-
@xenos said in Peugeot 3008 2016:
Ξάδερφος πήρε 3008 diesel μοντέλο 2024 να πάει εκδρομή. Στη διαδρομή έπαιζε το λαμπάκι adblue. Συμπλήρωσε και ....πήρε τα @@ του. Το αμάξι έπέστρεψε Αθήνα αφού είχαν μόλις λήξει τα χλμ που έλεγε ότι δεν θα ξαναπάρει μπροστά, έσβησε και κλείδωσε! Ήρθε οδική και μάστορας όπου κάτι έλυσε για να φορτώσει το αυτοκίνητο.
ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΧΛΜ - 2400 ΧΛΜ - ΠΡΙΝ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ.
Δεν το είχε δει το παληκάρι ?
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Ξάδερφος πήρε 3008 diesel μοντέλο 2024 να πάει εκδρομή. Στη διαδρομή έπαιζε το λαμπάκι adblue. Συμπλήρωσε και ....πήρε τα @@ του. Το αμάξι έπέστρεψε Αθήνα αφού είχαν μόλις λήξει τα χλμ που έλεγε ότι δεν θα ξαναπάρει μπροστά, έσβησε και κλείδωσε! Ήρθε οδική και μάστορας όπου κάτι έλυσε για να φορτώσει το αυτοκίνητο.
ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΧΛΜ - 2400 ΧΛΜ - ΠΡΙΝ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ.
Δεν το είχε δει το παληκάρι ?
ψ-ε-μ-α-τ-α
μπορει και οποιαδηποτε στιγμη - βλεπε κορσα -
Εμένα όπως ξέρεις όταν μου έβγαλε την βλάβη ξαφνικά, ήμουν στην Γραβιά και μια χαρά γύρισα πίσω και μου είπαν ότι δεν σε αφήνει.
Αυτού όμως του άναβαν προειδοποιήσεις λέει, λαμπάκια για καιρό και συνέχισε.
-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
ρεμουνδος
εγγυηση
παω σε λιγο να παρω το δικο μου
με νεες δισκοπλακεςΤόσο γρήγορα;πόσα χλμ;
-
@dimitrioskosmas said in Peugeot 3008 2016:
ρεμουνδος
εγγυηση
42000
οι πρωτες αλλαχτηκανε στις 12000, οι δευτερες στις 25000 και οι τριτες στις 32000.
τωρα τις πλερω εγω και θα μπουνε 'καλες' και οχι τις μαμαστελλας μαρκας poutsokavala
το θεμα ειναι οτι ειμαι στην αναμονη να ερθουν μπρεμπο -
Και πάλι πολύ άντεξαν με τόσο σκίσιμο…και Leopard να σου δώσουν σε μια εβδομάδα θα του κόψεις ερπύστρια….
-
@kkostask said in Peugeot 3008 2016:
Και πάλι πολύ άντεξαν με τόσο σκίσιμο…και Leopard να σου δώσουν σε μια εβδομάδα θα του κόψεις ερπύστρια….
σγα....
οκ, φρεναρω και με τα δυο ποδια ειναι η αληθεια, μαλιστα χρησιμοποιω το αριστερο για φρενο και σανιδα το δεξι αλλα σε τοσα αυτοκινητο μονο στα γαλλικα οι δισκοπλακες μιουνταιας πουμε στο delta di που το πηγαινα τσιτες, ποτες δεν χρειαστηκε
στο βιτ φυσικα μονο τακακια στις 55000 που το πουλησα προληπτικα στο σερβις πριν το παραδοσω
-
Συγνώμη, αλλά συγκρίνεις την ποιότητα των ανταλλακτικών προ 20 ετίας με τα τωρινά που όλα είναι από ανακυκλωμένα κουτάκια αναψυκτικών?
-
Την πτώση στην ποιότητα των δισκόπλακων ( των μετάλλων βασικά) την έχει επισημάνει σε βίντεο και ο κορυφαίος Μοράρης..
-
Συγνώμη, αλλά συγκρίνεις την ποιότητα των ανταλλακτικών προ 20 ετίας με τα τωρινά που όλα είναι από ανακυκλωμένα κουτάκια αναψυκτικών?
ποιο ειναι 20ετιας?
η di ηταν του 2010 (https://www.ultimatespecs.com/car-specs/Lancia/12822/Lancia-Delta-III-Oro-18-Di-Turbojet-200HP.html), το βιτ του 2015, εχω τοσα, μα τοσα αμαξακια απο το 20 και μετα!
τα μονα με θεματα ειναι τα γαλλοφρενατελος παντων, ασχετα με τα αδερφιστικα μιας χρησης, παραγγειλα με δικο μου κοστος textar δισκοπλακες και τακακια τελικα.
-
Καλά είπα 20ετιας….πότε είπαμε παρουσιάστηκε η Delta? Μήπως το 2008? Άρα 16 και όχι 20, big deal….
Σήμερα έκανα ζυγοστάθμιση στο c4….φοράει το ίδιο σετ brembo από τα 45κ και έχει 195800…σημαίνει κάτι αυτό? -
Καλά είπα 20ετιας….πότε είπαμε παρουσιάστηκε η Delta? Μήπως το 2008? Άρα 16 και όχι 20, big deal….
Σήμερα έκανα ζυγοστάθμιση στο c4….φοράει το ίδιο σετ brembo από τα 45κ και έχει 195800…σημαίνει κάτι αυτό?μπρεμπο?
τετοια φοραγε η ντελτα
και οχι γαλλοβουτυρενια αδερφιστικα στρογγυλαακομη και εσυ αλλου επηγες
-
Εμένα πάντως στο αιρκρος με έβγαλε 60000 χλμ για να αλλάξω δίσκους και τα 50000 είναι πόλη και είναι και αυτόματο. Εβαλα οικονομικούς, γιατί δεν είμαστε τσέοι φοροαποφεύγοντες..
Βέβαια η C5 έβγαλε 160000 χλμ με τους ίδιους δίσκους και αλλάχτηκαν προληπτικά.
-
Στο κορολλα 190.000 και συνεχίζουμε.
-
ρεμουνδος
εγγυηση
42000
οι πρωτες αλλαχτηκανε στις 12000, οι δευτερες στις 25000 και οι τριτες στις 32000.
τωρα τις πλερω εγω και θα μπουνε 'καλες' και οχι τις μαμαστελλας μαρκας poutsokavala
το θεμα ειναι οτι ειμαι στην αναμονη να ερθουν μπρεμποΈλεος.....κάθε 12.000 χλμ δισκοπλακες....από τσίγκο είναι? Πρώτη φορά το ακούω αυτο
-
Πρώτη φορά έχει πάει 3008 εκεί που το πάει και όπως το πάει ο γάτος, που περνάει στα έξοδα και τις κλήσεις...
-
ρεμουνδος
εγγυηση
42000
το θεμα ειναι οτι ειμαι στην αναμονη να ερθουν μπρεμποΈλεος.....κάθε 12.000 χλμ δισκοπλακες....από τσίγκο είναι? Πρώτη φορά το ακούω αυτο
Όχι φυσικά. Οι δισκοπλακες είναι από ανοξείδωτο ατσάλι. Ο Γάτος είναι σιδεροφαγος. Όπως γράφτηκε προηγουμένως , θα έκοβε και ερπύστρια άρματος. Μερικοί καλύτερα να προσλάβουν ένα σοφέρ. Πιο οικονομικά θα τους έβγαινε. Άκου 3 τετράδες δισκοπλακες σε 40000 χλμ. Ούτε γράμμα δε θα στελνα με δαυτον.
-
-
@lap said in Peugeot 3008 2016:
@spi_duster said in Peugeot 3008 2016:
Ούτε γράμμα δε θα στελνα με δαυτον.
Θα έφτανε όμως γρήγορα
Με άλλο αυτοκίνητο ,ίσως .
-
@lap said in Peugeot 3008 2016:
@spi_duster said in Peugeot 3008 2016:
Ούτε γράμμα δε θα στελνα με δαυτον.
Θα έφτανε όμως γρήγορα