-
Μέχρι 25.000 ευρώ υπάρχει επιλογή αυτόνομου full hybrid,πέρα από τις επιλογές του Yaris cross και απερχόμενου MG3+? Θα έρθουν άλλα μοντέλα υβριδικά σε 1-2 χρόνια η τζάμπα περιμένουμε?
-
Τζαμπα
Το καλύτερο είναι το Yaris cross
Έπειτα το MG φαίνεται καλο
-
@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Τζαμπα
Το καλύτερο είναι το Yaris cross
Έπειτα το MG φαίνεται καλο
Στο facelift έχουν λυθεί κάποια θέματα που είχαν αναφερθεί με τον θόρυβο στην καμπίνα μετά από τα 120/130 χιλ?
Επίσης τι ανάρτηση φοράει,έχει πολλαπλούς η ημιακαμπτο ανεξάρτητη?
-
Ημιάκαμπτο το δικινητο!
Έτσι λένε πως διορθώθηκε, το ποσο δεν γνωρίζω!
Και εγώ το κσλο βλέπω καιρό τώρα!
-
Ημιάκαμπτο το δικινητο!
Το 4κινητο δλδ μόνο multilink,κρίμα γιατί είναι αρκετά τα λεφτά ακόμα και για το 2κινητο,να μην έχει πολλαπλούς.
-
Στα λεφτά που κοστίζει οποιοδήποτε Γιαρις ψηλό ή χαμηλό, νομίζω το Κορολα είναι πολύ καλύτερο αμάξι.
-
@piliourits said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Στα λεφτά που κοστίζει οποιοδήποτε Γιαρις ψηλό ή χαμηλό, νομίζω το Κορολα είναι πολύ καλύτερο αμάξι.
Προφανώς, καμία σχέση, είναι πολύ καλύτερη η Κορόλα (έχοντας και τα 2 μπορω να συγκρίνω άμεσα), αλλά δεν είναι αψηλή. Και ο κόσμος θέλει αψηλά!!
-
Ημιάκαμπτο το δικινητο!
Ρε Λάπη, εσύ καλοβλέπεις καμιά 30αριά μοντέλα!
-
@dimsabas said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Ημιάκαμπτο το δικινητο!
Ρε Λάπη, εσύ καλοβλέπεις καμιά 30αριά μοντέλα!
Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει!
-
Θα επανέλθει η επιδότηση στο ντίζελ;
-
@bassstarlet said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Θα επανέλθει η επιδότηση στο ντίζελ;
Γιατι να επανελθει,αφου το ντιζελ πνεει τα ολισθια.Βεβαια η Hertz διωχνει αβερτα ηλεκτρικο στολο και επιστρεφει στα θερμικα,πανω απο 20.000 ηλεκτρικα,Tesla και οχι μονο αναμενεται να παρουν ποδο απο την εταιρεια.
-
Δεν πρέπει να μποϋκοτάρουμε εμείς οι καταναλωτές, την Hertz, που κάνει αυτή την αντι-οικολογική κίνηση;
Δεν πρέπει τα κέρδη τους, να είναι πάνω από την υγεία του λαού... -
-
-
@criuser said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
https://www.carandmotor.gr/nea/poia-aytokinita-kratane-psila-tis-times-toys
Γατάκια...
Άντε ωραία, μόλις εξισωθουν οι τιμές ως μεταχειρισμένα, θα ανταλλάξω το ερκρος με ένα περφορμανς που έχω υπόψη...
-
This post is deleted! -
Αν κάνετε λίιιιιγη ακόμα υπομονή ίσως μπορείτε να το ανταλλάξετε και με tesla κούτα.
-
@georgemit said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Αν κάνετε λίιιιιγη ακόμα υπομονή ίσως μπορείτε να το ανταλλάξετε και με tesla κούτα.
Σε τέτοια περίπτωση, ο Λαπ με το σουτζουκι...
Αν και πρέπει να βγάλουμε κι ένα φορτιστή δώρο...
-
MG3+,Yaris Cross Hybrid,μονο αυτα τα δυο μοντελα αυτονομα υβριδκα και σε κοστος που μπορει καποιος να τα πλησιασει σε τιμη,τα υπολοιπα ειναι ειτε plug in,ειτε ψευτοmild.
-
@ken11 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
MG3+,Yaris Cross Hybrid,μονο αυτα τα δυο μοντελα αυτονομα υβριδκα και σε κοστος που μπορει καποιος να τα πλησιασει σε τιμη,τα υπολοιπα ειναι ειτε plug in,ειτε ψευτοmild.
Συν τις κορολες, ψηλές και χαμηλές, που αν κάποιος αποδεχτεί τους μικρους συμβιβασμούς τους είναι σίγουρα vfm αυτοκίνητα.
Μακάρι να έφερνε η ΤΟΥΟΤΑ όλη τη γκάμα στην Ευρώπη, το Camry επίσης δεν θα είχε αντίπαλο, ενώ κι άλλα ασιατικά μοντέλα της θα έπιαναν τόπο.
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά