίσθηση στην ανάρτηση. Άντε και ένα τράνταγμα στο παράθυρο του οδηγού. Τίποτα άλλο.
Το Aircross είναι άλλη κατηγορία, άλλο αυτοκίνητο, άλλη οδηγική εμπειρία.
-
@nickthetrib said in Νέο Citroen C3 2017:
και οι αντιδράσεις οπαδών της μάρκας δεν ήταν οι καλύτερες!
Πταίσματα. Ποτέ δεν έχω ενοχληθεί από τις αντιδράσεις φίλων της Γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Άλλωστε θα ήταν λίγο περίεργο να είχα ενοχληθεί, αφού και εγώ ανήκω στους φίλους της Γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Το φόρουμ έχει άλλα προβλήματα που αυτά θα τα πρέπει να τα εντοπίσουν (αν θέλουν) οι αρμόδιοι και να τα επιλύσουν (αν θέλουν).
-
μιλωντας για σε τριο....
πες-πες ο κριου με εψησε καποια στιγμη.
οποτες το επροτεινα στην αδελφη μου.
σε αντικατασταση κορολας του 2000 σενταν, αυτο το ασχημο, με ελαχιστα ομως χιλιομετρα.
επηρε ενα λαδι με μαυρη οροφη και 110 αλογα, μανιουαλ.
ειναι φυσικα αλλη κλαση απο το απεθαντο μεν αλλα οδηγικα-εμφανισικα προς αμεση θανατωση απο καινουργιο ήδη τουοτα
εχει βεβαιως θεματακια. αλλα ειναι οκ. -
@nickthetrib said in Νέο Citroen C3 2017:
Ο @storm, @fanis75 , είχε εκφράσει τις δυσάρεστες οδηγικές εμπειρίες του για το Citroen που είχε αγοράσει πριν ή μετά το fabia (δεν θυμάμαι την σειρά ούτε αν ήταν c3 ή c3 aircross) και οι αντιδράσεις οπαδών της μάρκας δεν ήταν οι καλύτερες!
Αυτό δεν σημαίνει κάτι Νίκο. Ένα φόρουμ είναι, ο καθένας γράφει εμπειρίες/απόψεις και είναι ανοιχτός σε σχόλια...αυτό είναι το νόημα. Δεν τα παίρνουμε προσωπικά και δεν ασχολούμαστε με ότι δεν μας αρέσει. Εαν έαν σχόλιο είναι προσβλητικό, υπάρχει η δυνατότητα report εαν δεν το δούμε.
Και εγώ δέχομαι πολλές φορές άσχημα σχόλια, τι σημαίνει ότι δεν θα γράφω??
Προφανώς σε ένα φόρουμ γράφουμε αποδεχόμενοι ότι θα ακούσουμε και αντιρήσεις για τα γραφόμενά μας ή ερωτήσεις...είναι μέρος του διαλόγου. Και εμένα με έχουν ρωτήσει πολλές φορές γιατί αγόρασα το ένα αυτοκίνητο, γιατί έδωσα το άλλο κλπ. Εαν θέλω λέω τα προσωπικά μου εαν δεν θέλω δεν απαντάω...τόσο απλό είναι! -
Αν υπάρχει μέλος που έχει αγοράσει πρόσφατα C3, ας μου στείλει ένα pm να τον ρωτήσω κάτι για το αυτοκίνητο.
Ευχαριστώ.
-
Το πηρε προσφατα ο μπρο και το ειχα στην κατοχη μου για 2 μερες, εκδοση shine αυτοματο.
Ομορφο αυτοκινητο με ωραια φινιρισματα στο εσωτερικο του και πολυ ανετο στις λακουβες των αθλιων ελληνικων δρομων.
Συγκριτικα με το i20 2021 που οδηγω κυριως ειναι αρκετα πισω σε θεματα πρακτικοτητας εξοπλισμου και τεχνολογιας αλλα στην ανεση ειναι σαφως καλυτερο.ΦΙλε @storm αν μπορω να βοηθησω ευχαριστως.
-
Σε ευχαριστώ. Θα σου στείλω PM. Καλοτάξιδο.
-
Και έτσι έχουν γίνει όλα τα θέματα της αυτοκίνησης. Χάλι μαύρο.
Τώρα τα είδα και θα απαντήσω, αν και off-topic, γιατί είναι ένα θέμα που επαναφέρεις συνεχώς. Χωρίς κανένα προσωπικό μένος, αλλά με την ελπίδα να σε βοηθήσω να ξεκολλήσεις από τον αρνητισμό σου.
Όταν κάποιος διαφωνεί με σένα, δεν σημαίνει ότι ούτε λεκτικό bullying σου κάνει, ούτε προσωπική επίθεση, ούτε σε καλεί σε απολογία. Όταν γράφεις εδώ μέσα, θα πρέπει να δέχεσαι και τον αντίλογο, όπως όλοι μας.
Αν δεν μπορείς να το αποδεχτείς αυτό, θα συνεχίσεις να δυστυχείς, με μια αυτοτροφοδοτούμενη ανασφάλεια και ένα σύνδρομο καταδίωξης που σε πλακώνουν. Μπορείς και πρέπει να κάνεις κάτι, στο χέρι σου είναι. Κερδισμένος θα βγεις...
Νέο Citroen C3 2017