-
Θα μου στρίψει
-
@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Θα μου στρίψει
Αφού είχες δει το Sandero και σου άρεσε...
Θα μπορούσες κι εσύ να είσαι lpg τώρα...
-
Το ξέρω.
-
Καλά, δεν έχουμε κυρώσεις στο ρωσικό αέριο;
-
Αυτό με τέτοια τιμή μάλλον είναι αυτόπαραγωγή από τον βόθρο κατευθείαν...
Αααα ρε Έλληνα στα δύσκολα φαίνεται πόσο πολυμήχανος είσαι -
@yem said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Αυτό με τέτοια τιμή μάλλον είναι αυτόπαραγωγή από τον βόθρο κατευθείαν...
Αααα ρε Έλληνα στα δύσκολα φαίνεται πόσο πολυμήχανος είσαιΚαποιος μάλλον θα απολυθεί σήμερα!!Ουτε το silk που ήταν κλειστό 2 χρόνια δεν είχε ρίξει τόσο την τιμή!
-
@bassstarlet said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Καλά, δεν έχουμε κυρώσεις στο ρωσικό αέριο;
Αυτό είναι υγραέριο..
-
Καύσιμο από γάλα; Κι όμως, γίνεται ήδη στον Καναδά!
https://cartalk.gr/epomeno-foularisma-sas-mporei-echei-ypoproionta-galaktos/
ΥΓ. Ζητώ συγγνώμη από τη Διαχείριση που το βάζω κι εδώ, αλλά νομίζω ότι ταιριάζει ταμάμ.
-
Νέο Prius, φωτοβολταϊκό στην οροφή, αν πάτε στο 8:50 του βίντεο θα δείτε ότι σε μια μέρα (που δεν ξέρουμε και πόσο ηλιόλουστη ήταν) έδωσε 8χλμ τσάμπα.
-
Τι λες τώρα?
-
@johnny-0 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Νέο Prius, φωτοβολταϊκό στην οροφή, αν πάτε στο 8:50 του βίντεο θα δείτε ότι σε μια μέρα (που δεν ξέρουμε και πόσο ηλιόλουστη ήταν) έδωσε 8χλμ τσάμπα.
δυστυχως ειναι πολυ μικρο το κερδος, ειδικα αν εχεις δωσει 50Κ
-
@spiros-0 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@johnny-0 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
δυστυχως ειναι πολυ μικρο το κερδος, ειδικα αν εχεις δωσει 50Κ
Το αυτοκίνητο στην Ελλάδα θα εχει την μοναδικότητα μιας Lamborghini Egoista και θα το χαζεύουν μεχρι και οι Τεσλάτοι ... μετα απο 2-3 χρόνια θα έρθουν πιστεύω πολλά μεταχειρισμένα σε λογικές τιμές , εχουν και χαμηλά τέλη ταξινόμησης είναι και Toyota.
-
Σήμερα έβαλα 50 ευρώ πετρέλαιο στο αιρκρος. Πήρε σχεδόν 34 λίτρα.
Στην διπλανή αντλία έβαλαν 50 ευρώ βενζίνη απλή. Πήρε 24 και κάτι λίτρα.Στο αιρκρος σε πόλη με τα 34 λίτρα βγάζω 600 χλμ. με μωτ γύρω στα 25 χαω.
Σε βενζίνη θα έβγαζε το βενζίνης που είχα κοντά 350 χλμ...
Είναι τεράστια η διαφορά πλέον...
-
26 ευρώ αέριο 420χλμ τα περισσότερα εθνική με 130.Η βενζινη δεν παλεύεται όντως.Τιμή lpg 0,69
-
Η πλειοψηφια ψηφισε Κυριακο για να τιμωρησει τους πλεουσιους που εχουν βενζινοκινητα.
Πλερωστε λοιπον.
-
Τι ήθελα και έγινα πλούσιος; Ορίστε τι τραβάω τώρα... Πληρώνω ακριβή βενζίνη
-
@criuser said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Σήμερα έβαλα 50 ευρώ πετρέλαιο στο αιρκρος. Πήρε σχεδόν 34 λίτρα.
Στην διπλανή αντλία έβαλαν 50 ευρώ βενζίνη απλή. Πήρε 24 και κάτι λίτρα.Στο αιρκρος σε πόλη με τα 34 λίτρα βγάζω 600 χλμ. με μωτ γύρω στα 25 χαω.
Σε βενζίνη θα έβγαζε το βενζίνης που είχα κοντά 350 χλμ...
Είναι τεράστια η διαφορά πλέον...
Ισχύει, έχει ανοίξει πολύ η ψαλίδα με τις τιμές να είναι στα 35-45 λεπτά διαφοράς μεταξύ των 2 καυσίμων: Με 61 ευρώ που γέμισα τις προάλλες άναψε λαμπάκι στα 835 χλμ και έφτανε άνετα τα 900.
Μόνο πιο οικονομικό το νέο Duster LPG του ενός κουμπάρου, με 12 ευρώ αέριο έκανε τον γύρο της Μεσσηνιακής Μάνης. -
Η διαφορά είναι πιο μικρή, 20-25 λεπτά ανάμεσα στην αμόλυβδη και το "καλό" πετρέλαιο γιατί όλοι όσους ξέρω , το καλό και ακριβό πετρέλαιο βάζουν .
Το ίδιο κάνω και εγω στο υβριδικό θα βάλω απο το πιο φθηνό βενζινάδικο (1,78 ) ενω στο ντίζελ θα βάλω avio (1,60) , οι τιμές είναι απο πρατήρια δίπλα στο σπίτι μου που εχω εμπιστοσύνη.ΥΓ μου αρέσει που κάποιος εβαλε την σωστή τιμή LPG 0,69 ...
-
Δεν υπάρχει σωστή και λάθος τιμή.Έβαλα την τιμή που υπάρχει σε παρά πολλά μη εταιρικά πρατήρια της Αθήνας.Στα εταιρικά είναι 7-10 λεπτά παραπάνω.Εδώ και αρκετό καιρό παίζουν αυτές οι τιμές στο lpg.
-
@antonmone said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Δεν υπάρχει σωστή και λάθος τιμή.Έβαλα την τιμή που υπάρχει σε παρά πολλά μη εταιρικά πρατήρια της Αθήνας.Στα εταιρικά είναι 7-10 λεπτά παραπάνω.Εδώ και αρκετό καιρό παίζουν αυτές οι τιμές στο lpg.
Ναι αυτό λεω γιατί ακούστηκαν κατι τιμές 0,50 , για καύσιμο που δεν εχει σύστημα εισροών -εκροών είναι σαν να λες κλέψε με !
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά