-
Το vitara είναι για συνειδητοποιημένους όπως και το duster. Αν ξέρεις τι ζητάς θα μείνεις ικανοποιημένος, αν ζητάς φρου φρου και αρώματα δεν είναι για σένα.
-
πηζω και χορευετε μερικοι μπαλαρινοι με σπαστους καρπους.
θα απαντησω οταν μπορεσω -
Και τι θα πεις ?
Προβλέψιμος σαν τον Κουτσούμπα είσαι ... -
Ωωωω τι σας είπε!!!!!!
-
@criuser said in Suzuki Vitara 2015:
Και τι θα πεις ?
Προβλέψιμος σαν τον Κουτσούμπα είσαι ...κλαίω χχαχαχαχαχαχαχα δεν έχω παρακολουθήσει γιατι πράγμα μιλάτε, τωρα θα διαβάσω αλλά με πέθανες
-
@georgemit said in Suzuki Vitara 2015:
Το vitara είναι για συνειδητοποιημένους όπως και το duster. Αν ξέρεις τι ζητάς θα μείνεις ικανοποιημένος, αν ζητάς φρου φρου και αρώματα δεν είναι για σένα.
φρου φρου ακουσα????
#mono PUMA
είναι καλό αμάξι το vitara και καλή τιμή έχει και καλό κινητήρα έχει. πολύ τιμιο θα το χαρακτήριζα. Τωρα κάτι άλλο δεν θα του έδινα στα +
τώρα αν πάρεις και το 4χ4 για εκτός δρόμου είναι ταμάμ. Αν το παραμετροποιήσεις και όπως ο γάτος σε πάει παντού και οικονομικά.
-
Τώρα τώρα, κάτσε να γυρίσω.. Θα γίνει χαμός! :
-
-
Τι θα γίνει ρε μάγκες????
έχω πάρει ποπ κορν και περιμένω απαντησεις Γάτου και Μάστορα ???????
-
Τι να μας πει ο Κουτσούμπας ...
Το σκέφτηκε καλύτερα και είπε καλύτερα να σωπάσει...
Αλλωστε αν συνεχίσει να λέει αυτά που έλεγε, θα κλειδώσει μόνο του η Κατρίν Φεβ και δεν θα τον αφήνει να την πλησιάσει...
-
Αλλά αυτοί είστε......
-
Λοιπόν σχολιάζοντας την οπτική του φίλου tsek και stefan, να ξεκαθαρίσω ότι έχουν τα δίκια τους στις αρχικές τους εντυπώσεις. Ούτε εγώ είχα εντυπωσιαστεί όταν το είχα πρωτοδεί και σε αυτά που έθιξαν, δεν έχω διαφορετική άποψη ούτε τώρα.
Είναι ένα αμάξι με 7+ χρόνια στην αγορά με ότι αυτό συνεπάγεται σε αισθητική συγκρίνοντας το με τα "ομορφούλια" puma/2008/mokka/juke κτλ. Ναι το Vitara δείχνει στην καλύτερη "dated"..
Στο θέμα της ποιότητας του εσωτερικού επίσης ο ανταγωνισμός διαθέτει πιο ποιοτικά σε αίσθηση πλαστικά, design, οθόνες, καθίσματα, λεπτομέρειες και όντως οι πόρτες του είναι ελαφριές και δε κάνουν βαρύγδουπο ήχο όταν κλείνουν.
Δε θα αναφερθώ στα κινητήρια σύνολα, έκανε τις διορθώσεις ήδη ο dimitriscsd..
Σαφώς τα παραπάνω είναι λόγοι απόρριψης του Vitara σε περίπτωση που κάποιος αναζητά ένα μικρό σύγχρονο/ όμορφο B SUV για τις μετακινήσεις της καθημερινότητάς του, υπάρχουν πιο ενδιαφέροντα περιτυλίγματα.
Σε ποιόν απευθύνεται το Vitara λοιπόν ???
Απευθύνεται σε αυτόν που η ποιότητα των υλικών στο εσωτερικό θα του φανεί good enought ή στον χορτασμένο από αμάξια που δεν "ψαρώνει" εύκολα από infotainment που κάνουν παπάδες και μαλακά πλαστικά (από τη μέση και πάνω)
Απευθύνεται σε αυτόν που θα εκτιμήσει τις δυνατότητες σε χρήση και όχι τι θα πεί ο γείτονας στην κτήση.
Τα δυνατά του σημεία είναι η καλή περιμετρική ορατότητα, η σωστή εργονομία, ο αξιόλογος εξοπλισμός,η σωστή εκμετάλλευση χώρων (χωρίς να διακρίνεται σε απόλυτα νούμερα) και πάνω απ' όλα η αίσθηση.. Ποιά αίσθηση μας τσαμπουνάς ρε Μάστορα???
Εγώ το ονομάζω feelgood factor, που κάτα πάσα πιθανότητα το έχω κλέψει από τα ξενόφερτα αναγνώσματα μου περί αυτοκίνησης..
Το Vitara το εκτιμάς όλο και περισσότερο όσο περνάς καιρό μαζί του γιατί σου κάνει overdeliver σε τομείς που το είχες αδικήσει αρχικά. Είναι ωραίο να κάθεσαι ψηλά σε κάτι τετράγωνο/ευήλιο που μοιάζει με "τζίπ"! Γουστάρεις την αίσθηση μασιφίλας κατά την κύληση και το sturdiness από τη συναρμογή των πλαστικών που χλεύαζες. Ξάφνου βλέπεις ένα επαρχιακό δρομάκι, μια παραλία, χιονάκι.. θα μπουκάρεις γιατί πολύ απλά σου δίνει την ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ να το κάνεις,κάτι που δε θα τολμούσες με το ομορφούλικο που λέγαμε πρίν (κι ας πήγαινε). Τέλος, αν του κάνεις/κάνουν και κανά "παράσημο" δε θα τα βάψεις μαύρα σε αντίθεση με τα υπόλοιπα που θα σε πάρουν τα ζουμιά λές και είναι roadster από την νεανική σου ηλικία..
Για εμένα πρέπει να αγοράζεται μόνο 4κίνητο και είναι αμάξι ουσίας.. άθελα μου έγραψα πολλά, αθετόντας μια υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου , οπότε εδώ θα βάλω μια τελεία.
ΥΓ Βρε tsek τι σωματότυπος είναι αυτός.. πολύ ψηλός ο.. κορμός σου !
...Αναμένοντας τον "Κουτσούμπα" να τα χώσει πικάντικα
#mono_vitaraΤσίρο
-
sturdiness ;;;;;
Πως σου ήρθε τέτοια λεξη;;;
Το feelgood factor είναι τελικά το καλύτερο κριτήριο. Η ψυχική ηρεμία είναι σημαντική.
Τσεκ για honda crv σε κόβω... Πάνε δες το
-
Χαχα οκ. Αρκετα εξιδανικευμενη η προσεγγιση του φιλου, κατοχος να υποθεσω. Διαφωνω με πολλα γιατι εχω κανει καμια 1000αρα χλμ με το αμαξι, δεν ειναι οτι το χω δει σε εκθεση συν κανα χαζοτεστ δραιβ. Εκτος αυτου εχουμε αλλαξει και 5-10 αυτοκινητα και αλλα 2-3 μου στελνουν καθε μηνα στη δουλεια για δοκιμη. Οποτε απο συγκρισεις αλλο τιποτα.
Συμφωνω παντως οτι ειναι αμαξι ουσιας αλλα πολυ περιορισμενης. Αυτη ειναι και η ενσταση μου εξαρχης συν οτι χειροτερευει με τα χρονια αντι να βελτιωνεται.
-
Είναι αυτοκίνητο 7 ετών και το δείχνει. Προ 7 ετών και το εσωτερικό ήταν πιο φαγώσιμο και ο εξοπλισμός πολήυ καλός. Σε σύγκριση με το Duster πιθανόν πλέον να υστερεί αν και (χωρίς να πέσουν οι κάτοχοι του δεύτερου να με φάνε) από το προηγούμενο ήταν καλύτερο σε παθητική ασφάλεια και σε τετρακίνηση (νταξ, τώρα μιλάμε για κάτι τρελλά τεστ με χιαστί ρόλερς κλπ όπου κατά παερίπτωση ήταν λίγο καλύτερο, από την άλλη το duster ήταν ψηλότερο μαμά και είχε καλύτερες γωνίες).
ΑΛΛΑ
Περάστε μια βόλτα κατά δώθε
https://forum.4troxoi.gr/topic/77990/node-77990/16522Είδες χιονάκι, μπήκες και έφυγες... Το puma θα το παρκάρεις στην άκρη του δρόμου. Ναι μεν αλυσίδες κλπ αλλά το τετρα vit έχει και hill descent (φρενάρισμα και ελεγχόμενη κατάβαση χωρίς να πατάς εσύ τα φρένα) που σε σημεία που έχουν και πάγο βοηθάει πολύ (δεν θα ανεβαίνεις μόνο, θα κατέβεις κιόλας).
Γενικώς αν κρατάς αμάξι για πολλά χρόνια, όταν περάσει η καινουργίλα θα σου μείνει και η τετρακίνηση. Με το απλό suvλάκι δεν θα έχεις κανένα λόγο να το κρατήσεις. Γενικά πλέον η τετρακίνηση κοστίζει παρά πολύ. -
@mastoras78 said in Suzuki Vitara 2015:
Λοιπόν σχολιάζοντας την οπτική του φίλου tsek και stefan, να ξεκαθαρίσω ότι έχουν τα δίκια τους στις αρχικές τους εντυπώσεις. Ούτε εγώ είχα εντυπωσιαστεί όταν το είχα πρωτοδεί και σε αυτά που έθιξαν, δεν έχω διαφορετική άποψη ούτε τώρα.
Είναι ένα αμάξι με 7+ χρόνια στην αγορά με ότι αυτό συνεπάγεται σε αισθητική συγκρίνοντας το με τα "ομορφούλια" puma/2008/mokka/juke κτλ. Ναι το Vitara δείχνει στην καλύτερη "dated"..
Στο θέμα της ποιότητας του εσωτερικού επίσης ο ανταγωνισμός διαθέτει πιο ποιοτικά σε αίσθηση πλαστικά, design, οθόνες, καθίσματα, λεπτομέρειες και όντως οι πόρτες του είναι ελαφριές και δε κάνουν βαρύγδουπο ήχο όταν κλείνουν.
Δε θα αναφερθώ στα κινητήρια σύνολα, έκανε τις διορθώσεις ήδη ο dimitriscsd..
Σαφώς τα παραπάνω είναι λόγοι απόρριψης του Vitara σε περίπτωση που κάποιος αναζητά ένα μικρό σύγχρονο/ όμορφο B SUV για τις μετακινήσεις της καθημερινότητάς του, υπάρχουν πιο ενδιαφέροντα περιτυλίγματα.
Σε ποιόν απευθύνεται το Vitara λοιπόν ???
Απευθύνεται σε αυτόν που η ποιότητα των υλικών στο εσωτερικό θα του φανεί good enought ή στον χορτασμένο από αμάξια που δεν "ψαρώνει" εύκολα από infotainment που κάνουν παπάδες και μαλακά πλαστικά (από τη μέση και πάνω)
Απευθύνεται σε αυτόν που θα εκτιμήσει τις δυνατότητες σε χρήση και όχι τι θα πεί ο γείτονας στην κτήση.
Τα δυνατά του σημεία είναι η καλή περιμετρική ορατότητα, η σωστή εργονομία, ο αξιόλογος εξοπλισμός,η σωστή εκμετάλλευση χώρων (χωρίς να διακρίνεται σε απόλυτα νούμερα) και πάνω απ' όλα η αίσθηση.. Ποιά αίσθηση μας τσαμπουνάς ρε Μάστορα???
Εγώ το ονομάζω feelgood factor, που κάτα πάσα πιθανότητα το έχω κλέψει από τα ξενόφερτα αναγνώσματα μου περί αυτοκίνησης..
Το Vitara το εκτιμάς όλο και περισσότερο όσο περνάς καιρό μαζί του γιατί σου κάνει overdeliver σε τομείς που το είχες αδικήσει αρχικά. Είναι ωραίο να κάθεσαι ψηλά σε κάτι τετράγωνο/ευήλιο που μοιάζει με "τζίπ"! Γουστάρεις την αίσθηση μασιφίλας κατά την κύληση και το sturdiness από τη συναρμογή των πλαστικών που χλεύαζες. Ξάφνου βλέπεις ένα επαρχιακό δρομάκι, μια παραλία, χιονάκι.. θα μπουκάρεις γιατί πολύ απλά σου δίνει την ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ να το κάνεις,κάτι που δε θα τολμούσες με το ομορφούλικο που λέγαμε πρίν (κι ας πήγαινε). Τέλος, αν του κάνεις/κάνουν και κανά "παράσημο" δε θα τα βάψεις μαύρα σε αντίθεση με τα υπόλοιπα που θα σε πάρουν τα ζουμιά λές και είναι roadster από την νεανική σου ηλικία..
Για εμένα πρέπει να αγοράζεται μόνο 4κίνητο και είναι αμάξι ουσίας.. άθελα μου έγραψα πολλά, αθετόντας μια υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου , οπότε εδώ θα βάλω μια τελεία.
ΥΓ Βρε tsek τι σωματότυπος είναι αυτός.. πολύ ψηλός ο.. κορμός σου !
...Αναμένοντας τον "Κουτσούμπα" να τα χώσει πικάντικα
#mono_vitaraΤσίρο
πολύ ορθολογικά και λογικά μας τα είπες. Μας έχεις συνηθίσει σε πιο πικάντικα σχόλια
ελπίζω ο γατος να είναι πιο επιθετικός μην πάει τσαμπα το ποπ κορν.
κάτσε να βοηθήσω λίγο:
αν θες κονσερβοκούτι καλό είναι το βιτάρα. ευτυχώς πάει και χώμα. Δηλαδή κάνει ότι και το duster απλά αυτό είναι άσχημο. Οταν καλύπτεται όλο με χώμα είναι πιο όμορφο από όταν το βλέπεις κανονικά. Δεν ξέρω μήπως να το γεμίσουμε με λάσπες και μέσα μπας και ξεβαρεθούμε από την πλαστικούρα και τον σχεδιασμό του 70.
-
Μέχρι να έρθει ο γάτος, να πω εγώ που τελικά δεν το προτίμησα, το βιτάρα και την πιο μάτσο εμφάνιση έχει, και πολύ καλύτερες επιδόσεις ΕΙΧΕ ο 1.4 (και ο 1.0λτ για όσο υπήρξε) απ όλο τον ανταγωνισμό, και στριφτερό το λέγανε στις δοκιμές και κανείς δεν αμφεβαλλε για εκτός δρόμου και 4κινηση, ενώ και στα μπλιμπλίκια ουσίας ήταν τοπ.
Αλλά το τιμολογουσαν παράλογα τελευταία, ενώ με τη μάσκα τύπου αγροτικό δεν πουλούσε αρκετή μούρη όπως το κομψό 2008 για να το υποστηρίξει.
Κανείς δεν μετάνιωσε που αγόρασε Σουζουκι, ακόμη κι εγώ μπορεί να μετανιώσω που δεν ξαναγόρασα. -
@piliourits said in Suzuki Vitara 2015:
Μέχρι να έρθει ο γάτος, να πω εγώ που τελικά δεν το προτίμησα, το βιτάρα και την πιο μάτσο εμφάνιση έχει, και πολύ καλύτερες επιδόσεις ΕΙΧΕ ο 1.4 (και ο 1.0λτ για όσο υπήρξε) απ όλο τον ανταγωνισμό, και στριφτερό το λέγανε στις δοκιμές και κανείς δεν αμφεβαλλε για εκτός δρόμου και 4κινηση, ενώ και στα μπλιμπλίκια ουσίας ήταν τοπ.
Αλλά το τιμολογουσαν παράλογα τελευταία, ενώ με τη μάσκα τύπου αγροτικό δεν πουλούσε αρκετή μούρη όπως το κομψό 2008 για να το υποστηρίξει.
Κανείς δεν μετάνιωσε που αγόρασε Σουζουκι, ακόμη κι εγώ μπορεί να μετανιώσω που δεν ξαναγόρασα.προς το παρόν θέλουμε μόνο σχόλια να πρηζωθεί ο γάτος και δεν βοηθάς.
μετά εκθείασε τον κουβά όσο θες
-
@stefan147 said in Suzuki Vitara 2015:
Χαχα οκ. Αρκετα εξιδανικευμενη η προσεγγιση του φιλου, κατοχος να υποθεσω. Διαφωνω με πολλα γιατι εχω κανει καμια 1000αρα χλμ με το αμαξι, δεν ειναι οτι το χω δει σε εκθεση συν κανα χαζοτεστ δραιβ. Εκτος αυτου εχουμε αλλαξει και 5-10 αυτοκινητα και αλλα 2-3 μου στελνουν καθε μηνα στη δουλεια για δοκιμη. Οποτε απο συγκρισεις αλλο τιποτα.
Συμφωνω παντως οτι ειναι αμαξι ουσιας αλλα πολυ περιορισμενης. Αυτη ειναι και η ενσταση μου εξαρχης συν οτι χειροτερευει με τα χρονια αντι να βελτιωνεται.
Την εξιδανικευμενη προσέγγιση που μου προσάπτεις πάντως δεν την αποδέχομαι εκτός και αν δε διάβασες το πρώτο μέρος της απάντησης μου.. Το έχω εδώ και 4000 χλμ και για αυτό το λόγο μπορώ και έχω ολοκληρωμένη άποψη. Τα αυτοκίνητα που έχουν περάσει από τα χέρια είναι ανάλογα με αυτά που έχουν περάσει με τα δικά σου αν όχι περισσότερα..
Για κάποιον που δε τον ενδιαφέρουν οι χρήσεις που ανέφερα παρακάτω σαφώς υπάρχουν καλύτερες επιλογές. Το #mono_Vitara το γράφουμε συνέχεια για χαβαλέ.. δεν θεωρούμε ότι είναι το καλύτερο αμάξι στον κόσμο (εντάξει, είναι )
Αν θές γράψε και σε τι διαφωνείς... για το αν "καλογερνάνε" ή όχι οι απόψεις διίστανται. Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι πως αν υποβάλεις το Vitara σε σκληρή χρήση και κάνεις τα ίδια με έναν ανταγωνιστή του το δεύτερο θα σκορπίσει σαφώς ταχύτερα..
@cirus SouKatouroToZantiko
-
Εγώ βασικά κοιτάω αν χωράω στα αμάξια...
Στο βιτάρα χωράω...
Μπροστά βέβαια, γιατί πίσω δεν μπαίνω ποτέ..
Οπότε μου αρέσει...
Suzuki Vitara 2015