-
10 μέτρα καλώδιο με σύνδεση στη σουκο της αποθήκης, 10€.
-
@babisstinson said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Οικογενειακό σεντάν με 82 άλογα. Δεν είναι τυχαίο που δεν το προτιμούσε ο κόσμος. Αν βάλεις 2 παιδιά και πράγματα για διακοπές και πετύχεις ανηφόρα, θα πρέπει να βάλεις τετάρτη λογικά στο κιβώτιο ή και τρίτη.
Ούτε το 5 % των πωλήσεων δεν ήταν βενζίνη. Ολα ντίζελ και μια χαρά πήγαιναν με τις ροπάρες τους την οικογένεια.
Επίσης στην Ελλάδα το έφεραν με τα 82, έξω έβγαινε με τον 1,6 με τα 120 βενζίνη.
-
@spiros-0 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Μάλλον σε λάθος θέμα το ανέβασες.
Σούκο σε αποθήκη πολυκατοικίας όχι. Εκτός ειδικών περιπτώσεων που παίρνεις ρεύμα από το διαμέρισμα σου.
-
@piliourits said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Σε έφτιαξα Λαπη;
Μη μασάς!
Πες τους για τα 6 χρόνια/ 200.000χλμ εγγύηση.
Και 6 χρόνια εγγύηση ;;;!
Παρε κόσμε!!!
Πως και το έφεραν τελικά;;;
-
@criuser said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@babisstinson said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Οικογενειακό σεντάν με 82 άλογα. Δεν είναι τυχαίο που δεν το προτιμούσε ο κόσμος. Αν βάλεις 2 παιδιά και πράγματα για διακοπές και πετύχεις ανηφόρα, θα πρέπει να βάλεις τετάρτη λογικά στο κιβώτιο ή και τρίτη.
Ούτε το 5 % των πωλήσεων δεν ήταν βενζίνη. Ολα ντίζελ και μια χαρά πήγαιναν με τις ροπάρες τους την οικογένεια.
Επίσης στην Ελλάδα το έφεραν με τα 82, έξω έβγαινε με τον 1,6 με τα 120 βενζίνη.
Ήταν παρα πολύ καλο! Απλώς ήταν υποδεέστερο στο n cap.
Αλλά ναι πρέπει η stellantis να το συνεχίσει!
-
Σούκο σε αποθήκη πολυκατοικίας όχι. Εκτός ειδικών περιπτώσεων που παίρνεις ρεύμα από το διαμέρισμα σου.
Από το δικό μου ρολόι παίρνει ρεύμα η αποθήκη
-
Από το δικό μου ρολόι παίρνει ρεύμα η αποθήκη
Το κατάλαβα, αλλά εγώ εφαρμόζω μία άλλη διαδικασία για λόγους ασφαλείας, γιατί έχουν συμβεί διάφορα στις αποθήκες των πολυκατοικιών.
Συνήθως δεν ασχολείται κανείς, αφήνουν ηλεκτρικές συσκευές χωρίς έλεγχο, άλλοι κάνουν φασαρία γιατί το παίζουν μαστόρια και έτσι έχω κόψει τις δυνατότητες ισχυρών πριζών.
-
ναι συμφωνοι, απλα λεω οτι υπαρχουν και πολυ φθηνες λυσεις, αν υπαρχουν προυποθεσεις. Συνηθως ενα ηλεκτρικο παρκαρει τουλαχιστον 8 ωρες καθε βραδυ, δεν θες ταχυφορτιστη για να το φορτισεις, διοτι δεν εχει κανενα νοημα να το φορτιζεις πληρως, εκτος αν πας ταξιδι.
-
Καλησπέρα, ψάχνομαι για 7θέσιο εισαγωγής. Του 2014 και μετά , έχω δει αρκετά αμάξια renault, citroen, ford, mazda σαν χώρους μου φαίνονται μια χαρά όμως
μπορείτε να προτείνετε κινητήρες είτε βενζίνης είτε πετρελαίου μέχρι 1800 κυβικά; Για να μειώσω κάπως
την αναζήτηση; -
ο R9M (1.6 - 130hp) της renault (νομιζω τον φοραει το grand scenic) ταιριαζει γαντι σε 7θεσιο. ροπατος, "ελαστικός" και αθόρυβος για diesel....
-
@gv2000 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
ο R9M (1.6 - 130hp) της renault (νομιζω τον φοραει το grand scenic) ταιριαζει γαντι σε 7θεσιο. ροπατος, "ελαστικός" και αθόρυβος για diesel....
Για προβλήματα έχει ακουστεί κάτι;
-
@parikon said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
όχι τουλαχιστον που να ξερω..πολύ αξιόλογος κινητήρας αρκεί να είναι καλοσυντηρημένος οπως άλλωστε ολοι οι κινητήρες
-
@parikon said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Στις καδένες έχουν θέμα και κάποια στιγμή χρειάζεται αλλαγή, όπως όλοι πλέον οι καδενάτοι κινητήρες.
-
Χαζομάρα παντως της Dacia που δεν προσφέρει αυτόματο κιβώτιο στα μοντέλα με τον κινητήρα διπλού καυσίμου. Ζαχάρωνα το Duster υγραέριο, και αυτός ηταν ο βασικός λόγος που προσπέρασα και πήρα CHR. Αποκλείεται να είμαι ο μονος.
-
@dimgeo said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Χαζομάρα παντως της Dacia που δεν προσφέρει αυτόματο κιβώτιο στα μοντέλα με τον κινητήρα διπλού καυσίμου. Ζαχάρωνα το Duster υγραέριο, και αυτός ηταν ο βασικός λόγος που προσπέρασα και πήρα CHR. Αποκλείεται να είμαι ο μονος.
Το duster θα ηταν επικο αν εβγαινε lpg με 4Χ4
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά