-
Όχι πως έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί αυτά αλλάζουν απο μήνα σε μήνα, για το καλαμπούρι
-
@dettol said in TESLA FORUM:
@red_monster said in TESLA FORUM:
Με το νυχτερινό στα 0,08 €/kWh ήτοι περί τα 0,12 €/kWh το «γέμισμα» σε ένα τεσλα με μεγάλη μπαταρία είναι 9 €
δεν το βρισκω τοσο χαμηλα εγω, αλλα παντως δεν ειναι και οσο ψηλα νομιζα. Μεγιστη τιμη kwh (ρευμα η ημερας και στις 1000+ kwh) την βλεπω στα 0.23 ευρω. Επομενως, 18 ευρω το "γεμισμα", αλλα η πραγματικοτητα ειναι αρκετα χαμηλοτερη, μιας και εβαλα την μεγιστη τιμη που βρηκα στην καταναλωση μου.
Μη ξεχνας και τις ρυθμιζομενες χρεωσεις του δεδδηε
-
@ntinaras said in TESLA FORUM:
@dettol said in TESLA FORUM:
Με το νυχτερινό στα 0,08 €/kWh ήτοι περί τα 0,12 €/kWh το «γέμισμα» σε ένα τεσλα με μεγάλη μπαταρία είναι 9 €
δεν το βρισκω τοσο χαμηλα εγω, αλλα παντως δεν ειναι και οσο ψηλα νομιζα. Μεγιστη τιμη kwh (ρευμα η ημερας και στις 1000+ kwh) την βλεπω στα 0.23 ευρω. Επομενως, 18 ευρω το "γεμισμα", αλλα η πραγματικοτητα ειναι αρκετα χαμηλοτερη, μιας και εβαλα την μεγιστη τιμη που βρηκα στην καταναλωση μου.
Μη ξεχνας και τις ρυθμιζομενες χρεωσεις του δεδδηε
Είναι μέσα στην τιμή που έγραψα
-
Έρχεται λέμε.
Καλό είναι, pzero 275 πίσω!
-
Σαν να διέρρευσε η ιπποδύναμη, μπροστά ο ίδιος κινητήρας, πίσω 410 άλογα από 300.
Όλα μαζί 625, να τα αφήσω; -
@ataim said in TESLA FORUM:
Σαν να διέρρευσε η ιπποδύναμη, μπροστά ο ίδιος κινητήρας, πίσω 410 άλογα από 300.
Όλα μαζί 625, να τα αφήσω;Έχεις κανά λινκ; Να σκαρώσω άρθρο;
-
@dimsabas said in TESLA FORUM:
Όλα μαζί 625, να τα αφήσω;Έχεις κανά λινκ; Να σκαρώσω άρθρο;
-
Ωραια παρουσιαση απο τον μεγαλυτερο συλλεκτη.
Youtube Video -
Όλα μαζί 625, να τα αφήσω;Πόσα αλόγα είναι τελικά το MODEL 3 LR HIGHLAND ?
Η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι είναι πιο κοντά στα 400 παρά στα 500. -
Και πως το ξεχωρίζεις αφού δεν έχεις μέτρο σύγκρισης;
-
Για αυτό λέω "η προσωπική μου αίσθηση" (βασιζόμενη προφανώς σε ανάλογα οχήματα hp/kg), γιατί δεν μπορώ να το τεκμηριώσω.
-
Η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι είναι πιο κοντά στα 400 παρά στα 500.μα δεν είχαν πει ποτέ ότι είναι 500, 394Hp το δηλώνουν επίσημα
-
Η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι είναι πιο κοντά στα 400 παρά στα 500.μα δεν είχαν πει ποτέ ότι είναι 500, 394Hp το δηλώνουν επίσημα
Επίσημα δεν δηλώνουν τίποτα
-
Η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι είναι πιο κοντά στα 400 παρά στα 500.τα 490 που ειχαν γραφει εδω, μου ειχαν φανει και εμενα πολλα. Εχω πετυχει στο reddit δυναμομετρησεις που εχουν κανει, οπου αλλαζουν τα νουμερα αναλογα με το soc. Αν θυμαμαι καλα τα μεγαλυτερα νουμερα τα ειχαν βγαλει με 90% και ηταν γυρω στα 400.
Πρακτικα παντως, ελαχιστη σημασια εχουν ολα αυτα, παρα μονο για να γινεται κουβεντα
-
βρηκα και το λινκ. Το παραθετω με πασα επιφυλαξη, απλα αυτο μου ειχε φανει εμενα ως αρκετα εμπεριστατωμενο.
https://www.reddit.com/r/teslamotors/comments/b8k251/model_3_awd_peak_power_vs_state_of_charge/
-
Ναι δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα καθώς η μέγιστη ιπποδύναμη εμπρός και πίσω ηλεκτροκινητήρα μπορεί να αποδίδεται σε διαφορετική ταχύτητα, και για να το κάνουμε πιο σύνθετο η μπαταρία θα τροφοδοτήσει με διαφορετική ισχύ τον εμπρός και τον πίσω ανάλογα με το soc, την θερμοκρασία της, και την θερμοκρασία των κινητήρων. Πιασταυγό και κούρευτο κατάσταση.
Αυτό που δείχνει τις δυνατότητες κάθε έκδοσης είναι το 400αρι, έχεις 12 στο lr 11 στο performance, οι μέγιστες συνδυαστικές ιπποδυνάμεις είναι ελάσσονος σημασίας. Λέω ότι το ludicrous θα έχει ένα ωραίο στρογγυλό 10άρι.
-
Για αυτό λέω "η προσωπική μου αίσθηση" (βασιζόμενη προφανώς σε ανάλογα οχήματα hp/kg), γιατί δεν μπορώ να το τεκμηριώσω.
Μη ξεχνάς είναι ηλεκτρικά άλογα.. βγαίνουν σε διαφορετικό φάσμα από ότι στα θερμικά.
Άσε και το άλλο... εχω οδηγήσει αυτοκίνητο 600 αλόγων. Δεν μπορούσες να το βάλεις κάτω. Τα 600 άλογα τα έβλεπες στα χαρτιά μέχρι να πιάσει το λάστιχο. Πράγμα που δεν γινόταν ποτέ.
-
Μην λένε τα αυτονόητα
-
Ο φίλος μου ο έμπορος πήρε ενα model 3 για πώληση .
Το έβαλε για φόρτιση σε μια απλή πρίζα που είχε στον κήπο του στο εξοχικό και λέει οτι πήρε 45 χλμ range σε 2 ώρες . Το βρίσκω πολύ καλό νούμερο .Αυτό είναι
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/341058517-tesla-model-3όποιος ενδιαφέρεται να στείλει πμ ,το αυτοκίνητο ανήκει σε VIP της πόλης EURO 2004
-
@monman2 said in TESLA FORUM:
Ο φίλος μου ο έμπορος πήρε ενα model 3 για πώληση .
Το έβαλε για φόρτιση σε μια απλή πρίζα που είχε στον κήπο του στο εξοχικό και λέει οτι πήρε 45 χλμ range σε 2 ώρες . Το βρίσκω πολύ καλό νούμερο .Αυτό είναι
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/341058517-tesla-model-3όποιος ενδιαφέρεται να στείλει πμ ,το αυτοκίνητο ανήκει σε VIP της πόλης EURO 2004
Σε δύο ώρες οικιακής φόρτισης (220 V με 16 Α ασφάλεια) φορτίζει με ισχύ 3,3 kW x 2 h = 6,6 kWh, οπότε το νούμερο είναι λογικό με δεδομένου ότι θέλει περίπου 13,5 kwh/100km (με λελογισμένη οδήγηση)
TESLA FORUM