-
@ataim said in TESLA FORUM:
https://www.teslarati.com/tesla-japan-offers-5-year-free-supercharging-inventory-model-y/
Πέντε (5) έτη δωρεάν supercharging στην Ιαπωνία για το προηγούμενο model y
δυνατη προσφορα! δεν εχω ακουσει κατι τοσο καλο ειτε σε αλλη χωρα ειτε οταν εγινε η αλλαγη προς το highland. Ειναι σημαδι ομως ποσο δυνατα μπορει να παιξει κανεις οταν εχει και την υποδομη ανεφοδιασμου δικη του.
-
Αυτό σημαίνει στρατηγική.
-
Τοξικό κλίμα στο Λος Αντζελες και από τα καμένα Tesla
-
Στην εφαρμογή μπορείτε να αλλάξετε τα δολάρια σε ευρώ, την ώρα σε 24ωρη και τη βδομάδα να ξεκινάει Δευτέρα;
-
@subseven said in TESLA FORUM:
Στην εφαρμογή μπορείτε να αλλάξετε τα δολάρια σε ευρώ, την ώρα σε 24ωρη και τη βδομάδα να ξεκινάει Δευτέρα;
Μήπως το κινητό σου είναι σε region Αμερική ή κάτι τέτοιο;
-
Το κινητό είναι (προφανώς) στα αγγλικά, κάτι άλλο δεν βλέπω για locale στο Android. Για κάποιες εφαρμογές μπορείς να ρυθμίσεις ξεχωριστά τη γλώσσα, για της Tesla δεν γίνεται.
Εσύ το έχεις στα ελληνικά και βλέπεις ευρώ ας πούμε;
Επίσης, μου ήρθε μέιλ για 150 χιλιόμετρα δωρεάν supercharging αλλά δεν βλέπω κάτι στην εφαρμογή. Any ideas;Το βρήκα -
@subseven said in TESLA FORUM:
Το κινητό είναι (προφανώς) στα αγγλικά, κάτι άλλο δεν βλέπω για locale στο Android. Για κάποιες εφαρμογές μπορείς να ρυθμίσεις ξεχωριστά τη γλώσσα, για της Tesla δεν γίνεται.
Εσύ το έχεις στα ελληνικά και βλέπεις ευρώ ας πούμε;
Επίσης, μου ήρθε μέιλ για 150 χιλιόμετρα δωρεάν supercharging αλλά δεν βλέπω κάτι στην εφαρμογή. Any ideas;Το βρήκαios εχω στα αγγλικα, με χωρα Ελλαδα. Δεν βλεπω καμμια ρυθμιση για country/region στο app παντως.
Τα 150χλμ φορτισης στα δινουν επειδη βασει ΕΕ ειναι υποχρεωμενοι να το δινουν με ενα συγκεκριμενο soc, το οποιο δεν κανουν. Επομενως σου δινουν τα 150χλμ δωρεαν φορτισης (σε superchargers) ως αντισταθμιση (υπαρχει πιο σωστο ουσιαστικο, το οποιο μου διαφευγει τωρα). Δεν χρειαζεται να κανεις κατι, απλα οταν πας σε sc, πρωτα θα καταναλωθουν αυτα και μετα θα σε χρεωσει. -
-
@piliourits said in TESLA FORUM:
Ήταν που ήταν περίεργη προσωπικότητα εξαρχής με τα πρόσφατα το ξεφτίλισε.
Δεν θα μπορούμε να κυκλοφορούμε με τα τεσλα ειδικά σε πιο αριστερές χώρες όπως η Ελλάδα. Θα δούμε πιθανώς και περισσότερους εμπρησμούς (ένας ακόμα λόγος να μην το κυκλοφορώ )
Όσο το κρατούσε στο θέμα της woke κουλτούρας να το δεχτώ γιατί η φάση ήταν άθλια εξαρχής και ανώμαλη. Αλλα αυτός πια το γενικεύει.
Δεν ξέρω αλλά βλέπω γενικά χαλεπούς καιρούς να έρχονται με την επικράτηση του τραμπακουλα και τα δις που έχουν συνταχθεί πίσω του. -
Ξέχασε να γράψει ο κακομοίρης αρθρογραφούλης, ότι έχει εκτιναχθεί η κατανάλωση ξυδιού σε όλους αυτούς τους γραφικούληδες ηττημένους των εκλογών...
-
@criuser said in TESLA FORUM:
Ξέχασε να γράψει ο κακομοίρης αρθρογραφούλης, ότι έχει εκτιναχθεί η κατανάλωση ξυδιού σε όλους αυτούς τους γραφικούληδες ηττημένους των εκλογών...
Αμάν Αμάν Αμάν!
Κρουζερ υπέρ Τέσλα, και σ όποιον δεν αρέσει, ξυδακι!
Τι άλλο θα δουν τα αμυγδαλωτά μας μάτια... -
Αμάν Αμάν Αμάν!
Τι άλλο θα δουν τα αμυγδαλωτά μας μάτια...Υπέρ μασκ. Είναι διαφορετικό αυτό.
-
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Ήταν που ήταν περίεργη προσωπικότητα εξαρχής με τα πρόσφατα το ξεφτίλισε.
Δεν θα μπορούμε να κυκλοφορούμε με τα τεσλα ειδικά σε πιο αριστερές χώρες όπως η Ελλάδα. Θα δούμε πιθανώς και περισσότερους εμπρησμούς (ένας ακόμα λόγος να μην το κυκλοφορώ )
Όσο το κρατούσε στο θέμα της woke κουλτούρας να το δεχτώ γιατί η φάση ήταν άθλια εξαρχής και ανώμαλη. Αλλα αυτός πια το γενικεύει.
Δεν ξέρω αλλά βλέπω γενικά χαλεπούς καιρούς να έρχονται με την επικράτηση του τραμπακουλα και τα δις που έχουν συνταχθεί πίσω του.Εγω δεν έχω καταλάβει ακόμη ! Πήρες Τεσλα;;;
-
@dettol said in TESLA FORUM:
Αμάν Αμάν Αμάν!
Δηλαδή πλέον αυτοί που αγοράζουν Τέσλα θα βρίζουν τον Μασκ, κι αυτοί που τα φτύνουν τα Τέσλα θα του κάνουν νοητικά
-
Αμάν Αμάν Αμάν!
Δηλαδή πλέον αυτοί που αγοράζουν Τέσλα θα βρίζουν τον Μασκ, κι αυτοί που τα φτύνουν τα Τέσλα θα του κάνουν νοητικά
Για να πάρω dixan και να πλύνω τα ρούχα μου με αυτό, πρέπει να συμφωνώ με ότι λέει ο CEO της henkel;
-
Με κάψουλες πλένετε;
-
@lap said in TESLA FORUM:
Με κάψουλες πλένετε;
Όχι γιατί πάει μία ή δύο κάψουλες αν είναι βρόμικα τα ρούχα.
Σε σκόνη (στα άσπρα που τα πλένω στους 60, οπότε δεν έχει θέμα να διαλυθεί) ή σε υγρό, έχω την δυνατότητα να βαθμονομίσω εγώ την δόση απορρυπαντικού ανάλογα και το πόσο βρόμικα είναι τα ρούχα. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα πρόπλησης!Αλλά είναι άσχετο με το θέμα των Tesla!
Επίσης δεν υπάρχει θέμα μη αγοράς τουοτα, επειδή κατασκευάζονται στην Τουρκία, όπως και οι φανέλες και τα μποξεράκια onurel που φοράω!
Ή η μη χρήση η/υ με windows για να μην κανω πλούσιο των Γκέιτς! Και επί ΕΣΣΔ η αγορά lada για να τους ενισχύσουμε!Νομίζω ότι οι παραπάνω νοοτροπίες χάνουν επαφή με την πραγματικότητα!
-
Αμάν Αμάν Αμάν!
Για να πάρω dixan και να πλύνω τα ρούχα μου με αυτό, πρέπει να συμφωνώ με ότι λέει ο CEO της henkel;
Λογικα όχι εκτος αν είναι κι αυτός σκιωδης πρόεδρος των ΗΠΑ, μανιπουλάρει το Μπιτκοην, ελέγχει τη διασημότερη ονλαην πλατφόρμα, παίρνει τεράστιες εργολαβίες απ το Αμερικανικό κράτος και τα λοιπά που κάνουν πολλους να βλέπουν τον Μασκ ως μοντέρνο ημιθεο
-
Αμάν Αμάν Αμάν!
Λογικα όχι εκτος αν είναι κι αυτός σκιωδης πρόεδρος των ΗΠΑ, μανιπουλάρει το Μπιτκοην, ελέγχει τη διασημότερη ονλαην πλατφόρμα, παίρνει τεράστιες εργολαβίες απ το Αμερικανικό κράτος και τα λοιπά που κάνουν πολλους να βλέπουν τον Μασκ ως μοντέρνο ημιθεο
Δεν θεωρώ κανένα σοβαρό επιχειρηματία άμα μπλέκεται εμφανώς με την πολιτική. Ο σωστός ο ολιγάρχης μένει αφανής.
Αυτός το ξεφτίλισε … οπότε ή μαλακας είναι τελικά ή μπροστινός άλλων -
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Δεν θεωρώ κανένα σοβαρό επιχειρηματία άμα μπλέκεται εμφανώς με την πολιτική. Ο σωστός ο ολιγάρχης μένει αφανής.
Αυτός το ξεφτίλισε … οπότε ή μαλακας είναι τελικά ή μπροστινός άλλωνΣε γενικές γραμμές έχεις δίκιο.
Στο USA έχουν δείξει ότι δεν έχουν τέτοια κολλήματα. Και ο τραμπακουλας πολύ καλός ολιγάρχης είναι και ο ιλον το ίδιο.
Το ότι υπάρχουν και άλλοι που έχουν τα ίδια συμφέροντα με αυτούς τους 2, δεν τους κάνει απαραίτητα μπροστινούς. Μην ξεχνάμε ότι και ο τραμπακουλας και ο ιλον είναι πολύ ψηλά στην κατάταξη του διεθνούς κεφαλαίου!
Σε επίπεδο κυβερνητών πολιτειών και Γερουσιαστών είναι ακόμα πιο έντονο το φαινόμενο με τους Ζάμπλουτους σε αυτές τις θέσεις!Στην Ευρώπη αυτό που λες για αφάνεια των σωστών ολιγαρχών ισχύει στο 150%.
Αυτό που με παραξενεύει πολύ, είναι η αυταπάτη ότι στην Ελλάδα δεν ισχύει το ίδιο και ο κάθε ΑΓΠ, Δράκουλας, πγιοτητας, ΓΑΠ και Κούλης δεν είναι μπροστινός των σωστών ολιγαρχών που μένουν αφανείς και κάνουν κουμάντο!!!
TESLA FORUM