-
Καλησπέρα, Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία!
Έλαβα ραβασάκι ανάκλησης για αντλία βενζίνης και πυροκροτητή αεροσακου (δεν διευκρινίζει ποιου αερόσακου) για το sedan comfort μου.
Έχετε λάβει κ εσείς κάτι αντίστοιχο?
Η αντλία βενζίνης βρίσκεται στο ρεζερβουάρ?Ο πυροκροτητής?Γιατί με προβλημάτισαν οι εργασίες που θα γίνουν, αυτά τα λύσε-δεσε μην αφησουν τιποτα περίεργα τριξιματα -
@rf4e said in Νέο Honda Civic 2017:
Έλαβα ραβασάκι ανάκλησης για αντλία βενζίνης και πυροκροτητή αεροσακου (δεν διευκρινίζει ποιου αερόσακου) για το sedan comfort μου.
Η αντλία βενζίνης βρίσκεται στο ρεζερβουάρ?Ο πυροκροτητής?Γιατί με προβλημάτισαν οι εργασίες που θα γίνουν, αυτά τα λύσε-δεσε μην αφησουν τιποτα περίεργα τριξιματαΚαλησπέρα και χρόνια πολλά. Και εγώ έχω sedan comfort αλλά δεν μου έχει έρθει κάποια ειδοποίηση. Στην ιστοσελίδα του Σ υπάρχει ένα λινκ για ανακλήσεις https://www.honda-cars.gr/my-honda/Anaklhseis/ και εκεί έχει ένα άλλο λινκ στη honda Αγγλίας όπου βάζοντας το VIN number του αυτοκινήτου μπορεί να δει κάποιος αν υπάρχει ανάκληση: https://www.honda.co.uk/cars/owners/recalls-and-updates.html
Δοκίμασα με το δικό μου VIN και δεν εμφανίζει κάτι, μπορείς αν θες να δοκιμάσεις και να μας ποστάρεις τι αποτελέσματα βγάζει για το δικό σου;
Ο πυροκροτητής του αερόσακου βρίσκεται μέσα στη καμπίνα και η τοποθεσία του εξαρτάται από το μέρος στο οποίο είναι. Π.χ. του οδηγού είναι στο τιμόνι, αλλά έχουμε περισσοτερους από έναν αερόσακους.
-
@elefasgr said in Νέο Honda Civic 2017:
@rf4e said in Νέο Honda Civic 2017:
Η αντλία βενζίνης βρίσκεται στο ρεζερβουάρ?Ο πυροκροτητής?Γιατί με προβλημάτισαν οι εργασίες που θα γίνουν, αυτά τα λύσε-δεσε μην αφησουν τιποτα περίεργα τριξιματαΚαλησπέρα και χρόνια πολλά. Και εγώ έχω sedan comfort αλλά δεν μου έχει έρθει κάποια ειδοποίηση. Στην ιστοσελίδα του Σ υπάρχει ένα λινκ για ανακλήσεις https://www.honda-cars.gr/my-honda/Anaklhseis/ και εκεί έχει ένα άλλο λινκ στη honda Αγγλίας όπου βάζοντας το VIN number του αυτοκινήτου μπορεί να δει κάποιος αν υπάρχει ανάκληση: https://www.honda.co.uk/cars/owners/recalls-and-updates.html
Δοκίμασα με το δικό μου VIN και δεν εμφανίζει κάτι, μπορείς αν θες να δοκιμάσεις και να μας ποστάρεις τι αποτελέσματα βγάζει για το δικό σου;
Ο πυροκροτητής του αερόσακου βρίσκεται μέσα στη καμπίνα και η τοποθεσία του εξαρτάται από το μέρος στο οποίο είναι. Π.χ. του οδηγού είναι στο τιμόνι, αλλά έχουμε περισσοτερους από έναν αερόσακους.
Καλησπέρα φίλε
Το είχα δοκιμάσει κ εγώ αυτό το link όταν είχα διαβάσει τυχαία για ανακλήσεις της honda και δεν μου έβγαζε τίποτα.Πιθανον να είναι καθοδόν και το δικό σου ραβασάκι αφού μιλάμε για το ίδιο αυτοκίνητο και ίδια χώρα κατασκευης.Στην θέση σου θα περίμενα μέχρι τέλος Ιανουαρίου και αν δεν είχα ειδοποιηθεί θα έπαιρνα τηλ. να ρωτήσω με πρόσχημα ότι γνωρίζω πως έχει ανακληθεί το συγκεκριμένο μοντέλο ή θα περίμενα το επόμενο service να ρωτήσω από κοντά.Φοβαμαι μη λυθούν τίποτα πλαστικά για τον πυροκροτητή και μετά αρχίσουν τίποτα τριξιματα.Η αντλία απ' την άλλη αν κρίνω απ' το προηγουμενο αυτοκίνητο που έβγαινε το κάθισμα αν θυμάμαι καλά για να αντικατασταθεί έχει άλλο θέμα... -
Μη φοβάστε ρε παιδιά. Τα παιδιά εκεί στο Σαρακάκη είναι πολύ έμπειρα. Μετά από 2 σέρβις δεν είδαν ότι έλειπε ολόκληρη ποδια.
-
@otokomae said in Νέο Honda Civic 2017:
Μη φοβάστε ρε παιδιά. Τα παιδιά εκεί στο Σαρακάκη είναι πολύ έμπειρα. Μετά από 2 σέρβις δεν είδαν ότι έλειπε ολόκληρη ποδια.
Να, αυτά είναι που φοβάμαι φίλε otokomae
Εν τω μεταξύ, τα 1.5 το sedan και το hatchback δεν φοράνε όλα την ίδια αντλία βενζίνης κ τον ίδιο πυροκροτητή? -
Δεν ξέρω αλλά και το ίδιο να φοράνε, δεν παίζει και τόσο ρόλο, καθώς φτιάχνονται σε διαφορετικά εργοστάσια και συνεπώς χρησιμοποιούν διαφορετικές παρτίδες υλικών. Πιθανά το πρόβλημα να βρίσκεται μόνο στα σενταν και της συγκεκριμένης χρονολογίας στα οποία "φορέθηκε" αυτή η παρτίδα.
Αν είναι πρόβλημα κατασκευαστικού σχεδιασμού ή αν αφορά όλες τις παρτίδες των συγκεκριμένων εξαρτημάτων, τότε θα έρθει σε όλους μας. -
Καλησπέρα , έχω ένα sedan 1.5 αγορασμένο το 2018 .λόγω του ότι είναι αρκετά μεγάλο και δύσχρηστο στην πόλη ,πολλές οι αλλαγές ταχυτήτων έχει κάνει μόνο 15000 χλμ .Πριν 1 χρόνο περίπου έχασε το φρένο . Δεν έδωσα σημασία και το παράτησα στο γκαράζ . Ένας φίλος μηχανικός μου είπε ότι το φρέον κοστίζει 300 και το πήγα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο για να μην χάσω την εγγύηση.Το πρόβλημα τελικά ,από ότι διάβασα και στο ίντερνετ είναι το contender (ψυγείο) αλλάχτηκε και συμπιεστής και οι μαγνήτες .προσοχή , τα υλικά της denso είναι Κίνας ότι ζημιά σας παρουσιαστεί πρέπει να ενεργήσετε αμέσως και ψαχτε στο ίντερνετ αν έχει παρουσιαστεί παρόμοια ζημιά.
-
Τελικά πόσο πλήρωσες; Πηγές Σαρακάκη;
-
Δεν πλήρωσα κάτι ήταν στην εγγύηση ευτυχώς. Η honda στην Αμερική έκανε επέκταση εγγύησης 10 χρόνια στο σύστημα κλιματισμού. Εδώ στην Ευρώπη τίποτε την Μούγκα. Δυστυχώς με τον Σαρ μίλησα τηλ και ενώ γνώριζε το πρόβλημα δεν ήξερε τιποτε για την επέκταση εγγύησης.Προσοχη στο ψυγείο εάν έχει γρίλιες που είναι στραβες δημιουργούν διαρροή στο φρέον. Προφανώς έχει προέλθει από την κατασκευή στο εργοστάσιο με τους Κινέζους. Πάντως είναι ένα θέμα ενώ αγόρασα honda να μην γράφει πουθενά japan
-
Δεν υπάρχει κανένα αυτοκίνητο στο πλανήτη που να κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου από την μαμά εταιρεία. Δεν υπάρχει VAG γερμανικό όπως και honda γιαπωνέζικο. Κάθε ανταλλακτικό μπορεί να έχει διαφορετική χώρα προέλευσης. Αν το civic κατασκευαζόταν στην Ιαπωνία θα κόστιζε όσο 1 type r.
-
Δυστυχώς αυτό κατάλαβα και εγώ απλά περίμενα η honda σαν σοβαρός κατασκευαστής που είναι να δώσει βαρύτητα στην ποιότητα των υλικών . Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι για αυτό το αυτοκίνητο υπάρχει ένας αρχικός ενθουσιασμός λόγω των επιδόσεων . Όμως η παλιά ποιότητα honda δεν υπάρχει πλέον.Οσο για το type r τα παιδιά στο συνεργείο μου είπαν ότι το καλοκαίρι κάποιος από το Βέλγιο με type r είχε το ίδιο πρόβλημα με το σύστημα κλιματισμού και στην Ελλάδα που ήρθε αναγκάστηκε να αλλάξει κομπρεσορα. Για να μην κρίνω το civic άδικα , τα φρένα είναι ate και πολλά εξαρτήματα είναι made in germany τουλάχιστον στο δικό μου.
-
George το αμάξι είναι καλό. Μόλις συμπληρωσα 100000km. Δεν είχα το παραμικρό θέμα. Κάποιες ατέλειες συναρμογής υπάρχουν. Σχετικά με το κλιματιστικό προφανώς υπήρξε αστοχία. Κάνουμε ομως και εμείς κάποια λάθη. Π.χ παρατηρώ φίλους και γνωστούς να εκκινουν το μοτέρ με ανοιχτό κλιματιστικό, το ίδιο και στο σβήσιμο. Αυτο είναι φάουλ.
-
Εννοείται ότι σε όλα τα αυτοκίνητα οτιδήποτε το ηλεκτρικό το ανάβεις αφού βάλεις μπρος και το σβήνεις πριν σβήσεις τον κινητήρα.
-
Έχουμε και λέμε στα 3000 χλμ μου σκίζεται το εμπρός δεξί λάστιχο .Μιλάω με Σαρ και μου λέει να απευθυνθώ στη bridgestone. Η bridgestone δεν δέχεται ότι τα er33 είναι της πλάκας ενώ έχουν δημιουργήσει πολλά ατυχήματα σε Αμερική . Πληρώνω 250 ευρώ και αλλάζω τα μπροστινά λάστιχα .Μετά με χτύπησε κάποιος στον προφυλακτήρα ενώ παρκαριζε , αλλά τέλος πάντων το κάλυψε η ασφάλεια. Ένα φλας παράδοση σε 2 μήνες το κοστολόγησε 75 ευρώ περίπου ο Σαρ. Στα 11000 χλμ μου χάλασε το σύστημα κλιματισμού . Βάλτε ότι ανταλλακτικά έρχονταν σε 3-4 μήνες . Τώρα απ' ότι έμαθα υπάρχει αποθήκη στο Βέλγιο και εξυπηρετεί την Ευρώπη σε 10 ημέρες . Το παράτησα στο γκαράζ και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
-
Να συμπληρώσω ότι έχασε 3 χιλιοστά στο τιμόνι από τα 3000 χλμ .κοιτάζει αριστερά, και ο Σαρ μου είπε να το ευθυγραμισω με δικά μου έξοδα.
-
Και απ' ότι διαβάζω στην Αμερική έχει τα εξής 3 προβλήματα oil dilution , δλδ περνάει την βενζίνη στα λάδια αλλά μόνο σε συνθήκες παγετού που εμάς δεν μας αφορά.Συστημα κλιματισμού , που μου χτύπησε .και καπνά στις βαλβίδες εισαγωγής λόγω του άμεσου ψεκασμού (βλέπε tsi vw) που πρέπει να το ξεκαπνιζεις με 2η-3η στις 5000 στροφές αλλά ο εγκέφαλος λαμβάνει ότι λες τα λάδια και σου ζητάει αλλαγή . 100 ευρώ τα λάδια με το φιλτρο
Μπορείτε να κάνετε τροποποίηση σε μια δημοσίευσή σας και να προσθέσετε ό,τι νεότερο θέλετε. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε νέα δημοσίευση κάθε 4-5 λεπτά. {Admin}
-
Φίλε είσαι υπερβολικός!
Δηλαδή μας λες ότι τα μόνα λεφτά που πλήρωσες ήταν οι ζημιές που έκανες ο ίδιος στο αμάξι (λάστιχο κ τράκα) και τι; το άφησες στο γκαράζ; αλήθεια τώρα;
Μήπως θα έπρεπε ο Σαρακάκης να στο πλενει κιόλας; -
@george_k said in Νέο Honda Civic 2017:
Έχουμε και λέμε στα 3000 χλμ μου σκίζεται το εμπρός δεξί λάστιχο .Μιλάω με Σαρ και μου λέει να απευθυνθώ στη bridgestone. Η bridgestone δεν δέχεται ότι τα er33 είναι της πλάκας ενώ έχουν δημιουργήσει πολλά ατυχήματα σε Αμερική . Πληρώνω 250 ευρώ και αλλάζω τα μπροστινά λάστιχα .Μετά με χτύπησε κάποιος στον προφυλακτήρα ενώ παρκαριζε , αλλά τέλος πάντων το κάλυψε η ασφάλεια. Ένα φλας παράδοση σε 2 μήνες το κοστολόγησε 75 ευρώ περίπου ο Σαρ. Στα 11000 χλμ μου χάλασε το σύστημα κλιματισμού . Βάλτε ότι ανταλλακτικά έρχονταν σε 3-4 μήνες . Τώρα απ' ότι έμαθα υπάρχει αποθήκη στο Βέλγιο και εξυπηρετεί την Ευρώπη σε 10 ημέρες . Το παράτησα στο γκαράζ και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
George το λάστιχο μόνο του σκίστηκε; Και αυτό με το παρκάρισμα δείχνει ότι κάτι άλλο σου τη βαρεσε. Εύχομαι να ξεπεράσεις αυτή την κακή ενέργεια. Μήπως κανένα κακό μάτι; Καλου κακού κάνε ένα ξεμάτιασμα.
-
Φίλε, ξέχνα τα αυτοκίνητα ζωής, όπως και τα ψυγεία, κουζίνες ,πλυντήρια , ηλεκτρονικά και τα συναφή που κρατούσαν μια ολόκληρη ζωή,
Όπως και να έχει το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό, και αν εξαιρέσεις, το condenser δε βγάζει κάτι άλλο, Τα φρένα είναι ate, αλλλά είναι απο τα καλύτερα μαμά, τόσο σε αίσθηση όσο και σε ουσία.
Αναφορικά με την ανάκληση αερόσακου, και αντλίας, πήρα Σαρακάκη και μου απάντησαν ότι το αυτοκίνητό μου δεν είναι ανάμεσα σε αυτά της ανάκλησης.
Μέχρι τώρα με το 1.6 πετρέλαιο και 40.000 χιλιόμετρα, είμαι περισσότερο από ευχαριστημένος αφού δεν ζητάει το παραμικρό και καίει ελάχιστα. Κάποια στιγμή σκέφτηκα να το πουλήσω σε λογική τιμή μιας και κάποιοι το ήθελαν μπιλμπαρά, για να πάρω απο τα τελευταία stock type-r τον οκτώβρη, αλλά τελικά αποφάσισα να το δώσω στη γυναίκα μου, και έκλεισα ένα HYUNDAI I20N, για να κάνω και τα κέφια μου.Συμβουλή μου, να χαρείς το αυτοκίνητο, μιας και ανάμεσα στα τωρινά εξακολουθεί να είναι κορυφαίο. Που να δείς φίλο με golf r, μετά απο 2 χρόνια που είχε εγγύηση να του σκάνε 3χίλιαρα για ζημιές. και focus rs του 2016 50 χιλιάρικα αμάξι, να σπάνε μοτέρ απο λάθος φλάτζες της μαμά εταιρίας και να χρειάζονται και αντλίες βενζίνης.
-
@gpaa said in Νέο Honda Civic 2017:
Φίλε, ξέχνα τα αυτοκίνητα ζωής, όπως και τα ψυγεία, κουζίνες ,πλυντήρια , ηλεκτρονικά και τα συναφή που κρατούσαν μια ολόκληρη ζωή,
Όπως και να έχει το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό, και αν εξαιρέσεις, το condenser δε βγάζει κάτι άλλο, Τα φρένα είναι ate, αλλλά είναι απο τα καλύτερα μαμά, τόσο σε αίσθηση όσο και σε ουσία.
Αναφορικά με την ανάκληση αερόσακου, και αντλίας, πήρα Σαρακάκη και μου απάντησαν ότι το αυτοκίνητό μου δεν είναι ανάμεσα σε αυτά της ανάκλησης.
Μέχρι τώρα με το 1.6 πετρέλαιο και 40.000 χιλιόμετρα, είμαι περισσότερο από ευχαριστημένος αφού δεν ζητάει το παραμικρό και καίει ελάχιστα. Κάποια στιγμή σκέφτηκα να το πουλήσω σε λογική τιμή μιας και κάποιοι το ήθελαν μπιλμπαρά, για να πάρω απο τα τελευταία stock type-r τον οκτώβρη, αλλά τελικά αποφάσισα να το δώσω στη γυναίκα μου, και έκλεισα ένα HYUNDAI I20N, για να κάνω και τα κέφια μου.Συμβουλή μου, να χαρείς το αυτοκίνητο, μιας και ανάμεσα στα τωρινά εξακολουθεί να είναι κορυφαίο. Που να δείς φίλο με golf r, μετά απο 2 χρόνια που είχε εγγύηση να του σκάνε 3χίλιαρα για ζημιές. και focus rs του 2016 50 χιλιάρικα αμάξι, να σπάνε μοτέρ απο λάθος φλάτζες της μαμά εταιρίας και να χρειάζονται και αντλίες βενζίνης.
Στα Focus RS έγινε ανάκληση για τα προβλήματα που υπήρχαν και όποιος την έκανε δεν είχε κανένα θέμα.
Νέο Honda Civic 2017