-
Πολλά είναι τελειωμένα λήζινγκ που περιμένουν αγοραστές.
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
ναι-ναι
στο συνεργειο περιμενουν
αχαχαχαχα -
Δεν είναι συνεργείο, είναι η μάντρα του εισαγωγέα. Ετσι ήταν και επί εποχής Τζίπ που πήγαινα εκεί για σέρβις. Τα οικόπεδα ήταν γεμάτα από Τζίπ, Κράισλερ και τα υπόλοιπα του ομίλου.
Δηλαδή γιατί στην Ωμέγα δεν έχουν τόσα, αλλά έχουν αμάξια μτχ στο οικόπεδο δίπλα τους στην Εθνική.
Η στα άλλα σέρβις ?
-
Είναι όλα πινακιδωμενα, με ελληνικά νούμερα μάλλον, οπότε πολύ δύσκολα να είναι εισαγόμενα μεγάλης μαντρας.
-
Και έτσι να είναι.
Δεν τα παίρνει κανείς γιατί αν τα πάρουν ξέρουν τι τους περιμένει!!! -
@civil357 said in Peugeot 3008 2016:
Είναι όλα πινακιδωμενα, με ελληνικά νούμερα μάλλον, οπότε πολύ δύσκολα να είναι εισαγόμενα μεγάλης μαντρας.
Εγραψα πουθενά την λέξη "εισαγόμενα" ?
Είπα από λήζινγκ, από ανταλλαγές, από τρακαρισμένα, προφανώς και από βλάβες θα υπάρχουν.
-
@nickthetrib said in Peugeot 3008 2016:
Και έτσι να είναι.
Δεν τα παίρνει κανείς γιατί αν τα πάρουν ξέρουν τι τους περιμένει!!!Οι πωλήσεις του ομίλου λένε άλλα πράγματα από την θλίψη που βγάζει το μίσος σας...

-
@civil357 said in Peugeot 3008 2016:
Εγραψα πουθενά την λέξη "εισαγόμενα" ?
Είπα από λήζινγκ, από ανταλλαγές, από τρακαρισμένα, προφανώς και από βλάβες θα υπάρχουν.
Μα έγραψες, είναι η μάντρα του εισαγωγέα, , δεν νομίζω ότι ήταν τόσο παράλογη η σύνδεση μου.
-
Στην αρχή της σελίδας είχα γράψει ότι τα περισσότερα είναι τελειωμένα λήζινγκ.
-
Στην αρχή της σελίδας είχα γράψει ότι τα περισσότερα είναι τελειωμένα
λήζινγκ.Ετσι,μπορουμε να συμφωνησουμε.

-
Σήμερα το πρωί με το που άνοιξαν, τους περίμενα απ' έξω και τους το άφησα πάλι.
Ευτυχώς που δεν έδωσα πίσω το Χ1.
Είχα την υπόνοια ότι όχι μόνο δεν άλλαξαν την κρεμαγιέρα (πιθανόν από ασυνεννοησία μεταξύ τους), αλλά και ότι δεν έλεγξαν τίποτα πάνω στο αυτοκίνητο, παρά του έκαναν ένα reset και με πήραν την Παρασκευή να πάω να το παραλάβω.Φυσικά την Κυριακή η ένδειξη με το πρόβλημα στο ηλεκτρικό σύστημα άρχισε να άναβει πάλι ανά διαστήματα και όταν έκλεισα τη μουσική και δοκίμασα πάλι σε στάση να στρίψω το τιμόνι από άκρο σε άκρο και να κάνω και κοφτές κινήσεις, το τρίξιμο και ο θόρυβος ακούγοταν.
Το κλείδωσα λοιπόν, έκανα τις δουλειές μου με τη Χ1 και σήμερα πρωί πρωί πάλι πίσω.
Απέφυγαν επιμελώς να μου απαντήσουν στη σχετικά επίμονη ερώτηση μου για το αν φαίνεται μέσα στο σύστημα για το τι εργασίες έγιναν στο αυτοκίνητο και αν αλλάχθηκε τελικά η κρεμαγιέρα.Πριν λίγο με πήραν τηλέφωνο ότι το έφτιαξαν και να πάω να το παραλάβω. Χαχαχα...

Ζήτησα διευκρινήσεις γιατί οι φοβοί μου φαίνεται ότι επαληθεύτηκαν.
Για την κρεμαγιέρα μου είπαν ότι η αρχική διάγνωση ήταν λάθος και δε χρειαζόταν αλλαγή το συγκεκριμένο ανταλλακτικό αλλά κάποια παρεμφερή εξαρτήματα και κάποιες ρυθμίσεις, αν κατάλαβα καλά.
Για το μήνυμα σφάλματος του ηλεκτρικού συστήματος, μου είπαν ότι άλλαξαν τις δύο 12βολτες γιατί ήταν πεσμένες.
Με διαβεβαίωσαν ότι το αυτοκίνητο είναι πλέον ΟΚ.Δεν προλαβαίνω σήμερα. Θα πάω αύριο το πρωί να το πάρω και η Παναγιά μαζί μας.

-
Kράτα το Χ1 με νύχια και δόντια!!!

-
Ημαρτον ρε
Εχεις υπολογίσει πόσες φορές πήγες απο εκεί και πόση ώρα από τον χρόνο σου έχεις χάσει συνολικά ; -
@bathan said in Peugeot 3008 2016:
Ημαρτον ρε
Εχεις υπολογίσει πόσες φορές πήγες απο εκεί και πόση ώρα από τον χρόνο σου έχεις χάσει συνολικά ;Πραγματικά ρε συ, αυτό είναι το χειρότερο.
Πέρα δώθε συνέχεια, χάσιμο χρόνου από τη δουλειά, συγκοινωνίες, ταξιά, κτλ. -
Νομίζω ότι πρέπει να επέμβει ο cruiser
δε μπορεί η τσαπατσουλιά και η ανοργανωσιά ενός εξ.συνεργείου να χαλάνε το όνομα της peugeot -
Τραγωδια...
Ελπιζω να μην ξαναπας συνεργειο μεχρι να το αφησεις...Ελα να πεφτουν τα στοιχηματα!!

-
Δεν θα ξαναπάει, απλά θα το αφήσει εκεί….

-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
Πέρα δώθε συνέχεια, χάσιμο χρόνου από τη δουλειά, συγκοινωνίες, ταξιά, κτλ
Αν μια στις 100 ήμουν εγώ (λέω αν γιατί βασικά δεν θα ήμουν γιατι δεν θα επαιρνα Πεζώ) θα τους έκανα μεγάλη μανούρα εκει μέσα για τις ώρες που έχασα και τα έξοδα που έκανα να πηγαινοέρχομαι
-
@dimitrioskosmas said in Peugeot 3008 2016:
δε μπορεί η τσαπατσουλιά και η ανοργανωσιά ενός εξ.συνεργείου να χαλάνε το όνομα της peugeotετσι που ερεθιζονται οι κατοχοι χρεπιων ο μετοχος θα την κανει με περουκα, φουστα και καλτσον για την βενεζουελα τωρα που εφυγε ο μαδουρος, κανε εικονα να προσπαθει να πεισει για τα στελαντι καποιον ηδη καμμενο
-
@dimitrioskosmas said in Peugeot 3008 2016:
δε μπορεί η τσαπατσουλιά και η ανοργανωσιά ενός εξ.συνεργείου να χαλάνε το όνομα της peugeotΕγώ μόνο με την Σιτροέν ασχολούμαι...

Από την άλλη σε τύπους του λήζινγκ, χρειάζονται που και που ένα μασαζάκι...
Και αν δεν ξέρουμε εμείς γιατί, ξέρουν αυτοί...

Peugeot 3008 2016