Καλησπέρα σας!
Σήμερα έμεινα από λάστιχο, καρφώθηκε ένα σίδερο 10 πόντους κ το έβγαλε άχρηστο.Εβαλα πρόχειρα ένα μεταχειρισμένο για να φύγω για δουλειά κ την Δευτέρα μάλλον θα αλλάξω τετράδα.(215/55/16, sedan comfort)
Γνωρίζει κάποιος γιατι δεν άναψε καθόλου η ένδειξη χαμηλής πίεσης ελαστικών?
Έχετε να μου προτείνετε όσοι γνωρίζετε κάποιο σε αυτές τις διαστάσεις? Απ' ότι έψαξα στις διαστάσεις μου υπάρχουν τα εξής
MICHELIN PRIMACY 4
DUNLOP SPORT MAXX RT
DUNLOP SPORT BLURESPONSE
BRIDGESTONE TURANZA T005
CONDINENTAL ECOCONTACT 6
HANKOOK VENTUS PRIME 3
PIRELI CINTURATO P7
Best posts made by rf4e
-
RE: Νέο Honda Civic 2017
-
Κ σε μένα παντως που έσπασε προ μηνών η βάση απ' το πλαϊνό φως όγκου του αυτοκινήτου (το φως που βρίσκεται στα πλαγια, στην ενωση προφυλακτήρα - φτερού) κ κρεμοταν , μου το άλλαξαν οι άνθρωποι εντός εγγύησης (70 Ευρώ καινούργιο) κ δεν είμαι σίγουρος ότι είναι ζημιά εντός εγγύησης.
-
@elefasgr said in Νέο Honda Civic 2017:
@rf4e said in Νέο Honda Civic 2017:
Καλησπέρα, Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία!
Έλαβα ραβασάκι ανάκλησης για αντλία βενζίνης και πυροκροτητή αεροσακου (δεν διευκρινίζει ποιου αερόσακου) για το sedan comfort μου.
Έχετε λάβει κ εσείς κάτι αντίστοιχο?
Η αντλία βενζίνης βρίσκεται στο ρεζερβουάρ?Ο πυροκροτητής?Γιατί με προβλημάτισαν οι εργασίες που θα γίνουν, αυτά τα λύσε-δεσε μην αφησουν τιποτα περίεργα τριξιματαΚαλησπέρα και χρόνια πολλά. Και εγώ έχω sedan comfort αλλά δεν μου έχει έρθει κάποια ειδοποίηση. Στην ιστοσελίδα του Σ υπάρχει ένα λινκ για ανακλήσεις https://www.honda-cars.gr/my-honda/Anaklhseis/ και εκεί έχει ένα άλλο λινκ στη honda Αγγλίας όπου βάζοντας το VIN number του αυτοκινήτου μπορεί να δει κάποιος αν υπάρχει ανάκληση: https://www.honda.co.uk/cars/owners/recalls-and-updates.html
Δοκίμασα με το δικό μου VIN και δεν εμφανίζει κάτι, μπορείς αν θες να δοκιμάσεις και να μας ποστάρεις τι αποτελέσματα βγάζει για το δικό σου;
Ο πυροκροτητής του αερόσακου βρίσκεται μέσα στη καμπίνα και η τοποθεσία του εξαρτάται από το μέρος στο οποίο είναι. Π.χ. του οδηγού είναι στο τιμόνι, αλλά έχουμε περισσοτερους από έναν αερόσακους.
Καλησπέρα φίλε
Το είχα δοκιμάσει κ εγώ αυτό το link όταν είχα διαβάσει τυχαία για ανακλήσεις της honda και δεν μου έβγαζε τίποτα.Πιθανον να είναι καθοδόν και το δικό σου ραβασάκι αφού μιλάμε για το ίδιο αυτοκίνητο και ίδια χώρα κατασκευης.Στην θέση σου θα περίμενα μέχρι τέλος Ιανουαρίου και αν δεν είχα ειδοποιηθεί θα έπαιρνα τηλ. να ρωτήσω με πρόσχημα ότι γνωρίζω πως έχει ανακληθεί το συγκεκριμένο μοντέλο ή θα περίμενα το επόμενο service να ρωτήσω από κοντά.Φοβαμαι μη λυθούν τίποτα πλαστικά για τον πυροκροτητή και μετά αρχίσουν τίποτα τριξιματα.Η αντλία απ' την άλλη αν κρίνω απ' το προηγουμενο αυτοκίνητο που έβγαινε το κάθισμα αν θυμάμαι καλά για να αντικατασταθεί έχει άλλο θέμα... -
Καλημέρα
Εγώ έκανα το τέταρτο service πριν δέκα μέρες με 27.000 km ΑΒ2 κ τα τακάκια μου είπε ότι είναι οκ. -
@otokomae said in Νέο Honda Civic 2017:
Μπορείτε και μόνοι σας να δείτε πόσο ψωμί έχουν τα τακάκια σας. Δεν χρειάζεται να ακούτε τι σας λέει το εκάστοτε συνεργείο μόνο. Το βλέπεις και μόνος σου με το φακό του κινητού αν χρειάζεται.
Εννοείται πως τα είχα τσεκαρει κ γω μέρες πριν πάω για service ώστε να ξέρω τι να κάνω αν μου πουν ότι χρειάζονται αλλαγή
-
@sargus said in Νέο Honda Civic 2017:
Καλημέρα
Εγώ έκανα το τέταρτο service πριν δέκα μέρες με 27.000 km ΑΒ2 κ τα τακάκια μου είπε ότι είναι οκ.Πόσα χλμ κάνεις εσύ το χρόνο; πιο λίγα και από εμένα; (10000 το χρόνο περίπου).
Γύρω στις 7500 το χρόνο κάνω.Καθημερινα το χρησιμοποιώ μόνο για την δουλειά που είναι 20 km πηγαινε-ελα κ στα ταξίδια εκτός πρωτευουσας.Για τις άλλες δουλειές απογεύματα χρησιμοποιώ συνήθως το μικρό της γυναίκας για ευκολότερο πάρκινγκ.
-
@stavtsim said in Νέο Honda Civic 2017:
Καλησπέρα
Στο βιβλίο service λέει αλλαγή λαδιών κάθε 6 μήνες ή 10000km.Εγω μέχρι τώρα κάνω αλλαγή λαδιών μια φορά το χρόνο που με πάει το αυτοκίνητο για service γιατί από χιλιόμετρα στον χρόνο δεν έχω πολλά (7 - 7500 km).Εσείς αλλάζετε λάδια στο εξάμηνο ανεξαρτητα απο τον υπολοιπομενο χρόνο για service που σας βγάζει το αυτοκίνητο?Άμα είναι να τα αλλάζεις κάθε 6 μήνες, να τα μαζεύεις να τα βάζω στο δικό μου μετά. Με 3500 που θα έχουν θα είναι σενια.
Χαχαχα...Καλό...όχι κ εγώ τόσα κάνω κ πηγαίνω οπότε μου λέει..
Κ γω όπως είπα δεν τα αλλάζω αλλά εγώ τυχαίνει στους 6 μήνες να έχω λίγα χιλιόμετρα όπως κ εσύ.Υπαρχει πιθανότητα απ' του χρόνου λόγω κάποιων αλλαγών στην δουλειά να κάνω στο εξαμηνο π.χ 6000km κ στο service του να απομένουν 3-4 μήνες ακόμα όπως πιθανόν να συμβαίνει με κάποιους εδώ.
Latest posts made by rf4e
-
@sargus
Καλησπέρα Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη!
Σχετικά με την βλάβη στον κλιματισμό, έχει αναφερθεί από αρκετούς κ σε άλλη σελίδα στο fb ότι έχει γίνει επέκταση εγγύησης στο σύστημα κλιματισμού απ' την honda στα 10 χρόνια.Ρωτησες εκεί που πήγες για την διαρροή αν ισχύει κάτι τέτοιο? -
@stavtsim said in Νέο Honda Civic 2017:
Καλησπέρα
Στο βιβλίο service λέει αλλαγή λαδιών κάθε 6 μήνες ή 10000km.Εγω μέχρι τώρα κάνω αλλαγή λαδιών μια φορά το χρόνο που με πάει το αυτοκίνητο για service γιατί από χιλιόμετρα στον χρόνο δεν έχω πολλά (7 - 7500 km).Εσείς αλλάζετε λάδια στο εξάμηνο ανεξαρτητα απο τον υπολοιπομενο χρόνο για service που σας βγάζει το αυτοκίνητο?Άμα είναι να τα αλλάζεις κάθε 6 μήνες, να τα μαζεύεις να τα βάζω στο δικό μου μετά. Με 3500 που θα έχουν θα είναι σενια.
Χαχαχα...Καλό...όχι κ εγώ τόσα κάνω κ πηγαίνω οπότε μου λέει..
Κ γω όπως είπα δεν τα αλλάζω αλλά εγώ τυχαίνει στους 6 μήνες να έχω λίγα χιλιόμετρα όπως κ εσύ.Υπαρχει πιθανότητα απ' του χρόνου λόγω κάποιων αλλαγών στην δουλειά να κάνω στο εξαμηνο π.χ 6000km κ στο service του να απομένουν 3-4 μήνες ακόμα όπως πιθανόν να συμβαίνει με κάποιους εδώ.
-
Καλησπέρα
Στο βιβλίο service λέει αλλαγή λαδιών κάθε 6 μήνες ή 10000km.Εγω μέχρι τώρα κάνω αλλαγή λαδιών μια φορά το χρόνο που με πάει το αυτοκίνητο για service γιατί από χιλιόμετρα στον χρόνο δεν έχω πολλά (7 - 7500 km).Εσείς αλλάζετε λάδια στο εξάμηνο ανεξαρτητα απο τον υπολοιπομενο χρόνο για service που σας βγάζει το αυτοκίνητο? -
@sargus said in Νέο Honda Civic 2017:
Καλημέρα
Εγώ έκανα το τέταρτο service πριν δέκα μέρες με 27.000 km ΑΒ2 κ τα τακάκια μου είπε ότι είναι οκ.Πόσα χλμ κάνεις εσύ το χρόνο; πιο λίγα και από εμένα; (10000 το χρόνο περίπου).
Γύρω στις 7500 το χρόνο κάνω.Καθημερινα το χρησιμοποιώ μόνο για την δουλειά που είναι 20 km πηγαινε-ελα κ στα ταξίδια εκτός πρωτευουσας.Για τις άλλες δουλειές απογεύματα χρησιμοποιώ συνήθως το μικρό της γυναίκας για ευκολότερο πάρκινγκ.
-
Μπορείτε και μόνοι σας να δείτε πόσο ψωμί έχουν τα τακάκια σας. Δεν χρειάζεται να ακούτε τι σας λέει το εκάστοτε συνεργείο μόνο. Το βλέπεις και μόνος σου με το φακό του κινητού αν χρειάζεται.
Εννοείται πως τα είχα τσεκαρει κ γω μέρες πριν πάω για service ώστε να ξέρω τι να κάνω αν μου πουν ότι χρειάζονται αλλαγή
-
Καλημέρα
Εγώ έκανα το τέταρτο service πριν δέκα μέρες με 27.000 km ΑΒ2 κ τα τακάκια μου είπε ότι είναι οκ. -
@yem said in Νέο Honda Civic 2017:
@otokomae για την καδένα έχει κάποια χιλιόμετρα ή μόλις ακούσεις κροταλισμα πας για αλλαγή?
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη χιλιομετρική πρόβλεψη. Παίζει και πόσο βάρβαρος είναι κανείς. Ειδικά αν συνηθίζεις να οδηγείς με μια πανω. Το προσέχεις και πάει και εφ όρου. Δεν έχω αλλάξει ποτέ καδένα σε όχημα εκτός από 1 x-max yamaha όπου έχασα μια αλλαγή λαδιού.
Καλησπέρα
Τι εννοείς με το "ειδικά αν συνηθίζεις να οδηγείς με μια πάνω?" Να οδηγείς με μεγάλη σχέση κ μικρή ταχύτητα?Τι επιβαρύνει την καδένα γενικά γιατί λίγο που το αναζήτησα δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο, ευχαριστώ!Να δουλεύει το μοτέρ κοντά στη ροπή του και να έχει πάντα λάδια μεσα πρέπει.
Οκ, ευχαριστώ !
-
@yem said in Νέο Honda Civic 2017:
@otokomae για την καδένα έχει κάποια χιλιόμετρα ή μόλις ακούσεις κροταλισμα πας για αλλαγή?
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη χιλιομετρική πρόβλεψη. Παίζει και πόσο βάρβαρος είναι κανείς. Ειδικά αν συνηθίζεις να οδηγείς με μια πανω. Το προσέχεις και πάει και εφ όρου. Δεν έχω αλλάξει ποτέ καδένα σε όχημα εκτός από 1 x-max yamaha όπου έχασα μια αλλαγή λαδιού.
Καλησπέρα
Τι εννοείς με το "ειδικά αν συνηθίζεις να οδηγείς με μια πάνω?" Να οδηγείς με μεγάλη σχέση κ μικρή ταχύτητα?Τι επιβαρύνει την καδένα γενικά γιατί λίγο που το αναζήτησα δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο, ευχαριστώ! -
Μη φοβάστε ρε παιδιά. Τα παιδιά εκεί στο Σαρακάκη είναι πολύ έμπειρα. Μετά από 2 σέρβις δεν είδαν ότι έλειπε ολόκληρη ποδια.
Να, αυτά είναι που φοβάμαι φίλε otokomae
Εν τω μεταξύ, τα 1.5 το sedan και το hatchback δεν φοράνε όλα την ίδια αντλία βενζίνης κ τον ίδιο πυροκροτητή? -
@elefasgr said in Νέο Honda Civic 2017:
Καλησπέρα, Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία!
Έλαβα ραβασάκι ανάκλησης για αντλία βενζίνης και πυροκροτητή αεροσακου (δεν διευκρινίζει ποιου αερόσακου) για το sedan comfort μου.
Έχετε λάβει κ εσείς κάτι αντίστοιχο?
Η αντλία βενζίνης βρίσκεται στο ρεζερβουάρ?Ο πυροκροτητής?Γιατί με προβλημάτισαν οι εργασίες που θα γίνουν, αυτά τα λύσε-δεσε μην αφησουν τιποτα περίεργα τριξιματαΚαλησπέρα και χρόνια πολλά. Και εγώ έχω sedan comfort αλλά δεν μου έχει έρθει κάποια ειδοποίηση. Στην ιστοσελίδα του Σ υπάρχει ένα λινκ για ανακλήσεις https://www.honda-cars.gr/my-honda/Anaklhseis/ και εκεί έχει ένα άλλο λινκ στη honda Αγγλίας όπου βάζοντας το VIN number του αυτοκινήτου μπορεί να δει κάποιος αν υπάρχει ανάκληση: https://www.honda.co.uk/cars/owners/recalls-and-updates.html
Δοκίμασα με το δικό μου VIN και δεν εμφανίζει κάτι, μπορείς αν θες να δοκιμάσεις και να μας ποστάρεις τι αποτελέσματα βγάζει για το δικό σου;
Ο πυροκροτητής του αερόσακου βρίσκεται μέσα στη καμπίνα και η τοποθεσία του εξαρτάται από το μέρος στο οποίο είναι. Π.χ. του οδηγού είναι στο τιμόνι, αλλά έχουμε περισσοτερους από έναν αερόσακους.
Καλησπέρα φίλε
Το είχα δοκιμάσει κ εγώ αυτό το link όταν είχα διαβάσει τυχαία για ανακλήσεις της honda και δεν μου έβγαζε τίποτα.Πιθανον να είναι καθοδόν και το δικό σου ραβασάκι αφού μιλάμε για το ίδιο αυτοκίνητο και ίδια χώρα κατασκευης.Στην θέση σου θα περίμενα μέχρι τέλος Ιανουαρίου και αν δεν είχα ειδοποιηθεί θα έπαιρνα τηλ. να ρωτήσω με πρόσχημα ότι γνωρίζω πως έχει ανακληθεί το συγκεκριμένο μοντέλο ή θα περίμενα το επόμενο service να ρωτήσω από κοντά.Φοβαμαι μη λυθούν τίποτα πλαστικά για τον πυροκροτητή και μετά αρχίσουν τίποτα τριξιματα.Η αντλία απ' την άλλη αν κρίνω απ' το προηγουμενο αυτοκίνητο που έβγαινε το κάθισμα αν θυμάμαι καλά για να αντικατασταθεί έχει άλλο θέμα...