-
275 Nm λέει το internet ότι έχει.
-
Έχεις δει πολλά αυτοκίνητα με 1200 κιλά και 28 κιλά ροπής σε βενζίνη;
-
Δεν μπορώ να πω ότι με έχει απασχολήσει το θέμα.
-
Ε να που ήρθε και αυτή η στιγμή
-
@super-t said in Νέο Honda Civic 2017:
275 Nm λέει το internet ότι έχει.
27,5 Nm ροπής έχει στα δύο προγράμματα, το eco και το νορμαλ. Στο n πρόγραμμα και στα custom1 και custom 2 που μπορείς να φτιάξεις και ρυθμίζοντας esp, εξάτμιση, αμεσότητα και βάρος τιμονιού, αν βάλεις το μοτέρ στο sport+ τότε ανεβάζει απο τις 2000 μέχρι της 4,500 στροφές 31κιλά ροπής (overboost feature). Με ένα search στο google θα το βρεις παντού.
-
Και το fiesta ST τετοια ροπη εχει , αλλά καιει παραπανω . Δεν ειναι θεμα ροπης και κιλων μονο
-
Και κιβωτίου και τελικής σχέσης μετάδοσης και αεροδυναμικής και διάστασης ελαστικών κτλ.
Πολλά επηρεάζουν, αλλά το γεγονός πως ένα σπορτίφ αυτοκίνητο από μια εταιρία που δεν φημιζεται για την εξοικονόμηση καυσίμου γράφει τέτοια νούμερα σε οδηγεί να πιστεύεις ότι πραγματικά στις οβερντραϊβ σχέσεις και στις σαλ που θα κινείται έχει μεγάλη επάρκεια ροπής για το αμάξωμα του. Μπορεί δηλαδή ο χάρτης καυσίμου να πάει στα αποδοτικότερα σημεία του χωρίς να επηρεάζει το ταξίδι του οχήματος.
Η αναλογία ροπής/κιλών είναι πολύ καλή. Εξαιρετική θα έλεγα. -
-
Βέβαια αυτό δεν έχει καμία σχέση με το ευρωπαϊκό...
ΥΓ: Ωραίος ο τυπάκος, ειδικά εκεί που λέει "στα παπάρια μας"!
-
@anergos13 said in Νέο Honda Civic 2017:
Με τον κινητήρα που θα έπρεπε να ερχόταν και εδώ! 1.5 180 άλογα και με αποδεκτή εμφάνιση...μόλις φτιάξανε την εμφάνιση ανέβασαν τα κυβικά για να γίνει πάλι άπιαστο όνειρο....
Ωραίος ο φίλος ακομπλεξαριστος...από 25000 στον πλούσιο Καναδά! Το παίρνεις για πλάκα με μισθα λίγων μηνών! -
Από όσο καταλάβαμε, τέρμα το honda civic στην Ελλάδα, και γενικά θα έλεγα τα honda, μιας και οι τιμές έχουν ξεφύγει (jazz από 24.000)!! και οι κινητήρες των υπολοίπων βάζουν φωτιά απο άποψη δίλιτρων στις τσέπες μας. Κρίμα δέκα φορές, μιας και κάτοχος 4 αυτοκινήτων της εν λόγο εταιρίας (honda jazz 1.3 2006 japan, honda civic 1.4 (αγγλικό της γυναίκας 2005), ep3 type-r 2006, civic diesel 2018, μπορω να πω με σιγουρία ότι είναι πραγματικά εξαιρετικά αυτοκίνητα σε σχέση με toyota, group vag, alfa kai opel που έχω δοκιμάσει.
Κρίμα και πάλι κρίμα. Όσοι τυχεροί τα έχουμε ακόμη, ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε καμία στραβή, για΄τι όπως σωστά είπε και ο otokomae, αφού είναι ελάχιστα, δεν θα βρίσκουμε ανταλλακτικά, και αν βρίσκουμε θα είναι φωτιά και λάβα! -
Γιατί βρίσκατε παλιά ανταλλακτικά ?
Δύο εμπειρίες είχε με την εταιρεία φίλος μου, τραυματικές.
Είχα προσπαθήσει και εγώ να πάρω το πρώτο CRV, εκεί στα τέλη του 90 και όλο το αμάξι έχανε το πλοίο, μέχρι που γνωστός μου με άκρη και εσωτερική πληροφόρηση, παράγγειλε και το πήρε σε 15 μέρες, γιατί προφανώς σε κάποιον άλλο, είπαν ότι το αμάξι έχασε το πλοίο, οπότε και εγώ τους χαιρέτησα και δεν ξανασχολήθηκα με αυτούς...Και η μαμά εταιρεία δεν ήξερε τίποτα.
Αντε να μας αδειάζουν την γωνιά... -
Ε καλά τώρα. Αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Για τους αντιπροσώπους καρφί δεν μας καίγεται. Το θέμα είναι άλλο, μια και το αναφέρεις. Δεν αλλάζεις επιλογή απλά από μια συμπεριφορά λάθος. Θα σου πω και εγώ για ένα φίλο που πήρε VAG επειδή του έτυχε μια αντίστοιχη συμπεριφορά. Πίνει πρωινό καφέ στην αντιπροσωπεία το δε αμάξι του πίνει τον αμπακο σε λαδι. Μετάνιωσε σα σκύλος που πήρε το ρημαδι. Το γινατι βγάζει μάτι!!!!
-
Εγώ δεν μετάνιωσα. Αλλά είναι και θέμα προσωπικής αξιοπρέπειας, να μην ανέχομαι να με δουλεύουν.
-
Για όποιον ενδιαφέρεται τώρα που πήρα το hyundai i20n, υπάρχει διαθέσιμο για civic diesel apo 2014 - 2019 το bluespark pro +boost.
Το συγκεκριμένο είναι απο τα λίγο που δεν αυξάνει ή μειώνει απλά το καύσιμο όπως κάνουν τα περισσότερα και έτσι χαλάνε την εργοστασιακή αναλογία αέρα καυσίμου, αλλά διατηρεί την ίδια αναλογία αέρα καυσίμου με το μαμά, αυξάνοντας μέσα στα όρια την πίεση του turbo κατά 0,1 - 0,4 psi σε συνδυασμό πάντα με το καύσιμο.
Το συγκεκριμένο το χρησιμοποιώ εγώ προσωπικά γύρω στα 3 χρόνια χωρίς ποτέ να μου έχει βγάλει το παραμικρό, όπως άλλωστε και πάρα πολλοί χρήστες civic τόσο πετρελαίου, όσο και βενζίνης 1,5, 1.0 turbo και δεν έχει κανένας το παραμικρό θέμα.
Παραθέτω σύνδεσμο στο προιόν.
https://bluesparkautomotive.com/honda-civic-1-6-i-dtec-120-ps-pro-boost
https://www.car.gr/parts/view/323986786-bluespark-pro-boostparallilos-egkefalos-gia-honda-civic-diesel-2014-2019
Όποιος ενδιαφέρεται ας γράψει ή στείλει μήνυμα. -
@gpaa said in Νέο Honda Civic 2017:
Για όποιον ενδιαφέρεται τώρα που πήρα το hyundai i20n
Πήρες το i20n????????
ΦΟΒΕΡΟ, καλορίζικο
καμιά φώτο ??????
-
@cirus said in Νέο Honda Civic 2017:
Για όποιον ενδιαφέρεται τώρα που πήρα το hyundai i20n
Πήρες το i20n????????
ΦΟΒΕΡΟ, καλορίζικο
καμιά φώτο ??????
Σε ευχαριστώ φίλε. Μια χαρά είναι το αυτοκίνητο και όσο το στρώνω, τόσο καλύτερες εντυπώσεις έχω!
-
Για όποιον ενδιαφέρεται τώρα που πήρα το hyundai i20n, υπάρχει διαθέσιμο για civic diesel apo 2014 - 2019 το bluespark pro +boost.
Το συγκεκριμένο είναι απο τα λίγο που δεν αυξάνει ή μειώνει απλά το καύσιμο όπως κάνουν τα περισσότερα και έτσι χαλάνε την εργοστασιακή αναλογία αέρα καυσίμου, αλλά διατηρεί την ίδια αναλογία αέρα καυσίμου με το μαμά, αυξάνοντας μέσα στα όρια την πίεση του turbo κατά 0,1 - 0,4 psi σε συνδυασμό πάντα με το καύσιμο.
Το συγκεκριμένο το χρησιμοποιώ εγώ προσωπικά γύρω στα 3 χρόνια χωρίς ποτέ να μου έχει βγάλει το παραμικρό, όπως άλλωστε και πάρα πολλοί χρήστες civic τόσο πετρελαίου, όσο και βενζίνης 1,5, 1.0 turbo και δεν έχει κανένας το παραμικρό θέμα.
Παραθέτω σύνδεσμο στο προιόν.
https://bluesparkautomotive.com/honda-civic-1-6-i-dtec-120-ps-pro-boost
https://www.car.gr/parts/view/323986786-bluespark-pro-boostparallilos-egkefalos-gia-honda-civic-diesel-2014-2019
Όποιος ενδιαφέρεται ας γράψει ή στείλει μήνυμα.Για το bluespark, μπορει να γίνει και δοκιμή απο τον ενδιαφερόμενο ώστε να δει απο μόνος του την διαφορά.
-
Καλησπέρα σε όλους,
Μετά από 2 χρόνια με το FK7 1.5 και 15000χλμ ήρθε η ώρα για νέα ελαστικά!! (το πήρα 2020 τα λάστιχα ήταν του 2019!!!)
Τώρα φοράει 235/45/17 Michelin primacy 3, πολύ ευχαριστημένος στο βρεγμένο, στο στεγνό λίγο υποστροφή αν το ζορίσεις την έχει.τι προτείνετε;;;
-
Βάλε ένα από τα καλά καινούργια PS5 ή F1A5, δεν έχουν αντίπαλο σε όλες τις συνθήκες. Θα αισθανθείς αμέσως την διαφορά από τα primacy.
Διαφορετικά έχω ακούσει καλά λόγια για κάποια Pirelli powergy , πιο all-around , με χαμηλή αντίσταση κύλισης για οικονομία και ησυχία και πολύ καλά σε στεγνό και βρεγμένο.
Νέο Honda Civic 2017