-
Καταλαβαίνεις βέβαια ότι οι διαφορές στην τελική που αναφέρεις είναι απλά θεωρητικά νούμερα...
Στην πράξη, ένας ιδιοκτήτης purecrap θα φροντίσει να προφυλάξει το όχημα του και να μην το ζορισει γιατί:
1ον μπορεί να πάρει τον ιμάντα στα χέρια
2ον μπορεί να τελειώσει τα τακακια του
3ον μπορεί τα ηλεκτρονικά να σβήσουν πάνω στη στροφή
4ον μπορει και όλα τα παραπάνω
(Αν τελικά καταλήξω στο avenger που ζαχαρωνω, γράψτε λάθος σε όλα τα παραπάνω , it never gonna happen to me) -
@v_a said in Peugeot 3008 2016:
Καταλαβαίνεις βέβαια ότι οι διαφορές στην τελική που αναφέρεις είναι απλά θεωρητικά νούμερα...
Στην πράξη, ένας ιδιοκτήτης purecrap θα φροντίσει να προφυλάξει το όχημα του και να μην το ζορισει γιατί:
(Αν τελικά καταλήξω στο avenger που ζαχαρωνω, γράψτε λάθος σε όλα τα παραπάνω , it never gonna happen to me)Κάτι τέτοιες υποθέσεις, σας δίνουν παρηγορία.
-
(Αν τελικά καταλήξω στο avenger που ζαχαρωνω, γράψτε λάθος σε όλα τα παραπάνω , it never gonna happen to me)περι τελικεως. πραχτικα σημαινει οτι κινουμενος με πουχου 160 εχεις τεραστιο περιθωριο επιταχυνσεων και γενικα σου ανεβαζει και την μωτ και τον αλλωνα στο παντελονι και μονο που ξερεις οτι τοχεις.
να συμφωνησουμε τα μαλλα περι βλαβωνε
μονο που δεν εχει πιουρκραπ το φεβ.... ειναι η γενια πριν το πιουρ. δεν ξερω ακομη για το κραπ.
παντως γενικα δεν εχει τετοια θεματα ο κινητηρ, βασικα ειναι το μονο απροβληματιστο πραμα μαζι με το αισιν
τα προβληματα του ειναι κυριως ανοησιες γαλλωνε - ειδικα αι οθοναι και η πιγιοτητα βιδωματος. και οι παραξενιες του καθε πουστη γαλατη να βαζει αναποδα οτι εχεις μαθει 57 χρονια οδηγωντας.
αποτελεσμα ουτε εσυ που οδηγας αλλα κυριως ουτε και αυτοι να ξερουν απο τι μενει....στα τακακια το ελυσα το θεμα απο μονος μου
τεξταρ τακακιοδισκοι - μια χαρα κατεβηκα χωρις αυριο ιτεα απο δεσφινα και τερμα φορτωμενος - βασικα πλεον μολις βγω απο εο που κοβω και βαζω κοντα 160 - βασικα οπου το γουέιζ γραφει 149, τα σημεια τριβης με αξιωματουχους αυξηθηκανε, παμε ταπα. και ταπα με το φεβ σημαινει πραγματικα πολυ γρηγορα σε επαρχιακοι δρομοι, οχι γιατι στριβει σαν ματσουντα, αλλα γιατι προσπερνας οτιδηποτες αργο σε κτηνωδη ελαχιστο χρονο, ας πουμε ενα αδειασμα 10 αμαξωνε απο ιτεα προς γαλαξιδι στις μικρες ευθειουλες μετα το ορυχεια ειναι ευκολα εφικτο. ή ανοιγεις απο 50 στη φουρκετα στα 150 μεχρι την επομενη για πλακα. και εχει και ενα καλο το φεβ ισως απο τις αλλαγες στην πισω αναρτησις. πεφτεις σε σκαλοπατι στο δρομο, οσο αψηλο και ναναι και δεν μασαει τιποτε - ουτε βρισκει, ουτε φευγει, ουτε ζοριζει τον κωλο.
γενικα αν μου λεγανε να ξαναπαρω οχημα τωρα, παλι σε φεβ θα επηγαινα - γλυκοκοιταζω τα ταφ οχτω της βολβαρας. το πουγκ αν ειχανε προσεξει τον αυνανισμο οι γαλλοι θα ητανε χαλαρα το καλυτερο φεβ αλλα τον παιξανε ποικιλοτροπως και ετελειωσαν επανω στους τυχεροι. και πες ο γαλλος ειναι μεν βρωμιαρης αλλα δεν ειναι φυση και θεση ασχημος οπως ενας σχιστοματης μικροτσουτσουνος ανεραστος.... -
Πρέπει να σε έχω πετύχει κάποτε
Και έλεγα ποιος μ@@@ς οδηγεί έτσι.Αέρα Πατέρα
Μου κανει εντύπωση αυτό για τα φρένα. Τόσο πολύ βελτιώθηκαν; -
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
(Αν τελικά καταλήξω στο avenger που ζαχαρωνω, γράψτε λάθος σε όλα τα παραπάνω , it never gonna happen to me)περι τελικεως. πραχτικα σημαινει οτι κινουμενος με πουχου 160 εχεις τεραστιο περιθωριο επιταχυνσεων και γενικα σου ανεβαζει και την μωτ και τον αλλωνα στο παντελονι και μονο που ξερεις οτι τοχεις.
μονο που δεν εχει πιουρκραπ το φεβ.... ειναι η γενια πριν το πιουρ. δεν ξερω ακομη για το κραπ.
παντως γενικα δεν εχει τετοια θεματα ο κινητηρ, βασικα ειναι το μονο απροβληματιστο πραμα μαζι με το αισιν
τα προβληματα του ειναι κυριως ανοησιες γαλλωνε - ειδικα αι οθοναι και η πιγιοτητα βιδωματος. και οι παραξενιες του καθε πουστη γαλατη να βαζει αναποδα οτι εχεις μαθει 57 χρονια οδηγωντας.
αποτελεσμα ουτε εσυ που οδηγας αλλα κυριως ουτε και αυτοι να ξερουν απο τι μενει....στα τακακια το ελυσα το θεμα απο μονος μου
τεξταρ τακακιοδισκοι - μια χαρα κατεβηκα χωρις αυριο ιτεα απο δεσφινα και τερμα φορτωμενος - βασικα πλεον μολις βγω απο εο που κοβω και βαζω κοντα 160 - βασικα οπου το γουέιζ γραφει 149, τα σημεια τριβης με αξιωματουχους αυξηθηκανε, παμε ταπα. και ταπα με το φεβ σημαινει πραγματικα πολυ γρηγορα σε επαρχιακοι δρομοι, οχι γιατι στριβει σαν ματσουντα, αλλα γιατι προσπερνας οτιδηποτες αργο σε κτηνωδη ελαχιστο χρονο, ας πουμε ενα αδειασμα 10 αμαξωνε απο ιτεα προς γαλαξιδι στις μικρες ευθειουλες μετα το ορυχεια ειναι ευκολα εφικτο. ή ανοιγεις απο 50 στη φουρκετα στα 150 μεχρι την επομενη για πλακα. και εχει και ενα καλο το φεβ ισως απο τις αλλαγες στην πισω αναρτησις. πεφτεις σε σκαλοπατι στο δρομο, οσο αψηλο και ναναι και δεν μασαει τιποτε - ουτε βρισκει, ουτε φευγει, ουτε ζοριζει τον κωλο.
γενικα αν μου λεγανε να ξαναπαρω οχημα τωρα, παλι σε φεβ θα επηγαινα - γλυκοκοιταζω τα ταφ οχτω της βολβαρας. το πουγκ αν ειχανε προσεξει τον αυνανισμο οι γαλλοι θα ητανε χαλαρα το καλυτερο φεβ αλλα τον παιξανε ποικιλοτροπως και ετελειωσαν επανω στους τυχεροι. και πες ο γαλλος ειναι μεν βρωμιαρης αλλα δεν ειναι φυση και θεση ασχημος οπως ενας σχιστοματης μικροτσουτσουνος ανεραστος....Αμαξαρα έχεις Γάτε, το ξέρεις πως το ξέρουμε..
Αν και νομίζω, τώρα που γλυκαθηκες από την κτηνώδη δύναμη, για Tesla σε βλέπω την επόμενη φορά -
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
γενικα αν μου λεγανε να ξαναπαρω οχημα τωρα, παλι σε φεβ θα επηγαινα - γλυκοκοιταζω τα ταφ οχτω της βολβαρας. το πουγκ αν ειχανε προσεξει τον αυνανισμο οι γαλλοι θα ητανε χαλαρα το καλυτερο φεβ αλλα τον παιξανε ποικιλοτροπως και ετελειωσαν επανω στους τυχεροι. και πες ο γαλλος ειναι μεν βρωμιαρης αλλα δεν ειναι φυση και θεση ασχημος οπως ενας σχιστοματης μικροτσουτσουνος ανεραστος....Αμαξαρα έχεις Γάτε, το ξέρεις πως το ξέρουμε..
Αν και νομίζω, τώρα που γλυκαθηκες από την κτηνώδη δύναμη, για Tesla σε βλέπω την επόμενη φοράΤ8 - αι εκδρομαι γατου 'αντρα θελω τωρα τονε θελω' δεν περιλαμβανουνε πριζες παντου
-
Καλησπέρα
Προς κατόχους phev, σε φορτιστή elpe μου έβγαλε πριν λίγο αποτυχία έναρξης λειτουργίας φόρτισης, δεν ξεκινούσε με την καμία. Τι σκαναρισμα με το κινητο, restart η εφαρμογή, βάλε βγάλε καλώδιο τίποτα. Να φταίει ο φορτιστής της BP ή πάθαμε καμία ζημιά? Έχει τύχει σε κανέναν? -
Κατά 99% είναι θέμα φορτιστή. Ταλαιπωρείται πολύς κόσμος.
-
@kagkelarios said in Peugeot 3008 2016:
Καλησπέρα
Προς κατόχους phev, σε φορτιστή elpe μου έβγαλε πριν λίγο αποτυχία έναρξης λειτουργίας φόρτισης, δεν ξεκινούσε με την καμία. Τι σκαναρισμα με το κινητο, restart η εφαρμογή, βάλε βγάλε καλώδιο τίποτα. Να φταίει ο φορτιστής της BP ή πάθαμε καμία ζημιά? Έχει τύχει σε κανέναν?γενικα ελπε ειναι πολυ αξιοπιστοι, τους εχω υψηλα στις προτιμησεις μου. Γενικα δοκιμαζε να κανεις εναρξη της διαδικασιας πρωτα και να πριζωνεις μετα.
-
@dettol said in Peugeot 3008 2016:
Καλησπέρα
Προς κατόχους phev, σε φορτιστή elpe μου έβγαλε πριν λίγο αποτυχία έναρξης λειτουργίας φόρτισης, δεν ξεκινούσε με την καμία. Τι σκαναρισμα με το κινητο, restart η εφαρμογή, βάλε βγάλε καλώδιο τίποτα. Να φταίει ο φορτιστής της BP ή πάθαμε καμία ζημιά? Έχει τύχει σε κανέναν?γενικα ελπε ειναι πολυ αξιοπιστοι, τους εχω υψηλα στις προτιμησεις μου. Γενικα δοκιμαζε να κανεις εναρξη της διαδικασιας πρωτα και να πριζωνεις μετα.
Ίσως φταίει που το ειχα μπριζωσει , τσέκαρα αέρα λάστιχα και ξεκίνησα μετά τη διαδικασία. Ευχαριστώ πολύ πάντως
-
Καλησπέρα
Ίσως φταίει που το ειχα μπριζωσει , τσέκαρα αέρα λάστιχα και ξεκίνησα μετά τη διαδικασία. Ευχαριστώ πολύ πάντως
κανονικα δεν θα επρεπε να εχει διαφορα, αλλα εχει παρατηρηθει οτι εχουμε καλυτερο αποτελεσμα οταν ειναι εναρξη -> πριζωμα. Το ειδαμε αυτο κυριως σε φορτιστες δεη που ειναι πιο "μυστηριοι" στη συμπεριφορα τους
-
ΔΕΗ
Γτπ …… -
@teo-mak said in Peugeot 3008 2016:
ΔΕΗ
Γτπ ……Δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα, δηλ σε 150αρηδες δεν ειχα προβλημα να φορτισω. Απλα εχουν γινει κατι κουφα στην τοποθετηση τους, πχ εχουν βαλει AC σε υπογειο παρκινγκ σουπερμαρκετ, οποτε δεν εχεις σημα στο κινητο για να τους ενεργοποιησεις. Αν βγαλουν καποια στιγμη rfid καρτα, θα απλοποιηθει πολυ η κατασταση.
-
@teo-mak said in Peugeot 3008 2016:
ΔΕΗ
Γτπ ……Δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα, δηλ σε 150αρηδες δεν ειχα προβλημα να φορτισω. Απλα εχουν γινει κατι κουφα στην τοποθετηση τους, πχ εχουν βαλει AC σε υπογειο παρκινγκ σουπερμαρκετ, οποτε δεν εχεις σημα στο κινητο για να τους ενεργοποιησεις. Αν βγαλουν καποια στιγμη rfid καρτα, θα απλοποιηθει πολυ η κατασταση.
Το είχα γράψει και παλαιότερα .
Όταν οι οδηγιες χρήσης που έχει τοποθετήσει επάνω στον φορτιστή δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και αφήνεις τον χρήστη με την μανικα στο χέρι …..ε είναι για τον ουτσο πως να το κάνουμε! -
Με το εργαλείο, 7ήμερες διακοπές σε Σύβοτα και γύρω περιοχές (Πάργα, Παξούς, κτλ)
Όπως σε κάθε ταξίδι, το PHEV φορτωμένο τέρμα με αποσκευές, τέσσερα άτομα μέσα, κλιματισμός, ACC στα 140χλμ και ημιαυτόνομη οδήγηση ενεργοποιημένη.
Το ACC μέχρι την Πρέβεζα στο "πήγαινε" και από την Πρέβεζα στο "γύρνα", γιατί ο δρόμος Πρέβεζα - Ηγουμενίτσα είναι ο παλιός.
Επειδή στο μεγαλύτερο κομμάτι της διαδρομής ταξίδευα σχεδόν μόνος, σε κάποια σημεία ανέβασα το ACC στα 150χλμ. οπότε το εργαλείο ρούφηξε περισσότερη μπετζίνα.Τα συνολικά διόδια (μαζί με αυτά της γέφυρας στο Ριο και της Αττικής οδού) φωτιά. Τα υπολογίζω χονδρικά γύρω στα 92€ πήγαινε-έλα.
Πήγαινα μόνο για δουλειά πριν καμιά 30 χρόνια αλλά για διακοπές δεν είχα πάει ποτέ.
Είχα βάλει σκοπό κάποια στιγμή να πάω και διακοπές και το κατάφερα.Φοβερά μέρη, καταπληκτικές παραλίες. Άλλες με βότσαλο, άλλες με συνδιασμό χοντρής άμμου και βότσαλου και άλλες με ψιλή άμμο.
Σε όποια και να πήγαινες βέβαια, τα νερά ήταν κρύσταλλα (και μεταφορικά και κυριολεκτικά).
Καθαρά, με πανέμορφα χρώματα.
Ξαπλώστρες από 15-20€ με το καλημέρα, χωρίς να έχεις παραγγείλει ακόμη τίποτα.
Ο Freddo στην παραλία από 3€. Η μπύρα από ταλιράκι και το club sandwich από 10-11€ με κάποιες εξαιρέσεις.Φυσικά έπαιζε πολύ σκάφος.
Τα νερά στους Παξούς δεν υπάρχουν. Κοιτάξτε την παρακάτω φώτο (Δεν έχει υποστεί καμιά επεξεργασία. Είναι όπως ακριβώς τραβήχτηκε).
Όπως δεν υπάρχουν και οι τιμές τους βέβαια. Το σουβλάκι με πίτα 6€. Χαχαχα... Μπουστουδιούλου...
Σε αυτή τη ζωή γυρνάει όμως ο π0ύστhς ο τροχός. Που θα πάει...Γενικά οι τιμές σε Σύβοτα, Πάργα, κτλ είναι αρκετά τσιμπημένες. Από 11€ - 14€ τα κυρίως πιάτα. Αν πήγαινες σε πιο "γκουρμέ" από 14€ και πάνω.
Βέβαια αν δεν έπαιρνες πολλά ορεκτικά κτλ, σου ερχόταν μία η άλλη να φας σε ένα "καλό μαγαζί" σε σχέση μία ταβέρνα, κτλ.
Μιλάμε πάντα για μαγαζιά στα κεντρικά σημεία των περιοχών αυτών. Μπορεί να υπάρχουν και πιο ψαγμένα σε τίποτα χωριά, με πιο νορμάλ τιμές και καλό φαγητό αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κάποιον που να γνωρίζει την περιοχή και μου προτείνει κάτι, ούτε χρόνο να ψάξουμε μόνοι μας.
Πάντως σε γενικές γραμμές φάγαμε καλά.
Κάποια μαγαζία που ξεχώρισα ήταν τα παρακάτω (ψιλό γκουρμεδιές αλλά το φαγητό άξιζε):- Oliva Beach Bar-Seafood Restaurant
- Med Parga (εκπληκτική θέα)
- Ψαροκόκκαλο Αρίλλα Fishbone
Θέλω να ξανά πάω σίγουρα!
Που είναι αυτός ο Γάτος, να μας πάει στα φοβερά κολπάκια της περιοχής με το σκάφος.Παρακάτω τα σταστιστικά του PHEV από τις επταήμερες διακοπές.
Δυστυχώς δεν υπήρχε η δυνατότητα να φορτίσω στο κατάλυμα αν και ολοκαίνουργιο. Δεύτερος χρόνος λειτουργίας. Πολύ ωραίο.
Μου είπαν ότι δεν είχαν σκεφτεί καθόλου την εξυπηρέτηση ηλεκτρικών οχημάτων αλλά από τη στιγμή που τους το ανέφερα μπήκαν σε σκέψεις να το δουν. -
Α ρε Ήπειρος ..... η ομορφιά της Ελλάδας.
Άντε καλο και το πεζω
-
15-20 το σετ οι ομπρελοξαπλώστρες είναι θαύμα! Ούτε του παπά μην το πεις.
-
Πανέμορφα μέρη αλλά για να τα δεις με τόσο λίγο κόσμο πρέπει να τα επισκεφθείς Ιούνιο. Τη παραλία των αντιπαξων την είδα πρώτη φορά το 1997, αστερίες παντού στα ρηχά κ συγκλονιστικά νερά. Την επισκέφθηκα εκ νέου το 2012, πλέον γεμάτη σκάφη τέλη Ιουλίου σε σημείο να μην μπορείς να κολυμπήσεις.
-
@nmsm2 said in Peugeot 3008 2016:
Πανέμορφα μέρη αλλά για να τα δεις με τόσο λίγο κόσμο πρέπει να τα επισκεφθείς Ιούνιο. Τη παραλία των αντιπαξων την είδα πρώτη φορά το 1997, αστερίες παντού στα ρηχά κ συγκλονιστικά νερά. Την επισκέφθηκα εκ νέου το 2012, πλέον γεμάτη σκάφη τέλη Ιουλίου σε σημείο να μην μπορείς να κολυμπήσεις.
ΠΕΣ ΤΑ
-
Τουλάχιστον τα 6 ευρώ το πιτόγυρο θα τα έδινες σε ένα πανέμορφο μέρος και όχι στη ντροπή του ελληνικού τουρισμού τη Μύκονο…
Peugeot 3008 2016