-
@mastoras78 said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Αυτό το banner που πετάγεται στην εφαρμογή στο κινητό του stoiximan ασταμάτητα είναι καινούργιο φρούτο? Οσο και να το κλείνεις επανέρχεται και σπάει να μη πω τι.. Χειρότερο και από γιουπορν έχει γίνει το φόρουμ από το spam με τις διαφημισεις..
Αυτό πέρασε και το adBlock... οκ να έβγαινε μια φορά και να το έκλεινες αλλά αυτό σε κάθε βήμα ξανάανοίγει .
Τώρα σε σχέση με τις διαφημίσεις δεν με ενοχλούν πρώτον γιατί δεν τις βλέπω και δεύτερων γιατί καταλαβαίνω ότι σαν δομή το φόρουμ έχει κάποιο κόστος και πρέπει να βγούν τα έξοδα . Απο εκεί και πέρα ο καθένας αποφασίζει τι θα κάνει . πχ εγώ έχω αποσυρθεί απο πολλά site -forum τα οποία για να συνεχίσω να διαβάζω-γράφω ήθελαν να απενεργοποιήσω το AdBlock . -
Ήμαρτον με αυτό το banner ρε παιδιά...εντάξει να πετάγεται μια, αλλά μέχρι και πέντε φορές σε κάθε τόπικ?
-
Ναι είναι πολύ ενοχλητικό .Λίγο έλεος .Σε ακόμα λίγο θα σταματήσω να χρησιμοποιώ το app.
-
Απίστευτα ενοχλητικές οι διαφημίσεις που πετάγονται σαν τσουτσου κάθε φορα!
Ντροπή ! -
Ζητούμε συγγνώμη. Ήταν ένα λάθος-αβλεψία, που διορθώθηκε.
-
Τι εγινε με τα δύο νήματα στα τεχνικά θέματα που εμφανίστηκαν πριν μία δύο μέρες. Το ένα για αγορά BMW320cabrio και το άλλο για Boxster?Είχα απαντήσει και τώρα δεν υπάρχουν. Δε μπορώ να τα βρω...
-
@kostis20 said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Τι εγινε με τα δύο νήματα στα τεχνικά θέματα που εμφανίστηκαν πριν μία δύο μέρες. Το ένα για αγορά BMW320cabrio και το άλλο για Boxster?Είχα απαντήσει και τώρα δεν υπάρχουν. Δε μπορώ να τα βρω...
Καλημέρα σας και Χρόνια Πολλά,
Τα δύο αυτά Θέματα σβήστηκαν (όπως σβήστηκαν και μερικά άλλα θέματα αυτές τις μέρες) διότι κουραστήκαμε να λέμε τα αυτονόητα, χρόνια τώρα. Ο συγκεκριμένος χρήστης είχε ανοίξει τρία Θέματα για το ίδιο ζήτημα, σε λάθος Ενότητα. Μεταφέραμε το αρχικό θέμα στην σωστή Ενότητα των Κατασκευαστών και Μοντέλων (https://forum.4troxoi.gr/topic/88060/node-88060/985), και παρόλα ταύτα ανοίχτηκαν δύο νέα Θέματα στην ίδια λανθασμένη Ενότητα, για ακριβώς τις ίδιες ερωτήσεις με αυτές που τίθενται στο πρώτο Θέμα. Από ένα σημείο και μετά δεν μπορούμε να κυνηγάμε και να συνενώνουμε συνεχώς Θέματα, από χρήστες που δεν κατανοούν τις αρχές λειτουργίας του Forum, κι έτσι προχωράμε σε απευθείας διαγραφές Θεμάτων.
Το επόμενο βήμα θα είναι να θέσουμε περιορισμούς σε αυτούς που θα έχουν δικαίωμα να ανοίγουν νέα Θέματα, βάσει της παλαιότητας τους στην κοινότητά μας. Έχει καταντήσει κουραστικό αυτό.
-
Ευχαριστώ για την απάντηση. Καταλαβαίνω .
Δεν είναι άσχημη ιδέα να μη μπορεί κάπιος να ανοίξει νήμα αμέσως. -
Καλησπέρα,
Για πείτε μου, τα παρακάτω περίεργα μόνο σε μένα τυγχάνουν ή υπήρχε πρόβλημα στην πλατφόρμα;
Μετά από μερικές προσπάθειες εισόδου (spawn ENOMEM), το account κλειδώνει.
-
@storm said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Καλησπέρα,
Για πείτε μου, τα παρακάτω περίεργα μόνο σε μένα τυγχάνουν ή υπήρχε πρόβλημα στην πλατφόρμα;
Μετά από μερικές προσπάθειες εισόδου (spawn ENOMEM), το account κλειδώνει.Καλησπέρα σας,
Υπήρξε χθες, 4-1 και περί ώρας 13:00, ένα πρόβλημα στον server, το οποίο όμως επιλύθηκε εντός μιας ώρας. Σας παρουσιάζετε ακόμα κάποια ανωμαλία;
-
Το πρόβλημα αυτό έχει παρουσιασθεί και άλλες φορές.
Χθες ήταν μόνιμο, από πολύ νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα που μου επέτρεψε την είσοδο και έκανα και την αναφορά στο πρόβλημα.
-
Σας το κάνει σε κάποιον συγκεκριμένο browser? Με Chrome/Edge και με Firefox δεν μπορέσαμε να το αναπαράξουμε. Έχετε μήπως κάποιο firewall? Θα το παρακολουθούμε και ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Αν έχετε κάποιο νεότερο, παρακαλώ αναφέρτε το.
-
Νομίζω ότι είναι δύσκολη η αναπαραγωγή αυτού του προβλήματος γιατί πολλά μπορούν να παίζουν ρόλο.
Κάνω χρήση διαφόρων υπολογιστών σε διάφορα εταιρικά δίκτυα και με διαφόρους browsers και δεν μπορεί να εξαχθεί εύκολα συμπέρασμα.Αυτό που πρέπει να έχω στο νου μου είναι να δω αν το πρόβλημα θα εμφανιστεί στο οικιακό ίντερνετ όπου εκεί έχω την πλήρη διαχείριση σε όλα. Οπότε θα σας κρατήσω ενήμερους.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
-
Πέρα από παροδικα προβλήματα, έχει γίνει μόνιμο να αποσυνδέεται πολλές φορές ο κάθε χρήστης, ώστε όταν πατήσεις να κάνεις like ή άλλη ενέργεια, να βγαίνει ειδοποίηση "forbidden". Αναγκαστικά πρέπει να γίνει reload η σελίδα για να λυθεί.
Είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί, ή αποτελεί feature για να μην κολλάει ο σέρβερ, μας αποσυνδέει;
-
@piliourits said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Πέρα από παροδικα προβλήματα, έχει γίνει μόνιμο να αποσυνδέεται πολλές φορές ο κάθε χρήστης, ώστε όταν πατήσεις να κάνεις like ή άλλη ενέργεια, να βγαίνει ειδοποίηση "forbidden". Αναγκαστικά πρέπει να γίνει reload η σελίδα για να λυθεί.
Είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί, ή αποτελεί feature για να μην κολλάει ο σέρβερ, μας αποσυνδέει;
Αυτό μου το κάνει συχνά στο κινητό , και ειδικά όταν θέλω να ανεβάσω φωτογραφίες !
-
Σε διάφορες συσκευές με εμποδίζει να μπω στο φόρουμ και αναφέρει πως ο ιστότοπος δεν είναι ασφαλές.
-
@piliourits Αυτά είναι σφάλματα, τα οποία όμως σπάνια συμβαίνουν, σύμφωνα με τις δικές μας δοκιμές.
@lap Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι συμβαίνει σε κάθε φορητή συσκευή. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε υπολογιστή και pc browser. Το πιστοποιητικό ασφαλείας είναι ενημερωμένο.
-
@aea4tf said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
@piliourits Αυτά είναι σφάλματα, τα οποία όμως σπάνια συμβαίνουν, σύμφωνα με τις δικές μας δοκιμές.
Συμβαίνει καθημερινά, πολλές φορές τη μέρα για αρκετό καιρό τώρα, κι όχι μόνο σε μένα, και σε άλλους χρήστες του φόρουμ που γνωρίζω.
Μόλις τώρα ξανά, έτυχε να είμαι στο κινητό με εύκολο screenshot, αλλά και στο PC συμβαίνει συχνά και χρειάζεται reload η σελίδα.
-
Πρόβλημα και σε μένα error forbitten όταν προσπάθησα να κάνω like
-
Όταν αντιμετωπίζετε τέτοιου είδους προβλήματα, δοκιμάστε ένα refresh στην σελίδα και αν δεν λυθεί, κλείστε το παράθυρο του browser και ανοίξτε νέο.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]