-
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Ρε συ Φανη οι αντιπροσωπίες πουλάνε πάντα χαμηλότερα από ιδιώτη όπου έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις τον κάτοχο ενώ τα περισσότερα όσων πουλάνε είναι από leasing άρα με 3ετη εγγύηση και 5 χρονια εγγύηση υβριδικού.
Εσυ πουλάς ιδιωτικάΤην ανάποδη εμπειρία έχω εγώ, γιατί ο έμπορος μπορεί να πουλήσει με δόσεις, εγώ δεν μπορώ.
-
Είναι πιθανες και οι δύο εκδοχές
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
Εσυ όμως δεν παιρνεις τεσλα. Υβριδικός είσαι και πας παντού
Λες να μην θέλω να πάρω Τέσλα!?!?! Σαν τρελός! Απλά δεν έχω τα χρήματα αυτή τη στιγμή (όσο κάνει το Τέσλα, έχουν και τα 2 υβριδικά μου μαζί....χαχα). Εαν είχα αυτό το ποσό διαθέσιμο για αυτοκίνητο, θα οδηγούσα ήδη κόκκινο Τέσλα με λευκό εσωτερικό, δεν τίθεται ερώτημα!
Και μακρινή εκδρομή 1 το χρονο με περιηγήσεις άντε και μια ακόμα σε resort όπου το αμάξι απλά μας πάει και φέρνει. Κάποια μικρότερα ταξίδια ή σκ στην πόλη πάμε με το αμάξι της γυναίκας που είναι μανιτζεβελο. Αυτή κάνει 15Κ το χρόνο.
Άρα όπως τα είπα, 1 ταξίδι τον χρόνο....σιγά το φοβερό, άνετα το βγάζει με το Τέσλα και ας κάνεις και 1 στάση. Δεν έγινε κάτι για 1 φορά τον χρόνο.
Πήγαινε πάρε το άσπρο με μαύρο εσωτερικό σήμερα με 40870 και βαζεις αίτηση στο ΚΗ 3.
Δίνεις το κορολα 26-27 και βαζεις τα υπόλοιπα δάνειο. Εξοφλείς τα 8 ή τα 9 πάρεις την επιδότηση και τα υπόλοιπα βγαίνουν λογικά.Περα από τις αναστολές μου που είναι 1000% προσωπικές (πες και ιδιοτροπίες) σημερα αν αγοράζεις αμαξι πας είτε σε υβριδικό σε περιπτωση που δεν μπορεις να ζήσεις με ηλεκροκίνηση, είτε σε καλό μτχ θερμικό να μην το πληρώσεις ακριβά ή σε ηλεκτρικό.
Κατι phev είναι μόνο για παροχή όπως και όλα τα υπόλοιπα!Φυσικά αν έχεις κατι καλό που σε καλύπτει και δεν σε τρώει ο κωλος σου καθεσαι ως έχεις.
Αλλα αν εισαι στην αγορα για νεο all around αμαξι και μπορεις να υποστηρίξεις ηλεκτροκίνηση "Tesla είναι για εσένα, παμ ..."
Έχω χάσει επεισόδια από το απέχθεια για την ηλεκτεοκίνηση έχει γίνει πελάτης του Ελον ο Στέφανος;
-
Τωωωωρα;;;;
Έκανε και δωρεά στην Toyota διότι του φάνηκε τελικά φθηνό το Yaris!
Έχεις καιρό να μπεις στο forum?
-
@lap said in TESLA FORUM:
Τωωωωρα;;;;
Έκανε και δωρεά στην Toyota διότι του φάνηκε τελικά φθηνό το Yaris!
Έχεις καιρό να μπεις στο forum?
Και το απέχθεια στην ηλεκτροκίνηση;
-
Όλο και κάποιος θα θέλει να γράψει σε αυτό!
-
@george1977 said in TESLA FORUM:
Και το απέχθεια στην ηλεκτροκίνηση;
Μόλις οδήγησε το Τέσλα, όπως ήταν φυσικό, άλλαξε γνώμη 180 μοίρες!!
-
Λες να μην θέλω να πάρω Τέσλα!?!?! Σαν τρελός! Απλά δεν έχω τα χρήματα αυτή τη στιγμή (όσο κάνει το Τέσλα, έχουν και τα 2 υβριδικά μου μαζί....χαχα). Εαν είχα αυτό το ποσό διαθέσιμο για αυτοκίνητο, θα οδηγούσα ήδη κόκκινο Τέσλα με λευκό εσωτερικό, δεν τίθεται ερώτημα!
Και μακρινή εκδρομή 1 το χρονο με περιηγήσεις άντε και μια ακόμα σε resort όπου το αμάξι απλά μας πάει και φέρνει. Κάποια μικρότερα ταξίδια ή σκ στην πόλη πάμε με το αμάξι της γυναίκας που είναι μανιτζεβελο. Αυτή κάνει 15Κ το χρόνο.
Άρα όπως τα είπα, 1 ταξίδι τον χρόνο....σιγά το φοβερό, άνετα το βγάζει με το Τέσλα και ας κάνεις και 1 στάση. Δεν έγινε κάτι για 1 φορά τον χρόνο.
Πήγαινε πάρε το άσπρο με μαύρο εσωτερικό σήμερα με 40870 και βαζεις αίτηση στο ΚΗ 3.
Δίνεις το κορολα 26-27 και βαζεις τα υπόλοιπα δάνειο. Εξοφλείς τα 8 ή τα 9 πάρεις την επιδότηση και τα υπόλοιπα βγαίνουν λογικά.Περα από τις αναστολές μου που είναι 1000% προσωπικές (πες και ιδιοτροπίες) σημερα αν αγοράζεις αμαξι πας είτε σε υβριδικό σε περιπτωση που δεν μπορεις να ζήσεις με ηλεκροκίνηση, είτε σε καλό μτχ θερμικό να μην το πληρώσεις ακριβά ή σε ηλεκτρικό.
Κατι phev είναι μόνο για παροχή όπως και όλα τα υπόλοιπα!Φυσικά αν έχεις κατι καλό που σε καλύπτει και δεν σε τρώει ο κωλος σου καθεσαι ως έχεις.
Αλλα αν εισαι στην αγορα για νεο all around αμαξι και μπορεις να υποστηρίξεις ηλεκτροκίνηση "Tesla είναι για εσένα, παμ ..."
Έχω χάσει επεισόδια από το απέχθεια για την ηλεκτεοκίνηση έχει γίνει πελάτης του Ελον ο Στέφανος;
Απέχθεια είναι βαριά κουβέντα.
Οι αμφιβολίες και ενστάσεις είναι για το κατά πόσο μπορεί να γενικευθει για όλους η μπαταριοκίνηση με τους τρέχοντες όρους...
Όταν κυκλοφορησουν ευρέως οι μπαταρίες του Τόνι Σταρκ, κανένας δεν θα αμφιβάλει.
Με αυτές του Ελον Μασκ, διατηρούμε κάποιες επιφυλάξεις, κι ας είναι οι βέλτιστες προς ώρας. -
Ρε συ Φανη οι αντιπροσωπίες πουλάνε πάντα χαμηλότερα από ιδιώτη όπου έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις τον κάτοχο ενώ τα περισσότερα όσων πουλάνε είναι από leasing άρα με 3ετη εγγύηση και 5 χρονια εγγύηση υβριδικού.
Εσυ πουλάς ιδιωτικάΤην ανάποδη εμπειρία έχω εγώ, γιατί ο έμπορος μπορεί να πουλήσει με δόσεις, εγώ δεν μπορώ.
Ρε συ από τα πιο εμπορικά αμάξια έχεις. Τογιότα και υβριδικό. Άνετα πουλάς πάνω από τον έμπορο ειδικά τώρα που είναι 3 ετών.
Μπα σε καλό σου !! -
Ρε συ από τα πιο εμπορικά αμάξια έχεις. Τογιότα και υβριδικό. Άνετα πουλάς πάνω από τον έμπορο ειδικά τώρα που είναι 3 ετών.
Μπα σε καλό σου !!Δεν έχω δοκιμάσει, αλλά πιστεύω ότι πάνω από €22.000 δεν πουλιέται με τίποτα, από αυτά που βλέπω στις αγγελίες. Όπως και να έχει, όσο και να πωλείται δεν βγαίνω...χαχαχα. Εκτός εαν το πουλήσω κάνα 40αρι.
-
Πελάτης δεν εχω γίνει παρότι το αμάξι μου άρεσε πολύ. Κάπου το Φλεβάρη είχα γράψει τις απόψεις μου γι αυτό όταν το οδήγησα.
Ωστόσο και εγώ ακόμα έχω αναστολές σε σχέση με την ηλεκτροκίνηση, παρότι θεωρητικά είμαι σε ιδανικό ταργκετ γκρουπ (πάρκινγκ, λίγα ταξίδια κλπ).
Αλλά όντας πια 50 ίσως είναι δύσκολο να μάθεις νέα πράγματα. -
Αλλά όντας πια 50 ίσως είναι δύσκολο να μάθεις νέα πράγματα.
Καθόλου δύσκολο (ίδια ηλίκια έχουμε)....ίσια ίσα καλύτερα τώρα, παρά στα 70 σου χωρίς επιλογή!
-
Διαβάζω ότι όσοι είχαν παραγγελία με τις κανονικές τιμές τους τις αλλάζουν εσωτερικά με προ διαμορφωμένα αμάξια με την έκπτωση.
Αν ήταν η τιμή ο λόγος της ακύρωσης μου λογικά δεν θα είχα ακυρώσει (μου γύρισαν χθες και τα λεφτά στην κάρτα καθως εντός 7 ημερών τα 250 ευρώ στα γυρνάνε no questions asked αν και λαμβάνεις ερωτηματολόγιο από την τεσλα)
Λογικά έχουν πέσει τοσο οι πωλήσεις που κάνουν πια αυτη την αλλαγή ενώ παλιότερα όπως μου είχε πει ο @dettol έχανες τα 250 της πρώτης παραγγελίας. -
Έχω την αίσθηση ότι η επιστροφή των 250 € εντός επτά ημερών ήταν πάντα δυνατά εν είδει νόρμα της ΕΕ.
-
@red_monster said in TESLA FORUM:
Έχω την αίσθηση ότι η επιστροφή των 250 € εντός επτά ημερών ήταν πάντα δυνατά εν είδει νόρμα της ΕΕ.
Κανονικά εντός 14 έπρεπε να είναι αφού μιλάμε για εξ αποστάσεως αγορά.
Αν δεις όμως πως το γράφουν στους όρους είναι τόσο μπερδευτικο που τους το ειχα ζητήσει γραπτως να μου το επιβεβαιώσουν γιατί είχα βάλει την παραγγελία βιαστικά λόγω ΚΗ2 και ήταν εξαρχης στο μυαλό μου να ακυρώσω εντος των 7 ημερων., όπως και έγινε ειδικά όταν είδα τους δανειακούς όρους.
Με το που έγινε η ακύρωση έφυγε η παραγγελία από την εφαρμογή, την επόμενη ήρθε ερωτηματολόγιο, μετά από 3 μερες email που την επιβεβαίωνε και σε μια μέρα είδα και τα λεφτά στην κάρτα.Απλά σε πολλές περιπτώσεις που διάβαζα στο γκρουπ των τεσλα είχαν επι εβδομάδες την παραγγελία, μπηκαν είδαν τις εκπτώσεις και φρικαραν.
Επειδή με όσα είχα ακούσει από @dettol τους είχα γράψει για ακύρωση και νέα παραγγελία, κάποιοι μου έστειλαν μηνύματα, και έτσι έμαθα ότι αν και τηλεφωνικά τους τα μάσαγαν, όταν πήγαν από κοντά τους υποσχέθηκαν να κανουν εσωτερικά την αλλαγή χωρίς ακύρωση και νέα παραγγελία.Γενικά έχει πέσει αναδουλειά.
Ασχετο ρε παιδιά επειδή η Σανταντέρ επέμενε στην παρακράτηση κυριότητας ακόμα και για δανεισμό μόνο του ποσού της επιδότησης (ενώ η BMW στο δίνει άτοκα αυτό το πόσο και δη με επιτόκιο 5,9 αντί για 8,1 της ισπανικής - τους το έγραψα στο ερωτηματολόγιο αυτό), τι ακριβώς γραφειοκρατία δημιουργεί η παρακράτηση ;
Δεν έχω πάρει ποτε αμάξι με δανειοδότηση και φυσικά παρακράτηση και δεν ξέρω.
Απλά να ξέρω. Υπάρχει εγγραφή στην άδεια ; Τι χαρτιά υπογράφεις ;
Just asking με την ευκαιρία γιατί με δάνειο αμάξι δεν αγοραζω. Το ιδανικό θα ήταν να εκχωρώ την οποία επιδότηση. -
Δεύτερο ασχετο.
Βλέπω στην εφαρμογή της τεσλα τιμές 0,35-0,39 στο GH αν δεν έχεις συνδρομή.
Αν έχεις τεσλα θεωρείται σαν να έχεις συνδρομή ;
Και αν ναι ποσο είναι το κόστος ; -
Εγώ δεν πληρώνω τίποτα, νομίζω στο μέλλον κάτι θα χρεώνουν
-
τι ακριβώς γραφειοκρατία δημιουργεί η παρακράτηση ;
Απλά να ξέρω. Υπάρχει εγγραφή στην άδεια ; Τι χαρτιά υπογράφεις ;Το γράφει στην άδεια και ουσιαστικά δεν μπορείς να πουλήσεις το αυτοκίνητο χωρίς την άρση παρακράτησης από την τράπεζα.
-
τι ακριβώς γραφειοκρατία δημιουργεί η παρακράτηση ;
Απλά να ξέρω. Υπάρχει εγγραφή στην άδεια ; Τι χαρτιά υπογράφεις ;Το γράφει στην άδεια και ουσιαστικά δεν μπορείς να πουλήσεις το αυτοκίνητο χωρίς την άρση παρακράτησης από την τράπεζα.
Αυτο μπορώ να το καταλάβω βρε συ Φανη.
Δίνεις εξουσιοδότηση για παρακράτηση όταν βγαίνει η άδεια ;
Όταν αίρεται πως είναι η διαδικασία ;
Κόστος ; -
@red_monster said in TESLA FORUM:
Εγώ δεν πληρώνω τίποτα, νομίζω στο μέλλον κάτι θα χρεώνουν
Έχεις δωρεάν φορτίσεις;
Αν όχι ποσο είναι το κόστος σήμερα για φόρτιση στο gh για ένα κάτοχο τεσλα ;
TESLA FORUM