-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Πόσο καίει το 2008 ?είδα ότι είχε 7000 χλμ με κατανάλωση 7,5, αλλά δεν ξέρω τι διαδρομές είχε κάνει.
Στην εθνική με 3 άτομα(ενήλικες) και το σταθεροποιητή ταχύτητας στα 120-130 με κλιματισμό συνεχώς έδειξε στα 400 χιλιόμετρα 6,4.
Μέσα στην πόλη έκανα γύρω στα 100 χλμ, πρέπει να ήταν γύρω στο 7,5, αλλά έχει σημασία και τι διαδρομές κάνει ο καθένας, και πως οδηγεί. Πάντως ήταν πάρα πολύ καλό στην οδηγική συμπεριφορά, γενικά άνετο σε χώρους όταν χρειάστηκε να μπουν 5 άτομα. Δεν μου άρεσε στο 2008 (όπως και στο 3008) που παρέλαβα η θέση του σταθεροποιητή ταχύτητας, πίσω- κάτω από τα φώτα, στο c4 ήταν πιο εύκολα προσβάσιμος, στο τιμόνι, και πιο εύχρηστος, κατά την ταπεινή μου γνώμη. 'Ίσως όμως απλά να είναι θέμα συνήθειας.
Όσο για το 3008, με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω φωτό. -
Εχεις δίκιο για το κρούζ .
-
Άρα δεν είναι ότι είχα συνηθίσει σε άλλη θέση, εντάξει το έμαθα στη διαδρομή, μου φάνηκε όμως άβολο. Αλλά αυτό είναι πταίσμα, κατά τα άλλα μου φάνηκε πολύ καλό. Πάντως εγώ δηλώνω απλός λάτρης των αυτοκινήτων και όχι γνώστης.
-
Εγώ δεν είχα στο προηγούμενο αυτοκίνητο και το συνήθισα στις 2 φορές! Απλά εκεί που είναι δε φαίνεται καθόλου όταν οδηγείς και πρέπει να το έχεις μελετήσει από πριν
-
Αυτό ακριβώς.
Εγώ δεν το είχα δει από πριν και εν κινήσει που ήθελα να το βάλω, συνέχεια άλλαζα το όριο που θα βαράει ειδοποίηση υπερβολικής ταχύτητας! Είναι εργονομικό φάουλ.
Όταν το δεις από πριν είναι βολικό όμως -
Επίσης ....ψάχνοντας ψεγάδια στο εσωτερικό, θα μπορούσε το on-off του ήχου της μουσικής να είναι φωτιζόμενο και να μην το ψάχνεις τη νύχτα. Είναι θέμα συνήθειας η θέση του, άλλα θα μπορούσε να εντοπίζεται άμεσα χωρίς να τραβάς για ώρα την προσοχή σου από το δρόμο αν αποφασίσεις να το χρησιμοποιήσεις.
Πάντως έχω τρελαθεί με το αυτοκίνητο. Λέω να πάρω καρεκλίτσα, πατατάκια και να το παρκάρω απέναντι να το χαζεύω....χα χα χα -
Καλημέρα,
Ο χρήστης physikos13 έγραψε:
Επίσης ....ψάχνοντας ψεγάδια στο εσωτερικό, θα μπορούσε το on-off του ήχου της μουσικής να είναι φωτιζόμενο και να μην το ψάχνεις τη νύχτα.Αν πατήσεις ταυτόχρονα τα + και - στο τιμόνι, γίνεται mute ο ήχος οπότε δεν χρειάζεται να ψάχνεις κάτι στο σκοτάδι καθώς τα έχεις στο αριστερό μέρος του τιμονιού Με τον ίδιο τρόπο γίνεται και unmute μετά.
-
Καλημέρα,
Είμαι πολύ καινούργιος στο forum οπότε για οποιοδήποτε λάθος ζητώ την κατανόηση σας.
Στο θέμα μας τώρα.Εχω καταλήξει σε αυτο το αυτοκινητο απο την πρώτη μερα πού το είδα.Βεβαια η τιμή του με ταρακούνισε λιγο αλλα αυτό γουστάρω ρε αδελφέ!!!
Ημουν έτοιμος να το πάρω (κοντά στα 30.000) αλλά έτσι οπως ήρθαν τα πράγματα προτίμησα να τα επενδύσω στη δουλειά μου(και καλά έκανα) οπότε με βλέπω σε 2 με 3 χρονάκια τώρα.Ηθελα λοιπον τις γνώμες σας για την πιθανή τιμή του μετά απο 2 χρόνια σε μεταχειρισμένο ή καινουργιο -
Χωρίς παρεξήγηση.
Κάτσε μια να μυρίσω τα νύχια μου και θα σου πω.
Σοβαρά τώρα.
Που να ξέρουμε??? Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο (ζημιές που μπορεί να βγάλουν και γενικά αξιοπιστία, τιμή του καινούριου εκείνη την περίοδο, προσφορά σε μεταχειρισμένα εκείνη την περίοδο κλπ κλπ) -
Ο χρήστης dirob13 έγραψε:
Καλημέρα,
Είμαι πολύ καινούργιος στο forum οπότε για οποιοδήποτε λάθος ζητώ την κατανόηση σας.
Στο θέμα μας τώρα.Εχω καταλήξει σε αυτο το αυτοκινητο απο την πρώτη μερα πού το είδα.Βεβαια η τιμή του με ταρακούνισε λιγο αλλα αυτό γουστάρω ρε αδελφέ!!!
Ημουν έτοιμος να το πάρω (κοντά στα 30.000) αλλά έτσι οπως ήρθαν τα πράγματα προτίμησα να τα επενδύσω στη δουλειά μου(και καλά έκανα) οπότε με βλέπω σε 2 με 3 χρονάκια τώρα.Ηθελα λοιπον τις γνώμες σας για την πιθανή τιμή του μετά απο 2 χρόνια σε μεταχειρισμένο ή καινουργιοΚαινούριο την ίδια πάνω-κάτω, άντε 100-200 ευρώ (μιλώντας για ίδιες εκδόσεις και ίδιους κινητήρες). Τουλάχιστον για τον THP αυτό δεν θα ισχύει, οπότε λογικά να αναμένεις μικρή (?) αύξηση.
Μεταχειρισμένο, βάσει γενικότερου και γενικευμένου κανόνα απομείωσης, στα δύο χρόνια να περιμένεις ένα 20-30% κάτω από την τιμή του καινούριου. Εδώ και αν υπάρχουν πολλοί και αστάθμητοι παράγοντες όμως...
-
AMarinos ευχαριστώ πολυ
-
Καινούργια ενημέρωση για τους χάρτες του navi
LAST UPDATE AVAILABLE
Mapping Software: V (for Version)8.0.0-r0 08/03/18
Για το Infotainment το τελευταίο update είναι του Δεκεμβρίου
Software (Infotainment): V.21.06.47.34_NAC-r0 release 01/12/2017 -
Καλησπέρα,
Βγήκε και το video του Σαρημπαλίδη που έσκασε μύτη όταν έκανα την παραλαβή του 3008 GT μου!
-
Καλοτάξιδο!
Από τα καλύτερα αυτοκίνητα που μπορούσε κάποιος να αποκτήσει με γνώμονα την καρδιά του , και από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στους Ελληνικούς δρόμους!Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πέραν του ρητού : 'Το καλύτερο αυτοκίνητο είναι αυτό που σου κάνουν δώρο', σίγουρα απέκτησες ένα εξαιρετικό και πανέμορφο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Πέραν του ρητού : 'Το καλύτερο αυτοκίνητο είναι αυτό που σου κάνουν δώρο', σίγουρα απέκτησες ένα εξαιρετικό και πανέμορφο αυτοκίνητο.+1
-
Αυτή τη περίοδο τι προσφορά παίζει για το 3008, από που ξεκινούν οι τιμές ας πουμε για τον 1.2 και σε ποια έκδοση; Έχει κανείς πρόσφατη προσφορά ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Αχ Κούλα, αχ
Για μενα το καλυτερο σχεδιαστικα ταμπλο εκτος του επομενου 508 σε ολες τις κατηγοριες και σε ολα τα επιπεδα χρηματων στην ελληνικη αγορα.
Ποιοτικα ειναι αψογο με μονο μικρο φαουλ οταν το ειχα δει απο κοντα στο πλαστικο των κεντρικων αερογωγων κατω απο απο την οθονη που δεν συμβαδιζει με το υπολοιπο ταμπλο.Αν συνεχισει ετσι η πεζο θα παρει πολυ κοσμο απο τα νag τα επομενα χρονια.
Ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ -
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Καλησπέρα,Βγήκε και το video του Σαρημπαλίδη που έσκασε μύτη όταν έκανα την παραλαβή του 3008 GT μου!
Φίλε τούμπανο το 3008!
Να το χαρείς και καλά χιλιόμετρα.Αυτό το πράγμα με το τιμόνι λέω κι εγώ όπου σταθώ κι όπου βρεθώ! Είναι φοβερή αίσθηση και απορώ που δεν το κάνουν και οι άλλοι.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ποιοτικα ειναι αψογο με μονο μικρο φαουλ οταν το ειχα δει απο κοντα στο πλαστικο των κεντρικων αερογωγων κατω απο απο την οθονη που δεν συμβαδιζει με το υπολοιπο ταμπλο.
Ποιο πλαστικό λες ακριβώς; Δεν έχω καταλάβει τι δεν συμβαδίζει εκεί.
Peugeot 3008 2016