-
@george_k said in Νέο Honda Civic 2017:
Μόλις μου ήρθαν και οι πρώτες κλήσεις της τροχαίας. 225 ευρώ ταχύτητα και διπλή γραμμή. Με χίλια ζόρια δεν μου πήραν και το δίπλωμα. Έλεος με έπιασε κάμερα και δεν το πιστεύω . Τι να κάνεις tuning εδώ δεν μπαίνει στον δρόμο όπως είναι . Είπαμε δεν κάνει για Ελλάδα .Το πήρα για ταξίδια στην Ευρώπη αλλά με έπιασε ο κορονοιος .
Που σε πιάσανε; και με πόσα πήγαινες;!
Πάντως στην Ευρώπη είναι πολύ χαμηλά τα όρια, και αν υπάρχει ακόμη, θα γίνουν ακόμη χαμηλότερα. Άλλωστε δεν ενδείκνυται να τρέχεις Ελλάδα με τόσο τραγικούς δρόμους και οδηγούς.
Εγώ το πατάω λίγο Εθνική, λίγο, όχι πολύ, αλλά σε αστικές περιοχές είμαι πολύ προσεκτικός γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μου (οδηγός 2κυκλου για πάνω από 25χρονια επίσης).
-
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέος κάτοχος του 1.5 sport. Το αυτοκίνητο το έχω μόλις μία εβδομάδα και είμαι κατενθουσιασμένος. Είναι απίστευτο σε όλους τους τομείς. Αρχικά ήμουν επιφυλακτικός σχετικά με την κατανάλωση του καθότι το ήθελα για καθημερινό αυτοκίνητο, που θα χρησιμοποιείται για όλες τις ανάγκες τις οικογένειας. Πλέον δεν με νοιάζει καθόλου η κατανάλωση. Μπροστά σε αυτό που προσφέρει, ξεχνάς το οτιδήποτε. Φοβερά γρήγορο, απίστευτο πάτημα και τιμόνι, πολύ καλή ανάρτηση, σχεδόν απορροφά κάθε ανωμαλία του δρόμου. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
-
Καλώς μας ήρθες! Καλορίζικο λοιπόν. Είμαι σίγουρος ότι θα το χαρείς!
Χρώμα; βάλε μας και καμία φώτο. -
Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ πολύ. Το αυτοκίνητο είναι μαύρο έτσι ακριβώς όπως το ήθελα. Από όπου περνάει τραβά όλα τα βλέμματα. Είναι πανέμορφο.
-
Τελείωσε και το νέο Civic από την Ελλάδα.
Μόνο υβριδικό δίλιτρο στην Ευρώπη.
Φαντάζομαι στα 35-40 χιλιάδες ευρώ. -
Χόντα, οι ιδανικοί αυτόχειρες.
-
@super-t said in Νέο Honda Civic 2017:
Φαντάζομαι στα 35-40Γιατί δε θα έρθει το καινούργιο Ελλάδα σε 1.5;
-
@stavtsim said in Νέο Honda Civic 2017:
@super-t said in Νέο Honda Civic 2017:
Φαντάζομαι στα 35-40Γιατί δε θα έρθει το καινούργιο Ελλάδα σε 1.5;
Στην Ευρώπη, όμως, το ιαπωνικό μοντέλο θα είναι διαθέσιμο από το φθινόπωρο του 2022 αποκλειστικά ως υβριδικό, με το σύστημα e:HEV. Σήμερα, η Honda παρουσίασε τα τεχνικά στοιχεία αυτού, με το Civic e:HEV να είναι ένα ακόμα μοντέλο της εταιρίας, που εκπληρώνει το στόχο της να εξηλεκτρίσει όλα τα ευρωπαϊκά mainstream μοντέλα της μέχρι το τέλος του 2022.
-
Ε ρε αυτοκινητάρα το civic που έχετε!
Συλλεκτικό πλέον , εννοείται ότι δεν σκέφτεστε ποτέ να το πουλήσετε, κρατήστε το για petrolhead κληρονομιά για τις επόμενες γενιές. -
@vagkirk said in Νέο Honda Civic 2017:
Ε ρε αυτοκινητάρα το civic που έχετε!
Συλλεκτικό πλέον , εννοείται ότι δεν σκέφτεστε ποτέ να το πουλήσετε, κρατήστε το για petrolhead κληρονομιά για τις επόμενες γενιές.Χαχα κάτι αντίστοιχο σκεφτόμουν και εγώ αυτές τις μέρες!
Δυστυχώς όμως, πολύ φοβάμαι ότι σε μερικά χρόνια θα το κάνουν πολύ ασύμφορο να κρατάει κανείς αμιγώς θερμικό κινητήρα. -
Δεν κατάλαβα. Μόνο διλιτρο θα είναι ή σε λιγο καιρο θα έρθει και 1,5;
-
@lap said in Νέο Honda Civic 2017:
Δεν κατάλαβα. Μόνο διλιτρο θα είναι ή σε λιγο καιρο θα έρθει και 1,5;
Μόνο e.hev.
-
Ερώτημα πρός κατόχους diesel. Τελευταία έπεσε στην αντίληψή μου, βάζοντας να παρακολουθώ την κατανάλωση απο τη στιγμή που βάζω μπροστά, ότι μου γράφει κάτι 15αρια και σταδιακά όσο ζεστένεται κατεβαίνει στο 6 και κάτι στην Αθήνα και 5και κάτι στην εθνική. Είναι φυσιολογικό επειδή είναι κρύο στην αρχή να καίει τόσο πολύ μέσα στην πόλη? Το έχετε παρατηρήσει και εσείς, ή έπεσα σε μούφα πετρέλαιο?
-
Φυσιολογικό. Γιατί βλέπετε την στιγμιαία κατανάλωση,τι συμπεράσματα βγάζετε απ'αυτό;;;
-
Ψεκάζει περισσότερο καύσιμο προκείμενου να ζεσταθούν γρήγορα οι καταλύτες του αυτοκινήτου. Ένα θέμα των diesel που αποτύγχαναν στα τεστς μέτρησης των ρύπων οφείλονται και στο γεγονός πως οι καταλύτες και τα φίλτρα τους δεν προλάβαιναν να φτάσουν στην κατάλληλη θερμοκρασία για τη μέγιστη απόδοση τους. Για αυτό λοιπόν όσον είναι δυνατόν ο εγκέφαλος του κινητήρα προσπαθεί να ζεστάνει τα διάφορα αυτά μέρη.
-
Gpaa μέση κατανάλωση πες μας πόσο έχει σε μια μέση διαδρομή. Απ' ότι έχεις γράψει φοράς UHP ελαστικά και Blue spark. Αυτά ανεβάζουν την κατανάλωση από 10 έως 20%. Σε κάθε περίπτωση δε νομίζω ότι θα είναι πάνω από 6.5/100.
-
@otokomae said in Νέο Honda Civic 2017:
Gpaa μέση κατανάλωση πες μας πόσο έχει σε μια μέση διαδρομή. Απ' ότι έχεις γράψει φοράς UHP ελαστικά και Blue spark. Αυτά ανεβάζουν την κατανάλωση από 10 έως 20%. Σε κάθε περίπτωση δε νομίζω ότι θα είναι πάνω από 6.5/100.
Έχω στα τελευταία 30.000 μέση κατανάλωση 5.9 λίτρα.
Απλά τελευταία είδα κάτι 6,4 που δεν έιχα ξαναδεί, και σκέφτομαι μπας και έπεσα σε κακιά ποιότητα πετρελάιου.
Δεν κάνει αναγγένηση στο dpf πάντως. -
Αναγεννήσεις γίνονται ούτως η άλλως χωρίς να γίνονται αντιληπτές. Ιδιαίτερα με το blue spark θα έχεις και περισσότερους κύκλους αναγεννησης εφόσον πολλά από τα διανυθεντα είναι στον αστικό κύκλο. Κατά συνέπεια η κατανάλωση θα ανεβαίνει κατά καιρους. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Πρόσφατα συμπλήρωσα 100000 Χιλ.
-
Καλησπέρα παιδιά,
Με την έλευση του hyundai i20n - μάλλον απο την επόμενη εβδομάδα, δίνω τα κορυφαία ζαντολάστιχα του honda civic 2018 που έχω. ΣΦΥΡΙΛΑΤΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΖΑΝΤΕΣ 2FORGE KAI MICHELIN PILOT SPORT 4 235/45/17 - Car.gr Επειδή τα πράγματα δεν είναι φθηνιάρικα, και είναι κορυφαία παγκοσμίως παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις. Τα ζαντολάστιχα αλλάζουν τελείως τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου, και μπορείς να περάσεις ροπή της τάξεως των 33 κιλών χωρίς σπινάρισμα, ενώ το αυτοκίνητο στις στροφές νομίζεις ότι είναι τρένο και δε μουριάζει ποτέ, λόγω συνδυασμού μειωμένης μη αναρτώμενης μάζας και πρόσφυσης..
Θα προτιμούσα να τα πουλήσω πακέτο, αλλά μπορεί και ξεχωριστά. Βέβαια αν οι ζάντες χωράνε τα 320 μπροστινά φρένα του ι20n επειδή έχουν ίδια τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά με μια μικρή διαφορά στο offset, θα τις κρατήσω για επισκέψεις στην πίστα. Τιμή προφανώς καλύτερη για τους συμφορουμίτες. -
Με το καλό να παραλάβεις το καινούργιο σου πυραυλάκι.Τα ζαντολάστιχα του κύβου,σίγουρα θα πάρεις περισσότερα χρήματα,αν τα πουλήσεις μόνα τους,παρά μαζί με το αυτοκίνητο.Όμως σε αυτή την περίπτωση ίσως δυσκολευτείς πάρα πολύ να βρείς αγοραστή στις μέρες μας.
Νέο Honda Civic 2017