-
@parikon said in Peugeot 3008 2016:
https://youtube.com/shorts/pCVg2rK4XrM?feature=share
Πάρε Hyundai να το κρατήσεις πολλά χρόνια δε σπάει.. Μόνο καίγεται..Είχα ποσταρει για τις ανακλήσεις... τετραψήφιο νούμερο τραυματιών και ένας επιβεβαιωμένος θάνατος..
-
Πάρε Hyundai να το κρατήσεις πολλά χρόνια δε σπάει.. Μόνο καίγεται..
Από τι?
Κ κάτι BMW diesel δεν κάνανε κάτι αντίστοιχα?
Η θυμάμαι λάθος? -
Σωστά θυμάσαι...
Αλλά σαν το αντμπλού δεν έχει...
-
@chrisk6 said in Peugeot 3008 2016:
Από τι?
Η θυμάμαι λάθος?Δεν ήταν diesel, ήταν γενικώς.. έχω πετύχει στον Τρίπολης να έχει πιάσει φωτιά. Τρομακτικό γεγονός, είχε κάτι κυπαρίσσια στα δεξιά και οι φλόγες τα ξεπερνούσαν..στην αρχή από μακριά νόμιζα ότι είχαν πιάσει φωτιά τα δέντρα..
-
@dublin said in Peugeot 3008 2016:
Από τι?
Η θυμάμαι λάθος?Δεν ήταν diesel, ήταν γενικώς.. έχω πετύχει στον Τρίπολης να έχει πιάσει φωτιά. Τρομακτικό γεγονός, είχε κάτι κυπαρίσσια στα δεξιά και οι φλόγες τα ξεπερνούσαν..στην αρχή από μακριά νόμιζα ότι είχαν πιάσει φωτιά τα δέντρα..
Νομιζω οτι τα περισσοτερα ηταν πετρελαια κ ειχε βγει ανακοινωση που μιλαγε για πετρελαια. Ειχε κ σε μπενζινα? Δεν το ειχα ακολουθησει πολυ...δεν θα αγοραζα BMW οποτε δεν χαχτηκα παραπανω.
-
Από τι?
Νομιζω οτι τα περισσοτερα ηταν πετρελαια κ ειχε βγει ανακοινωση που μιλαγε για πετρελαια. Ειχε κ σε μπενζινα? Δεν το ειχα ακολουθησει πολυ...δεν θα αγοραζα BMW οποτε δεν χαχτηκα παραπανω.
Τα diesel ήταν το μικρότερο πρόβλημα, μάλλον θα μπήκε και αυτό στην προπαγάνδα των ημερών..
https://www.cnet.com/roadshow/news/bmw-recalls-over-million-cars-over-engine-fire-risk/
Και αυτά είναι σε αγορές που δεν πουλούσαν diesel.. Βόρεια Αμερική κυρίως..
-
Ανάκληση egr είχε βγάλει η bmw μόνο.
Λαμπάδες από τις λίγες, αλλά ακόμα και σήμερα λίγοι κατηγορούν τη bmw γι αυτό, παραδόξως... -
@xenos said in Peugeot 3008 2016:
Ανάκληση egr είχε βγάλει η bmw μόνο.
Λαμπάδες από τις λίγες, αλλά ακόμα και σήμερα λίγοι κατηγορούν τη bmw γι αυτό, παραδόξως...Αν είσαι Γερμανός σου συγχωρούνται τα πάντα!
Κάτι πολεμικές αποζημιώσεις ο Εθνάρχης (με κεφαλαίο!) μας ο μεγαλόψυχος τις έκανε αβαβα!
Οι χαζοί Πολωνοί βέβαια άκουσα κάτι για 1.3τρις€ μιλάνε..και δεν το άκουσα ψιθυριστά..
Επίσης την Γερμανική ηγεμονία των τελευταίων δεκαετιών την πληρώσαμε καλά την προηγούμενη δεκαετία σαν Έλληνες και πληρώνει και η Ευρώπη τώρα την εξάρτηση από μία χώρα που έχει σαν εθνικό σκοπό ίδρυση Αυτοκρατορίας σε εδάφη που θέλουν να λάβουν μέρος στην Ενωμένη Ευρώπη, και όχι σε κάποιου άλλου είδους μεσαιωνική αυτοκρατορία..
-
Off topic μεν, αλλά ξέρεις τι 1,3 τρις θα πάρουν και οι Πολωνοί...
-
@realzeus said in Peugeot 3008 2016:
Off topic μεν, αλλά ξέρεις τι 1,3 τρις θα πάρουν και οι Πολωνοί...
Καλά! Πότε είμασταν on topic!
Κάτι μαγειρεύουν οι Πολωνοί, παίζουν χοντρό παιχνίδι και με τα εξοπλιστικά, τους έχουν ανάγκη και οι άλλοι εκεί δίπλα.. μπορεί να τσιμπήσουν τίποτα Leopard..
Είχα πάει πριν χρόνια για Business trip της γυναικός, και είχα εντυπωσιαστεί.. τρομερή άνοδο οι Πολωνοί.. όλα αυτά τα χρόνια όλοι κάτι κάνουν, και εμείς τα ίδια και τα ίδια. Παράπονο..
-
-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
χαχαχα
το γκεικο πρωτο με μεγαλη διαφορα - πισω μονο στην αυτονομια#pote_xsana
Το καλύτερο φαίνεται και είναι!
Τι οδηγείς αυτόν τον καιρό;???!!!!
#stellantis_for_ever !!
-
Αφού το εργαλείο σπέρνει λέμε.
-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
χαχαχα
το γκεικο πρωτο με μεγαλη διαφορα - πισω μονο στην αυτονομια#pote_xsana
Το καλύτερο φαίνεται και είναι!
Τι οδηγείς αυτόν τον καιρό;???!!!!
#stellantis_for_ever !!
Το γκέικο οδηγεί...
και πονεί...
μου τόσο καιρό
δεν το είχε εκεί...
-
Τεσπα, στην κατηγορία που παίζει τα σπάει το 3008. Τέτοια αναλογη επιτυχία μόνο το qq. Τώρα αν 1 στους 100 νιωθει απογοήτευση για την αγορά του, το car.gr είναι πάντα ενεργό. Τα υπόλοιπα να χαμε να λέγαμε.
-
@spi_duster said in Peugeot 3008 2016:
Τεσπα, στην κατηγορία που παίζει τα σπάει το 3008. Τέτοια αναλογη επιτυχία μόνο το qq. Τώρα αν 1 στους 100 νιωθει απογοήτευση για την αγορά του, το car.gr είναι πάντα ενεργό. Τα υπόλοιπα να χαμε να λέγαμε.
Και οι τιμές των μτχ στον θεό και αγοράζονται...
-
χμμμμ
τα πολυ-πολυ προσφατα
αχαχαχαχα - με το τελευταιο δακρυσα....Χθες εν κίνηση μ βγάζει βλάβη πίεσης λαδιού. Δεν μου ανέβαζε ταχύτητα όταν παρούσα γκάζι. Παρκάρω δεξιά το σβήνω και το βάζω πάλι μπροστά! Οδηγάω μέχρι την αντιπροσωπεία και τ αφήνω εκεί. Μιλάω τώρα μαζι τους, από ότι κατάλαβα ο ιμάντας έχει θέμα υπάρχει τεχνική οδηγία μ είπαν. 3008 μοντέλο 2019 1.2
Καλημέρα στην ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Ρεμούνδο Χρήστο που με δίκη του πρωτοβουλία κατάφερε να περασει την αλλαγή του δοχείου adblue με την καινούργια εγκύκλιο χωρίς να χρεωθω το κόστος του δοχείου ενώ η αλλαγή έγινε δυο εβδομάδες πριν την ισχύ της, με αποτέλεσμα να πληρώσω αρχικά την συμμετοχή και να μου επιστραφούν τα χρήματα μετά. Επίσης ένα ακόμη ευχαριστώ στους διαχειριστές της ομάδας που με τις συνεργασίες τους μας κάνουν την ζωη εύκολη και συνεργάζονται με άτομα που θέλουν να βοηθήσουν τον κάτοχο πραγματικά και δεν αποσκοπούν μόνο στο κέρδος.
Καλησπέρα σε όλους. Έχω το 3008 1.2 2017 μοντέλο από το Νοέμβριο. Όταν αγοράστηκε έγινε και σέρβις. Μου έβγαλε χθες μετά από 2000 περίπου χιλιόμετρα εένδειξη να συμπληρώσω λάδι. Στο γυρισμό που το έσβησα και το άναψα, δεν υπήρχε ένδειξη. Σήμερα το πρωί τσέκαρα με τη βέργα το επίπεδο και ήταν χαμηλά αλλά όχι κάτω από το μίνιμουμ.
Είναι φυσιολογικό σε αμάξι με λίγα χιλιόμετρα (74κ) να καίει τόσο λάδι; Μιας και έχει ακόμα εγγύηση προσπάθησα να το πάω κάπου να ρίξουμε μια ματιά αλλά τα συμβεβλημένα με την εγγύηση συνεργεία στην περιοχή μου έχουν αναμονή τουλάχιστον ενός μήνα και μου πρότειναν απλά να συμπληρώσω προς το παρόν και ότι είναι στα επιτρεπτά όρια.Καλημερα σε ολους.εχω 3008 2018.εδω κ λιγο καιρο παρατηρω ενα κουνημα στο τιμονι σαν παιξιμο λες κ ειναι χαλαρωσει το βιδωμα του πανω στην κολωνα.οχι σε λακουβες.σταματημενο.εχει τυχει σε κανεναν σας.θελω να δω αν ειναι συνηθες.το αμαξι εχει 60000 χλμ..
Καλησπέρα σε όλους. Είχα παρκάρει το αυτοκίνητο μου για 1,5 ώρα περίπου σε ένα ανοιχτό παρκινκ με αρκετή ηλιοφάνεια. Όταν έβαλα μπροστά να φύγω η οθόνη δεν λειτουργούσε. Το έσβησα μετά από 5 λεπτά και το ξαναέβαλα μπροστά και ξανά τα ίδια. Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο;
Καλημέρα στην ομάδα! Έχω ένα θέμα και είμαι ανοιχτός σε ιδέες..
Βρίσκομαι μακριά από το αυτοκίνητο (Αθήνα - νησί) και με ενημέρωσαν ότι έχουν ανάψει τα αλαρμ (ίσως λόγω κακοκαιρίας, βροχή, χαλάζι) τα οποία δεν σβήνουν ποτέ!! Μπορώ να κάνω κάτι; Γιατί εφόσον άναψαν, δεν σβήνουν; Χαιρετάω μπαταρία; Ευχαριστώ -
Είπαμε
Όμορφο, απρόβλεπτο, μοιραίο -
Να'χαμε να λέγαμε..
Αν πάω και βρω όλα τα περιστατικά στα social media και τα βάλω εδώ μέσα, άνετα γεμίζω μια σελίδα για το κάθε μοντέλο και κάθε μάρκα.. ειδικά για τα δημοφιλή μοντέλα.
-
https://www.whatcar.com/news/the-most-reliable-car-brands-in-2021-and-the-least/n23438#24
Χαχαχα
"We reveal the most – and least – dependable car brands up to five years old, based on the experiences of more than 16,000 owners..."
Αυτό ότι η peugeot η citroen και η fiat ενώνουν τις δυνάμεις τους, δεν θα το έλεγα και πολύ ελπιδοφόρο από πλευράς αξιοπιστίας
Peugeot 3008 2016