-
Αφού πήγα και σουζ και για βιτάρα και για σ-κρος, για να μην λένε και δεν χωράγαμε και ανεβάσαμε και φωτό εδώ μέσα.
-
Καλορίζικο.
Στο ίδιο club με το @gatoz
-
Ο γάτος είναι στο μπαλαούρο...
-
Καλοταξιδο ευχομαι,εχω δει του προμηθευτη μας το 3008 και θα ελεγα οτι η Peugeot εχει την καλυτερη λευκη περλα που εχω δει μαζι με την BMW αλλα μολις γραφτηκα στο vitara club και αν το δει θα με διωξει ο...........#kai_kala_tha_moykanei!
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Ηρθε, πινακίδες από εβδομάδα.
Γενικά έρχονται αρκετά 3008 μέχρι τον Μάρτιο, μετά δεν δείχνει.
Προφανώς μετά θα έχουμε τον μούφα-υβριδικό με το 6τάχυτο διπλού συμπλέκτη, ενώ δεν ξέρουμε αν θα συνεχιστούν τα ντίζελ, μέχρι να έλθει το καινούργιο, αρχές του 24 που σίγουρα δεν θα έχει ντίζελ.
Επίσης τιμές πιθανόν να ανέβουν και έτσι για τους λάτρεις του ντίζελ, η επιλογή της γρήγορης παραλαβής, σε συνδυασμό με τις αυξήσεις των τιμών, ήταν πρακτικά μονόδρομος.
Η αύξηση των χλμ της 5ετούς εγγύησης στα 100000 έχει 220 κόστος που θα το πληρώσω.
Καλοταξιδο να το χαρεις.
Ντιζελ αυτοματο βασικο απ οτι καταλαβα.
Ποσο πηγαινει μετρητοις τωρα?
Οταν το ειχα δει παλια μου αρεσε η θεση οδηγησης και ολο το συνολο απο το υποβραχιονιο μεχρι το λεβιε ταχυτητων ετσι οπως κάθονταν το χερι.
Ολο το 3008 ειναι ωραιο ομως....καλη επιλογη -
Καλοτάξιδο cruiser!
Να είστε καλά πάντα να το χαίρεστε!
Υπέροχο αυτοκίνητο το 3008 , πεζάρα αληθινή!
-
Ασφαλή και ξεγνοιαστα χιλιόμετρα.
-
@storm said in Peugeot 3008 2016:
Το 3008 δίπλα στο 2008 δεν έχουν μεγάλη διαφορά στον όγκο. Εγώ βασικά τα μπερδεύω αυτά τα δύο αυτοκίνητα.
Σηματάκι μεταλλικό 3008 πίσω ΠΑΝΩ ....
Σηματάκι μεταλλικό 2008 πίσω ΚΑΤΩ....
Παρατήρηση οδηγώντας το σκούτερ...
-
@antoniokon said in Peugeot 3008 2016:
@storm said in Peugeot 3008 2016:
Το 3008 δίπλα στο 2008 δεν έχουν μεγάλη διαφορά στον όγκο. Εγώ βασικά τα μπερδεύω αυτά τα δύο αυτοκίνητα.
Σηματάκι μεταλλικό 3008 πίσω ΠΑΝΩ ....
Σηματάκι μεταλλικό 2008 πίσω ΚΑΤΩ....
Παρατήρηση οδηγώντας το σκούτερ...
Δεν έχουν καμία σχέση, σε όγκο είναι πολύ μικρότερο το 2008! Και σχεδιαστικά πολύ διαφορετικά..
-
Καλοτάξιδο, απροβλημάτιστο και να το χαρεί ο γιός.
Ο μπαμπάς να κοιτάει το γιό και να τον καμαρώνει στη θέση του οδηγού με το νέο αυτοκίνητο. Έχει δικό του για να μετακινείται . -
Καλοταξιδο! Εχω πει οτι φατσικα μου αρεσει πιο πολυ το 2008 αλλα απο αποψη χωρων, υλικων, δεσιματος κλπ το 3008 ειναι σαφως μια κατηγορια πανω. Ωραια επιλογη το diesel-αυτοματο, χρωμα κι εγω το ιδιο θα επαιρνα. Ποσο;
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά...
Το αμάξι ντίζελ αυτόματο, μετρητοίς είχε 33900 με δώρο μεταβίβαση, συναγερμό και αισθητήρες πίσω.
Το έφεραν σαν έκδοση άκτιβ πακ με μόνες διαφορές από την άκτιβ πλας το νάβι και την δεκάρα οθόνη, έχει οκτάρα, αλλά και 3000 κάτω στην τιμή.
Πρακτικά επειδή στο 2008 δεν υπήρχε το βασικό το καφέ, με το χρώμα η διαφορά ήταν 4000.Οχι λίγα αλλά εκεί που φτάσαμε πλέον τι να λέμε.
Οπωσδήποτε πολύ μικρότερο το 2008, το οποίο σε χώρους υστερεί αισθητά και από το 3 αιρκρος.
Τώρα ως χρήση, έχουμε 2 ντίζελ αυτόματα, οπότε μάλλον ο προορισμός και η ευκολία της στάθμευσης, θα καθορίζει το τι και πως, αν και μένουμε 2 χλμ μακριά.
-
Καλοτάξιδο! Υπέροχο αυτοκίνητο, να το χαρείτε!
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Οπωσδήποτε πολύ μικρότερο το 2008, το οποίο σε χώρους υστερεί αισθητά και από το 3 αιρκρος.
Αποκλείεται, αφού το αγοράζουν.
-
Είπαμε για τις δικές μας διαστάσεις..
Ολα τα αγοράζουν...
-
Δεν ξέρω τι λες εσύ και τι κρίνεις. Εγώ σου λέω ότι πουλάει. Άρα, ο κόσμος χωράει μέσα σε αυτό.
Πάντως η τιμή πάρα πολύ καλή. -
Δεν είπα ότι δεν χωράει ο κόσμος. Εμείς είπα δεν χωράμε όσο άνετα θέλουμε. Οπως και στο Βιτάρα, στο Σ-Κρος, ακόμα και στο Καπτούρ.
Στα δικά μας δεδομένα σε Β σουβ, μόνο 3 Αιρκρος, Κρόσλαντ και Κάμικ, μας χωράνε άνετα.
-
Ναι αλλά πουλαααανεεεε.
Καλά κάνω και σε αγνοώ, Δεν μπορείς να συζητήσεις με λογική.
Σου λέμε πουλάνε!!!!
-
Το ξέρω ότι πουλάνε...
Από τα μερίσματα...
-
Έτσι τα λεφτά στα λεφτά πάνε
Peugeot 3008 2016