-
Όταν περιμένεις 1 χρόνο και 15 μήνες είναι περιορισμένη η διάθεση.
Κι αν δεν χώρας ή δεν σ αρέσει το ΤΟΥΟΤΑ, ποια άλλη εταιρία μπορείς να επιλέξεις για φουλ υβριδικο;
Αυτό λέω, ότι δεν μπορεί να καλυφθεί ο γενικός πληθυσμός μόνο από την ΤΟΥΟΤΑ.Οπότε οι πολλοί στρέφονται σε συμβατικό βενζίνης ή λιγότεροι σε πετρελαίου, που είναι πολύ πιο ευρέως διαθέσιμα και με λιγότερους συμβιβασμούς (τα βρίσκεις σε λογικό χρόνο σε ό,τι διαμόρφωση και τύπο γουστάρεις).
-
@spi_duster said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Παντελονατος νο νέιμ. Πηρες το χρονο που ειχα να σου διαθεσω για αυτο τον μηνα. Δυο σημαντικα σου ειπαν εδω μεσα. Αλλαξε πλευρο ή βγες απο το πι σι του δωματιου σου. Εσει εκει ανικητος.
Πάω να ζητήσω προίκα και να προσκυνήσω, λες να τα καταφέρω και να βγω από το δωμάτιο μου;
ΧαχαχαΆσε μας ρε Σπύρο με τις ιστορίες για αγρίους και τις μαντέψεις σου επιπέδου καφετζού.
Υ.γ τον εσπρέσσο τουλάχιστον τον διαβάζεις;
-
@piliourits said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Κι αν δεν χώρας ή δεν σ αρέσει το ΤΟΥΟΤΑ, ποια άλλη εταιρία μπορείς να επιλέξεις για φουλ υβριδικο;Hyundai ,kia, ranault, dacia, honda
-
@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@piliourits said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Κι αν δεν χώρας ή δεν σ αρέσει το ΤΟΥΟΤΑ, ποια άλλη εταιρία μπορείς να επιλέξεις για φουλ υβριδικο;Hyundai ,kia, ranault, dacia, honda
Υπάρχουν; πόσες πωλήσεις έχουν κάνει;
-
Λίγα πράγμα, αλλά ναι υπάρχουν. Η νεότερη είναι η dacia.
Αν με ρωτάς ένα jazz είναι το καλύτερο αυτοκίνητο για την Ελλάδα.
-
@monman2 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Υπάρχει το εξής κακό: λέμε φουλ υβριδικο κι εννοούμε 2+1 μοντέλα ΤΟΥΟΤΑ, λέμε φυσικό αέριο κι εννοούμε τα 3-4 αμαξωματα που σποραδικά πωλούσε η VW (μαζί και η Skoda) και τα ακύρωσε από μόνη της με τα 9λτ ντεπόζιτο βενζίνης κι έμεινε μόνο το Panda αν πωλείται ακόμα, λέμε Υγραέριο κι εννοούμε τα 2-3 μοντέλα της Ρενω (μαζί με Dacia), όλα αυτά διατίθενται περιοδικά και περιορισμένα και δεν αφορούν άπαντες αλλά μόνο όσους "πέσουν στην περίπτωση" και κάνοντας πολλούς συμβιβασμούς τύχει να τα αγοράσουν.
Οπότε, ειδικά εκτός φόρουμ που δεν την ψάχνει ο κόσμος όπως εμείς, μένουν τα συμβατικά βενζίνης και πετρελαίου να καλύψουν όλο τον γενικό πληθυσμό.
Ναι σποραδικά /περιοδικά /περιορισμένα μοντέλα η πρώτη σε πωλήσεις στην Ελλάδα -και οχι μόνο- Toyota
Πρώτη σε πωλήσεις είναι η Stellantis Ελλάδα, το τοπ 4 έχει 3 PSA μοντέλα συγκεκριμένα.
Toyota πουλάει και μη υβριδικά.
Τα αέρια είναι περίπου 2.4-2.5% το πρώτο δίμηνο..
-
@dublin said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Πρώτη σε πωλήσεις είναι η Stellantis Ελλάδα, το τοπ 4 έχει 3 PSA μοντέλα συγκεκριμένα.
Πότε έβγαλε υβριδικά και το χάσαμε?
-
-
@spi_duster said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Παντελονατος νο νέιμ. Πηρες το χρονο που ειχα να σου διαθεσω για αυτο τον μηνα. Δυο σημαντικα σου ειπαν εδω μεσα. Αλλαξε πλευρο ή βγες απο το πι σι του δωματιου σου. Εσει εκει ανικητος.
Πάω να ζητήσω προίκα και να προσκυνήσω, λες να τα καταφέρω και να βγω από το δωμάτιο μου;
ΧαχαχαΆσε μας ρε Σπύρο με τις ιστορίες για αγρίους και τις μαντέψεις σου επιπέδου καφετζού.
Σκιζεσαι στη δουλεια βλεπω
-
-
Τα έκανε υβριδικά τα αυτοκίνητα πως κάνετε έτσι. Πήρε έμπνευση από efuels.
-
Σκιζεσαι στη δουλεια βλεπω
Η εργατοωρα μου κοστίζει ακριβά, οπότε έχω χρόνο...
Δεν έχω σταθερό φόρτο εργασίας.
-
Φυσικά το ντήζελ δεν περιέχει άζωτο. Το αστείο είναι ότι καίει τόσο καλά που καίει μαζί και το άζωτο του αέρα, γι' αυτό παράγει οξείδια του αζώτου.
Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να τα μαζεύεις και να τα πουλάς μετά στις καγκουρομετατροπές! -
Βολτίτσα Αργος - Ναύπλιο την Κυριακή με το Αιρκρος...
Αναχώρηση από το βενζινάδικο που έβαλα πετρέλαιο 40 ευρώ με 1,58.
Φαγητό στην Σπηλιά..Επιστροφή από Ναύπλιο που σταματήσαμε για να αγοράσουμε πορτοκάλια και λεμόνια...
Επιστροφή και παρκάρισμα κοντά σε φιλικό σπίτι, όπου είδαμε τα μάτς .
Είχε κίνηση στην επιστροφή.
-
Και το ευχάριστο στιγμιότυπο της ημέρας
Πριν μισή περίπου ώρα, καθώς επέστρεφα σπίτι, σταματάω σε φανάρι. Δίπλα μου γνωστό ντισελακι ... Με το που σβήνει τη μηχανή του με start stop, το φανάρι πρασινιζει. Ξεκιναω ηλεκτρικά, φεύγω και ακουω ταυτόχρονα, τη μίζα να γυρίζει, αντε να ξαναπάρει η μηχανή αντε ξανά το κροταλισμα. Όσο γινόντουσαν αυτά, ειχα φύγει ήδη 100μ μακρια.
Εκκίνηση με ρεύμα = αξία ανεκτίμητη
Παιδιά, ότι και να λέμε το μέλλον πάει προς τα εκεί, μας αρέσει ή όχι - απλά έχουμε την τύχη ή ατυχία να είμαστε η μεταβατική γενιά. -
Απλά δεν πάτησε το γκάζι...
Μόνο το χάιδεψε απαλά...
Α και η μίζα ξεκινάει είτε αφήνοντας το φρένο, είτε στρίβοντας το τιμόνι.
-
@v_a said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Δίπλα μου γνωστό ντισελακι
Ποιο; Ποιο; Ποιο;
-
@v_a said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Δίπλα μου γνωστό ντισελακι
Ποιο; Ποιο; Ποιο;
Θέλω να ξέρω ποιοοο
-
Πως; πως; πως; πως; το λένε; Αν είδες dieselαρα, για πες μου πως το λένε;