-
Καλημέρα.Θα ήθελα την γνώμη σας για το c3 1,2 82HP i touch.Μου αρέσει γενικά το αμάξι και στο δρόμο που το οδήγησα.Το μόνο που με φρενάρει είναι η αξιοπιστία. Δεν τον ξέρω τον κινητήρα και που πάσχει το συγκεκριμένο αμάξι αν έχει βγάλει κάτι.Ούτε έχω βρεί κάποια δοκιμή πολλών χιλιομέτρων, αν γνωρίζει κάποιος κάτι για το συγκεκριμένο μοτέρ ακόμα και αν έχει μπεί σε άλλο αμάξι θα ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ πολύ.
-
Καλησπέρα σε όλους από χτες κατά το ταξίδι επιστροφής Αθήνα μου έβγαλε ένδειξη check engine και ενημερωτικό στην οθόνη για βλάβη κινητήρα. Σήμερα που το έβαλες μπροστά εκ νέου έχοντας μια ελπίδα να έχει σβήσει το ξαναβγαζει.
Καμία συμβουλη; πάω συνεργείο κατευθείαν; η μήπως είναι κακο καύσιμο και πρέπει να σβήσει η ένδειξη σε συνεργειο και είναι κάτι το απλο;
1.2 με 110 ps
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
-
Ο χρήστης vasilis! έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους από χτες κατά το ταξίδι επιστροφής Αθήνα μου έβγαλε ένδειξη check engine και ενημερωτικό στην οθόνη για βλάβη κινητήρα. Σήμερα που το έβαλες μπροστά εκ νέου έχοντας μια ελπίδα να έχει σβήσει το ξαναβγαζει.Καμία συμβουλη; πάω συνεργείο κατευθείαν; η μήπως είναι κακο καύσιμο και πρέπει να σβήσει η ένδειξη σε συνεργειο και είναι κάτι το απλο;
1.2 με 110 ps
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Μπορεί να είναι από καύσιμο,αλλά πρέπει οπωσδήποτε να πας συνεργείο για ψάξιμο.
-
Ο χρήστης strldb έγραψε:
Καλημέρα.Θα ήθελα την γνώμη σας για το c3 1,2 82HP i touch.Μου αρέσει γενικά το αμάξι και στο δρόμο που το οδήγησα.Το μόνο που με φρενάρει είναι η αξιοπιστία. Δεν τον ξέρω τον κινητήρα και που πάσχει το συγκεκριμένο αμάξι αν έχει βγάλει κάτι.Ούτε έχω βρεί κάποια δοκιμή πολλών χιλιομέτρων, αν γνωρίζει κάποιος κάτι για το συγκεκριμένο μοτέρ ακόμα και αν έχει μπεί σε άλλο αμάξι θα ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ πολύ.Στα πρωτα 20000χμ, δεν εχει εχω εντοπισει κατι, δουλευει οπως πρεπει. Γενικα ο κινητήρας στην turbo εκδοση του ειναι βραβευμενος επι σειρα ετων. Αντιστοιχα ο ατμοσφαιρικος που εχει και λιγοτερα κινουμενα μερη θα ειναι και ενα τικ πιο αξιοπιστος.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πήγα σήμερα στην αντιπροσωπεία και πήρα τις εξής προσφορές: (Χωρίς να ζητήσω κάποια έκπτωση επειδή ήθελα να δω την αρχική προσφορά)
C3 Shine 1.2 EAT6: 18615
C3 Origins 1.2 EAT6:18617
Η έκδοση Shine δεν περιλαμβάνει το πακέτο Safety 2 (αυτόματο φρενάρισμα, έλλειψης προσοχής κλπ). Αυτά τα βάζεις με 400 ευρώ. Νομίζω ότι είναι φάουλ να πληρώνεις κάτι που σχεδόν όλες οι εταιρίες το έχουν δωρεάν. Παρ' όλα αυτά, με 35% προκαταβολή, οι 36 δόσεις είναι άτοκες.
Η έκδοση Origins περιλαμβάνει το Safety 2 και ηλιοροφή, αλλά δεν έχει μηδενικό επιτόκιο.
Πώς σας φαίνονται οι προσφορές; Νομίζετε ότι μπορώ να πιέσω για να τις κατεβάσει άλλο ή να μου κάνει κάποιο δώρο (πχ την ηλιοροφή ή το Safety 2 στην έκδοση Shine;)
-
Έχω ένα θέμα κατα το check, στο οποίο οι δείκτες δεν ολοκληρώνουν τον κύκλο τους ορισμένες φορες, δείχνουν να τρεμοπαιζουν σταθεροί. Δουλεύουν κανονικά στην πορεία. Μόνο στο check συμβαίνει. Το έκανε από καινούργιο. Σε δύο αντιπροσωπείες που έχω πάει, έτσι είναι όλα λένε, δεν είναι πρόβλημα. Η δυσλειτουργία του μηχανισμού είναι εμφανέστατη παρόλα αυτά. Έχει προσέξει κάποιος κάτοχος το παρακάτω;;;
Έπραξα το δεύτερο σέρβις σήμερα, 32000χμ. Βρήκανε φθορά στα συνεμπλοκ και θα τα αλλάξουνε μαζί με τα ψαλίδια επειδή δεν πάνε ξεχωριστά, ευτυχώς στην εγγύηση. Τελικά σπάμε τα καινούργια μας αυτοκίνητα στους παλιοδρομους...δυστηχως. Καταστροφή.
-
Πάρτε το γιαρις 1,5 βενζινοκίνητο και 6ταχυτο με 111 άλογα!
-
Πάρτε το γιαρις 1,5 βενζινοκίνητο και 6ταχυτο με 111 άλογα!
Ας περάσουν πρώτα λίγα χρονια να βεβαιωθούμε ότι δεν πίνει το λάδι όπως ο 1,33 και θα το σκεφτουμε, ίσως μέχρι τότε να είναι εξολοκλήρου ηλεκτρικό να γλυτώσει η εταιρία από αυτό τον βραχνά ....
-
Σκέφτομαι την αγορά ενός C3 Origins edition ή την παραγγελία ενός Shine με όλο τον εξοπλισμό ασφαλείας. Αξίζει το origins από πλευράς εξοπλισμού; Χάνω κάτι σημαντικό απο την έκδοση Shine;
Ευχαριστώ
-
Στο σαιτ της εταιρείας έχει αναλυτικά τους εξοπλισμούς .
-
Αναμενόμενο facelift, αξίζει να δώσουμε έμφαση στα full Led, νέα comfort καθίσματα και μάσκα.
https://www.autoblog.gr/2020/02/11/epishmo-citroen-c3-facelift/
-
Ωπ! 6αρι αυτοματο στο diesel.
Αυτο δεν το χει το 208...
Η μ@@@α οτινδεν εβαλαν τα αμορτισερ με τα διπλα υδραυλικα bumb stops ....αμαν ρε σεις.
-
Σκέψου ότι Hydraulic suspension δεν έχει ούτε το aircross.. Αν ήμουν υποψήφιος αγοραστής θα με χαλούσε ότι πατάει σε πλ παλιά πλατφόρμα και έχει λίγο τσιμπημένη τιμή, ειδικά άμα το συγκρίνουμε με Corsa..
-
Ωπ! 6αρι αυτοματο στο diesel.
Αυτο δεν το χει το 208...
Η μ@@@α οτινδεν εβαλαν τα αμορτισερ με τα διπλα υδραυλικα bumb stops ....αμαν ρε σεις.
Μην περιμένεις αμορτισερ με τα διπλα υδραυλικα bumb stops στο C3, Lap. Είναι το μικρό τους (αν τα βάλουν σε αυτό στο C5 aircross, τι θα βάλουν???), πρέπει ανεβαίνοντας κατηγορία να γίνεται και πιο special ο εξοπλισμός.
6αρι αυτόματο στο diesel 208, θα βάλουν κάποια στιγμή (μάλλον όταν ομαλοποιηθεί η παραγωγή, αρχή είναι ακόμα)
-
Οταν τα παρουσιασαν πριν καποια ετη ειπαν οτι θα φορεθουν σε ολη τη γκαμα της citroen
-
Συνεχίζει να είναι όμορφο και επιτέλους έβαλαν φώτα LED, έστω και ως έξτρα εξοπλισμό. Έπρεπε να φτάσει 2020 για να το κάνουν!?!
-
Ελπίζω οι τιμές να παραμείνουν στα ίδια επίπεδα. Γιατί είναι της μόδας πλέον τα supermini να πηδάνε τα 20 χιλιάρικα.
Ήδη βλέπω να συνεχίζουν να απουσιαζουν χειρολαβές οροφής, πίσω πλαφονιερα(το βράδυ με φακούς ψάχνω), και δεν ξέρω για λαμπάκι στο ντουλαπάκι...
Facelift στην κυριολεξία, στα χρώματα και στα αυτοκόλλητα. Θα κουράστηκαν...
-
Υπάρχουν κάτοχοι που να έχουν το 1.2 με τα 110 και 82 άλογα να μας πουν πραγματική κατανάλωση κυρίως εντός πόλης?
Επίσης, έχει βγάλει τίποτα προβλήματα γενικώς?Ναι εγώ εχω το 1.2 110.
Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος στον ενάμιση χρόνο που το κατέχω! Στα συν είναι η άνεση,η ευχαριστη οδήγηση,επίσης εχει οτι σύγχρονο υπάρχει. Πρόβλημα μέχρι στιγμής τίποτα απολύτως. Κατανάλωση μεσα στην πολη για μικρές αποστάσεις στα πλην. Το μονο που με εξοργησε ειναι το μαλακο βερνίκι της βαφής. Αν δεν το πλύνεις σωστά θα γεμίσει αράχνη.
-
....όπως τα περισσότερα αυτοκίνητα πλέον λόγω και καλά οικολογικών χρωμάτων....
-
Δηλαδη τι εχουν τα χρωματα πλεον? Χαραζονται πιο ευκολα ή παθαινει και τιποτε αλλο ?
Νέο Citroen C3 2017