-
Αέρας ησουν
Πάντως ενδιαφέρον το ότι μέχρι να παρουσιαστεί στην νταλίκα πάνω το s cross κάνεις δεν ήξερε τίποτα. Στις άλλες εταιρίες δύο έτη νωρίτερα μας εμνημερωνουν ότι θα βγάλουν νέο μοντέλο, και βγαίνουν εικαστικές προσεγγίσεις κτλ.
Μόνο στο swift μας λένε αρχές/μέσα του 22 πως έρχεται. Και αυτό έτοιμο θα το έχουν αλλά περιμένουν να το παρουσιάσουν.
Γενικά η suzuki δεν επενδύει καθόλου στην δημόσια εικόνα της. Και όταν θα βγει θα κάνουν επί ένα μήνα κάποιες διαφημίσεις και τέλος. Όποιος το είδε, το είδε....
Εδώ το baleno το έδειξε σε κάποιες τηλεοπτικές διαφημίσεις πριν από κάτι ματσάκια ή πριν κάποιο σίριαλ, και τέλος. Υπάρχουν υποψήφιοι πελάτες που δεν ήξεραν καν την ύπαρξη του μοντέλου. Πλέον έγινε συλλεκτικό....
-
@lap said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Αέρας ησουν
Πάντως ενδιαφέρον το ότι μέχρι να παρουσιαστεί στην νταλίκα πάνω το s cross κάνεις δεν ήξερε τίποτα. Στις άλλες εταιρίες δύο έτη νωρίτερα μας εμνημερωνουν ότι θα βγάλουν νέο μοντέλο, και βγαίνουν εικαστικές προσεγγίσεις κτλ.
Μόνο στο swift μας λένε αρχές/μέσα του 22 πως έρχεται. Και αυτό έτοιμο θα το έχουν αλλά περιμένουν να το παρουσιάσουν.
Γενικά η suzuki δεν επενδύει καθόλου στην δημόσια εικόνα της. Και όταν θα βγει θα κάνουν επί ένα μήνα κάποιες διαφημίσεις και τέλος. Όποιος το είδε, το είδε....
Εδώ το baleno το έδειξε σε κάποιες τηλεοπτικές διαφημίσεις πριν από κάτι ματσάκια ή πριν κάποιο σίριαλ, και τέλος. Υπάρχουν υποψήφιοι πελάτες που δεν ήξεραν καν την ύπαρξη του μοντέλου. Πλέον έγινε συλλεκτικό....
Έτσι ακριβώς. Το ίδιο και με το νεο βιταρα καμία ενημερώση και όλοι ξέρουμε το 22 θα αλλάξει η μοντέλο η κινητήρα κατα τους εδώ αντιπροσώπους που λένε νέα γενιά το 24 .
-
Την αμαρτία/ιεροσυλία μου θα την πω/κάνω: Από μπροστά ίσα που μου φέρνει σε mazda. Κι έχω ήδη αρχίσει να το σκέφτομαι.. Ας βοηθήσει και ο κατασκευαστής λίγο με τον κινητήρα, γιατί με τον 1.6ddis μας κακόμαθε...
-
@luckies said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Την αμαρτία/ιεροσυλία μου θα την πω/κάνω: Από μπροστά ίσα που μου φέρνει σε mazda. Κι έχω ήδη αρχίσει να το σκέφτομαι.. Ας βοηθήσει και ο κατασκευαστής λίγο με τον κινητήρα, γιατί με τον 1.6ddis μας κακόμαθε...
Μπα οι πληροφορίες λένε για mild hybrid ενώ όλοι περίμεναν το full hybrid της Toyota
-
Ευτυχώς που δε θα έχει το σύστημα της Τογιότα γιατί τότε μάλλον θα είχε και την 4κινηση του Yaris cross. 2 3 αυτοκίνητα μείνανε στη τιμή αυτή που μπορούν να πάνε και λίγο παραπέρα εκτός, ας μη τα ακροατηριασουμε κι αυτά.
-
@dimitriscsd said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Ευτυχώς που δε θα έχει το σύστημα της Τογιότα γιατί τότε μάλλον θα είχε και την 4κινηση του Yaris cross. 2 3 αυτοκίνητα μείνανε στη τιμή αυτή που μπορούν να πάνε και λίγο παραπέρα εκτός, ας μη τα ακροατηριασουμε κι αυτά.
Γιατι δε μπορει να συνδυαστεί all grip με κινητήρα full hybrid της Toyota ? Αυτο θα ήταν το ιδανικό απο θεμα κατανάλωσης
-
@tgk said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Γιατι δε μπορει να συνδυαστεί all grip με κινητήρα full hybrid της Toyota ? Αυτο θα ήταν το ιδανικό απο θεμα κατανάλωσης
Το λιγότερο, θέλει επανασχεδιασμό όλο το κιβώτιο μάλλον.
-
Συμφωνούμε!! Δυστυχώς ελάχιστοι τα ζητάνε για αυτό και οι εταιρείες τα κόβουν. Βέβαια το απλό Κρος με την κανονική 4κίνηση πάει αρκετά καλά εκτός, τουλάχιστον από το βίντεο που βλέπω.
-
Φαντάζομαι η τεχνολογία 4χ4 είναι ίδια με το #mono_vitara τότε γιατί δε λέμε και #kapou-kapou_sx4;
Είναι το σουλούπι του βιτ που το κάνει πιο "βουνίσιο"; -
@netgeo said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Φαντάζομαι η τεχνολογία 4χ4 είναι ίδια με το #mono_vitara τότε γιατί δε λέμε και #kapou-kapou_sx4;
Είναι το σουλούπι του βιτ που το κάνει πιο "βουνίσιο";Απόσταση από το έδαφος έχουν διαφορά μόνο μισό εκατοστό (18 με 18,5). Αλλά γωνίες διαφυγής-εισόδου,είναι διαφορετικές υπερ του Vit.
-
@netgeo said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Είναι το σουλούπι του βιτ που το κάνει πιο "βουνίσιο";ηταν ασχημο
τωρα γινεται ομορφο
ισως αλλαξει το μετα το καγκελακι κειμενακι -
Μια χαρά ήταν. Απλά είχε πολλά νίκελ.
-
Ναι Γεωργία Βασιλειάδου με μεικαπ
-
Το νέο όσο το κοιτώ θυμίζει κάτι μεταξύ honda και Subaru.
Γενικά του έχω δώσει ως παρατσούκλι το Φόρεστερ του φτωχού. Και το νέο facelift όλο και πιο πολύ το επιβεβαιώνει
Το ατμοσφαιρικό διαβάζω πως είναι μέτριο σε επιδόσεις (11-12" γιατί τα 0-100χλμ/ώρα) αλλά όπως και το μικρό αδελφακι του (ο 1,2) είναι υπερβολικά ομαλό σε λειτουργία χωρίς κανέναν κραδασμό σε όλο το εύρος στροφών και προσφέρει υψηλό nvh.
Μέση πραγματική καταναλωση στο προ facelift με τον 1,5 L mhev (με το 12v mhev) είναι στα 5,8 με 6 λίτρα όπως διαβάζω. Κάπου εκεί με το αυτόματο όπου το αυτόματο λόγω μετατροπέα ροπής καλύπτει το κενό ροπής στις χαμηλές σ.α.λ.. Λογικά εμείς θα έχουμε την έκδοση με 48v mhevΕίδα φωτογραφίες του εξωτερικού όπου φιανεται μια μεγάλη οθόνη να εξέχει από το ταμπλό. Ίσως 9αρα. Αν έχει και μεσαίο αερόσακο θα είναι πολύ θετικό. Κάπου αλλού διαβασα για νέας γενιάς adas σύστηματα , εκτός αν εννοουν τα υπάρχοντα που έχουμε εμείς και είναι νέα στις δικές τους αγορές.
-
Δεν θέλω να σας το χαλάσω αλλά το αυτοκίνητο είναι ίδιο με το toyota corola cross
link text
-
Δεν νομίζω. Αν δεις τα παράθυρα του, τα pillars, οι αισθητήρες στους προφυλακτήρες μπροστά είναι κοπυ πάστε από το σημερινό. Οπότε μάλλον δεν είναι το κορολλα κροςς.
Δες το τρίτο παραθυράκι πίσω. Είναι διαφορετικά. Έχουν άλλη σχεδίαση. Μοιάζουν αλλά μάλλον δεν είναι το ίδιο αυτοκίνητο.
Επίσης δες την πόρτα του οδηγού. Στο suzuki έχει μεγαλύτερο προφίλ παραθύρου.
-
@ssivakas said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Δεν θέλω να σας το χαλάσω αλλά το αυτοκίνητο είναι ίδιο με το toyota corola cross
link text
Καμιά σχέση! Όλα τα ανοίγματα των αμαξιών είναι διαφορετικά πως είναι ίδιο?
-
https://www.pistonleaks.com/2022-maruti-suzuki-s-cross-in-high-resolution-images/
Εδώ φαινεται η οθόνη που έγραψα πιο πάνω πως εξέχει από το ταμπλό.
Γενικά δείχνει πάρα πολύ επιτυχημένο facelift. Έχει χαλαρή μεν σχεδίαση αλλά ψηλό κυριλέ με σωστές γραμμές.Αν βγει στα 22.000 με αυτόματο κιβώτιο και ατμοσφαιρικό 1,5 με 48 mhev και glx έκδοση τότε για οικογενειακό αυτοκίνητο θα είναι πολύ καλή πρόταση
-
Αυτό παραπάνω δεν το λες facelift , είναι εντελώς διαφορετικό σχεδιαστικά.
Φαίνεται και δείχνει μεγαλύτερο , πολύ πιο ωραίο από το προηγούμενο , μια τίμια πρόταση στην κατηγορία αν διατηρηθεί κοντά στις τιμές του προηγούμενου!
Άντε tkin , καλοταξιδο! Μάλλον βρέθηκε ο αντικαταστάτης του παλιότερου s cross σου!
Το παρακάτω ίσως δεν είναι τόσο ακριβές αλλά νομίζω πως δεν χαλάει την γενικότερη αξιοπιστία του λινκ αφού δείχνει το αυτοκίνητο με τα σήματα της Suzuki δίπλα στο απερχόμενο μοντέλο.
Till now, Suzuki has been using a 4-speed torque converter automatic gearbox. We are expecting that they will finally upgrade to a new 6-speed torque converter unit.
Θέλω δηλαδή να πιστεύω πως δεν είναι κάποιο άλλο μοντέλο που δεν προορίζεται για την δική μας αγορά και το μπέρδεψαν με το νέο Scross
Δεν το βλέπω δηλαδή να είναι το corolla cross με άλλα σήματα. -
Συμμάζεψαν τα μπροστά φώτα... Τα πίσω... Όντως; Τι να πω... Ευτυχώς υπάρχει κόκκινη μεμβράνη
SUZUKI SX4 SCROSS