-
@klimis-0 said in Suzuki Baleno II:
Toyota Wigo.
Άνετα θα μπορούσε να το κάνει ωστόσο με το Baleno. Σασί καλό και ελαφρύ έχει έτοιμο, μοτέρ και αναρτήσεις Toyota...Θα μπορούσε... -
Σίγουρα θα μπορούσε αλλά αυτό που περιγράφει, δεν ταιριάζει με το Baleno. (Γνωρίζω ήδη για τα rebrand Glanza, Starlet κλπ, απλά λέω πως η περιγραφή του άρθρου δεν ταιριάζει καθόλου με κινητήρες/μέγεθη κλπ Baleno, και το πιο πιθανό είναι το Toyota Wigo) Επίσης δυσκολεύομαι να πιστέψω πως θα φέρουν rebrand αυτοκινήτου που δεν κυκλοφορεί στην αγορά μας το original, ιδιαίτερα μετά τους λόγους που το απέσυραν. Ας φέρουν πίσω το καινούριο Baleno, σχεδόν ότι παράπονο είχε ο κόσμος με το προηγούμενο, έχει διορθωθεί με το καινούριο χωρίς να έχει κάνει κάποιο βήμα πίσω πουθενά. Επίσης ας σταματήσει αυτή η εμμονή με το να μετατρέπουμε μέχρι και τα πατίνια μας σε crossover, έχει παραγίνει πια αυτό το trend. Δεν χρειάζεται ότι αυτοκίνητο πια κυκλοφορεί να είναι μια με-το-ζόρι crossover-οποιημένη έκδοση ενός ότι να ναι μοντέλου με έναν ανεμικό και μη αξιόπιστο τρικίλινδρο κινητήρα με Turbo πάνω που ξεζουμίζει την ζωή του κινητήρα 10 φορές γρηγορότερα. Πάλιωσε ήδη αυτή η παρωδία...
-
Ήθελα να πω πως πλέον είμαι κι εγώ στην παρέα των ιδιοκτητών αυτού του αυτοκινήτου!
Είναι πολύ νωρίς για να έχω γνώμη αλλά πάντως με κάνει χαρούμενο σαν αυτοκίνητο.
Επίσης έχω μια απορία. Έρχεται με 2 βιβλία, το 1 Αγγλικό και το άλλο Ελληνικό. Έχει γίνει μια προαναφορά στο θέμα αλλά το βρίσκω περίεργο. Στο Αγγλικό βιβλίο προτείνει λάδια 0w16 και αλλαγή στα 10000km ή 6 μήνες ενώ στο ίδιο κεφάλαιο στο Ελληνικό προτείνει 0w20 και αλλαγή στα 15000 ή 12 μήνες. Είμαι μόνο εγώ που την βρίσκω υπερβολική την διαφορά σε ιξώδες, χιλιόμετρα και μήνες; Τόσο μεγάλη πια είναι η διαφορά συνθηκών καιρού/οδήγησης στο εξωτερικό; Επίσης @atevagge1983 μήπως θα μπορούσες να μοιραστείς μαζί μου ίσως σε PM το pdf με το manual μιας και το ελληνικό manual δεν υπάρχει στον Σφακιανάκη... -
Παρήγγειλα αμορτισέρ για το Baleno. 205ε από GP αμορτισέρ. Μόνο η Monroe βγάζει προς το παρόν, όπως γνωρίζαμε ήδη, τα οποία από ό,τι μου είπαν είναι ακριβώς σαν τα μαμά. Μονρόε φοράει από τη μάνα του. Άρα το ίδιο μαλακά θα είναι. Περιμένουν σε μερικούς μήνες από την KYB. Βρίσκονται στο εργοστάσιο για παραγωγή.
-
Ήθελα να πω πως πλέον είμαι κι εγώ στην παρέα των ιδιοκτητών αυτού του αυτοκινήτου!
Είναι πολύ νωρίς για να έχω γνώμη αλλά πάντως με κάνει χαρούμενο σαν αυτοκίνητο.
Επίσης έχω μια απορία. Έρχεται με 2 βιβλία, το 1 Αγγλικό και το άλλο Ελληνικό. Έχει γίνει μια προαναφορά στο θέμα αλλά το βρίσκω περίεργο. Στο Αγγλικό βιβλίο προτείνει λάδια 0w16 και αλλαγή στα 10000km ή 6 μήνες ενώ στο ίδιο κεφάλαιο στο Ελληνικό προτείνει 0w20 και αλλαγή στα 15000 ή 12 μήνες. Είμαι μόνο εγώ που την βρίσκω υπερβολική την διαφορά σε ιξώδες, χιλιόμετρα και μήνες; Τόσο μεγάλη πια είναι η διαφορά συνθηκών καιρού/οδήγησης στο εξωτερικό; Επίσης @atevagge1983 μήπως θα μπορούσες να μοιραστείς μαζί μου ίσως σε PM το pdf με το manual μιας και το ελληνικό manual δεν υπάρχει στον Σφακιανάκη...Καλημέρα, ποιόν κινητήρα έχεις;
-
@npapanik said in Suzuki Baleno II:
Επίσης έχω μια απορία. Έρχεται με 2 βιβλία, το 1 Αγγλικό και το άλλο Ελληνικό. Έχει γίνει μια προαναφορά στο θέμα αλλά το βρίσκω περίεργο. Στο Αγγλικό βιβλίο προτείνει λάδια 0w16 και αλλαγή στα 10000km ή 6 μήνες ενώ στο ίδιο κεφάλαιο στο Ελληνικό προτείνει 0w20 και αλλαγή στα 15000 ή 12 μήνες. Είμαι μόνο εγώ που την βρίσκω υπερβολική την διαφορά σε ιξώδες, χιλιόμετρα και μήνες; Τόσο μεγάλη πια είναι η διαφορά συνθηκών καιρού/οδήγησης στο εξωτερικό; Επίσης @atevagge1983 μήπως θα μπορούσες να μοιραστείς μαζί μου ίσως σε PM το pdf με το manual μιας και το ελληνικό manual δεν υπάρχει στον Σφακιανάκη...Καλημέρα, ποιόν κινητήρα έχεις;
Χαιρετώ!
Ο κινητήρας είναι ο K12C.
Επίσης αντιμετωπίζω άλλο ένα πρόβλημα.
Το δεύτερο το κλειδί ενώ είναι καινούργιο και αχρησιμοποίητο, τα κουμπιά του κεντρικού κλειδώματος δεν λειτουργούν. Είπα πως είναι μπαταρία (CR1616) την άλλαξα αλλά εξακολουθεί να μην λειτουργεί. Θέλει κάποιο προγραμματισμό; -
Χαιρετώ!
Το δεύτερο το κλειδί ενώ είναι καινούργιο και αχρησιμοποίητο, τα κουμπιά του κεντρικού κλειδώματος δεν λειτουργούν. Είπα πως είναι μπαταρία (CR1616) την άλλαξα αλλά εξακολουθεί να μην λειτουργεί. Θέλει κάποιο προγραμματισμό;Δοκίμασε Καλές επώνυμες μπαταρίες. Δεν παίρνει 2032;
-
@poliviosfp said in Suzuki Baleno II:
Χαιρετώ!
Το δεύτερο το κλειδί ενώ είναι καινούργιο και αχρησιμοποίητο, τα κουμπιά του κεντρικού κλειδώματος δεν λειτουργούν. Είπα πως είναι μπαταρία (CR1616) την άλλαξα αλλά εξακολουθεί να μην λειτουργεί. Θέλει κάποιο προγραμματισμό;Δοκίμασε Καλές επώνυμες μπαταρίες. Δεν παίρνει 2032;
EDIT: Αντάλλαξα τις μπαταρίες μεταξύ κλειδιών και τελικά και τα 2 δουλεύουν, η μπαταρία που μου έδωσαν τελικά μάπα το καρπούζι. Επίσης και για κάποιον που μπορεί να το διαβάζει στο μέλλον δεν παίρνει CR2032 παίρνει CR1616 το απλό κλειδί τουλάχιστον της GL έκδοσης.
-
20 32 έχει το κλειδί του GLX
-
Εχτές τοποθέτησα τα Monroe στο Baleno. Και τα oem είναι Monroe, τα οποία έβγαλαν 80.000χμ. Τα μπροστά είχαν μαλακώσει πάρα πολύ, τα πίσω ήταν εντελώς οριακά όπως αποδείχτηκε. Συμπιέζοντάς τα με το χέρι, με το ζόρι είχαν επαναφορά και άρχισαν να ξερνάνε και λάδια.
Άλλαξα και τα top mount μπροστά. Δεν είχαν σκισίματα κτλ αλλά είχαν κάτσει περίπου 2 πόντους. 25ε το ένα κάνει στην αντιπροσωπεία.
Τώρα σηκώθηκε λίγο το αμάξι και είναι εμφανώς πιο σφιχτό, όπως στην αρχή.
60ε τοποθέτηση. 95 ζητούσαν στην αντιπροσωπεία.205e αγορά ή 4αδα από gp amortiser
-
Ξεκίνησε το καλοκαιρινό tour με το balenaki το οποίο φέτος θα έχει αφετηρία το Ρέθυμνο και τέρμα τον Έβρο με επιστροφή. Ρέθυμνο, Κατερίνη με a/c, φουλ φορτωμένο, 4 άτομα. Το Ρέθυμνο Ηράκλειο-Λιμάνι 50 λεπτά και το υπόλοιπο διαδρομής με 120-140 και 150χμ/ω σε διάφορα σημεία, μέτρησα στην αντλία 5.5λίτρα/100.
Τα Monroe στο δρόμο μια χαρά, αν και τέρμα φορτωμένο δεν φάνηκε να κάθεται πολύ, όπως παλιά και μια χαρά συμπεριφέρεται στο δρόμο..
Να συμπληρώσω ότι η Monroe δίνει 5 χρόνια εγγύηση.
Με 140χμ έχεις 3000 στροφές και δύναμη για άνετες προσπεράσεις μέχρι 160-170 αέρα. -
Ρε παιδιά πιο κοντά δεν είχε;;;;
Κατά τα αλλά όσο περνούν τα έτη επιβεβαιώνομαι. Το καλύτερο αυτοκινητο της δεκαετίας για την Ελλάδα.
-
@lap said in Suzuki Baleno II:
Ρε παιδιά πιο κοντά δεν είχε;;;;
Κατά τα αλλά όσο περνούν τα έτη επιβεβαιώνομαι. Το καλύτερο αυτοκινητο της δεκαετίας για την Ελλάδα.
φυσικά....σε κάθε στενό βλέπεις και από 2
-
lap μπαλονι εχεις ;
-
-
Καλησπέρα παιδιά,πριν ένα μήνα αγόρασα Suzuki Baleno GLX 1.2 του 2017...Ωστόσο έχω βιβλίο σέρβις αλλά δεν έχω το manual του.Που μπορώ να το βρω? Μόνο ένα αγγλικό βρήκα στο διαδίκτυο.. Ευχαριστώ πολύ!
Χωρίς να ξέρω προσωπικά και χωρίς παρεξήγηση αλλά διαβάζοντας 89 σελίδες θα επικαλεστώ τον Θεό @lap ! -
@petrotos said in Suzuki Baleno II:
Καλησπέρα παιδιά,πριν ένα μήνα αγόρασα Suzuki Baleno GLX 1.2 του 2017...Ωστόσο έχω βιβλίο σέρβις αλλά δεν έχω το manual του.Που μπορώ να το βρω? Μόνο ένα αγγλικό βρήκα στο διαδίκτυο.. Ευχαριστώ πολύ!
Χωρίς να ξέρω προσωπικά και χωρίς παρεξήγηση αλλά διαβάζοντας 89 σελίδες θα επικαλεστώ τον Θεό @lap !Oxι και θεος ο Λαπ . απλα ημιθεος .Βεβαια εκδιωχθείς απο την ομηγυρι των Θεων λογω ξερολιασης , ξεροκεφαλιας και λογοδιαριας .
Πηγε να επιχειρηματολογησει ο φουκαρας ο Διας και ο λαπ του ζητησε πειπερζ , προτου βγουν τα πειπερζ και ο λογος του Δια ηταν νομος , οταν δε αρχισε να μιλαει για δημοκρατια αλλα πασοκ στον ολυμπο εφαγε τετοια κλοτσια που βρεθηκε στο ζεφυρι , και πανω που ειχε αρχισει να του κανει τα γλυκα ματια η Αφροδιτουλα . -
@otso said in Suzuki Baleno II:
Χωρίς να ξέρω προσωπικά και χωρίς παρεξήγηση αλλά διαβάζοντας 89 σελίδες θα επικαλεστώ τον Θεό @lap !Oxι και θεος ο Λαπ . απλα ημιθεος .Βεβαια εκδιωχθείς απο την ομηγυρι των Θεων λογω ξερολιασης , ξεροκεφαλιας και λογοδιαριας .
Πηγε να επιχειρηματολογησει ο φουκαρας ο Διας και ο λαπ του ζητησε πειπερζ , προτου βγουν τα πειπερζ και ο λογος του Δια ηταν νομος , οταν δε αρχισε να μιλαει για δημοκρατια αλλα πασοκ στον ολυμπο εφαγε τετοια κλοτσια που βρεθηκε στο ζεφυρι , και πανω που ειχε αρχισει να του κανει τα γλυκα ματια η Αφροδιτουλα .
Εφαγε και μια καταρα να περασει ολη του την ζωη λογιστης με μανσετες στα μανικια και οταν εφευρεθουν τα αυτοκινητα να μην σωσει να αποxτησει κατι παραπανω απο suzuki . -
Που μπορώ να το βρω? Μόνο ένα αγγλικό βρήκα στο διαδίκτυο
Στείλε mail στο Σφακιανάκη και ζήτησε το.
-
@otso said in Suzuki Baleno II:
Πηγε να επιχειρηματολογησει ο φουκαρας ο Διας και ο λαπ του ζητησε πειπερζ , προτου βγουν τα πειπερζ και ο λογος του Δια ηταν νομος , οταν δε αρχισε να μιλαει για δημοκρατια αλλα πασοκ στον ολυμπο εφαγε τετοια κλοτσια που βρεθηκε στο ζεφυρι , και πανω που ειχε αρχισει να του κανει τα γλυκα ματια η Αφροδιτουλα .Πολύ ζόρι.
Suzuki Baleno II