-
Με refresh λύνεται, αλλά δεν είναι "λύση", συμβαίνει πολλές φορές καθημερινά εδώ και βδομάδες.
Σε βαθμό που κάνω refresh μηχανικά συνεχώς πλέον. -
Δεν μπορώ να βάλω σωστά τις φωτογραφίες. Κολλάει, και αν βάλω δύο σβήνει την προηγούμενη.
-
@lap said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Δεν μπορώ να βάλω σωστά τις φωτογραφίες. Κολλάει, και αν βάλω δύο σβήνει την προηγούμενη.
Συνήθως βάζεις άσχημα μοντέλα (κουτιά με ρόδες) και σε τιμωρεί ρε συ, γίνεται έξυπνο το site
-
Λες να έχει αλγόριθμο AI;;;
-
Ρε σεις παω να πόσταρω μια φωτογραφία και όταν την βάζω μέσα στην παρένθεση του (image url) την διεύθυνση της φωτογραφίας, αυτόματα την σβήνει και κρατάει μόνο το alt text
-
Κάτι κάνετε λάθος Lap, μόλις κάναμε δοκιμές και λειτουργεί σωστά σε Edge, Chrome και Firefox.
![alt text](image url)
Πρέπει να βάλετε το link της φωτογραφίας εκεί που έχω τονίσει με το κόκκινο χρώμα, χωρίς να πειράξετε τίποτα άλλο. Αν δεν δουλεύει, ίσως φταίει ο browser ή το site που ανεβάζετε τις φωτογραφίες.
-
Είμαι από Android. Αν μπορείτε και δεν σας κάνει κόπο για δοκιμάστε και απο κάποιο κινητό.
Όπως τα λέτε το κάνω και μου τα σβήνει, μαλιστα δοκίμασα διάφορες φωτογραφίες από διάφορα sites.
Σας ευχαριστώ.
-
Το δοκιμάσαμε μόλις με Android tablet, αλλά στην απεικόνιση desktop του Chrome. Αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι σβήνει την τελευταία παρένθεση, όταν εισαχθεί το link, και για αυτό δεν λειτουργεί. Αν βάλετε το link και κλείσετε στο τέλος και την παρένθεση - δηλαδή αυτό: ")", τότε δουλεύει. Γενικά όμως το Forum δεν είναι βελτιστοποιημένο για Android και απορώ γιατί κουράζεστε, αντί να χρησιμοποιήσετε ένα Windows PC.
-
Α! Σας ευχαριστώ για την δοκιμή που κάνατε.
Η αλήθεια είναι πως βολεύομαι αρκετά με το android. Μπαίνω στο forum σε σκόρπιες στιγμές κατά την διάρκεια της ημέρας και βολεύει πολύ μια φορητή συσκευή όπως ένα tablet ή ένα κινητό.
Σπανίως θα μπω από υπολογιστή.
Και πάλι ευχαριστώ για την ενημέρωση, θα το δοκιμάσω να ποσταρω μια φωτογραφία.
Edit: Μέχρι πριν μια εβδομάδα μπορούσα κανονικά να πόσταρω φωτογραφίες. Σας το αναφέρω μήπως είχατε πειράξει κάτι εκείνη την περίοδο ώστε να βρείτε το οποίο πρόβλημα
-
Από Android κάνε πρώτα share image εδώ:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.superyao.tuchuang
Και έπειτα paste το url που σου παρέχει αυτόματα. Είναι πολύ γρήγορο και σίγουρο.
-
@aea4tf said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Γενικά όμως το Forum δεν είναι βελτιστοποιημένο για Android και απορώ γιατί κουράζεστε, αντί να χρησιμοποιήσετε ένα Windows PC.
Γιατί είμαστε βιτσιόζοι και προτιμάμε να κυκλοφορούμε με ένα κινητό στην τσέπη αντί για ένα PC στην πλάτη!
-
Έχει τσατ το forum να λεμε τις βλακείες μας και να γράφουμε σοβαρά στα υπόλοιπα θέματα;
-
@lap said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Έχει τσατ το forum να λεμε τις βλακείες μας και να γράφουμε σοβαρά στα υπόλοιπα θέματα;
Lap είσαι όλα τα λεφτά. Φυσικά έχει τσατ, είναι αυτό που ονόμασες "υπόλοιπα θέματα", χα, χα, χα
-
Αυτή η διαφήμιση της BMW στο app είναι τρομερά ενοχλητική, εγώ δε μπορώ να χρησιμοποιήσω πλέον το αpp..
Ξαναβγαίνει συνέχεια. -
@kostis20 said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Αυτή η διαφήμιση της BMW στο app είναι τρομερά ενοχλητική, εγώ δε μπορώ να χρησιμοποιήσω πλέον το αpp..
Ξαναβγαίνει συνέχεια.Στις ρυθμίσεις του browser σου λογικά θα έχει επιλογή για pop up παράθυρα.
-
Η διαφήμιση της bmw δεν είναι pop-up, είναι overlay πάνω στην κανονική σελίδα.
Εμένα μου εμφανίζεται μετά από ΚΑΘΕ κλικ σε android. Σπάει ... -
Ναι δε ξέρω τι είναι αλλά εξαφανίστηκε ευτυχώς.
-
Και συνεχίζει ακάθεκτο...
-
Ναι πάλι σήμερα τα ίδια...
Είναι απαράδεκτο τελείως ... -
αγαπητοί φίλοι, δεν είναι δυνατόν να κάνεις χρήση του ίντερνετ σήμερα χωρίς ad-block στον browser.
Κυριολεκτικά δεν είναι δυνατόν, αχρηστεύονται οι σελίδες, όχι σαν σχήμα λόγου.Ότι browser και να έχετε, και στο κινητό, chrome, safari, samsung, firefox, edge, οτιδήποτε, πηγαίνετε στις "τελίτσες" ή "παυλίτσες" ή "γραναζάκι" που ανοίγουν οι ρυθμίσεις, επιλέγετε "extentions" ή "επεκτάσεις" στα Ελληνικά (φαντάζομαι), πληκτρολογείτε "adblock", επιλέγετε και εγκαθιστάτε ένα απ' τα διαθέσιμα και γίνεται η ζωή σας ευκολότερη. Δευτερόλεπτα στην κυριολεξία θέλει η διαδικασία.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]