-
Στάζει στο καρτερ το έξτρα πετρέλαιο αν σταματήσεις στην μέση την ενεργητική αναγέννηση και τα αλλοιώνει
-
georgekn, μέσα σε 8 χρόνια κατοχής του s-cross, ποτέ μα ποτέ δεν έχω κόψει αναγέννηση στη μέση. Έχω και odb2 επάνω (όχι 24/7) αλλά καταλαβαίνω την αναγέννηση κυρίως από τον κλασικό τρόπο με τις στροφές και την αλλαγή στον ήχο του μοτέρ. Δε γνωρίζω αν τα 12-20 λεπτά για το μοτέρ σου είναι μεγάλος χρόνος αναγέννησης, πιστεύω το καταλαβαίνεις άλλο μοτέρ άλλα κόλπα γενικώς.
Να ξέρεις τα λάδια παίζουν μεγάλο ρόλο στην EGR και στο DPF, όπως και το καύσιμο που βάζεις. Αν θεωρήσουμε πως τα καύσιμα στη χώρα μας ακολουθούν ένα στάνταρ πρότυπο όσον αφορά την περιεκτικότητα σε θείο, τότε απομένει στην εξίσωση μόνο το λάδι και φυσικά ο τρόπος που οδηγούμε.
-
είμαι στο thread του s-cross και έγραψα για κατοχή s-cross, Vitara ήθελα να γράψω.
Ά ρε Γάτε, με έχεις τρελάνει με την υπογραφή σου που γράφεις για milf....με ξεσηκώνει!!! χαχαχαχα -
Το θρεντ λιπαντικά παλιότερα είχε γνωρίσει μεγάλες πιένες, τώρα παραπαίει στη λήθη.
-
Εμένα πάντως από όταν ξεκίνησα το motul μειώθηκε ο θόρυβος του κινητήρα σε σχέση με τα πρώτα χρόνια που ήταν και με λιγότερα χλμ ο κινητήρας με το λάδι της αντιπροσωπείας.
-
Τώρα που βρήκαμε τους ειδήμονες, το Total 0-30 που παίρνουν τα δικά μας ντίζελ τί λεει; Το "καλύτερο" το ΙΝΕΟ;
-
@piliourits said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Τώρα που βρήκαμε τους ειδήμονες, το Total 0-30 που παίρνουν τα δικά μας ντίζελ τί λεει; Το "καλύτερο" το ΙΝΕΟ;
8mm λεει
-
Φίλε tkin, ναι πραγματι το μοτέρ ακούγεται πιο σιγά αλλά έχει μεγάλο ποσοστό θειϊκής τέφρας(sulphated ash).
Φίλε piliourits, μπορεί το total να είναι κορυφαίο στο δικό σου μοτέρ, εγω προσωπικά πιστεύω, στο fpt μοτέρ της suzuki δεν κάνει. Και στις προδιαγραφές ούτε αναφέρει το ποσοστό της τέφρας(ύποπτο αν και γράφει πως είναι low-saps).
Ειδήμονας δεν το έπαιξα ποτέ, μπορεί να αστειεύτηκα όταν έγραψα ότι θα μάθετε κατι απο μενα. Αναφέρομαι σε συγκεκριμένο μοτέρ και όχι στο γενικό thread για λάδια.Την αγάπη σας, μάγκες.
-
@japanese1 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Φίλε tkin, ναι πραγματι το μοτέρ ακούγεται πιο σιγά αλλά έχει μεγάλο ποσοστό θειϊκής τέφρας(sulphated ash).
Φίλε piliourits, μπορεί το total να είναι κορυφαίο στο δικό σου μοτέρ, εγω προσωπικά πιστεύω, στο fpt μοτέρ της suzuki δεν κάνει. Και στις προδιαγραφές ούτε αναφέρει το ποσοστό της τέφρας(ύποπτο αν και γράφει πως είναι low-saps).
Ειδήμονας δεν το έπαιξα ποτέ, μπορεί να αστειεύτηκα όταν έγραψα ότι θα μάθετε κατι απο μενα. Αναφέρομαι σε συγκεκριμένο μοτέρ και όχι στο γενικό thread για λάδια.Την αγάπη σας, μάγκες.
Δεν ειρωνεύομαι, ρωτάω όντως αν έχεις to data sheet ή άλλη πληροφορία, επειδή βλέπω πως το έχεις ψάξει κι όντως μαθαίνουμε κάτι. Γιατί κι αυτά με το που κάνεις την αλλαγή κατευθείαν μαυρίζουν. Στον κινητήρα αυτόν (1.5 HDi) "απαγορεύουν" κάτι άλλο από 0-30.
-
Επειδή έφτασε η ώρα να αλλάξω λάστιχα, όσοι έχετε αλλάξει τι βάλατε;
Αllgrip 1.4 140hp με 215-55-17 -
@palio_acropolis said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Αllgrip 1.4 140hp με 215-55-17για τι χρηση τα θες ειναι η πρωτη ερωτησις
παντως οι βιταραιοι που βαζουν και ψιλοονοφ βαζουν ή 225/55/17 lat cross ή 215/60/17 g015
για ασφαλτινα θα σε γελασω -
@gatoz said in SUZUKI SX4 SCROSS:
παντως οι βιταραιοι που βαζουν και ψιλοονοφ βαζουν ή 225/55/17 lat cross ή 215/60/17 g015
για ασφαλτινα θα σε γελασωΚαθαρά ασφάλτινα θέλω
Κάτι αντίστοιχο με αυτά που είχε. -
@gatoz said in SUZUKI SX4 SCROSS:
για ασφαλτινα θα σε γελασωΚαθαρά ασφάλτινα θέλω
Κάτι αντίστοιχο με αυτά που είχε.Εάν ψάξεις στο νήμα θα βρεις παλαιότερες συζητήσεις που απαντούν στο ερώτημά σου. Νομίζω continental ecocontact 6, Goodyear efficient grip και michelin primacy 4 ήταν οι επικρατέστερες προτάσεις.
-
Tο βάζω κι εδώ (πρωτοαναφέρθηκε στο topic του Vit.)
Τελικά, ξαναέβαλα το VIN σήμερα στην πλατφόρμα κι είναι για ανάκληση (το θέμα με τη βαλβίδα) και το δικό μου (Scross 1.4 allgrip του 2017).Αύριο τηλ. Σφακ. στον Κηφισό.. -
Ανάκληση και για το δικό μου (2wd 1.4 mhev 2020).
-
@panormus772 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Τελικά, ξαναέβαλα το VIN σήμερα στην πλατφόρμα κι είναι για ανάκληση (το θέμα με τη βαλβίδα) και το δικό μου (Scross 1.4 allgrip του 2017).Αύριο τηλ. Σφακ. στον Κηφισό..Έκλεισα ραντεβού για την ανάκληση,στην αντιπροσωπεία στον Κηφισό για Τρίτη πρωί.Μου είπαν πως θα περιμένω 1μησι-2 ώρες.
-
Θέλεις να δεις τα χαρακτηριστικά ενος sx4 cross και καταλήγεις σε βίντεο από το Μεξικό. Καλά δεν μπορεί κάποιος στην Ελλάδα να φτιάξει ένα βίντεο που σε 8 λεπτά να σου δείξει ένα αυτοκίνητο με σωστό φωτισμό μοντάζ χωρίς περιττές πολυλογίες ... και ας μην έχει την όμορφη κοπέλα
-
Τελικά, ξαναέβαλα το VIN σήμερα στην πλατφόρμα κι είναι για ανάκληση (το θέμα με τη βαλβίδα) και το δικό μου (Scross 1.4 allgrip του 2017).Αύριο τηλ. Σφακ. στον Κηφισό..Έκλεισα ραντεβού για την ανάκληση,στην αντιπροσωπεία στον Κηφισό για Τρίτη πρωί.Μου είπαν πως θα περιμένω 1μησι-2 ώρες.
Λοιπόν, ενώ την πρώτη φορά, το σύστημα (του site πάντα) μου έβγαλε ότι δεν υπάρχει ανάκληση και την δεύτερη (έπειτα από 2 ημέρες) μου έβγαλε εκκρεμή ανάκληση, σήμερα το πρωί κάλεσα στον Σφακιανάκη και μου είπε ότι δεν υπάρχει καμμία ανάκληση για το πλαίσιο μου. Τον ρώτησα και μου είπε ότι κάποιο θέμα υπάρχει με το site... Το έλεγξε online με τα κεντρικά του εργοστασίου...
Το αναφέρω μήπως και γλιτώσει κάποιος χρόνο.
Συνέχεια: επειδή είναι πονηρός μετά από χρόνια με ford ο γράφων, επικοινώνησα και με διαφορετικό συνεργείο. Μου εξήγησε ο δεύτερος υπεύθυνος ότι όντως δεν υπάρχει, αλλά μάλλον δεν έχει ενημερωθεί ακόμη το σύστημα. Όταν ενημερωθεί θα με καλέσουν από εκεί πού έχω αγοράσει το αυτοκίνητο και θα με καλέσουν για έλεγχο, όταν και όποτε βγεί ανάκληση για το πλαίσιο (που στο site υπάρχει ξαναλέω)...
-
@groover1972 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Λοιπόν, ενώ την πρώτη φορά, το σύστημα (του site πάντα) μου έβγαλε ότι δεν υπάρχει ανάκληση και την δεύτερη (έπειτα από 2 ημέρες) μου έβγαλε εκκρεμή ανάκληση, σήμερα το πρωί κάλεσα στον Σφακιανάκη και μου είπε ότι δεν υπάρχει καμμία ανάκληση για το πλαίσιο μου. Τον ρώτησα και μου είπε ότι κάποιο θέμα υπάρχει με το site... Το έλεγξε online με τα κεντρικά του εργοστασίου...
Συνέχεια: επειδή είναι πονηρός μετά από χρόνια με ford ο γράφων, επικοινώνησα και με διαφορετικό συνεργείο. Μου εξήγησε ο δεύτερος υπεύθυνος ότι όντως δεν υπάρχει, αλλά μάλλον δεν έχει ενημερωθεί ακόμη το σύστημα. Όταν ενημερωθεί θα με καλέσουν από εκεί πού έχω αγοράσει το αυτοκίνητο και θα με καλέσουν για έλεγχο, όταν και όποτε βγεί ανάκληση για το πλαίσιο (που στο site υπάρχει ξαναλέω)...
Εμένα, όσες φορές δοκίμασα -και σήμερα- παραμένει στο site η ανάκληση και ξαναπήρα τηλ. πριν λίγο στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών Suzuki Eλλάς (210 3499940) και δίνοντας ξανά τον αρ.πλαισίου, μου το επιβεβαίωσαν. Άρα αύριο ολοταχώς για Σφακ. Κηφισού.
-
@groover1972 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Εμένα, όσες φορές δοκίμασα -και σήμερα- παραμένει στο site η ανάκληση και ξαναπήρα τηλ. πριν λίγο στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών Suzuki Eλλάς (210 3499940) και δίνοντας ξανά τον αρ.πλαισίου, μου το επιβεβαίωσαν. Άρα αύριο ολοταχώς για Σφακ. Κηφισού.
Πανορμε, κάλεσα ξανά Σφακιανάκη. Η εξυπηρέτηση πελατών με έβγαλε... Θετικό. Έκλεισα ραντεβού για 7 Δεκεμβρίου για έλεγχο.
Ευχαριστώ για την ιδέα της εξυπηρέτησης.
SUZUKI SX4 SCROSS