-
Μάλλον ναι, αλλά αν τους βρίσκεις έτοιμους από τον προηγούμενο, δε διαμαρτύρεσαι.
-
@piliourits said in TESLA FORUM:
@monman2 said in TESLA FORUM:
@dimsabas said in TESLA FORUM:
Monman, πώς και δεν έχεις κάνει ακόμα κίνηση;
Τι να το κάνω ; Όποτε χρειαστώ κάτι
παίρνω το καινούργιο, όπως τις προάλλες που το χρειάστηκα για την βάπτιση της εγγονής
Παππού τι έκανες στον αντιναζιστικό αγώνα ;
Σε πήγα στην βάπτιση σου με tesla κοριτσαρα μου!Ίνγκριντ την είπατε ή Μάρλεν;
Να σας ζήσει!(Στο τσακ το γλίτωσα το μπαν, τελευταία στιγμή)
Frau Elona ... ευχαριστώ!
-
Ξεκίνησαν παραδόσεις και τα juniper. Είδα ένα μαύρο στο Λαγονησι
Ωραία για βόλτα πάντως. Ειδικά παραλιακή.
@dimsabas κανονίζονται συνεχεια μίνι εξορμήσεις στο TOG. Να σε βάλουμε σε κάνα τσατ να έρχεσαι.Σήμερα κινήθηκα κανιβαλικα. Αν βγάλεις το chill mode πάει αέρα.
Έκανα προσπέραση αέρα 7 αμάξια σήμερα ..... Ντροπή μου -
Έχω κι εγώ κονέ με μελλοντικό ιδιοκτήτη Juniper, για φωτογράφιση και δοκιμή. Ελληνική πρωτιά.
Ξέρω για τις βόλτες, έχω δει για την επόμενη Κυριακή.
-
@iceman7
Για δες στο τσατ τι ετοιμάζεται στη σαλονικα και μετά έλα να γκρινιάξεις για την ισχύ φόρτισης στο golden -
@dettol said in TESLA FORUM:
@iceman7
Για δες στο τσατ τι ετοιμάζεται στη σαλονικα και μετά έλα να γκρινιάξεις για την ισχύ φόρτισης στο goldenΝτροπη αυτό που γίνεται στην Ελλάδα γενικώς.
Ειδικά Αθήνα με το GH είναι για κλωτσιές.
Ευτυχώς που έχω βάλει εξαρχής wallbox. -
@dimsabas said in TESLA FORUM:
Έχω κι εγώ κονέ με μελλοντικό ιδιοκτήτη Juniper, για φωτογράφιση και δοκιμή. Ελληνική πρωτιά.
Ξέρω για τις βόλτες, έχω δει για την επόμενη Κυριακή.
Ελπίζω να έρθεις !
Αν και η εκδρομή στη Λιβαδειά ήταν τέλεια ! -
@iceman7 ήταν πεντακάθαρο είπε, εγώ βρήκα σκόνη όμως εκεί που κουμπώνει ο φορτιστής.
Βρήκε από το καράβι με 38% κάναμε μια βόλτα στην πόλη, βγήκαμε έξω περίπου 30 χιλιόμετρα, κάναμε άλλα 20 μέχρι τον Σκλαβενίτη για να φορτίσει και έφαγε 20%.
Υποθέτω ότι επειδή δεν έχει κάνει πλήρη φόρτιση μετράει ότι να ναι!
Στο τεστ drive δεν θυμάμαι να είδα να λειτουργεί η κάμερα και ήμουν σίγουρος οτι είχε μόνο την 3d απεικόνιση! Θετικό οτι έχει κάμερες στην όπισθεν!!Μας πήρε στο λιμάνι ο κουμπάρος του με ένα GLE, δεν μπορώ να πω οτι υστερεί ποιοτικά το model 3, σίγουρα όμως ήταν πιο ήσυχη η καμπίνα του Μ3 έναντι της GLE.
Δεν οδήγησα σήμερα, δεν ήθελα να του στερήσω την χαρα! Είπε πάντως οτι χθές στην Αθήνα φρένο δεν πάτησε καθόλου. Το one pedal δουλεύει τέλεια!Θα κανονίσω να το οδηγήσω σε γνωστές διαδρομές για να αποκτώσω πλήρη εικόνα της οδηγικής συμπεριφοράς του!
-
@limited_one said in TESLA FORUM:
@iceman7 ήταν πεντακάθαρο είπε, εγώ βρήκα σκόνη όμως εκεί που κουμπώνει ο φορτιστής.
Βρήκε από το καράβι με 38% κάναμε μια βόλτα στην πόλη, βγήκαμε έξω περίπου 30 χιλιόμετρα, κάναμε άλλα 20 μέχρι τον Σκλαβενίτη για να φορτίσει και έφαγε 20%.
Υποθέτω ότι επειδή δεν έχει κάνει πλήρη φόρτιση μετράει ότι να ναι!
Στο τεστ drive δεν θυμάμαι να είδα να λειτουργεί η κάμερα και ήμουν σίγουρος οτι είχε μόνο την 3d απεικόνιση! Θετικό οτι έχει κάμερες στην όπισθεν!!Μας πήρε στο λιμάνι ο κουμπάρος του με ένα GLE, δεν μπορώ να πω οτι υστερεί ποιοτικά το model 3, σίγουρα όμως ήταν πιο ήσυχη η καμπίνα του Μ3 έναντι της GLE.
Δεν οδήγησα σήμερα, δεν ήθελα να του στερήσω την χαρα! Είπε πάντως οτι χθές στην Αθήνα φρένο δεν πάτησε καθόλου. Το one pedal δουλεύει τέλεια!Θα κανονίσω να το οδηγήσω σε γνωστές διαδρομές για να αποκτώσω πλήρη εικόνα της οδηγικής συμπεριφοράς του!
Αναμένουμε και τις δικές σου εντυπώσεις Μιχάλη !
Να το χαίρεται ο Γιάννης. Σκόνες και πιθανώς γύρη θα είδε γιατί γινόταν χαμός στην Αθήνα. Στο σημείο φορτισης πάντα μαζεύει. Με ένα λεπτό πανάκι και καμία μπατονέτα καλό να το καθαρισεις.
Αλλά αφού θα το κάνετε κεραμική θα σας το στρώσει πρώτα οπότε δεν θα έχετε κανένα θέμα και ας είναι μαύρο!
Φορτίστε το στο 100% να ισιώσει το BMS και θα δείτε αυτονομίες. Αν και ακόμα είναι νωρίς και θα βλέπετε διαφορετικά πράγματα στην κατανάλωση. Να το συνηθίσει πρώτα και να τον συνηθίσει και το αμάξι.
Ειναι πολύ αεροδυναμικό και το πιο οικονομικό ηλεκτρικό. Δεν θα ζοριστείτε ποτέ.
Η ποιότητα υλικών, η απτή ποιότητα και η ηχομόνωση είναι απλά ό,τι καλύτερο μπορεις να παρεις μέχρι και 60 χιλιαδες ευρώ.
Το one pedal έχει την πλάκα του. Ειναι εντυπωσιακό που δεν πατάς φρένο. Αν οδηγείς προσεκτικά προβλέποντας την κίνηση παίζει να μην το πατήσεις ποτέ.
Εγω σήμερα σε διαδρομή 40χλμ πάτησα ελαφρά 2 φορές.
Το λέω στη γυναίκα και δεν μπορεί να το αντιληφθεί ο εγκέφαλος της.
Γενικά το highland δεν έχει θέματα πλην μήκους, ύψους και ότι είναι ηλεκτρικό -
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Γενικά το highland δεν έχει θέματα πλην μήκους, ύψους και ότι είναι ηλεκτρικό
Πληροφορίες για σωστή φόρτιση που θα βρω για να τον ενημερώσω??
-
@limited_one said in TESLA FORUM:
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Γενικά το highland δεν έχει θέματα πλην μήκους, ύψους και ότι είναι ηλεκτρικό
Πληροφορίες για σωστή φόρτιση που θα βρω για να τον ενημερώσω??
Ας διαβάσει το manual και τα σχετικά νήματα στα γκρουπς των fans και των owners.
-
Σε γενικές γραμμές πάντως μια φορά τουλάχιστον το μήνα να φορτίζει στο 100% να καλιμπραρεται το BMS.
Κατά τα λοιπά μην το αφήνει πολύ ώρα στο 100% ή κάτω από 20%. -
-
@katafractos17 said in TESLA FORUM:
Τα Tesla γίνονται στόχος και στην Ελλάδα -Πού σημειώθηκε το πρώτο περιστατικό βανδαλισμού
Αυτο το πραγμα με τον βανδαλισμο ξενης περιουσίας λες και ο κάτοχος του αυτοκινητου εχει μετοχες στην τεσλα ή ασπαζεται αυτα που λέει και κάνει ο Μασκ είναι πραγματικα εξωργιστικο
Ενας σατανιστης που φυλακιστηκε ετρωγε σοκολάτα. Αν τρως την ιδια μαρκα σοκολάτας είσαι και συ σατανιστής, πάει και τελειωσε. Αυτο είναι το συμπερασμα σε αυτη την μαλακισμένη λογική μάλλον, αποκλειεται απλα να σαρεσει η σοκολάτα
TESLA FORUM