-
@sargus said in Νέο Honda Civic 2017:
@otokomae said in Νέο Honda Civic 2017:
Πριν 4 χρόνια το πήρα 25.650 με πολύ εξοπλισμό.
Τώρα που αρχίζω και ψάχνω δειλά για να πάρω αμάξι της γυναίκας, θέλω να βάλω τα κλάματα.
Θυμάμαι που σχολιάζαμε τότε εδώ μέσα ότι "ναι είναι καλό, αλλά ακριβό"...χαχαχαχα Υπήρχε βέβαια το cheat της εποχής που ήταν το leon 1.8 180 με επίσης αρκετό εξοπλισμό στα 21500!
Περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαις...Ωραίος!! Πες και τι λάστιχα εβαλες
Λάστιχα;;; Εμένα μου είπανε πάρε Ιάπωνα για να σταματήσεις να πληρώνεις και τώρα θα αλλάζω και λάστιχα;
Πέρα σπό την πλάκα, δεν έχω αλλάξει ακόμη. Είναι μια χαρά, έχω μόλις 40.000 χλμ. και παρκάρω σε κλειστό γκαραζ. Σκεφτόμουν να αλλάξω στις αρχές του έτους.
Δεν είμαι γνώστης, το αντίθετο θα έλεγα. Αυτά που έχει τώρα μου αρέσουν (με την εξαίρεση του αργού ζεστάματος) οπότε σκέφτομαι την εξέλιξη τους (primacy 4). Τις προάλλες διάβαζα διάφορα συγκριτικά και είδα ότι το Hankook ventus prime 4 διαλύει τον ανταγωνισμό οπότε είναι και αυτό στο μυαλό μου.
Μαζί φυσικά με F1 assymetric, pilotsport, blueresponse, efficientgrip, premium contact κτλ.
Όποιο βρω πιο φτηνό και ετοιμοπαράδοτο σε 1-2 μαγαζιά του Ηρακλείου που πάω.Εαν δεν οδηγείς γρήγορα τα Primacy 4+ είναι ολοκαίνουργια.
-
Michelin 4ετιας και με χιλιόμετρα και δεν έχουν ξεραθεί ακόμα;
Εγώ δεν έβγαλα ποτέ 3ετια με Michelin,σε κανένα αυτοκίνητο μου. -
Λοιπόν μπορεί αν μην έχουν ξεραθεί αλλά στο σπίτι σου να έχεις τσιμεντενιο δάπεδο με πετραδάκια να εξέχουν. Κάθε φορά που στιρβεις σε στάση τα γδερνεις και αυτό φαίνεται στο μάτι σαν να έχουν ξεραθεί
-
@teo-mak said in Νέο Honda Civic 2017:
Michelin 4ετιας και με χιλιόμετρα και δεν έχουν ξεραθεί ακόμα;
Εγώ δεν έβγαλα ποτέ 3ετια με Michelin,σε κανένα αυτοκίνητο μου.Εποχές που ήμουν φοιτητής και έβαζα λόγω τσέπης πάντα μεταχειρισμένα , τα michelin primacy της εποχής κρατούσαν υπέροχα ακόμα και 4ετίας που έβαζα...
-
@lap said in Νέο Honda Civic 2017:
Λοιπόν μπορεί αν μην έχουν ξεραθεί αλλά στο σπίτι σου να έχεις τσιμεντενιο δάπεδο με πετραδάκια να εξέχουν. Κάθε φορά που στιρβεις σε στάση τα γδερνεις και αυτό φαίνεται στο μάτι σαν να έχουν ξεραθεί
Δεν παίζει αυτό το σενάριο.
Όσες φορές τοποθέτησα ελαστικά της συγκεκριμένης εταιρείας γινόταν κομμάτια.
Κυριολεκτικά. Η έφευγαν κομμάτια από το πέλμα ή κοβόταν τα πλαϊνά και όχι δεν τα "λιμαριζα" στα κράσπεδα από τα πεζοδρόμια.
Ας μην μιλήσω για τα ελαστικά στο μηχανάκι μου..... εκεί να δεις χάλι. -
@teo-mak said in Νέο Honda Civic 2017:
@lap said in Νέο Honda Civic 2017:
Δεν παίζει αυτό το σενάριο.
Όσες φορές τοποθέτησα ελαστικά της συγκεκριμένης εταιρείας γινόταν κομμάτια.
Κυριολεκτικά. Η έφευγαν κομμάτια από το πέλμα ή κοβόταν τα πλαϊνά και όχι δεν τα "λιμαριζα" στα κράσπεδα από τα πεζοδρόμια.
Ας μην μιλήσω για τα ελαστικά στο μηχανάκι μου..... εκεί να δεις χάλι.Πηγαινες σε χωματοδρομους ?
Μου φαινεται περιεργο αυτο που λες , γιατι με Μισελεν ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο ολες τις αποψεις. Μονο οι φθηνες σειρες της (energy sever ) δεν μου αρεσαν . Pilot Sport ας πουμε, ειναι κορυφη και ουτε ξεραινονται κτλ -
Όχι,χώμα καθόλου.
Μόνο τα Dunlop sp01 και αργότερα sportmaxx ήταν τα ποιο "τίμια" στην συμπεριφορά τους.
Α! και μια τελευταία τετράδα gislaved που φόρεσα στο VW έδειξε καλό χαρακτήρα. -
Steve & CTR:
Youtube Video -
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/TECH-Pws-leitoyrgei-o-1-5-VTEC-Turbo-kinhthras-ths-Honda_174276.asp?b=2
Για να μη ξεχνιόμαστε....χρόνια πολλά σε όλους -
Μου έτυχε πριν κάποιες μέρες.
Ελπίζω και εύχομαι να μην έχει συμβεί σε κάποιον, γιατί η αλήθεια είναι ότι το σκ@το πήγε στην κάλτσα.
Για πολλούς και διάφορους λόγους δεν είχα φουλαρει, και βασιστικα να πάω σε ένα πρατήριο που δυστυχώς ήταν κλειστό!Ευτυχώς η αντλία την έβγαλε καθαρή!
Η αλήθεια είναι ότι όταν το είδα, θυμήθηκα που μου είχαν αναφέρει για μια "χελώνα" όταν παρέλαβα το αμάξι, αλλά δεν είχα δώσει σημασία, δεν είχα καταλάβει τι μου έλεγε.
!
-
@thesniki said in Νέο Honda Civic 2017:
Ελπίζω και εύχομαι να μην έχει συμβεί σε κάποιον, γιατί η αλήθεια είναι ότι το σκ@το πήγε στην κάλτσα.
Φαίνεται ότι πήγε στην κάλτσα γιατί η δεύτερη φωτό είναι κουνημένη...χαχαχα.
Τέλοσπάντων, όλα καλά στο τέλος!
(το κάνουν άλλα ντιζελ αυτό ή μόνο το υπερατού μας;) -
Φαίνεται ότι πήγε στην κάλτσα γιατί η δεύτερη φωτό είναι κουνημένη...χαχαχα.
Τέλοσπάντων, όλα καλά στο τέλος!
(το κάνουν άλλα ντιζελ αυτό ή μόνο το υπερατού μας;)Νομίζω δεν είναι θέμα diesel μόνο, αλλά 'παντεντα' της Honda.
Δεν ξέρω αν υπάρχει από την προηγούμενη γενιά αυτή η ένδειξη.Πρώτη φορά έβαλα 41 λίτρα καυσίμου (συνήθως μολις ανάψει η ρεζέρβα παίρνει 38-39)
-
Για πολλούς και διάφορους λόγους δεν είχα φουλαρει, και βασιστικα να πάω σε ένα πρατήριο που δυστυχώς ήταν κλειστό!Ευτυχώς η αντλία την έβγαλε καθαρή!
Η αλήθεια είναι ότι όταν το είδα, θυμήθηκα που μου είχαν αναφέρει για μια "χελώνα" όταν παρέλαβα το αμάξι, αλλά δεν είχα δώσει σημασία, δεν είχα καταλάβει τι μου έλεγε.
!
Να γιατί υπάρχουν τα forums για κάτι τέτοια..Ούτε ήξερα ότι υπάρχει τέτοια κατάσταση...δηλαδή πήγαινε το αμάξι σα χελώνα;
Σε κανένα να μη τύχει... -
@stavtsim said in Νέο Honda Civic 2017:
!
Να γιατί υπάρχουν τα forums για κάτι τέτοια..Ούτε ήξερα ότι υπάρχει τέτοια κατάσταση...δηλαδή πήγαινε το αμάξι σα χελώνα;
Σε κανένα να μη τύχει...Είχα ήδη κόψει γιατί είχα χ@στει πάνω μου οπότε δεν κατάλαβα τι γίνεται.
Θεωρώ ότι δεν θα επιτρέπει πάνω από κάποιο φάσμα στροφών.Τώρα ξέρεις, ότι αν στραβωσει η δουλεια και μηδενίσει το trip, έχεις ακόμα λίγο καύσιμο να φτάσεις στο επόμενο βενζινάδικο !
Για την ιστορία, 3+ κάτι χλμ μετά που άναψε η ένδειξη έφτασα και φουλαρα!
-
Τελικά έχει χιούμορ η Honda. Στο ηλεκτρικό της e, ακόμα και με την μπαταρία στο 0%, δεν εμφανίζεται καμία χελώνα. Για του λόγου το αληθές:
https://cartalk.gr/taksidevontas-mikro-ilektriko-sta-psachna-honda/ -
@dimsabas said in Νέο Honda Civic 2017:
Τελικά έχει χιούμορ η Honda. Στο ηλεκτρικό της e, ακόμα και με την μπαταρία στο 0%, δεν εμφανίζεται καμία χελώνα. Για του λόγου το αληθές:
https://cartalk.gr/taksidevontas-mikro-ilektriko-sta-psachna-honda/Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.. ενώ στο diesel, σου λέει και με 40-50 σταγόνες θα πάει 2-3χλμ, κάτσε να κάνουμε λίγο χιούμορ!
-
@stavtsim said in Νέο Honda Civic 2017:
!
Σε κανένα να μη τύχει...Είχα ήδη κόψει γιατί είχα χ@στει πάνω μου οπότε δεν κατάλαβα τι γίνεται.
Θεωρώ ότι δεν θα επιτρέπει πάνω από κάποιο φάσμα στροφών.Τώρα ξέρεις, ότι αν στραβωσει η δουλεια και μηδενίσει το trip, έχεις ακόμα λίγο καύσιμο να φτάσεις στο επόμενο βενζινάδικο !
Για την ιστορία, 3+ κάτι χλμ μετά που άναψε η ένδειξη έφτασα και φουλαρα!
Το ότι στραγγίζεις το ρεζερβουάρ σε τέτοιο βαθμό είναι μεγάλο φαουλ για αρκετά συστήματα και υποσυστήματα της τροφοδοσίας. Προφανώς το κάνεις συχνά και απλά αυτή τη φορά το τερματίσες. Έχεις και το κόλλημα με την καταναλωση. Σε καταλαβαινω απλά κατέβασε το σκορ στα 800km.
-
Πήγα χθες να το πάρω, και έτσι όπως με περίμενε, μου ήρθε η ανάγκη να το βγάλω φωτογραφία.
4,5 χρόνια και 44.000 χλμ. μετά, είναι ακόμα έρωτας!
Ακόμα χαίρομαι τα πρωινά που θα το πάρω για να φύγω και ακόμα περισσότερο αν έχω καμιά μακρινή διαδρομή!
Δε μου έχει ζητήσει τίποτα πέρα από τα αναλώσιμα, δεν τρίζει τίποτα, δεν έχει αποχρωματιστεί τίποτα και γενικά τίποτα πάνω του δε δείχνει ότι έχει χρησιμοποιηθεί. Εξαίρεση αποτελούν μερικές γρατζουνιές που έχει στους προφυλακτήρες και σε 2 ζάντες. Ίσως φέτος το καλοκαίρι τα διορθώσω αυτά.
Συνεχίζουμε δυνατά λοιπόν! -
Πήγα χθες να το πάρω, και έτσι όπως με περίμενε, μου ήρθε η ανάγκη να το βγάλω φωτογραφία.
4,5 χρόνια και 44.000 χλμ. μετά, είναι ακόμα έρωτας!
Ακόμα χαίρομαι τα πρωινά που θα το πάρω για να φύγω και ακόμα περισσότερο αν έχω καμιά μακρινή διαδρομή!
Δε μου έχει ζητήσει τίποτα πέρα από τα αναλώσιμα, δεν τρίζει τίποτα, δεν έχει αποχρωματιστεί τίποτα και γενικά τίποτα πάνω του δε δείχνει ότι έχει χρησιμοποιηθεί. Εξαίρεση αποτελούν μερικές γρατζουνιές που έχει στους προφυλακτήρες και σε 2 ζάντες. Ίσως φέτος το καλοκαίρι τα διορθώσω αυτά.
Συνεχίζουμε δυνατά λοιπόν!Ακριβώς τα ίδια...Ήταν έρωτας με τη πρώτη ματιά, σε φώτο πριν καν παρουσιαστεί, κ συνεχίζει..
-
Την περασμένη εβδομάδα έκανα το 14ο σέρβις ήτοι 140000km. Όλα τα φίλτρα+ πετρελαίου σε mahle όλα τα υγρά σε liqui moly λίπανση φρένα και παραφλου. Επιπλέον τακάκια μπρος πίσω aisin. Πόσο λέτε να κόστιζε στην αντιπροσωπεία;
Νέο Honda Civic 2017