-
Τρίζουν ορέ τα βιτάρα ?
-
-
Suzuki και σπρευ σιλικόνης, σχέση ζωής
-
@lap said in Suzuki Vitara 2015:
το κόλπο είναι να μην ανοίγεις τα παράθυρα. αλλά σοβαρά τώρα, εμένα δεν τρίζουν (ακόμη)
-
Από τη πρώτη εβδομάδα εμενα. Σε αρκετά σημεία. Αλλά με το σπρέι έγινε αθόρυβο. Δεν τρίζει τίποτα.
-
@groover1972 said in Suzuki Vitara 2015:
@lap said in Suzuki Vitara 2015:
το κόλπο είναι να μην ανοίγεις τα παράθυρα. αλλά σοβαρά τώρα, εμένα δεν τρίζουν (ακόμη)
Μη αγχώνεσαι μιλαω μόνο για ελάχιστο συντονισμό,μόνο όταν είναι ελαχιστα ανοιχτό.Λεπτομέρεια ,απλά με τις μεμβράνες εξαφανίστηκε.Αν δεν έχεις βάλει,βάλε θα δεις τεράστια διαφορά σε αντηλια,θερμοκρασία εσωτερικού κλπ.
-
Ο,τι αυτοκίνητο και να έχετε, ό,τι και να τρίζει σε αυτό, μην ανησυχείτε!
Βάλτε κάποιους σχετικά φτηνούς ανεμοθώρακες στα πλαϊνά παράθυρα και δεν θα σας απασχολήσει ξανά κανείς άλλος τριγμός.
Από τότε που τους έβαλα στο swift, τρίζουν και συντονίζονται διαρκώς!
Δεν είχε νωρίτερα τριγμούς. Αν έχει τώρα ή αποκτήσει αργότερα, δεν θα το μάθω. -
Σιλικόνη Lap, μόνο στα #vizgia !
Σε άλλα νέα https://www.autogreeknews.gr/nea/polla-diafora/diafora-nea/to-pio-axiopisto-suv-ilikias-6-7-eton-2
#mono_vitara
χαχαχα
-
@mastoras78 said in Suzuki Vitara 2015:
Σιλικόνη Lap, μόνο στα #vizgia !
Σε άλλα νέα https://www.autogreeknews.gr/nea/polla-diafora/diafora-nea/to-pio-axiopisto-suv-ilikias-6-7-eton-2
#mono_vitara
χαχαχα
Πληρωμένη διαφήμιση από Γάτο!
11-0!
-
Ουγγρικό είναι το vitara; Νόμιζα ότι ερχόταν από Japan.
Magyar Vitara λοιπόν.Εγώ όποτε ακούω για Magyar Suzuki τρέχω μακρυά.
Τα φαντάσματα του παρελθόντος δεν μου επιτρέπουν να δω με καλό μάτι τα Magyar. -
@storm said in Suzuki Vitara 2015:
Ουγγρικό είναι το vitara; Νόμιζα ότι ερχόταν από Japan.
Magyar Vitara λοιπόν.Εγώ όποτε ακούω για Magyar Suzuki τρέχω μακρυά.
Τα φαντάσματα του παρελθόντος δεν μου επιτρέπουν να δω με καλό μάτι τα Magyar.Και οι Μαγυαροι από Ασία προήλθαν κάποτε (μάλλον Δυτική Σιβηρία) οπότε υπάρχει συσχετισμός! Γειτονακια υπήρξαν!
-
@pgp737ng said in Suzuki Vitara 2015:
Όταν βλέπεις τέτοια διαφημιστικά σημαίνει ότι το νέο μοντέλο πλησιάζει.
8 χρονια κλείνει φέτος δε τα λες και λίγα. Μηνες μετράει μέχρι την παρουσίαση του Καινούργιου τέλος του χρόνου
-
Καλημέρα σε όλους.
Επειδή επίκειται η παραλαβή του αυτοκινήτου, θα ήθελα να ρωτήσω κάνα δυο πράγματα.
Απορία 1η (την έχω εκφράσει και παλιότερα, αλλά διάβασα αντικρουόμενες απόψεις):
Εάν βάλω τους οπίσθιους αισθητήρες σταθμευσης, που πωλούνται αρκετά ακριβά ως αξεσουάρ από το επίσημο δίκτυο, τι ακριβώς θα έχω; Τέσσερις αισθητήρες και ένα ηχείο για την ηχητική ειδοποίηση (άρα δεν αξίζουν τα χρήματα τους, καθώς μπορώ να βρω αντίστοιχους με πολύ λιγότερα χρήματα) ή τέσσερις αισθητήρες, οι οποίοι συνδέονται π.χ. με την μικρή οθόνη αναμεσα στα όργανα (για να δείχνει ένδειξη απόστασης) και με τα ηχεία (για την ηχητική ειδοποίηση).
Απορία 2η:
Τα πίσω κρύσταλλα τα λέει "σκουρα φιμε κρύσταλλα". Επειδή στα δύο μπροστινά παράθυρα θα βάλω ζελατίνες σε αντίστοιχη αποχρωση, έχει νόημα να βάλω κάποια (διάφανη ίσως) και στα πίσω ή θα καλυφθω από τα εργοστασιακά κρύσταλλα (ως προς την προστασία από τον ήλιο); Με λίγα λόγια, τα πίσω είναι απλά σκούρα σε απόχρωση ή έχουν και χαρακτηριστικά προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία;
Απορία 3η:
Έχει κάποιος κάτοχος πάρει after market αναδιπλουμενο κλειδί (σαν αυτά που πουλά το ali express); Είναι σωστή η εφαρμογή του ή υπάρχει ενδεχόμενο να διαφοροποιείται ελάχιστα το μήκος της λάμας (άρα και να έχει θέμα στο μπες-βγες στην κλειδαριά);
Συγγνώμη εάν σας κούρασα! -
- Αν δεν συνδέονται στην οθόνη στο καντράν, καλύτερα βάλε aftermarket. Ρώτα στην αντιπροσωπεία για σιγουριά τι βάζουν.
- Είναι μόνο σκούρα τα πίσω τζάμια. Αν θες uv προστασία και όχι μόνο εμφάνιση, βάλε διαφανές μεμβράνες πίσω.
- Έχω δει αρκετούς με alie κλειδιά, χωρίς πρόβλημα.
-
λοιπον
την Κυριακη το πρωι εχει μια χαλαρη εκδρομουλα προς Προκοπι - Αγιο Ιωαννη τον Ρωσο
Θα εχει και χωματακι για δικουνητα nv = προσβασιμο απολυταΟποιος γουσταρει, Κυριακη πρωι στις 9.30 στο bp - μακντοναλντς αμεσως μετα τα πρωτα διοδια στις Αφιδνες.
Πρεπει ομως να το γραψει και εδω οτι θα ερθει
οι υπολοιποι, καναπε να κοιτατε τα αψηλα σας
-
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
λοιπον
την Κυριακη το πρωι εχει μια χαλαρη εκδρομουλα προς Προκοπι - Αγιο Ιωαννη τον Ρωσο
Θα εχει και χωματακι για δικουνητα nv = προσβασιμο απολυταΟποιος γουσταρει, Κυριακη πρωι στις 9.30 στο bp - μακντοναλντς αμεσως μετα τα πρωτα διοδια στις Αφιδνες.
Κυριακή έχω 2 παιδικά πάρτυ και έχει και ντέρμπι,
αλλιώς θα ερχόμουν με το B (mad) Max! -
@dublin said in Suzuki Vitara 2015:
Κυριακή έχω 2 παιδικά πάρτυ
Same shit... Και γούσταρα πολύ Εύβοια τέτοια εποχή... Κρίμα ρε γμτ
-
Ξεκανονίστε
-
Δυστυχώς ούτε εγώ μπορώ παίδες. Καλή διασκέδαση σε όσους το καταφέρουν.
-
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
λοιπον
9,30 το πρωί της Κυριακής βλέπω συναυλίες κλασσικής μουσικής στην ΕΡΤ 3 και στην Βουλή...
Suzuki Vitara 2015