-
@super-t said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Με 1000 ppm αντλία και μπεκ δεν θα πάθουν κάτι ιδιαίτερο, τα υπόλοιπα ναι.
Στα ναυτικά είναι 5000 ppm στις περισσότερες θάλασσες και 1000 ppm στις περιοχές ελέγχου καυσαερίων (η Μεσόγειος θα γίνει μια από αυτές το 2025).
@super-t aπό καιρό έχω την απορία...
Μήπως είσαι στρατιωτικός στο επάγγελμα?
Οι απαντήσεις σου συνήθως είναι ολιγόλογες και μεστές...
Τσεκουράτες...
Μου θυμίζουν @realzeus ...
-
@antoniokon said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Στα ναυτικά είναι 5000 ppm στις περισσότερες θάλασσες και 1000 ppm στις περιοχές ελέγχου καυσαερίων (η Μεσόγειος θα γίνει μια από αυτές το 2025).
Τσεκουράτες...
Όχι. Τι περισσότερο δηλαδή πρέπει να απαντήσω στο παραπάνω για το θείο;
-
@antoniokon said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Τσεκουράτες...
Όχι. Τι περισσότερο δηλαδή πρέπει να απαντήσω στο παραπάνω για το θείο;
Δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη απάντηση...
Απλά έχει ενδιαφέρον ο τρόπος σου...
Όπως είπα μεστός και περιεκτικός...
Υ.γ. Για καλό το είπα...
-
Όταν παίρνω ψάρια καταλαβαίνω αν είναι φρέσκα από το μάτι.. του Ψαρά. Το ίδιο πάνω κάτω εφαρμόζω και για τον βενζινά
Επίσης αποφεύγω πρατήρια που είναι σε σημείο που οι πελάτες είναι περιστασιακοί, πχ ΕΟ.
Είναι να μη σου τύχει..
-
-
Kάποιος επέλεγε βενζινάδικο στα Βριλήσσια, επειδή ο βενζινάς είχε λαμποργκίνι.
Το μόνο που έλειπε δηλαδή, ήταν πινακίδα «Εδώ πουλάμε μόνο νοθευμένα καύσιμα». -
Μείωση 45 λεπτών ανά κιλό θα ισχύσει από την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στα πρατήρια Fisikon, με απόφαση της ΔΕΠΑ Εμπορίας. Έτσι, η τιμή θα υποχωρήσει από 1,75€ στο 1,30 € ανά κιλό.
λήξη της κρατικής επιδότησης 15 λεπτών ανά λίτρο στο πετρέλαιο κίνησης, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.
-
Γι' αυτό φούλαρα σημέρα. Είχα αφήσει το ντεπόζιτο να ανάψει λαμπάκι στη Λάρισα και γέμισα στον Βόλο. 57 λίτρα πήρε, ,άρα είχα αφήσει ακόμα 5 μέσα, και μου έβγαλε πολύ αισιόδοξη ένδειξη για αυτονομία: 1045 χιλόμετρα.
-
Το έφερα και εγώ να αδειάσει σήμερα και το γέμισα με 1,72.
-
Σημερα προβλεπω να παρει φωτια το τοπικ αχαχαχαχαχα
-
Πάντως στη πόλη μου το πρωί είδα να έχει ανέβει 3-4 λέπτα το diesel στην πλειοψηφία των πρατηρίων σε σχέση με τις χθεσινές τιμές...
Μάλλον στίς νέες παραλαβές θα δείξει τα δόντια του... -
Από το προηγούμενο σχόλιό μου ... 28-09-2022 ....:
Τώρα αυτό το ακριβότερο πετρέλαιο από την αμόλυβδη δεν ξέρω που το βλέπετε.
Βάζω καύσιμο στο ίδιο AVIN εταιρικό εδώ και 5 χρόνια. Σήμερα κοιτάζω τις τιμές και βλέπω:Αμόλυβδη AVIN Best 95: 1,923€ AVIN Diesel Best: 1,738€ Διαφορά: 0,185€
Αμόλυβδη 100: 2,153€ AVIN Diesel Best ACTION: 1,828€ Διαφορά: 0,325€
Σήμερα ...... εδώ σε μένα :
Αμόλυβδη AVIN Best 95: 1,948€ AVIN Diesel Best: 1,789€ Διαφορά: 0,159€
Αμόλυβδη 100: 2,178€ AVIN Diesel Best ACTION: 1,879€ Διαφορά: 0,299€
-
@georgekn said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Πάντως στη πόλη μου το πρωί είδα να έχει ανέβει 3-4 λέπτα to diesel πλειοψηφία σε σχέση με τις χθεσινές τιμές...
Μάλλον στίς νέες παραλαβές θα δείξει τα δόντια του...Δεν φημίζονται για την ψυχραιμία και την υπομονή τους συνήθως οι βενζιναδες! Αλλά ναι, θα δείξει.
-
@dublin said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@georgekn said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Πάντως στη πόλη μου το πρωί είδα να έχει ανέβει 3-4 λέπτα to diesel πλειοψηφία σε σχέση με τις χθεσινές τιμές...
Μάλλον στίς νέες παραλαβές θα δείξει τα δόντια του...Δεν φημίζονται για την ψυχραιμία και την υπομονή τους συνήθως οι βενζιναδες! Αλλά ναι, θα δείξει.
Πρέπει να έχει πέσει "χέρι" τελευταία νομίζω...εχουμε στην περιοχη 4 εταιρικά πρατήρια Shell που κάθε ημέρα όλα είχαν τις ίδιες τιμές και οι αυξομειώσεις γίνονταν την ίδια ήμερα...τους τελεύταιους μήνες αλλάζουν τιμές διαφορετίκες ημέρες οπότε νομίζω ότι για κάποιο λόγο συμβαίνει...
-
-
Μερακλής
-
-
Στις δηλώσεις στο τέλος για όποιον δεν ξέρει βραζιλιάνικα λέει πως "...μόνο το c3 air cross diesel με πατάει..."
-
Τα έλεγε ο άλλος ο Μπεμβεδακιας αλλά δεν τον ακούγαμε... έφαγε ban...
-
Εν τω μεταξυ η τιμη βαρελιου διεθνως πεφτει και τα διυλιστήρια στην Ελλαδα , ανεβαζουν τιμες
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά