-
Για αυτό δίνω και 300 ευρώ. Πανέμορφο και κομψό....
-
@andya3 said in Nέο VW Tiguan:
Θα παρέμβω στην κουβέντα που ανοίξατε για τα ρολόγια, κουζίνες κλπ γιατί στην πραγματικότητα σχετίζεται και με το θέμα που συζητάμε για τα αυτοκίνητα αλλά και επειδή επαγγελματικά ασχολούμαι με κάποια από τα προιόντα αυτά και έχω καλή γνώση. Μία κουζίνα Miele είναι κορυφαία. Σχεδόν χωρίς ανταγωνισμό. Κορυφαίος σχεδιασμός, ποιότητα κατασκευής, υλικά, τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η παραγωγική διαδικασία και ο ποιοτικός έλεγχος στο εργοστάσιό τους εμπειρία ζωής. Και φυσικά πανάκριβη. Κι εδώ πάμε στο σημεία των παρεξηγήσεων που υπάρχει και στα αυτοκίνητα. Στα πάντα κορυφαία η Miele αλλά λόγω της πολυπλοκότητας και της υψηλής τεχνολογίας μπορεί να σου βγάλει περισσότερες ζημιές από μια απλή κουζινούλα και η επισκευή της είναι επίσης πολύ ακριβή. Δεν σημαίνει δηλαδή απαραίτητα ότι η απαράμιλη ποιότητα κατασκευής της την καθιστά και πιο αξιόπιστη μακροπρόθεσμα. Όσο πιο απλό είναι κάτι, τόσο πιο πολύ κρατάει στο χρόνο, γιατί σε τελική ανάλυση αν χαλάσει και δε δουλεύει τι να τα κάνεις τα ποιοτικά υλικά, το design και την υψηλή τεχνολογία, να τα βλέπεις να τα χαίρεσαι? 'Αρα υπάρχουν επιλογές και τιμές για όλους με τα θετικά τους και τα αρνητικά τους και ο καθένας ανάλογα με την τσέπη του και τα θέλω του ας αποφασίσει κι ας ψωνίσει. Το ίδιο ισχύει και για τα αυτοκίνητα.
Ειναι λάθος να σχετίζουμε κουζίνες και ρολόγια με αυτοκίνητα για μένα.
Αλλά και έτσι να ήταν που δεν είναι, Ενα HYUNDAI την ίδια πολυπλοκότητα έχει με ενα VW. Και ο κινητήρας του έχει ένα κάρο τεχνολογίες και τα ηλεκτρονικά του το ίδιο πολύπλοκα καθως έχει ότι τελευταίο υπάρχει σε Lane assist, pre collision, κτλ κτλ
Η μόνη διαφορά είναι ότι το HYUNDAI στατιστικά πάντα είναι πολύ πιο αξιόπιστο και βγάζει λιγότερες βλάβες και σου δίνει και μεγαλύτερη εγγύηση.
Θα μου πεις γιατι τότε να πάρεις VW? γιατι έχει και αυτό πλεονεκτήματα που δεν βρίσκεις σε HYUNDAI όπως εσωτερικό υπέροχο που είναι κλάσεις ανώτερο και άλλα αρκετα.
Αλλά μη μου λές για premium, βλάβες , ποιοτητα κατασκευής σε VW, σε αυτούς τους τομείς συγκεκριμένα χάνει πανηγυρικά.
Αν θες να υποστηρίξεις την μάρκα κάντο τουλάχιστον στους τομείς που υπερέχει όχι σε αυτα που χάνει
ΥΓ υπάρχουν αρκετοί τομείς που υπερέχει και μπαίνω μέσα και έχω παρατηρήσει και είναι ανώτερο από άλλους. Ποιότητα κύλισης, εσωτερικό, infortainment, καθίσματα, προσοχή σε λεπτομέρεις, κλείσιμο πόρτας και αίσθηση στιβαρότητας και άλλα. Για να μην νομίζεις ότι δεν έχουμε προσέξει και τα θετικά
-
@lap said in Nέο VW Tiguan:
Στα ρολόγια όμως είτε αγοράσεις ένα ρολόι των 200-300 ευρώ με καλά υλικά κατασκευής, καλό λουράκι κτλ είτε ένα με 5000-10.000 +++ ευρώ η ώρα που δείχνουν είναι ίδια, δεν την λέει καλύτερα το ακριβότερο όπως στην περίπτωση της Μερσεντές που ταξιδεύει καλύτερα.
-
Το Rolex που έβαλες είναι ΡΕΠΛΙΚΑ. Ένα τέτοιο έχει περί τα €8.000 (έχω καιρό να κοιτάξω τιμές, ίσως και €10.00).
-
Η ώρα είναι ίδια προφανώς, μετράνε άλλα χαρακτηριστικά. Ποιότητα κατασκευής, ποιότητα ατσαλιού, αντοχή στην χρήση (πραγματικά τα Ρόλεξ είναι από τα πιο ανθεκτικά ρολόγια, ειδικά σε αυτόματα)...δες τρόπο κατασκευής από ενιαίο κομμάτι μέταλλο, δεν υπάρχει. Επίσης έχουν ανταλλακτικά και σέρβις ακόμα και για ρολόγια 50-60 ετών. Επίσης, πάλι για αυτόματο ρολό high-end, έχει απίστευτη αντοχή και φτηνό σέρβις.
-
-
Ζαλίστηκα....Τοαο κοστίζει η ρεπλικα;;;;; Ο Χριστός και Απόστολος.
Ναι θα το ψάξω. Αυτό με την αντοχή όντως είναι ένα καλό χαρακτηριστικό....αλλά πραγματικά ζαλίστηκα. Επινα καφέ καθώς άνοιγα το thread και πνίγηκα.
ΧαχαχαχαΕδώ είμαι εγω ....
http://www.oroloi.gr/el-gr/product/2762452/SWISS-MILITARY-HANOWA-Flagship-Chrono-II-Silver-Stainless-Steel-Bracelet/ -
@lap said in Nέο VW Tiguan:
Τοαο κοστίζει η ρεπλικα;;;;; Ο Χριστός και Απόστολος.
Η ΚΑΚΗ ρέπλικα, μια της προκοπής έχει €1.000+. Επίσης τα Ρόλεξ (ειδικά κάποια παλιά μοντέλα συλλεκτικά) κρατάνε απίστευτα την τιμή τους, βγάζεις χρήματα ουσιαστικά!
-
@cirus said in Nέο VW Tiguan:
Θα παρέμβω στην κουβέντα που ανοίξατε για τα ρολόγια, κουζίνες κλπ γιατί στην πραγματικότητα σχετίζεται και με το θέμα που συζητάμε για τα αυτοκίνητα αλλά και επειδή επαγγελματικά ασχολούμαι με κάποια από τα προιόντα αυτά και έχω καλή γνώση. Μία κουζίνα Miele είναι κορυφαία. Σχεδόν χωρίς ανταγωνισμό. Κορυφαίος σχεδιασμός, ποιότητα κατασκευής, υλικά, τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η παραγωγική διαδικασία και ο ποιοτικός έλεγχος στο εργοστάσιό τους εμπειρία ζωής. Και φυσικά πανάκριβη. Κι εδώ πάμε στο σημεία των παρεξηγήσεων που υπάρχει και στα αυτοκίνητα. Στα πάντα κορυφαία η Miele αλλά λόγω της πολυπλοκότητας και της υψηλής τεχνολογίας μπορεί να σου βγάλει περισσότερες ζημιές από μια απλή κουζινούλα και η επισκευή της είναι επίσης πολύ ακριβή. Δεν σημαίνει δηλαδή απαραίτητα ότι η απαράμιλη ποιότητα κατασκευής της την καθιστά και πιο αξιόπιστη μακροπρόθεσμα. Όσο πιο απλό είναι κάτι, τόσο πιο πολύ κρατάει στο χρόνο, γιατί σε τελική ανάλυση αν χαλάσει και δε δουλεύει τι να τα κάνεις τα ποιοτικά υλικά, το design και την υψηλή τεχνολογία, να τα βλέπεις να τα χαίρεσαι? 'Αρα υπάρχουν επιλογές και τιμές για όλους με τα θετικά τους και τα αρνητικά τους και ο καθένας ανάλογα με την τσέπη του και τα θέλω του ας αποφασίσει κι ας ψωνίσει. Το ίδιο ισχύει και για τα αυτοκίνητα.
Ειναι λάθος να σχετίζουμε κουζίνες και ρολόγια με αυτοκίνητα για μένα.
Αλλά και έτσι να ήταν που δεν είναι, Ενα HYUNDAI την ίδια πολυπλοκότητα έχει με ενα VW. Και ο κινητήρας του έχει ένα κάρο τεχνολογίες και τα ηλεκτρονικά του το ίδιο πολύπλοκα καθως έχει ότι τελευταίο υπάρχει σε Lane assist, pre collision, κτλ κτλ
Η μόνη διαφορά είναι ότι το HYUNDAI στατιστικά πάντα είναι πολύ πιο αξιόπιστο και βγάζει λιγότερες βλάβες και σου δίνει και μεγαλύτερη εγγύηση.
Θα μου πεις γιατι τότε να πάρεις VW? γιατι έχει και αυτό πλεονεκτήματα που δεν βρίσκεις σε HYUNDAI όπως εσωτερικό υπέροχο που είναι κλάσεις ανώτερο και άλλα αρκετα.
Αλλά μη μου λές για premium, βλάβες , ποιοτητα κατασκευής σε VW, σε αυτούς τους τομείς συγκεκριμένα χάνει πανηγυρικά.
Αν θες να υποστηρίξεις την μάρκα κάντο τουλάχιστον στους τομείς που υπερέχει όχι σε αυτα που χάνει
ΥΓ υπάρχουν αρκετοί τομείς που υπερέχει και μπαίνω μέσα και έχω παρατηρήσει και είναι ανώτερο από άλλους. Ποιότητα κύλισης, εσωτερικό, infortainment, καθίσματα, προσοχή σε λεπτομέρεις, κλείσιμο πόρτας και αίσθηση στιβαρότητας και άλλα. Για να μην νομίζεις ότι δεν έχουμε προσέξει και τα θετικά
Δεν υποστηρίζω καμία VW. Απλώς έχει τύχει να επισκεφτώ Γερμανικά εργοστάσια, όπως και εργοστάσια σε άλλες χώρες, Ισπανία, Τουρκία Σουηδία κλπ (όχι αυτοκινήτων). Και αυτό που λέω απλά είναι ότι η διαφορά είναι σαν τη μέρα με τη νύχτα. Στη Γερμανία επίσης, σε άλλο εργοστάσιο ιδιαίτερα πολύπλοκου προιόντος (όχι αυτοκινήτου πάλι) έχω πετύχει Κορεάτες μηχανικούς να εκπαιδεύονται (επί πληρωμή) από Γερμανούς. Και οι Κορεάτες έχουν την Ευρωπαική τους έδρα για τα αυτοκίνητα στη Γερμανία, προφανώς γιατί εκεί μαθαίνουν. Και μπράβο τους γιατί απ' ότι φαίνεται μαθαίνουν γρήγορα και μπορούν και εξελίσονται.
-
κίνητα στη Γερμανία, προφανώς γιατί εκεί μαθαίνουν. Και μπράβο τους γιατί απ' ότι φαίνεται μαθαίνουν γρήγορα και μπορούν και εξελίσοντ
Και γω έχω πάει σε Κορεατικα ναυπηγεία HUYNDAI HEAVY INDUSTRIES και οι άνθρωποι είναι μπροστά από όλους τους άλλους. Χειρουργείο. Και έχω πάει σε πάρα πολλά μέρη στον κόσμο. Αλλά μιλάμε για αυτοκίνητα τώρα όχι για ναυπηγεία που κατασκευάζουν TANKER
Παρόλα αυτά σου είπα την αποψη μου χωρίς να ανακατεύω άσχετα προιόντα (ρολογια, κουζίνες, Πλοία κτλ.)
Η VW δεν συγκρίνεται σε ποιοτητα κατασκευής και αξιοπιστία με ΚΟΡΕΑΤΕΣ και ΙΑΠΩΝΕΣ . Είναι πολύ πιο κάτω αποδεδειγμένα.
Οτι και να αναφέρεις για ψυγεία, κουζίνες, πολυμηχανήματα, ρολόγια, καραμέλες ΔΕΝ αλλάζει αυτό
-
κίνητα στη Γερμανία, προφανώς γιατί εκεί μαθαίνουν. Και μπράβο τους γιατί απ' ότι φαίνεται μαθαίνουν γρήγορα και μπορούν και εξελίσοντ
Και γω έχω πάει σε Κορεατικα ναυπηγεία HUYNDAI HEAVY INDUSTRIES και οι άνθρωποι είναι μπροστά από όλους τους άλλους. Χειρουργείο. Και έχω πάει σε πάρα πολλά μέρη στον κόσμο. Αλλά μιλάμε για αυτοκίνητα τώρα όχι για ναυπηγεία που κατασκευάζουν TANKER
Παρόλα αυτά σου είπα την αποψη μου χωρίς να ανακατεύω άσχετα προιόντα (ρολογια, κουζίνες, Πλοία κτλ.)
Η VW δεν συγκρίνεται σε ποιοτητα κατασκευής και αξιοπιστία με ΚΟΡΕΑΤΕΣ και ΙΑΠΩΝΕΣ . Είναι πολύ πιο κάτω αποδεδειγμένα.
Οτι και να αναφέρεις για ψυγεία, κουζίνες, πολυμηχανήματα, ρολόγια, καραμέλες ΔΕΝ αλλάζει αυτό
Όπως νομίζεις φίλε. Πάρε Κορεάτικο ή Γιαπωνέζικο. Αλλά αυτά είναι τα κόστη των Ευρωπαικών κατασκευών για την ποιότητα που προσφέρουν. Και προσπαθούν να τα κρατήσουν όσο μπορούν για να επιβιώσουν και να κρατήσουμε κι εμείς το επίπεδο ζωής που έχουμε, αλλιώς θα ζούμε σαν τους Κορεάτες και τους Γιαπωνέζους. Και κλείνω εδώ, για να μην προσπαθεί κανένας ανθρωπάκος να διαβάσει για το Tiguan και του πέφτουν τα μαλλιά...
-
Όπως νομίζεις φίλε. Πάρε Κορεάτικο ή Γιαπωνέζικο. Αλλά αυτά είναι τα κόστη των Ευρωπαικών κατασκευών για την ποιότητα που προσφέρουν. Και προσπαθούν να τα κρατήσουν όσο μπορούν για να επιβιώσουν και να κρατήσουμε κι εμείς το επίπεδο ζωής που έχουμε, αλλιώς θα ζούμε σαν τους Κορεάτες και τους Γιαπωνέζους. Και κλείνω εδώ, για να μην προσπαθεί κανένας ανθρωπάκος να διαβάσει για το Tiguan και του πέφτουν τα μαλλιά...
Εγω Πηρα FORD φίλε αλλά δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για την ποιοτητα κατασκευής της FORD την διάλεξα για άλλα πράγματα που προσφέρει.
Δεν έχω αγοράσει ακόμα ποτε γιαπωνέζικο ή κορεατικο αυτοκίνητο, μπορεί στο μέλλον
Αλλά όταν γράφω λέω τα πράγματα όπως είναι.
Θες δεν θες σε ποιοτητα κατασκευής και στατιστικά σε βλάβες οι ΙΑΠΩΝΕΣ και οι ΚΟΡΕΑΤΕΣ είναι μπροστά , το να λέμε το αντίθετο δεν βγάζει κάποιο νόημα.
Προπαθούν να τα κρατησουν όσο μπορούν για να μην ζουμε και μεις σαν Γιαπωνέζοι????????????????????
Σοβαρά το έγραψες αυτό? Οι φίλοι σου οι Γερμανοι που μας έχουν ταράξει στην Φαπα και τα μνημόνια? που μας κουναγαν το δάχτυλο ότι είμαστε συνέχεια με μίζες και φαγαμε τα χρήματα και από την άλλη κάνανε το dieselgate (η αγαπημένη σου VW) για να κονομήσουν? πέρναν μίζες από υποβρύχια και εξοπλισμούς και είναι γνωστα και της SIEMENS τα σκάνδαλα. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ?????????????????????????????????? κάθε φορά που γράφεις, γράφεις και ένα ακόμα πιο άκυρο από το προηγούμενο σου επειχήρημα. Δεν σε συμφέρει , σταματα. εκτείθεσαι, για καλό σου το λέω. Γράψε καλύτερα για ποιότητα κατασκευής σε κουζίνες MIELE που είναι το αντικείμενο σου και είμαι άσχετος -
Αλήθεια και εντελώς φιλικά το λέω και χωρίς δόση ειρωνίας.
Ξαναδιάβασε τι γράφεις.
Μιλάμε για παραλήρημα ευρωπαϊκής ανωτερότητας.Επίσης να σου πω ότι η Hyundai το κέντρο εξέλιξης και τεχνολογίας για τα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα το έχει στην Ευρώπη, όπως επίσης έχει και εργοστάσιο στην Ευρώπη.
Η Nissan έχει εργοστάσιο κατασκευής στην Μεγάλη Βρετανία. -
Να επανέλθουμε στα του Tiguan όμως! {mod}
-
Εγω Πηρα FORD φίλε αλλά δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για την ποιοτητα κατασκευής της FORD την διάλεξα για άλλα πράγματα που προσφέρει.
Δεν έχω αγοράσει ακόμα ποτε γιαπωνέζικο ή κορεατικο αυτοκίνητο, μπορεί στο μέλλον
Αλλά όταν γράφω λέω τα πράγματα όπως είναι.
Θες δεν θες σε ποιοτητα κατασκευής και στατιστικά σε βλάβες οι ΙΑΠΩΝΕΣ και οι ΚΟΡΕΑΤΕΣ είναι μπροστά , το να λέμε το αντίθετο δεν βγάζει κάποιο νόημα.
Προπαθούν να τα κρατησουν όσο μπορούν για να μην ζουμε και μεις σαν Γιαπωνέζοι????????????????????
Σοβαρά το έγραψες αυτό? Οι φίλοι σου οι Γερμανοι που μας έχουν ταράξει στην Φαπα και τα μνημόνια? που μας κουναγαν το δάχτυλο ότι είμαστε συνέχεια με μίζες και φαγαμε τα χρήματα και από την άλλη κάνανε το dieselgate (η αγαπημένη σου VW) για να κονομήσουν? πέρναν μίζες από υποβρύχια και εξοπλισμούς και είναι γνωστα και της SIEMENS τα σκάνδαλα. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ?????????????????????????????????? κάθε φορά που γράφεις, γράφεις και ένα ακόμα πιο άκυρο από το προηγούμενο σου επειχήρημα. Δεν σε συμφέρει , σταματα. εκτείθεσαι, για καλό σου το λέω. Γράψε καλύτερα για ποιότητα κατασκευής σε κουζίνες MIELE που είναι το αντικείμενο σου και είμαι άσχετοςΜέσα στο μυαλό σου βλέπω έχει ξεκινήσει ήδη ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος με τους Γερμανούς. Και θεωρείς και ότι λες εσύ είναι το απόλυτο και το σωστό και οι άλλοι είναι άσχετοι. Κατέχεις την απόλυτη αλήθεια. Και μ' αυτά που λες εγώ είμαι ο φανατικός? Καλή επιτυχία στις μάχες σου...
-
Μέσα στο μυαλό σου βλέπω έχει ξεκινήσει ήδη ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος με τους Γερμανούς. Και θεωρείς και ότι λες εσύ είναι το απόλυτο και το σωστό και οι άλλοι είναι άσχετοι. Κατέχεις την απόλυτη αλήθεια. Και μ' αυτά που λες εγώ είμαι ο φανατικός? Καλή επιτυχία στις μάχες σου...
Οχι εγω είμαι ο φανατικός που είχα γερμανικό αμάξι στο παρελθον του VAG group και το διαφημίζω κιόλας ότι ήταν ότι ποιο πρακτικό είχα και καλύτερο από όλα στην κατηγορια VFM για εναν οικογενειάρχη (OCTAVIA)
Δεν κάνω κανεναν πόλεμο. Εσυ απλά λες ανοησίες για ευρωπαική ανωτερότητα. και αντι να συκρίνεις αμαξια μας λες για καφετιέρες και κουζινες.
Τελος και απο μενα και ζητάω συγνώμη από τον mod για το offtopic στο TIGUAN
-
Ενημερωθηκα σημερα απο τον αντιπροσωπο οτι λογω αυξησης των τιμων απο 11/10/21 σε παραγγελια η οποια ειχε μπει τον Αυγουστο, αναθεωρειται η τιμη του αυτοκινητου προς τα πανω. Η αληθεια ειναι οτι κοιταζοντας το συμβολαιο δεν υπαρχει καμμια αναφορα στο αν η τιμη ειναι fix η αναπροσαρμοζεται σε περιπτωση εργοστασιακων αυξησεων κλπ. ΅Εχετε υποψιν σας αντιστοιχες περιπτωσεις, η ο αντιπροσωπος προσπαθει να βγαλει απ τη μυγα ξυγκι και η τιμη "κλειδωνει" στη συμφωνηθεισα κατα την παραγγελια?
-
@fenderiarhs said in Nέο VW Tiguan:
Ενημερωθηκα σημερα απο τον αντιπροσωπο οτι λογω αυξησης των τιμων απο 11/10/21 σε παραγγελια η οποια ειχε μπει τον Αυγουστο, αναθεωρειται η τιμη του αυτοκινητου προς τα πανω. Η αληθεια ειναι οτι κοιταζοντας το συμβολαιο δεν υπαρχει καμμια αναφορα στο αν η τιμη ειναι fix η αναπροσαρμοζεται σε περιπτωση εργοστασιακων αυξησεων κλπ. ΅Εχετε υποψιν σας αντιστοιχες περιπτωσεις, η ο αντιπροσωπος προσπαθει να βγαλει απ τη μυγα ξυγκι και η τιμη "κλειδωνει" στη συμφωνηθεισα κατα την παραγγελια?
Απόλυτα λογικό μου φαίνεται (ειδικά για VW & Karenta) αφού το αυτοκίνητο δεν έχει παραχθεί ακόμα, οπότε θα πωληθεί από το εργοστάσιο στον εισαγωγέα στη νέα τιμή. Σπάνια "κλειδώνει" η τιμή (προσωπικά μόνο στην Τογιότα το έχω δει από όσα αυτοκίνητα έχω αγοράσει), κάποιες εισαγωγικές το κάνουν. Έχει σχέση με την εμπορική πολιτική και την συμφωνία με το εργοστάσιο. 2 φορές που είχα φτάσει κοντά στο να παραγγείλω VW μου είχαν ξεκαθαρίσει ότι η τιμή ειναι ανοιχτή και η τιμή της παραγγελίας είναι ενδεικτική.
-
Η άποψη μου είναι να μην βιαστείς να ακυρώσεις την παραγγελία σου και να ζυγίσεις όλα να νέα δεδομένα που υπάρχουν τώρα.
Ετοιμοπαράδοτο αυτοκίνητο θα βρεις που σε καλύπτει;
Αν κανεις νέα παραγγελία άλλου αυτοκινήτου πότε θα παραλάβεις;
Η τιμή σε άλλη παραγγελία θα είναι κλειδωμένη; -
Προφανως κ τα σκεφτηκα ολα αυτα κ αντιλαμβανομαι οτι makes sense οτι ολες οι αυξησεις πρωτων υλων αυτη τη στιγμη+ ελλειψη ημιαγωγων Θα περναγε στον καταναλωτη. Στο συμβολαιο παντως δεν αναφερεται κατι σχετικα.
-
@fanis75 said in Nέο VW Tiguan:
Απόλυτα λογικό μου φαίνεται (ειδικά για VW & Karenta) αφού το αυτοκίνητο δεν έχει παραχθεί ακόμα, οπότε θα πωληθεί από το εργοστάσιο στον εισαγωγέα στη νέα τιμή. Σπάνια "κλειδώνει" η τιμή (προσωπικά μόνο στην Τογιότα το έχω δει από όσα αυτοκίνητα έχω αγοράσει), κάποιες εισαγωγικές το κάνουν. Έχει σχέση με την εμπορική πολιτική και την συμφωνία με το εργοστάσιο. 2 φορές που είχα φτάσει κοντά στο να παραγγείλω VW μου είχαν ξεκαθαρίσει ότι η τιμή ειναι ανοιχτή και η τιμή της παραγγελίας είναι ενδεικτική.
Στον όμιλο ισχύει αυτό με το μη κλείδωμα τιμής. Και στην Σκόντα που έχω πάρει προσφορές χωρίς να το ρωτήσω μου είπαν η τιμή δεν κλειδώνει. Και αυτά πολύ πριν το θέμα των ανατιμήσεων ...
-
Με το καλό να παραλάβεις, ποια έκδοση πήρες φίλε μου?
-
R line 2.0 tsi 245hp
VW Tiguan 2016