-
Πάντως εκτός από το 3008, σε ομορφιά νομίζω ότι και το αδελφάκι του καλά τα πάει...
-
@mastoras78 said in Peugeot 3008 2016:
@antonmone said in Peugeot 3008 2016:
@mastoras78 said in Peugeot 3008 2016:
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
Δεν άκουσα κάποιον θόρυβο όπως τον περιέγραψες ή γενικώς κάποιον περιέργο θόρυβο. Ελπίζω ότι δεν είμαι κουφός.
Όλοι έβλεπαν στο δρόμο έναν παλαβό να οδηγεί μες το κεφάλι έξω. Χαχαχα...Για αυτό σου είπε να το κάνεις.. για τον χαβαλέ...
Ήμουν έτοιμος να γράψω που χάθηκες και αν είσαι καλά!!
Το ίδιο σκέφτηκα και για εσένα, εσύ που χάθηκες ? Με το δυστύχημα στα Τέμπη δεν είμαι σε καλή διάθεση και το τελευταίο που θέλω είναι να συμμετέχω είτε σε διαδικτυακές είτε σε δια ζώσης συζητήσεις με οπαδούς οποιασδήποτε θύρας εφόσον το κλίμα είναι ακόμα βαρύ και το #kadilaki θα έβγαινε αβίαστο υπό αυτές τις συνθήκες.
Είναι και τα περισσότερα τόπικ vs για το τίποτα και έχει καταντήσει αηδία. Παρακολουθώ όμως όσο μπορώ. Άσε που κακά τα ψέμματα υπάρχουν και καλύτερα πράγματα να κάνει κάποιος..
Δυστυχώς έτσι είναι,πλέον θα σκεφτόμαστε να περνάνε το απέναντι πεζοδρόμιο τα παιδιά μεγάλα και μικρά!Μην τρελαίνεσαι ,αυτή την βδομάδα οι Έλληνες είναι συγκοινωνιολόγοι και σταθμάρχες ,η φάση των σεισμολόγων πέρασε!Συγγνωμη για το off topic από τα παιδιά της Peugeot χάρηκα που είσαι καλά.
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Πάντως εκτός από το 3008, σε ομορφιά νομίζω ότι και το αδελφάκι του καλά τα πάει...
σοβαρα τωρα?
σαν χεσμενη φακλανα ειναι -
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
σοβαρα τωρα?
σαν χεσμενη φακλανα ειναιΛιιιιίγο καλύτερο από το πρό φεης.
-
σοβαρα τωρα?
σαν χεσμενη φακλανα ειναιΤι αισθητική να έχεις με τόσα χρόνια βιτάρα ....
-
σοβαρα τωρα?
σαν χεσμενη φακλανα ειναιΠοια είναι τα όμορφα C SUV της αγοράς τότε;
Εε... μόνο το 3008 θα καταλήξουμε, και θα εξηγηθούν οι πωλήσεις...
-
@piliourits said in Peugeot 3008 2016:
σοβαρα τωρα?
Όμορφα υπάρχουν πολλά, στα δικά μου τα ματάκια
Χ1
Gla
Cx30 - cx5
Tonale
3008
Tiguan
Xc40
Kuga -
@gtsartsal said in Peugeot 3008 2016:
σοβαρα τωρα?
Χ1
Gla
Cx30 - cx5
Tonale
3008
Tiguan
Xc40
KugaΕχεις θεμα οπτικου νευρου
Ακου gla, kuga, xc40, tiguanαισθητικες προσβολές
-
σοβαρα τωρα?
Χ1
Gla
Cx30 - cx5
Tonale
3008
Tiguan
Xc40
Χαχαχα
Γενικά έχω νεύρα.....
Μη φανταστείς ότι τρελαίνομαι για την ομορφιά τους αλλά μια χαρά μου φαίνονται. -
σοβαρα τωρα?
Χ1
Gla
Cx30 - cx5
Tonale
3008
Tiguan
Xc40
Χαχαχα
Γενικά έχω νεύρα.....
Μη φανταστείς ότι τρελαίνομαι για την ομορφιά τους αλλά μια χαρά μου φαίνονται.Κι εμένα μου αρέσει η GLA και το xc40
Άσε το γάτο να λέει, εδώ του αρέσει αισθητικά το GV κι η μιτσούμπα φεβ .. -
Tiguan και Kuga μοιάζουν σαν μία γενιά πίσω σε εξωτερική εμφάνιση! QQ επίσης, οκ, μου αρέσει, αλλά προτιμώ κάνα Sportage. Tuscon τουλάχιστον τόλμησε, δεν τρελαίνομαι, αλλά κάτι πήγαν να κάνουν.
-
Σε ομορφιά ξεκινάμε από Formentor και κάπου μακριά ακολουθούν τα άλλα. Για μένα πάντα, υποκειμενικά τα γούστα. Μου κάνει εντύπωση όμως που αναφέρθηκαν κάτι Kuga πχ. ή κάτι GLA και όχι αυτό.
Ίσως δεν είναι τόσο established στο μυαλό όλων ωστε να έρχεται εύκολα, οι άλλες είναι εταιρείες με ιστορία. Still, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά.
ΥΓ: Και το XC40 δε μου αρέσει καθόλου, μου φαίνεται πολύ χοντροκομμένο.
-
Το formentor το ξέχασα.
Μου αρέσει κι αυτό -
Από το site τους..
"CUPRA Formentor, αγωνιστικό DNA σε μορφή CUV για αυτούς που τα θέλουν όλα."
Εγώ αυτά τα βάζω σε ξεχωριστή κατηγορία, από C4/Xceed/Formentor/DS4/408 και βάλε...
Coupe δηλαδή αυτοκίνητα.
-
Κοίτα δεν είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα γιατί είμαι 1.72 αλλά πίσω ήμουν φουλ άνετα στο Formentor, δλδ δε με επηρέασε κάπου η οροφή και ας το παίζει ψιλοκουπέ. Το μόνο αρνητικό που δίνω (αν πρόκειται να κάτσουν παιδιά πίσω) είναι οτι λόγω μαύρης οροφής έιναι πολύ σκοτεινό. Εμένα μου αρέσει αλλά δεν είναι για όλους.
-
@diego1960 said in Peugeot 3008 2016:
Κοίτα δεν είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα γιατί είμαι 1.72 αλλά πίσω ήμουν φουλ άνετα στο Formentor, δλδ δε με επηρέασε κάπου η οροφή και ας το παίζει ψιλοκουπέ. Το μόνο αρνητικό που δίνω (αν πρόκειται να κάτσουν παιδιά πίσω) είναι οτι λόγω μαύρης οροφής έιναι πολύ σκοτεινό. Εμένα μου αρέσει αλλά δεν είναι για όλους.
Δεν το είπα για κακό, ή κάτι σχετικό, απλά στο μυαλό μου είναι ξεχωριστή υποκατηγορία.
Μάλιστα είναι και δημοφιλέστατη γιατί βγαίνουν συνεχώς μοντέλα, από φθηνά έως παααρα πολύ ακριβά..
Φυσικά δεν είναι παράλογο κάποιος να παίξει ανάμεσα σε CUV και SUV, κάποιοι ξεκινάνε να ψάχνουν για αυτοκίνητο από Yaris μέχρι Kuga, τα έχουμε δει και εδώ να γράφονται!
-
Είναι δημοφιλής αλλά όσο μεγαλώνεις σε μέγεθος αρχίζουν να γίνονται χυδαία για μένα οπτικά. Δλδ είδα μια X6M πριν λίγο καιρό στη Γλυφάδα και ασυναίσθητα μου προκάλεσε μια αηδία. Τα πιο μικρά τύπου Arkana ή οτιδήποτε μου αρέσουν.
Ασε εγώ ήμουν ο χειρότερος σε αυτό που λες! Κοίταζα όλες τις αντιπροσωπείες και όλες τις κατηγορίες και από Kodiaq μέχρι...MX-5 το οποίο τελικά αγόρασα γιατί yolo, αν κουραστώ θα φύγει. Οπότε είδα και SUV μέσα σε αυτά και CUV, δλδ και XC40, και Formentor. Ειναι το μόνο που μου έκανε κλικ γιατί με 34 τότε χιλιάρικα έπαιρνα το 1,5 αυτόματο με έξτρα ζάντες, πριν βγει το "pack" λίγο καιρό είχα πάρει προσφορά. Πρέπει να ήταν κανα χρόνο πριν πλάκα πλάκα. Από τότε φυσικά άλλαξαν οι τιμές.
Αν μιλάμε για οικογένεια ναι παίζει ρόλο η οροφή και η κατηγορία, αν και εμείς μεγαλώσαμε σε Celica A60 μέχρι που εγώ πρεπει να ήμουν 4η δημοτικού και η αδερφή μου 2 τάξεις κάτω, οπότε τα καταφέρναμε και σε σκοτεινό και μικρό χώρο πίσω. Οι νέοι από ό,τι βλέπω κάνουν μετακόμιση σε κάθε ταξίδι, απορώ δλδ τι κουβαλάνε αλλά οκ δεν έχω παιδιά για να ξέρω. Βλέπω όμως οτι δεν καλύπτονται πλέον με οτιδήποτε μικρότερο του C-SUV για ταξίδι ενω η γενιά μου το έκανε με supermini που τότε ήταν όντως...supermini!
-
ομορφα υπάρχουν πολλά οπως και οι προτιμήσεις του καθενος διαφορετικές.
Εγώ προτεινα με βαση τα μοντέλα που ανέφερε ο φίλος όχι με βαση αυτα που αρέσουν σε μένα.
Πιο πολύ τον βοηθατε με το να του προτείνετε καποια από αυτά που έχει καταλήξει εκείνος και του αρέσουν. Οχι τι σας αρέσει εσάς.
-
@diego1960 said in Peugeot 3008 2016:
Είναι δημοφιλής αλλά όσο μεγαλώνεις σε μέγεθος αρχίζουν να γίνονται χυδαία για μένα οπτικά. Δλδ είδα μια X6M πριν λίγο καιρό στη Γλυφάδα και ασυναίσθητα μου προκάλεσε μια αηδία. Τα πιο μικρά τύπου Arkana ή οτιδήποτε μου αρέσουν.
Ασε εγώ ήμουν ο χειρότερος σε αυτό που λες! Κοίταζα όλες τις αντιπροσωπείες και όλες τις κατηγορίες και από Kodiaq μέχρι...MX-5 το οποίο τελικά αγόρασα γιατί yolo, αν κουραστώ θα φύγει. Οπότε είδα και SUV μέσα σε αυτά και CUV, δλδ και XC40, και Formentor. Ειναι το μόνο που μου έκανε κλικ γιατί με 34 τότε χιλιάρικα έπαιρνα το 1,5 αυτόματο με έξτρα ζάντες, πριν βγει το "pack" λίγο καιρό είχα πάρει προσφορά. Πρέπει να ήταν κανα χρόνο πριν πλάκα πλάκα. Από τότε φυσικά άλλαξαν οι τιμές.
Αν μιλάμε για οικογένεια ναι παίζει ρόλο η οροφή και η κατηγορία, αν και εμείς μεγαλώσαμε σε Celica A60 μέχρι που εγώ πρεπει να ήμουν 4η δημοτικού και η αδερφή μου 2 τάξεις κάτω, οπότε τα καταφέρναμε και σε σκοτεινό και μικρό χώρο πίσω. Οι νέοι από ό,τι βλέπω κάνουν μετακόμιση σε κάθε ταξίδι, απορώ δλδ τι κουβαλάνε αλλά οκ δεν έχω παιδιά για να ξέρω. Βλέπω όμως οτι δεν καλύπτονται πλέον με οτιδήποτε μικρότερο του C-SUV για ταξίδι ενω η γενιά μου το έκανε με supermini που τότε ήταν όντως...supermini!
Εμείς πηγαίναμε 4καβαλο με την Florett για μπάνιο και εμένα μωρό σχεδόν, στο ντεπόζιτο! Υπάρχει και φωτογραφία!
Αλλάζουν οι καιροί. Να σου πω την αλήθεια, το 2020 που πήραμε το 2008 για οικογενειακό και με τα λεφτά που είχαμε για μπάτζετ παίρναμε πολύ μεγαλύτερα αυτοκίνητα (κυρίως στο πλάτος δείχνει ότι είναι Β το 2008). Λόγω έλλειψης πάρκινγκ και γενικά χώρων παρκαρίσματος και επαρχία και Αθήνα που μένουμε αποφασίσαμε να πάμε σε μεγάλο B suv, αλλά εάν είχα δικαίωμα μπορεί να έπαιρνα και Berlingo! Το κοίταξα και αυτό να ξέρεις! 18 μήνες ψάχναμε, είχα οδηγήσει τα πάντα, αλλά αυστηρά έβαλα ΟΛΑ τα B suv και τα περισσότερα C suv.
-
https://youtube.com/shorts/pCVg2rK4XrM?feature=share
Πάρε Hyundai να το κρατήσεις πολλά χρόνια δε σπάει.. Μόνο καίγεται..
Peugeot 3008 2016