-
Εγω πηγα και το ειδα μολις ειχε ερθει ελλαδα, την επόμενη μέρα, έχει καιρο δηλαδη, δεν ξερω αν άλλαξε κατι απο τότε.
Ολο το πλαστικο των κεντικων αεραγωγων ειναι απο σκληρο πλαστικο ενω ολο τα ταμπλο απο πανω και γυρω του ειναι μαλακο και κανει μια μικρη αντιθεση στο υψος των ματιων.
Εχουν το ιδιο texture αλλα διαφορετικη αισθηση.. ψυλλους στα αχυρα δηλαδη τι να λέμε τωρα, απλα αυτο μου ειχε κανει εντυπωση καθως το κοιταζα.
Έψαχνα να βρω με δυσκολια καποιο ψεγάδι δεν μπορει λεω να ναι τοσο απο άλλο πλανήτη.Επίσης η θεση οδηγησης έχει μεγάλο εύρος στις ρυθμισεις της και ιδιαιτερα στο υψος τερμα κάτω οδηγείς μέσα στο αυτοκίνητο και όχι απο πάνω....Πολύ θετικο για το είδος του
Καλοτάξιδο και ατρακαριστο να ναι.
-
Καλοτάξιδο να είναι φίλε,να το ευχαριστηθείς όσο πάει! Και αν βρεθείς προς Σαλονίκη μεριά θα καταδεχτούμε να μας αφήσεις να το κάνουμε ένα td....
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Αυτή τη περίοδο τι προσφορά παίζει για το 3008, από που ξεκινούν οι τιμές ας πουμε για τον 1.2 και σε ποια έκδοση; Έχει κανείς πρόσφατη προσφορά ;Πηρα ο κολλητος μου. Δεν εχει καμια ιδιαιτερη προσφορα σε εκπτωση. Απλα εχει φοβερο χρηματοδοτικο: στα €33.000, €19.000 προκαταβολη και τα υπολοιπα 4 χρονια ατοκα, και 5 χρονια δωρεαν σερβις.
-
@gvard
Καλοτάξιδο, ωραίο αμάξι κι ακόμη πιο ωραία κι η διαμόρφωση που του'χεις κάνει! -
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι! Εξαιρετικό αυτοκίνητο!
Το τσεκάρισμα της λίστας ...αν και εκεί που σημείωνες το χαρτί πάνω στην πίσω πόρτα, πόνεσε η καρδιά μου! -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ολο το πλαστικο των κεντικων αεραγωγων ειναι απο σκληρο πλαστικο ενω ολο τα ταμπλο απο πανω και γυρω του ειναι μαλακο και κανει μια μικρη αντιθεση στο υψος των ματιων.
Εχουν το ιδιο texture αλλα διαφορετικη αισθηση.. ψυλλους στα αχυρα δηλαδη τι να λέμε τωρα, απλα αυτο μου ειχε κανει εντυπωση καθως το κοιταζα.Το έχω 3 μήνες τώρα και με παραξένεψε αυτό που λες. Πήγα στο αμάξι και όντως είχες δίκιο, πραγματικά δεν το είχα προσέξει τόσο καιρό! Ζούλαγα γενικώς τα πλαστικά να δω ότι έιναι μαλακά και δεν είχε τύχει να ζουλήξω τη συγκεκριμένη μικρή φέτα. Όντως είναι ψύλλος στα άχυρά πάντως
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Εχουν το ιδιο texture αλλα διαφορετικη αισθηση.. ψυλλους στα αχυρα δηλαδη τι να λέμε τωρα, απλα αυτο μου ειχε κανει εντυπωση καθως το κοιταζα.Το έχω 3 μήνες τώρα και με παραξένεψε αυτό που λες. Πήγα στο αμάξι και όντως είχες δίκιο, πραγματικά δεν το είχα προσέξει τόσο καιρό! Ζούλαγα γενικώς τα πλαστικά να δω ότι έιναι μαλακά και δεν είχε τύχει να ζουλήξω τη συγκεκριμένη μικρή φέτα. Όντως είναι ψύλλος στα άχυρά πάντως
ρε τη τι ζουλατε τη κοπελα...
γκομεναρα ειναι, η ελια στον αφαλο σας μαρανε?
το μονο που βρισκω ειναι που ντρεπεσαι να κλασεις μεσα σε τουτη... -
Από άποψη ride comfort πως πάει το 3008?
Συγκεκριμένα από θόρυβο ( κινητήρα, κύλισης, αεροδυναμικο ) και άνεση σε ανωμαλίες στο οδόστρωμα. -
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Όταν τα ζουλάτε παίρνουν άλογα ή στρίβουν καλύτερα;
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Καλησπέρα,Βγήκε και το video του Σαρημπαλίδη που έσκασε μύτη όταν έκανα την παραλαβή του 3008 GT μου!
Καλοτάξιδο!
Ερώτηση βλέποντας τα άπειρα εξτρά που έβαλες μου ήρθε η απορία.
Πήρες κάποια από αυτά δώρο ή σε καλύτερη τιμή ή κλασικά πατάκια και τρίγωνο; -
Η τιμή που το έκλεισα με τις εκπτώσεις αναλύεται στο viewtopic.php?f=15&t=59213&p=3196786#p3196786 , η Peugeot γενικώς έχει εκπαιδεύσει τους εμπόρους της να κάνουν μικρές εκπτώσεις.
-
Ωραίος! Να το χαίρεσαι! Υπερτουμπανο! 180 άλογα πετρέλαιο ποιος σε πιάνει! Αν η κατανάλωση είναι κάτω από 7 7.5 θα πρέπει να είσαι σούπερ ευχαριστημένος.
Κλασικά θα εχεις βαρεθεί μα απαντάς στην κουτή ερώτηση καλά 55Κ για πεζώ;
Λες και εσύ που έσκασες τα φράγκα δεν τα ζύγισες υπολόγισες ότι με τόσα λεφτά έπαιρνες οποίο πριμιουμ ήθελες φυσικά όχι τόσο φορτωμένο.
Φαντάζομαι ότι μια Χ1 με 55Κ θα τις λείπουν εκτός από την έξω μέσα εμφάνιση που χάνει σε σχέση με το 3008 και αρκετός από τον δικό σου εξοπλισμό.
Γενικά την θεωρώ κουτή ερώτηση για το 2018 και για την πληροφόρηση που έχουμε. -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Ωραίος! Να το χαίρεσαι! Υπερτουμπανο! 180 άλογα πετρέλαιο ποιος σε πιάνει! Αν η κατανάλωση είναι κάτω από 7 7.5 θα πρέπει να είσαι σούπερ ευχαριστημένος.
Κλασικά θα εχεις βαρεθεί μα απαντάς στην κουτή ερώτηση καλά 55Κ για πεζώ;
Λες και εσύ που έσκασες τα φράγκα δεν τα ζύγισες υπολόγισες ότι με τόσα λεφτά έπαιρνες οποίο πριμιουμ ήθελες φυσικά όχι τόσο φορτωμένο.
Φαντάζομαι ότι μια Χ1 με 55Κ θα τις λείπουν εκτός από την έξω μέσα εμφάνιση που χάνει σε σχέση με το 3008 και αρκετός από τον δικό σου εξοπλισμό.
Γενικά την θεωρώ κουτή ερώτηση για το 2018 και για την πληροφόρηση που έχουμε.Πριν 2 χρόνια η τετρακίνητη x1 20d με τα 190 άλογα μου κόστισε 43κ, με περιορισμένα έξτρα. Στα 55κ είμαι σίγουρος ότι παίρνεις τετρακίνητη με πάρα πολλά αξεσουάρ. Κατανάλωση στα 64.000 χλμ 6-6,5 λίτρα vpower diesel.
Αν και μου άρεσε πάρα πολύ το 3008 όταν το είχα δει πέρισυ από κοντά, σε αυτά τα χρήματα και χωρίς τετρακίνηση για μένα δεν κάνει - τα χιονολάστιχα και τα ηλεκτρονικά δεν σε ξελασπώνουν πάντα.Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Από άποψη ride comfort πως πάει το 3008?
Συγκεκριμένα από θόρυβο ( κινητήρα, κύλισης, αεροδυναμικο ) και άνεση σε ανωμαλίες στο οδόστρωμα.Το αμάξι είναι αθόρυβο και πραγματικά δεν ακούγεται το παραμικρό μέσα. Το 'πρόβλημα' είναι πως λόγω του Focal υπάρχει επιπλέον ηχομόνωση στην μηχανή και στις μπροστινές πόρτες, οπότε τυχόν εξωτερικός θόρυβος φαίνεται σαν να έρχεται από πίσω. Από εκεί και πέρα δεν έχει τύχει να πάω ακόμη ταξίδι για να σου πω αεροδυναμικά, αλλά πάνω από τα 80χ.α.ω. υπήρχε ένας θόρυβος από μπρος δεξιά για το οποίο είχε βγει τεχνική οδηγία και λύθηκε (έπρεπε να μπει ένα κλιπάκι κάπου).
Σχετικά με ανωμαλίες στο οδόστρωμα έχει τύχει κάποιες φορές να νιώθω πως το Insignia που είχα τις απορροφούσε καλύτερα, αλλά φαντάζομαι πως έχει να κάνει λόγω του ότι είναι διαφορετικό στυλ αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης dr.angelo έγραψε:
Στα 55κ είμαι σίγουρος ότι παίρνεις τετρακίνητη με πάρα πολλά αξεσουάρ.Δυστυχώς για τον ακριβώς ίδιο εξοπλισμό έβγαινε 66.600: www.bmw.gr/myconfig/n7r0q9f6
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Στα 55κ είμαι σίγουρος ότι παίρνεις τετρακίνητη με πάρα πολλά αξεσουάρ.
Δυστυχώς για τον ακριβώς ίδιο εξοπλισμό έβγαινε 66.600: http://www.bmw.gr/myconfig/n7r0q9f6
Είχες ρωτήσει και στον έμπορο? Γιατί από τον configurator πάντα παίζει έκπτωση, το δικό μου έβγαινε γύρω στα 50 τότε (πρόλαβα και την απόσυρση βέβαια).
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εγώ ξεκίνησα για το 3008 , το έκανα test μου άρεσε αλλά την έκανα λόγω του ότι το βρήκα υπερτιμημένο και πήρα με 37.000 το Tiguan 2.0TDi 4Motion DSG7 με τα 190 άλογα.
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Δυστυχώς για τον ακριβώς ίδιο εξοπλισμό έβγαινε 66.600: http://www.bmw.gr/myconfig/n7r0q9f6
Γιώργο € 68.400 βγαίνει . Ξέχασες να βάλεις
- BMW Individual Eπένδυση ουρανού ανθρακί
- Σπορ καθίσματα οδηγού και συνοδηγού με το ρυθμιζόμενο στήριγμα των μηρών
- Ηχοσύστημα HiFi Harman Kardon
- Εφεδρικός τροχός ανάγκης
που τα έχει το δικό σου.
-
Ο χρήστης dr.angelo έγραψε:
Είχες ρωτήσει και στον έμπορο? Γιατί από τον configurator πάντα παίζει έκπτωση, το δικό μου έβγαινε γύρω στα 50 τότε (πρόλαβα και την απόσυρση βέβαια).
Άγγελε ,μη συγκρίνεις τιμές προ διετίας ,που τότε ίσχυε η απόσυρση και άλλος τρόπος υπολογισμού των τελών ταξινόμησης .
Επίσης αρχές 2017 που πήρα προσφορές για την Χ1 ,η μεγαλύτερη έκπτωση που μπόρεσα να πετύχω , μετά από έρευνα σε 3 εμπορίες BMW , ήταν 4.000€ με την προϋπόθεση της απολύτου μετρητοίς για αμάξι αξίας 42.000€ (νέα παραγγελία όχι stock) -
Ο χρήστης kakto έγραψε:
Άγγελε ,μη συγκρίνεις τιμές προ διετίας ,που τότε ίσχυε η απόσυρση και άλλος τρόπος υπολογισμού των τελών ταξινόμησης .
Επίσης αρχές 2017 που πήρα προσφορές για την Χ1 ,η μεγαλύτερη έκπτωση που μπόρεσα να πετύχω , μετά από έρευνα σε 3 εμπορίες BMW , ήταν 4.000€ με την προϋπόθεση της απολύτου μετρητοίς για αμάξι αξίας 42.000€ (νέα παραγγελία όχι stock)Δεν διαφωνώ, το δικό μου ήταν από τα πρώτα που ήρθαν Ελλάδα, ήταν και τέλος της χρονιάς η παραγγελία. Αν και τα τέλη/φόροι υπολογίστηκαν με το ίδιο σύστημα...
Peugeot 3008 2016