-
Αυτές είναι οι τιμές...
1.2 Hybrid 136 PS e-DCS6 Active Pack: Από 33.500 ευρώ
1.2 Hybrid 136 PS e-DCS6 Active Plus: Από 34.200 ευρώ
1.2 Hybrid 136 PS e-DCS6 Allure Plus: Από 38.900 ευρώ
1.2 Hybrid 136 PS e-DCS6 GT: Από 41.900 ευρώΤο 2,0 κορόλλα κρος ξεκινάει από 33000 όπως είπατε συν 5 Χ 440 συν 5 Χ 308 = 33000+2200+1540= 36740.
Τώρα από εξοπλισμούς δεν ξέρω...
Α και την Γεωργία Βασιλειάδου, δεν την έβαζες στην σύγκριση με την Λάσκαρη ποτέ, έστω και αν η Γεωργία είχε προίκα...
-
@nmsm2 said in Peugeot 3008 2016:
Μέχρι τώρα η σύγκριση αφορούσε το plug in 3008 με το cc, οπότε δεν βλάπτει η σύγκριση του mild hybrid 3008 1.2, με το cc 2.0 full hybrid, αφού τιμολογούνται οι βασικές τους εκδόσεις στα ίδια ποσά (νομίζω το cc 2.0 ξεκινά από 33.000)
Ούτε τον λόγο για σύγκριση PHEV με HEV βλέπω.
Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Δεν ξέρω ποιος τα συγκρίνει και για ποιο λόγο.
Εγώ πάντως όχι. -
Πάντα συγκρίνουμε ίδια κατηγορία αυτοκινήτων (λόγου χάρη csuv και όχι csuv με bsuv) που ταυτίζονται τιμολογιακά. Εάν το plug in κόστιζε όσο το fh θα το συγκρίναμε για να τονίσουμε την υπεροχή του plug in έναντι του άλλου. Το ίδιο συμβαίνει και στο παράδειγμα που έθεσα.
-
Ελλάδα
ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και γενικά θα θα θα
Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα
Toyota hybrid γιατί οικονομία μόνο
Γιάρις για οικογενειακό γιατί ΕλλάδαΕ πόση Γεωργία Βασιλειάδου να φάμε δηλαδή;
-
@nmsm2 said in Peugeot 3008 2016:
Μέχρι τώρα η σύγκριση αφορούσε το plug in 3008 με το cc, οπότε δεν βλάπτει η σύγκριση του mild hybrid 3008 1.2, με το cc 2.0 full hybrid, αφού τιμολογούνται οι βασικές τους εκδόσεις στα ίδια ποσά (νομίζω το cc 2.0 ξεκινά από 33.000)
με τι ηταν η συγκριση λεει?
ποιος θα φερει ενα βλεγδυμα να τη κανουμε απο κοντα? οπου θελει....
ειπαμε, θα μπειτε στο αμαξι του μπατζανακη πλεον για να νοιωσετε αυτοκινηση, μεχρι τοτες 'θα ειναι τρολευ και θα λετε οτι δεν ειναι' -
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
Αυτό με τον νέο mild hybrid έχει ανακοινωθεί καιρό τώρα.
Νομίζω ότι είναι ο ίδιος ή παρόμοιος με αυτόν που φοράει και η Tonale.Τώρα τι είναι είναι αυτό που σε κάθε post και σε οποιοδήποτε topic θα πρέπει να αναφέρεται ντε και καλά και κάποιο Toyota πραγματικά δεν το καταλαβαίνω.
Όπου και να μπεις, θα διαβάσεις αναγκαστικά και για κάποιο Totota.Χώρια που το Toyota είναι HEV και όχι mild hybrid.
Δεν καταλαβαίνω γιατί μπήκε η σύγκριση.
Αλλά τι λέω.
Πρέπει να αναφερθεί και κάποιο Toyota είπαμε.Tα Toyota στην Ελλάδα είναι καθεστώς, είναι η απάντηση για κάθε νόσο. Φυσικά είναι έτσι γιατί μας έχει βαρέσει συλλογικά η απενταρία και τα Toyota "δεν καίνε" και επίσης "Ιαπωνέζικα είναι, δε χαλάνε!".
-
Toyota!!!!
Το λες και toyotιζει το στόμα σου...TO..... YO..... Diego δικο σου!
-
Πάντως, τα άρθρα που αφορούν την Toyota χτυπάνε πολύ υψηλά νούμερα. Πληροφορία εκ των έσω. Η ελληνική αγορά κινείται στον ρυθμό της.
-
Ποιος να το λεγε ότι θα μπαίνει ο γάτος μόνο για να υπερασπιστεί το γκέικο ...
-
@dimsabas said in Peugeot 3008 2016:
Πάντως, τα άρθρα που αφορούν την Toyota χτυπάνε πολύ υψηλά νούμερα. Πληροφορία εκ των έσω. Η ελληνική αγορά κινείται στον ρυθμό της.
Λογικό. Αμέσως μετά τα ΜΜΜ η οικονομικότερη μορφή μετακίνησης είναι ένα Toyota.
Το παράλογο είναι ότι κανείς δεν εξυμνεί τα τρόλευ ή το μετρό, σε αντίθεση με τα Toyota. -
Σημάδια απενταρίας και μιζέριας είναι αυτά. "Να παρουμε ένα αμαξάκι να μην καίει για να μην πετάμε λεφτά σε βενζίνες! Να είναι Ιαπωνέζικο να μη χαλάει!". Καμία καύλα, λευκές συσκευές με ρόδες για να πας τα παιδιά στο φροντιστήριο. Ένα βήμα πριν τσεκάρεις τον προστάτη και τα τριγλυκερίδια.
-
@diego1960 said in Peugeot 3008 2016:
Σημάδια απενταρίας και μιζέριας είναι αυτά. "Να παρουμε ένα αμαξάκι να μην καίει για να μην πετάμε λεφτά σε βενζίνες! Να είναι Ιαπωνέζικο να μη χαλάει!". Καμία καύλα, λευκές συσκευές με ρόδες.
Καθόλου σημαδι απενταριας και μιζέριας
Απλά δεν είναι όλοι σαν εσενα και μενα που δεν βλεπουμε το αυτοκίνητο μόνο σαν ενα οχημα να μας παει κάπου με ασφαλεια
Οι περισσότεροι το αντιμετωπίζουν σαν ενα πλυντήριο. Να μου κάνει την δουλεια που το θέλω. Δεν τους αρεσει η οδήγηση απλά ενα μεσο είναι, τίποτα άλλο
-
Τα καλύπτουν αυτά η δεύτερη και τρίτη πρότασή μου!
Γμτ πρώτο αυτοκίνητο που θυμάμαι στην οικογένεια ένα Celica του '85, και τώρα ψάχνεις καυλιάρικο με το ζόρι. Ναι το GR86 αλλά με τις τιμές αυτές είναι απλησίαστο, τα υπόλοιπα υβριδισμός, χαμηλή κατανάλωση και snoozefest.
Συμφωνω πάντως οτι σε πολύ κόσμο δεν αρέσει η οδήγηση, το βλέπουν σαν αγγαρεία. Απορώ πάντα αλλά συμβαίνει.
-
Τα καλύπτουν αυτά η δεύτερη και τρίτη πρότασή μου!
Γμτ πρώτο αυτοκίνητο που θυμάμαι στην οικογένεια ένα Celica του '85, και τώρα ψάχνεις καυλιάρικο με το ζόρι. Ναι το GR86 αλλά με τις τιμές αυτές είναι απλησίαστο, τα υπόλοιπα υβριδισμός, χαμηλή κατανάλωση και snoozefest.
Συμφωνω πάντως οτι σε πολύ κόσμο δεν αρέσει η οδήγηση, το βλέπουν σαν αγγαρεία. Απορώ πάντα αλλά συμβαίνει.
Καλά έχει πολλά ακόμα. Το πιο φτηνο από αυτά είναι το HUYNDAI i20N . ηταν και το fiesta st αλλά τελος. Πιο πάνω σε τιμή βρισκεις αρκετα
-
Και τα 2 αυτά ήταν στόχος μου, αλλά το Fiesta τότε είχε διακόψει παραγωγή και όταν βγήκε μετά το facelift μόνο ως ST3, ήταν 30+ χιλιάρικα που γελάει ο κόσμος. Το i20N είναι το τελευταίο που έμεινε κάτω από τα 30 αλλά είχε παράδοση 10 μήνες.
-
Και τα 2 αυτά ήταν στόχος μου, αλλά το Fiesta τότε είχε διακόψει παραγωγή και όταν βγήκε μετά το facelift μόνο ως ST3, ήταν 30+ χιλιάρικα που γελάει ο κόσμος. Το i20N είναι το τελευταίο που έμεινε κάτω από τα 30 αλλά είχε παράδοση 10 μήνες.
καλά ίδια τιμή έχει και το i20n με το performance pack αν δεις στο site με το γαλάζιο αυτο 31Κ πάει
-
Είχα πάρει προσφορά χαμηλότερη 28 και κάτι κοντά 29 για το πακέτο με το μπλοκέ Ιανουάριο του '23 και το γαλάζιο χρώμα με μαύρη οροφή. Έκαναν μάλιστα και έκπτωση 300 ευρώ και πήγαινε τόσο. Ανέβηκε όμως τόσο πολύ ε;
-
Είχα πάρει προσφορά χαμηλότερη 28 και κάτι κοντά 29 για το πακέτο με το μπλοκέ Ιανουάριο του '23 και το γαλάζιο χρώμα με μαύρη οροφή. Έκαναν μάλιστα και έκπτωση 300 ευρώ και πήγαινε τόσο. Ανέβηκε όμως τόσο πολύ ε;
με επιλογες Performance pack και χρώμα performance blue με μαυρη οροφή
-
Σημάδια απενταρίας και μιζέριας είναι αυτά. "Να παρουμε ένα αμαξάκι να μην καίει για να μην πετάμε λεφτά σε βενζίνες! Να είναι Ιαπωνέζικο να μη χαλάει!". Καμία καύλα, λευκές συσκευές με ρόδες για να πας τα παιδιά στο φροντιστήριο. Ένα βήμα πριν τσεκάρεις τον προστάτη και τα τριγλυκερίδια.
Ή αλλιώς σχεδιασμός και προτεραιότητες στη ζωή.
Ας πούμε κάποιοι επιλέγουν να ζουν σαν έφηβοι μετά τα 30 και μοναδικό σκοπό της ζωής τους έχουν να αγοράζουν ένα ας πούμε καλό αυτοκίνητο. Εκεί τελειώνουν τα όνειρα τους.
Κάποιοι άλλοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κάτι. Προφανώς τα έσοδα τους θα τα μοιράσουν για να το επιτύχουν. Έτσι λοιπόν δεν είναι όλοι αμπαλοι, μίζεροι κτλ αλλά μπορεί να είναι και καλύτεροι, δημιουργικοί και μια χαρά παιδιά, αλλά έχουν προτεραιότητες.
Ο καθένας με τις επιλογές του.
Αν θέλεις να κρίνεις τους άλλους λέω να ξεκινήσουμε απο εσένα. -
Εσύ βλέπεις σαν οδήγηση να ανεβαίνεις σημειωτόν την ανηφόρα του Καρέα, ή να είσαι κολλημένος μία ώρα πρώτη-δευτέρα Κηφισό & Κηφισίας, ή να πηγαίνεις με κλειστούς καθρέφτες στα στενά του Παγκρατίου; Σε αυτό το μαρτύριο γιατί περί αυτού πρόκειται δεν σε ενδιαφέρει να οδηγήσεις ούτε miata ούτε gr86 με μπλοκέ ή χωρίς. Σε ενδιαφέρει να φτάσεις στον προορισμό σου με την λιγότερη ταλαιπωρία, και σε αυτό τα hev/ev είναι άπιαστα.
Όταν βγεις στις 12 το βράδυ βόλτα, εκεί οκ, mx5 rulez, αλλά για τους ανθρώπους που θέλουν να κινηθούν μέσα στην πόλη το μπλοκέ δεν βοηθάει, άντε να δούμε και το 208 με τις νέες edct μεταδόσεις το οποίο θα συνδυάζει λίγο hev λίγο sport.
Peugeot 3008 2016