-
@iceman7 said in TESLA FORUM:
@piliourits said in TESLA FORUM:
@dettol said in TESLA FORUM:
@criuser said in TESLA FORUM:
Ξέχασε να γράψει ο κακομοίρης αρθρογραφούλης, ότι έχει εκτιναχθεί η κατανάλωση ξυδιού σε όλους αυτούς τους γραφικούληδες ηττημένους των εκλογών...
Αμάν Αμάν Αμάν!
Κρουζερ υπέρ Τέσλα, και σ όποιον δεν αρέσει, ξυδακι!
Τι άλλο θα δουν τα αμυγδαλωτά μας μάτια...Υπέρ μασκ. Είναι διαφορετικό αυτό.
Δηλαδή πλέον αυτοί που αγοράζουν Τέσλα θα βρίζουν τον Μασκ, κι αυτοί που τα φτύνουν τα Τέσλα θα του κάνουν νοητικά
Για να πάρω dixan και να πλύνω τα ρούχα μου με αυτό, πρέπει να συμφωνώ με ότι λέει ο CEO της henkel;
Λογικα όχι εκτος αν είναι κι αυτός σκιωδης πρόεδρος των ΗΠΑ, μανιπουλάρει το Μπιτκοην, ελέγχει τη διασημότερη ονλαην πλατφόρμα, παίρνει τεράστιες εργολαβίες απ το Αμερικανικό κράτος και τα λοιπά που κάνουν πολλους να βλέπουν τον Μασκ ως μοντέρνο ημιθεο
Δεν θεωρώ κανένα σοβαρό επιχειρηματία άμα μπλέκεται εμφανώς με την πολιτική. Ο σωστός ο ολιγάρχης μένει αφανής.
Αυτός το ξεφτίλισε … οπότε ή μαλακας είναι τελικά ή μπροστινός άλλωνΕμένα αντίθετα μου αρέσει ο επιχειρηματίας, ο λεφτάς βρε παιδί μου που εκτίθεται στην πολιτική ο ίδιος και έχεις το δικαίωμα να τον κράξεις να τον βρίσεις και συνήθως επειδή φράγκα έχει άπειρα πάει για την δόξα...
Τους προτιμώ από τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους και τα μμε που παριστάνουν τους δημοκράτες και τους ανεξάρτητους και που τους λέμε άνετα : Είστε Σωραίοι....
-
@lap said in TESLA FORUM:
Ήταν που ήταν περίεργη προσωπικότητα εξαρχής με τα πρόσφατα το ξεφτίλισε.
Δεν θα μπορούμε να κυκλοφορούμε με τα τεσλα ειδικά σε πιο αριστερές χώρες όπως η Ελλάδα. Θα δούμε πιθανώς και περισσότερους εμπρησμούς (ένας ακόμα λόγος να μην το κυκλοφορώ )
Όσο το κρατούσε στο θέμα της woke κουλτούρας να το δεχτώ γιατί η φάση ήταν άθλια εξαρχής και ανώμαλη. Αλλα αυτός πια το γενικεύει.
Δεν ξέρω αλλά βλέπω γενικά χαλεπούς καιρούς να έρχονται με την επικράτηση του τραμπακουλα και τα δις που έχουν συνταχθεί πίσω του.Εγω δεν έχω καταλάβει ακόμη ! Πήρες Τεσλα;;;
Πολλα δεν καταλαβαινεις
-
Ξέχασε να γράψει ο κακομοίρης αρθρογραφούλης, ότι έχει εκτιναχθεί η κατανάλωση ξυδιού σε όλους αυτούς τους γραφικούληδες ηττημένους των εκλογών...
Αμάν Αμάν Αμάν!
Κρουζερ υπέρ Τέσλα, και σ όποιον δεν αρέσει, ξυδακι!
Τι άλλο θα δουν τα αμυγδαλωτά μας μάτια...Υπέρ μασκ. Είναι διαφορετικό αυτό.
Δηλαδή πλέον αυτοί που αγοράζουν Τέσλα θα βρίζουν τον Μασκ, κι αυτοί που τα φτύνουν τα Τέσλα θα του κάνουν νοητικά
Για να πάρω dixan και να πλύνω τα ρούχα μου με αυτό, πρέπει να συμφωνώ με ότι λέει ο CEO της henkel;
Λογικα όχι εκτος αν είναι κι αυτός σκιωδης πρόεδρος των ΗΠΑ, μανιπουλάρει το Μπιτκοην, ελέγχει τη διασημότερη ονλαην πλατφόρμα, παίρνει τεράστιες εργολαβίες απ το Αμερικανικό κράτος και τα λοιπά που κάνουν πολλους να βλέπουν τον Μασκ ως μοντέρνο ημιθεο
Δεν θεωρώ κανένα σοβαρό επιχειρηματία άμα μπλέκεται εμφανώς με την πολιτική. Ο σωστός ο ολιγάρχης μένει αφανής.
Αυτός το ξεφτίλισε … οπότε ή μαλακας είναι τελικά ή μπροστινός άλλωνΜπροστινος αλλων απο οτι λενε τωρα τελευταια. Τον υποστηριζει το βαθυ κρατος αλλοιως δεν υπαρχει περιπτωση να τον τροφοδοτουσαν με τοσες επιδοτησεις και κρατικα συμβολαια για πυραυλους κλπ Οτι χρηματα δινεις στην Τεσλα πανε κατευθειαν στο βαθυ κρατος της Αμερικης αυτο που κανει και τους πολεμους.
-
Παντως, τις πραξεις και τις δηλωσεις του Μασκ θα τις κατανοησετε πολυ ευκολα αν τις δειτε υπο το πρισμα δυο παραγοντων.
α. κερδος για τον εαυτο του και τις επιχειρησεις του.
Μετα την εκλογη του Τραμπ, ολοι εχουμε δει ποσο εχει ανεβει το αμερικανικο χρηματιστηριο. Οι συντηρητικοι γενικα κατεβαζουν τους φορους των μεγαλων εταιρειων και δημιουργουν γενικοτερα ενα θετικο κλιμα υπερ τους. Ο τραμπακουλας μαλλον θα το κανει σε υπερθετικο βαθμο.
Το αλλο σημειο ενδιαφεροντος του μασκ, η space x θα επωφεληθει απο απλοποιηση των κανονισμων σε σχεση με την εξερευνηση του διαστηματος και τις αρμοδιοτητες καθε κρατικου οργανισμου. Αν στην πορεια, φαει λαχανο και τη nasa και καταληξει η αμερικη να κανει outsource το διαστημικο της προγραμμα, ακομα καλυτερο για αυτον.β. ελευθερια του λογου
Η αγορα του X εγινε ωστε να το προστατευσει απο την λογοκρισια (δικη του αποψη, οχι δικη μου). Μισει ΚΑΘΕ αποπειρα λογοκρισιας ή περιορισμου της ελευθεριας εκφρασης και αντιδρα υπερμετρα σε καθε τετοια αποπειρα. Θεωρει κατα κυριο λογο τους φιλελευθερους ως κυριως υπευθυνους για αυτα τα παραπτωματα και για αυτο καταφερεται συχνα εναντιον τους.και ενα μικρουτσικο γ. ειναι τρολ
Η ιστορια θα τον κρινει και στην παρουσα φαση σιγουρα μου ειναι αντιπαθης, αλλα ουτε ο χιτλερ ειναι ουτε ο αντιχριστος. Ειναι απλα ενας επιχειρηματιας που (οποια εκπληξις!) θελει να μεγιστοποιησει το κερδος του, ενω ταυτοχρονα εχει ενα pet peeve, την ελευθερια εκφρασης (ακομα και αν οδηγει σε πολυ ασχημες καταστασεις).
-
Ακουγεται οτι ειναι μπροστινος για Ροκφελερ χρηματα αν γνωριζεις τι ειναι αυτο. Παντως γενικα το ολο θεμα με την τεσλα ειναι ερωτηματικο, δηλ η Αμερικη εχει αφθονη βενζινη δεν χρειαζεται ηλεκτρικα αυτοκινητα, αυτη που χανει ειναι η Ευρωπη.
-
Παντως, τις πραξεις και τις δηλωσεις του Μασκ θα τις κατανοησετε πολυ ευκολα αν τις δειτε υπο το πρισμα δυο παραγοντων.
Μετα την εκλογη του Τραμπ, ολοι εχουμε δει ποσο εχει ανεβει το αμερικανικο χρηματιστηριο. Οι συντηρητικοι γενικα κατεβαζουν τους φορους των μεγαλων εταιρειων και δημιουργουν γενικοτερα ενα θετικο κλιμα υπερ τους. Ο τραμπακουλας μαλλον θα το κανει σε υπερθετικο βαθμο.
Το αλλο σημειο ενδιαφεροντος του μασκ, η space x θα επωφεληθει απο απλοποιηση των κανονισμων σε σχεση με την εξερευνηση του διαστηματος και τις αρμοδιοτητες καθε κρατικου οργανισμου. Αν στην πορεια, φαει λαχανο και τη nasa και καταληξει η αμερικη να κανει outsource το διαστημικο της προγραμμα, ακομα καλυτερο για αυτον.β. ελευθερια του λογου
Η αγορα του X εγινε ωστε να το προστατευσει απο την λογοκρισια (δικη του αποψη, οχι δικη μου). Μισει ΚΑΘΕ αποπειρα λογοκρισιας ή περιορισμου της ελευθεριας εκφρασης και αντιδρα υπερμετρα σε καθε τετοια αποπειρα. Θεωρει κατα κυριο λογο τους φιλελευθερους ως κυριως υπευθυνους για αυτα τα παραπτωματα και για αυτο καταφερεται συχνα εναντιον τους.και ενα μικρουτσικο γ. ειναι τρολ
Η ιστορια θα τον κρινει και στην παρουσα φαση σιγουρα μου ειναι αντιπαθης, αλλα ουτε ο χιτλερ ειναι ουτε ο αντιχριστος. Ειναι απλα ενας επιχειρηματιας που (οποια εκπληξις!) θελει να μεγιστοποιησει το κερδος του, ενω ταυτοχρονα εχει ενα pet peeve, την ελευθερια εκφρασης (ακομα και αν οδηγει σε πολυ ασχημες καταστασεις).
Πάντως φίλος ελληνοαμερικάνος μου λέει ότι η νάσα τρώει δις και τρις δολλάρια και δεν κάνει κάτι, ενώ ο Ελον με πολύ λιγότερα πάει μπροστά και ακολουθούν και άλλοι ιδιώτες.
-
Πάντως φίλος ελληνοαμερικάνος μου λέει ότι η νάσα τρώει δις και τρις δολλάρια και δεν κάνει κάτι, ενώ ο Ελον με πολύ λιγότερα πάει μπροστά και ακολουθούν και άλλοι ιδιώτες.
αν ο φιλος σου δεν ειναι σε καποια επιτροπη οπου εχει προσβαση στον προϋπολογισμο της ΝΑΣΑ και της προοδου των projects της, τοτε αυτο που ειπες εχει την ιδια βαρυτητα με το "ενας φιλος απο τον χωριο, δεν τον ξερεις".
-
Ναι αλλά είναι MAGAs ο φίλος του Κρουζερ, και δεν είναι από χωριό, από County είναι, συνταξιούχος σερίφης.
-
δεν χρειαζεται πια να ακους φιλους φιλου, ολα υπαρχουν στο Ιντερνετ απο οταν βγηκε το ΥΤ υπαρχει ελευθερια λογου και πολλα δεν κρυβοντε.
-
αν ο φιλος σου δεν ειναι σε καποια επιτροπη οπου εχει προσβαση στον προϋπολογισμο της ΝΑΣΑ και της προοδου των projects της, τοτε αυτο που ειπες εχει την ιδια βαρυτητα με το "ενας φιλος απο τον χωριο, δεν τον ξερεις".
Οχι γιατρός είναι.
Αλλά εκεί ξέρουν τι βγάζει ο καθένας, λες να μην ξέρουν τι παίρνει η νάσα ?
Τι τους πέρασες....
@wantone said in TESLA FORUM:
δεν χρειαζεται πια να ακους φιλους φιλου, ολα υπαρχουν στο Ιντερνετ απο οταν βγηκε το ΥΤ υπαρχει ελευθερια λογου και πολλα δεν κρυβοντε.
Μην τους τα λες αυτά απότομα, χαλάει το αφήγημα...
-
@lap said in TESLA FORUM:
Ήταν που ήταν περίεργη προσωπικότητα εξαρχής με τα πρόσφατα το ξεφτίλισε.
Δεν θα μπορούμε να κυκλοφορούμε με τα τεσλα ειδικά σε πιο αριστερές χώρες όπως η Ελλάδα. Θα δούμε πιθανώς και περισσότερους εμπρησμούς (ένας ακόμα λόγος να μην το κυκλοφορώ )
Όσο το κρατούσε στο θέμα της woke κουλτούρας να το δεχτώ γιατί η φάση ήταν άθλια εξαρχής και ανώμαλη. Αλλα αυτός πια το γενικεύει.
Δεν ξέρω αλλά βλέπω γενικά χαλεπούς καιρούς να έρχονται με την επικράτηση του τραμπακουλα και τα δις που έχουν συνταχθεί πίσω του.Εγω δεν έχω καταλάβει ακόμη ! Πήρες Τεσλα;;;
Πολλα δεν καταλαβαινεις
Οπως;
-
Υπάρχει ένα πολύ επεξηγηματικό βίντεο στο γιου το τιουμπ που τιτλοφορείται “οικονομία και πληθωρισμός auto vlog”
«Θα πιστέψουν μέχρι και τα ζώα» !
-
Η NASA φτιάχτηκε για να ξεκινήσει και να οργανώσει των πόλεμο των άστρων!!!
Στηρίχθηκε και στηρίζει την Boeing - Lockheed κλπ τέρατα της αεροναυπηγικής!!!
Ο Ιλον ήρθε και έστησε το δικό του σύστημα!
Μιλάμε για την ίδια κατάσταση που υπάρχει σε κάθε καπιταλιστικό κράτος με εργολαβίες!!!
Μην υπάρχει η αυταπάτη ότι πχ τα f16, και τα f35 τα αγοράζουμε από το αμερικανικό κράτος! Από την Lockheed τα αγοράζουμε! Και τα rafale απο την dassault!
Απλά το αμερικανικό κράτος δίνει την άδεια!
Στα αεροπλάνα δεν μπορεί η Lockheed να κρύψει την πώληση, σε πιο ευέλικτα οπλικά συστήματα μπορεί να τα κρύψει, βέβαια εκεί εμπίπτει στην κατηγορία λαθρεμπορίου όπλων(αλλά σίγουρα το κάνουν)!
Για να ξαναέρθω στα του Ιλον.
Προφανώς τώρα θα έχει μια καλύτερη αντιμετώπιση στα διαστημικά συστήματα!!!
Και κάπως πρέπει να δικαιολογηθεί αυτό!
Κακολογώντας τους αντιπάλους είναι ο κλασικός τρόπος! (Βέβαια η Boeing την πάτησε και με τον εγκλωβισμό των αστροναυτών τόσους μήνες στον διεθνή διαστημικό σταθμό) -
@red_monster said in TESLA FORUM:
Υπάρχει ένα πολύ επεξηγηματικό βίντεο στο γιου το τιουμπ που τιτλοφορείται “οικονομία και πληθωρισμός auto vlog”
τα τερατα εννοεις
-
@red_monster said in TESLA FORUM:
τα τερατα εννοεις
Και τα τέρατα ζώα δεν είναι ;
TESLA FORUM