-
@red_monster said in TESLA FORUM:
@dettol said in TESLA FORUM:
btw πηρα και εγω το σκιαστρο οροφης, το επισημο της τεσλα. Μονο καλα λογια εχω να πω μεχρι στιγμης. Πανευκολη εγκατασταση, ωραια θηκη μεταφορας και καλαισθητο (εντος λογικων πλαισιων, αλλωστε ενα πανι αγοραζεις). Μου αρεσε απο την αρχη, οπως το ειδα στις φωτο σου, οτι ειναι διατρητο.
Δεν ξερω ποσο θα αντεξει σε βαθος χρονου, καθως δεν ειναι τελειως τεντωμενο, αλλα "κρεμαει" λιγο.
Δεν κυκλοφορω γενικα ωρες που εχει νταλα ηλιο, οποτε δεν εχω να πω κατι σχετικα με το ποσο αποτελεσματικο ειναι (ακομα).
Οπως σου ειχα πει, αγορα μεσα απο το επισημο σαιτ και ηρθε με κουριερ απο ολλανδια. Μια χαρα για 125 ευρω.Στο μόντελ 3 είναι τεντωμένο και έχει άψογη εφαρμογή αλλά το δικαιολογώ καθότι έρχεται σε δύο τεμάχια
ναι οντως, ειναι πιο μικρο το καθε κομματι σε εσενα. Σε εμενα ειναι ενιαιο οποτε δεν τεντωνει τοσο καλα. Μου φερνει αναμνησεις απο ουρανο vag που εχει κρεμασει
-
@tkin73 said in TESLA FORUM:
Η κουβέντα για τα ηλεκτρικα ειδικά τύπου τεσλα ή κάποια κια ev είναι ότι βλέπεις πρακτικά μια εμφάνιση και ένα στήσιμο σούπερ καρ που σε προδιαθέτει να το σανιδωσεις και μόλις μπεις και το κάνεις αυτό βλέπεις ότι η αυτονομία πέφτει στα τάρταρα και κόβεις και πας με 110 σαν την κότα μπας και φτάσεις στο προορισμό χωρίς πολλά πολλά...
Για να το πας όπως τους αρμόζει θέλει κάθε 150-200 χλμ να το βάζεις στην πρίζα...Παρόμοιες χαζομάρες έχουν απαντηθεί πολλάκις στο παρελθόν, παρακαλώ να μην συνεχιστεί
Εγω θα παρακαλούσα για πολλοστή φορά να μην προσβάλεις αυτούς που γράφουν εδώ μέσα όταν δεν συμφωνούν με την αυθεντική άποψη, προφανώς την δική σου. Παρακαλώ να μην συνεχιστεί.
-
@realzeus said in TESLA FORUM:
@piliourits said in TESLA FORUM:
Πέρασα μερικά δευτερόλεπτα στο βίντεο.
Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις... τεστ οχηματων για επιδόσεις με νεκρά στη κατηφόρα... μπορεί να είναι τόσο άσχετος ή απλά ηλιθιος;
Επευφησμους για τον Μασκ επειδή το αμάξι τσουλαει στη κατηφόρα...
Κάποτε οι ιδρυτές/ιδιοκτήτες των εταιρειων ήταν Μηχανικοί, σχεδιαστές, οδηγοί δοκιμών, εκτός από χρηματοδότες/διοικούντες... ο Μασκ είναι κάτι από αυτά, έχει συμβάλλει με κάποιο τρόπο σε τεχνικό επίπεδο; μάλλον ο ηλιθιος με μια κάμερα και ένα κανάλι, βρήκε δουλειά.Εκτός ότι ο μασκ έχει φοβερό και τρομερό τεχνικό επίπεδο, αρκεί να δεις μερικές συνεντεύξεις του ή να διαβάσεις τις δυο πολύ καλές βιογραφίες του το σύγχρονο επιχειρείν δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περιγράφεις, τουναντίον.
Δεν ξέρω τι τεχνικές γνώσεις έχει (που όντως μπορεί να είναι φοβερές), αλλά είναι αυτιστικός σε όσα λέει σε σχέση με την κοινωνία και την εργοδοσία.
Το αυτιστικός είναι πολύ κολακευτικό και του αφαιρεί πολύ από την ευθύνη των λόγων του.
Μιλάμε για άνθρωπο που επιλέγει να κάνει μόνο αγόρια, που την πέφτει σε γυναίκες υπαλλήλους του λέγοντας τους ότι πρέπει να κάνουμε μαζί παιδί για να διαιωνιστει το DNA μας, που τον καταγγέλλουν τα ίδια τα παιδιά του και πολλά άλλα. Αυτό φυσικά δεν έχει να κάνει με τα προϊόντα του και δει τα τεσλα που συζητάμε. -
Η κουβέντα για τα ηλεκτρικα ειδικά τύπου τεσλα ή κάποια κια ev είναι ότι βλέπεις πρακτικά μια εμφάνιση και ένα στήσιμο σούπερ καρ που σε προδιαθέτει να το σανιδωσεις και μόλις μπεις και το κάνεις αυτό βλέπεις ότι η αυτονομία πέφτει στα τάρταρα και κόβεις και πας με 110 σαν την κότα μπας και φτάσεις στο προορισμό χωρίς πολλά πολλά...
Για να το πας όπως τους αρμόζει θέλει κάθε 150-200 χλμ να το βάζεις στην πρίζα...Deja vu
Γιατί έχει αλλάξει κάτι στην αυτονομία ή στους σταθμούς και στους χρόνους φόρτισης;
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
Μια χαρά ειναι οι χώροι στο μόντελ 3, μην τρελαθούμε! Πολύ καλύτεροι από οποιοδήποτε C Hatch.
@realzeus said in TESLA FORUM:
Δεν ξέρω τι τεχνικές γνώσεις έχει (που όντως μπορεί να είναι φοβερές), αλλά είναι αυτιστικός σε όσα λέει σε σχέση με την κοινωνία και την εργοδοσία.
Μα είναι στο φάσμα του αυτισμού, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι με τοσο υψηλό IQ. Ενα απο τα χαρακτηριστικά των ανρωπων στο φάσμα του αυτισμού είναι ότι διαπρέπουν σε κάτι επιστημονικό αλλά δεν έχουν καθόλου κοινωνικές δεξιότητες.
Μόνο αυτά έχεις ακούσει για τον μάσκ; ότι έχει ύψηλο iq? Ρατσιστής από τους λίγους ο φίλος μας, ομοφοβικος και απειρα αλλά... Αυτα φυσικά δεν σκιαζουν τα προϊόντα του και ότι καταφέρε σε λίγα χρόνια από το μηδέν να φτιαχτεί καλύτερα αμάξια από οίκους με ιστορία δεκαετιών...
-
Tωρα αυτα ειναι προσωπικες σου αποψεις. Δεν ασχολουμε με τον Μασκ σχεδον καθολου, παντως δεν ειναι αυτο που λες με τιποτα. Εμενα μου φαινεται ενας νορμαλ ανθρωπος με αποψη για τον κοσμο γυρω του που ομως επηδη ειναι πολυ πλουσιος εχει δημοσιοτητα. Πολυ κοσμος εχει αποψη για τι συμβαινει στον κοσμο αλλα κανενας δεν προκεται να τον ακουσει αν δεν ειναι καποιος σαν τον Μασκ.
-
Για να το πας όπως τους αρμόζει θέλει κάθε 150-200 χλμ να το βάζεις στην πρίζα...
- Το ιδιο και ενα θερμικο, θελει στάση για ανεφοδιασμο εαν το πας ετσι.
- Εαν το πας οπως περιγράφεις δεν θα προλαβεις την πρίζα γιατι θα σου εχουν παρει το διπλωμα.
- Επιχειρημα αστοχο, οι λογοι εχουν συζητηθει πολλάκις.
Μόνο που με το θερμικό βρίσκεις ανεφοδιασμό στο επόμενο χωριό ενώ με το ηλεκτρικό πρέπει να έχεις χαράξει ακριβή πορεια από την αρχή με συγκεκριμένες στάσεις και πάλι οι εκπλήξεις σε περιμένουν (εδώ και λίγες μέρες γυρνάω την Εύβοια έβαλα καύσιμο μπαίνοντας στην Χαλκίδα είχα για αλλά 500 χλμ έτσι για να είμαι τελείως ξεγνιαστος στις γυρες μου, στα άπειρα ανέβα και κατέβα των κακοτραχαλων δρόμων της Εύβοιας.
Πονοκέφαλος μόνο που το σκέφτομαι τα ίδια χλμ να τα έκανα με ηλεκτρικό...
Επίσης η κουβέντα μου ξεκίνησε πρακτικά ότι μιλάμε για αμάξια τα τεσλα των 40 πάνω κάτω χιλιάδων με την επιδότηση που έχουν επιδόσεις σούπερ καρ!
Υπάρχει κάποιο θερμικό c-d suv ή c-d sedan που είναι το 3 και του Υ που με αυτά τα λεφτά έχεις 0-100 σε 5 δευτερόλεπτα;
Αν ναι τότε να συζητήσουμε για τον προβληματισμό που έβαλα. -
@wantone said in TESLA FORUM:
Tωρα αυτα ειναι προσωπικες σου αποψεις. Δεν ασχολουμε με τον Μασκ σχεδον καθολου, παντως δεν ειναι αυτο που λες με τιποτα. Εμενα μου φαινεται ενας νορμαλ ανθρωπος με αποψη για τον κοσμο γυρω του που ομως επηδη ειναι πολυ πλουσιος εχει δημοσιοτητα. Πολυ κοσμος εχει αποψη για τι συμβαινει στον κοσμο αλλα κανενας δεν προκεται να τον ακουσει αν δεν ειναι καποιος σαν τον Μασκ.
Προσωπική μου άποψη ότι κάνει μόνο αγόρια; ότι κάνει παιδιά για να διαιωνισει το υψηλό iq του; ότι τον βρίζουν τα παιδιά του; ότι είναι έχει ρατσιστικές απόψεις;
-
Προσωπική μου άποψη ότι κάνει μόνο αγόρια; ότι κάνει παιδιά για να διαιωνισει το υψηλό iq του; ότι τον βρίζουν τα παιδιά του; ότι είναι έχει ρατσιστικές απόψεις;
Ναι, τι να σου πω αν δεν το καταλαβαινεις. Δηλ οποιος εχει μονο αγορια δεν σου ειναι αρεστος; Το τι συμβαινει μεσα στην οικογενεια του ειναι προσωπικο του θεμα και ουτε μπορει να ξερει ο καθενας απο εξω τι γινεται. Ρατσιστης γιατι ειναι; Γιατι δεν συμφωνεις με τις αποψεις του;
-
Ναι, τι να σου πω αν δεν το καταλαβαινεις. Δηλ οποιος εχει μονο αγορια δεν σου ειναι αρεστος; Το τι συμβαινει μεσα στην οικογενεια του ειναι προσωπικο του θεμα και ουτε μπορει να ξερει ο καθενας απο εξω τι γινεται. Ρατσιστης γιατι ειναι; Γιατι δεν συμφωνεις με τις αποψεις του;
Αυτό κατάλαβες εσύ ότι έτυχε και είναι
Αυτό κατάλαβες δλδ εσύ; ότι δεν χονευω έναν πολύτεκνο που έτυχε και κάνει μόνο αγόρια;
Το ότι επιλεκτικά έχει κάνει πάνω από 10 αγόρια σου λέει κάτι;
Ρατσιστής είναι γιατί έτσι προκύπτει από τις δηλώσεις και τις πράξεις του! -
Για να το πας όπως τους αρμόζει θέλει κάθε 150-200 χλμ να το βάζεις στην πρίζα...Deja vu
Γιατί έχει αλλάξει κάτι στην αυτονομία ή στους σταθμούς και στους χρόνους φόρτισης;
Όχι και ούτε σε αυτά που θα ειπωθούν από αμφοτερες τις πλευρες θα αλλάξει κάτι. Για αυτόν τον λόγο δεν θα συμμετάσχω σε αυτήν την κουβέντα.
-
Μόνο αυτά έχεις ακούσει για τον μάσκ; ότι έχει ύψηλο iq? Ρατσιστής από τους λίγους ο φίλος μας, ομοφοβικος και απειρα αλλά..
Ολα αυτά που λές, ειναι στο φάσμα του αυτισμού. Οπότε δεν μου λένε κάτι όλα αυτά, αναμενόμενα είναι. Επίσης, μου ειναι αδιάφορα στο αυτοκινητιστικό κομμάτι, με ενδιάφερει τι αμάξια φτιάχνει, όχι τι κάνει στα προσωπικά του.
-
Μόνο που με το θερμικό βρίσκεις ανεφοδιασμό στο επόμενο χωριό ενώ με το ηλεκτρικό πρέπει να έχεις χαράξει ακριβή πορεια
Το ίδιο θα πει και κάποιος με ηλεκτρικό: οτι μια πρίζα βρίσκεις παντού, ακόμα και σε καλύβα ενώ βενζινάδικο μπορεί να μην έχει μέχρι το μεθεπόμενο χωριό που ειναι σε 100χλμ και άρα να μείνεις.
Όπως κταλαβαίνεις, δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα, η οποία έχει γίνει άπειρες φορές και ΟΛΟΙ όσοι ΕΧΟΥΝ ηλεκτρικό, δεν έχουν ποτέ κανένα πρόβλημα! Το πρόβλημα ειναι στο μυαλό όσων ψάχνουν δικαιολογία για να μην πάρουν ηλεκτρικό. Προσωπικά επιλέγω να ακούσω τους ιδιοκτήτες και όχι την θεωρία του καθενός.
-
Μόνο αυτά έχεις ακούσει για τον μάσκ; ότι έχει ύψηλο iq? Ρατσιστής από τους λίγους ο φίλος μας, ομοφοβικος και απειρα αλλά..
Ολα αυτά που λές, ειναι στο φάσμα του αυτισμού. Οπότε δεν μου λένε κάτι όλα αυτά, αναμενόμενα είναι. Επίσης, μου ειναι αδιάφορα στο αυτοκινητιστικό κομμάτι, με ενδιάφερει τι αμάξια φτιάχνει, όχι τι κάνει στα προσωπικά του.
Εντάξει το ότι τα προσωπικά είναι άσχετα με τα αυτοκινητιστικα αυτό είναι αυτονόητο και το έγραψα πρώτος. Απλά απορώ πως πολλοί αγνοούν ή επιλέγουν να αγνοούν το ποιόν ενός τόσο προβεβλημενου ανθρώπου!
-
Μόνο που με το θερμικό βρίσκεις ανεφοδιασμό στο επόμενο χωριό ενώ με το ηλεκτρικό πρέπει να έχεις χαράξει ακριβή πορεια
Το ίδιο θα πει και κάποιος με ηλεκτρικό: οτι μια πρίζα βρίσκεις παντού, ακόμα και σε καλύβα ενώ βενζινάδικο μπορεί να μην έχει μέχρι το μεθεπόμενο χωριό που ειναι σε 100χλμ και άρα να μείνεις.
Όπως κταλαβαίνεις, δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα, η οποία έχει γίνει άπειρες φορές και ΟΛΟΙ όσοι ΕΧΟΥΝ ηλεκτρικό, δεν έχουν ποτέ κανένα πρόβλημα! Το πρόβλημα ειναι στο μυαλό όσων ψάχνουν δικαιολογία για να μην πάρουν ηλεκτρικό. Προσωπικά επιλέγω να ακούσω τους ιδιοκτήτες και όχι την θεωρία του καθενός.
Καλά άμα είναι να βάλω στην σουκο της ταβέρνας το αμάξι και να το αφήσω 2 μέρες να φορτίζει εντάξει...
Το αν είχαν ποτέ πρόβλημα οι κάτοχοι το ξέρουν αυτοί. Ακόμα και το Αθήνα Θεσσαλονίκη να κάνουν μόνο όλοι έχουν να σου πουν περιπέτειες!
Δεν συζητάμε τώρα να κάνεις τον γύρο πχ της Εύβοιας! Αυτό είναι απαγορευμένη δραστηριότητα... -
Βρε ματάκια μου, πόσες φορές έχουμε γράψει ότι η χρήση ηλεκτρικού προϋποθέτει μια Χ εξοικείωση με τη χρήση εφαρμογών και ένα προγραμματισμό για τον ανεφοδιασμό όταν σκοπεύεις να ταξιδεύσεις επι μακρον. Μπορεί να ζήσεις με αυτές τις προϋποθέσεις ; Καλώς ! Δεν μπορείς; Υπάρχουν ποικίλες επιλογές για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια.
Γιατί είναι τόσο δυσνόητο αυτό ; Γιατί κάνουμε πάλι αυτη τη συζήτηση ; Σε κάνει να νιώθεις καλύτερα ; Νιώθεις έξυπνος έναντι των ηλιθίων που έπεσαν στην παγίδα και αγόρασαν ; -
Εγώ από την αρχή έγραψα κάτι συγκεκριμένο που ο καθένας το πήρε και το τεντωσε όπως του γουστάρει! Ούτε για ηληθιους κατόχους και έξυπνους αυτούς που δεν αγοράζουν...
Είπα ότι βλέπεις ένα σούπερ καρ σε εμφάνιση και κυρίως σε επιδόσεις που μπορεί κάποιος να το αποκτήσει χωρίς να χρειάζεται να δώσει λεφτά όσο ένα σπίτι και δεν μπορείς να το απολαύσεις όπως του αρμόζει γιατί πάντα μα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου έχεις το θέμα της αυτονομίας... -
Εγώ από την αρχή έγραψα κάτι συγκεκριμένο που ο καθένας το πήρε και το τεντωσε όπως του γουστάρει! Ούτε για ηληθιους κατόχους και έξυπνους αυτούς που δεν αγοράζουν...
Είπα ότι βλέπεις ένα σούπερ καρ σε εμφάνιση και κυρίως σε επιδόσεις που μπορεί κάποιος να το αποκτήσει χωρίς να χρειάζεται να δώσει λεφτά όσο ένα σπίτι και δεν μπορείς να το απολαύσεις όπως του αρμόζει γιατί πάντα μα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου έχεις το θέμα της αυτονομίας...Ποιος σου είπε ότι δεν μπορείς να το απολαύσεις όσο του αρμόζει ;
Ο Μπαμπης ο σουγιάς ;
Ο πεταλούδας ο Κώστας ;
Δεν θυμάμαι κάτοχο να κάνει παράπονα για την αυτονομία κάτω απο πίεση. Τώρα τι έχεις εσυ στο πίσω ή στο μπροστά -δεν κρίνω- μέρος του μυαλού σου λιγη επαφή έχει με την πραγματικότητα. -
Είπα ότι βλέπεις ένα σούπερ καρ σε εμφάνιση και κυρίως σε επιδόσεις που μπορεί κάποιος να το αποκτήσει χωρίς να χρειάζεται να δώσει λεφτά όσο ένα σπίτι και δεν μπορείς να το απολαύσεις όπως του αρμόζει γιατί πάντα μα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου έχεις το θέμα της αυτονομίας...Έτσι όπως το γραφεις τώρα έχεις κάποια βάση.
Ένα τέτοιο αμάξι με αυτονομίες/τροπο ανεφοδιασμού σαν τα θερμικα θα ήταν απλά τοπ.
Κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις…
Εξαρτάται ποσο και σε ποια σημεία μπορείς να συμβιβαστείς. -
Είπα ότι βλέπεις ένα σούπερ καρ σε εμφάνιση και κυρίως σε επιδόσεις που μπορεί κάποιος να το αποκτήσει χωρίς να χρειάζεται να δώσει λεφτά όσο ένα σπίτι και δεν μπορείς να το απολαύσεις όπως του αρμόζει γιατί πάντα μα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου έχεις το θέμα της αυτονομίας...Ποιος σου είπε ότι δεν μπορείς να το απολαύσεις όσο του αρμόζει ;
Ο Μπαμπης ο σουγιάς ;
Ο πεταλούδας ο Κώστας ;
Δεν θυμάμαι κάτοχο να κάνει παράπονα για την αυτονομία κάτω απο πίεση. Τώρα τι έχεις εσυ στο πίσω ή στο μπροστά -δεν κρίνω- μέρος του μυαλού σου λιγη επαφή έχει με την πραγματικότητα.Πωπω φίλε μεγάλο πρόβλημα βλέπω, αν έχεις τόσα νεύρα στο πληκτρολόγιο φαντάζομαι τι γίνεται από κοντά... τσάμπα πάνε οι δημόσιες αναθέσεις...
TESLA FORUM