-
@antonmone said in Suzuki Vitara 2015:
Καλό είναι αλλά κοιτά μήπως σε παίρνει οικονομικά για το Peugeot 3008!
αχαχαχαχα
-
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
αχαχαχαχα
-
Χαχαχα, όχι, δε μου έρχεται με τίποτα να δώσω τόσα για αυτοκίνητο.Σκεφτομαι το απλό vitara, με 20000€.Δε θέλω δάνεια και δόσεις!
-
@kozani76 said in Suzuki Vitara 2015:
Κοιτάζω το vitara, στην απλή έκδοση 1.4 mild hybrid.Το αυτοκίνητο πώς είναι γενικά σε δύναμη, θιρυβο-ηχομονωση, ευκολία οδήγησης-θα το χρησιμοποιεί πολύ η σύζυγος, πώς είναι στα ταξίδια και στην πόλη.Επισης τι γίνεται με την κατανάλωση, συναρμολόγηση και πόσο ακριβά είναι τα service.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Βασικά τίποτα δεν θέλεις να μάθεις...
Θα σου γράψω σαν εμπειρία με τον κινητήρα στο SCROSS. Βέβαια είναι ένα διαφορετικό αυτοκίνητο αλλά έχει κάποια κοινά σημεία.
Το σύστημα ήπιας υβριδικής υποβοήθησης (γιατί στην ουσία τέτοιο είναι) δεν έχει δυνατότητα εξ ολοκλήρου ηλεκτρικής κίνησης. Όμως διαχειρίζεται σαν μίζα το start/stop, τον κλιματισμό και όλα τα ηλεκτρικά. Επίσης βοηθάει στην ροπή του κινητήρα όταν ακριβως το χρειάζεται το αυτοκίνητο στο τράβηγμα σε μια ανηφορικη προσπέραση με πολύ αποτελεσματικό και απρόσμενα δυνατή βοήθεια. Και όλα αυτά αθόρυβα τελείως.
Θόρυβο όμως έχει μετά τα 130-140 που λύνεται πολύ εύκολα με λίγο πιο δυνατή μουσική .
1ο σέρβις στα 183 και το 2ο στα 244 αν θυμάμαι καλά.
δεν μας έδωσες και πολλές πληροφορίες αν έχετε παιδιά αλλά αν δεν έχετε είναι μια χαρά στους χώρους. Αν έχετε πηγαίνετε στο SCross είναι πολύ πιο ευρύχωρο. Επίσης είναι πολύ καλή επένδυση σε περίπτωση μεταπώλησης γιατί έχει όνομα στην αγορά.
ελπίζω να βοήθησα.
Υ.Γ. ο γάτος έχει δίκιο και σαν λακωνας δεν είπε πολλά. Δεν σπάει δεν χαλάει, θα το χαρείτε.
-
. & -
vitara είσαι κ.....α
-
Αν είναι να πάρεις το τετρακίνητο και γουστάρεις χώμα, βουρ. Αν είναι να πάρεις το μπροστοκίνητο, υπάρχουν πιο αξιόλογα B-SUV στην άσφαλτο.
-
@dimsabas said in Suzuki Vitara 2015:
Αν είναι να πάρεις το τετρακίνητο και γουστάρεις χώμα, βουρ. Αν είναι να πάρεις το μπροστοκίνητο, υπάρχουν πιο αξιόλογα B-SUV στην άσφαλτο.
ουτε ενα ομως
-
ουτε ενα ομως
Ένα όχι, πολλά ναι!
-
@fanis75 said in Suzuki Vitara 2015:
ουτε ενα ομως
Ένα όχι, πολλά ναι!
παπαρια - δεν δικαιουται αποψις καποις με γιαρι
-
Ευτυχώς που έχω Κορόλα τότε!!
Δικαιούμαι ή όχι άποψη (ναι ξέρω τα αριστερά απολυταρχικά φρονήματα βγαίνουν στην φόρα!!), η αλήθεια είναι αυτή και το λέει και ο αντικειμενικός Δημήτρης. Εμείς δεν μετράμε, είμαστε φανμποιζ.
-
Ευτυχώς που έχω Κορόλα τότε!!
Δικαιούμαι ή όχι άποψη (ναι ξέρω τα αριστερά απολυταρχικά φρονήματα βγαίνουν στην φόρα!!), η αλήθεια είναι αυτή και το λέει και ο αντικειμενικός Δημήτρης. Εμείς δεν μετράμε, είμαστε φανμποιζ.
ουτε καν
σε τουοτα μονο φαν γκερλς ή φαν γκεις
διαλεξε -
ουτε καν
διαλεξεΜα δεν είπα για τουότα, φανμποι της BMW είμαι. Η Τογιότα είναι χρηστική λύση ανάγκης, μέχρι να έρθει ο καπιταλισμός και στην χώρα μας και βγάλω κάνα φράγκο!
-
ουτε καν
διαλεξεΜα δεν είπα για τουότα, φανμποι της BMW είμαι. Η Τογιότα είναι χρηστική λύση ανάγκης, μέχρι να έρθει ο καπιταλισμός και στην χώρα μας και βγάλω κάνα φράγκο!
-
Ποια είναι τα καλύτερα απο βιτάρα?
Ο φίλος είπε για βασική έκδοση των 20.000.
Για πείτε...
Αντε και εως 22.500 που είναι η δευτερη έκδοση
-
ουτε ενα ομως
suzuki vitara my 2015, το ελληνικο bsuv της χρονιας 2023
-
@dimitrioskosmas said in Suzuki Vitara 2015:
ουτε ενα ομως
suzuki vitara my 2015, το ελληνικο bsuv της χρονιας 2023
ανετα
-
@gtsartsal said in Suzuki Vitara 2015:
Για πείτε...
Αστική χρήση το Yaris Cross. Ταξίδια το Captur LPG. Μπόνους ότι αμφότερα θα έχουν το μισό κόστος κίνησης από το Vitara σε κάθε τεραίν. Μην τρελαίνεσαι με το Vitara, στην άσφαλτο δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο να σε συγκινήσει, εκτός από το ροπάτο μοτέρ και τον πλούσιο εξοπλισμό. Το μεγάλο του όπλο είναι ότι μπορεί να βγει στο χώμα. Αν δεν έχεις σκοπό να πας εκεί και το πάρεις προσθιοκίνητο, γιατί να το επιλέξεις;
-
Κοζανίτη τι έγινε με το γκολφ και το πεμβέ ;
-
@dstou said in Suzuki Vitara 2015:
Κοζανίτη τι έγινε με το γκολφ και το πεμβέ ;
Το golf είναι πανάκριβο.Το bmw έχει και αυτό 3-4000 πάνω από τα 20000€. Για αυτό κοιτάω το vitara. Δυστυχώς το οικονομικό είναι πολύ σημαντικό για μένα, εφόσον δε θέλω δοσεις. Επίσης δε θέλω να μπλέξω με toyota, επειδή δε με τρελαίνει το στήσιμο και η ποιότητα της corolla 1.5 που έχω. Μάλλον με απογοήτευσε να πω την αλήθεια (το μόνο θετικό είναι η χαμηλή κατανάλωση, και ας μην είναι το υβριδικό).
-
@gtsartsal said in Suzuki Vitara 2015:
Για πείτε...
Αστική χρήση το Yaris Cross. Ταξίδια το Captur LPG. Μπόνους ότι αμφότερα θα έχουν το μισό κόστος κίνησης από το Vitara σε κάθε τεραίν. Μην τρελαίνεσαι με το Vitara, στην άσφαλτο δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο να σε συγκινήσει, εκτός από το ροπάτο μοτέρ και τον πλούσιο εξοπλισμό. Το μεγάλο του όπλο είναι ότι μπορεί να βγει στο χώμα. Αν δεν έχεις σκοπό να πας εκεί και το πάρεις προσθιοκίνητο, γιατί να το επιλέξεις;
προσεχε
θα σε πετυχω
Suzuki Vitara 2015