-
Τι είναι ;;;
-
-
Χάρηκα πως έβγαλαν plaid model 3.
Χάρηκα για τον πλούσιο συμπολίτη μου όχι για μένα.
-
@criuser said in TESLA FORUM:
@ntinaras said in TESLA FORUM:
@ataim said in TESLA FORUM:
Πριν βγει το 2 ψωνίστε tsla. Θα πάει άνετα στα 500 μέχρι το τέλος του έτους. Tsla και sol.
Στην Ελλαδα θα πουλουσε ενα Tesla model 1, σε μεγεθος fiat 500. αν ειχε κατω απο 15κ.
Στην Αμερική ένα τέτοιο αμάξι θα κυκλοφορούσε μόνο στα γήπεδα του γκόλφ...
Ε τι να κανουμε, αλλη νοοτροπια εκει, θελουν 4 τονους φορτηγο για καθημερινη χρηση.
-
Mόνιμο ban στους παραπάνω από το tesla forum!
είναι το Model 3 Performance/Ludicrous η όπως το ονομάσουν και καταπίνει θερμικά
-
Σε μαύρο χρώμα είναι φοβερό.
Χθες είδα ένα fl. Χμμμμ δεν μου άρεσε από μπροστά. Πριν ήταν πιο καλό.
-
κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα
φαίνεται να είναι σχεδόν έτοιμο
-
είναι το Model 3 Performance/Ludicrous η όπως το ονομάσουν και καταπίνει θερμικά
Δεν μας αφορά όπως έχετε εσείς τέτοιο κόψιμο.
-
Οι κουκουλες τι ειναι? Για να καλυπτουν την εμφανιση του πριν πατενταριστει και την κλεψει ο κινεζος?
-
Για να μην βγαίνει το χρώμα από την έντονη επιτάχυνση
Τα ίδια έπαθε ο @monman2 με το diesel yaris του και όπως ξέρουμε την άριστη σχέση monman με Τέσλα, το πρόσεξαν.
-
Οι κουκούλες έχουν περισσότερο design language από αυτό που κρύβουν, εκτός αν τελικά βγει έτσι, με τις κουκούλες.
-
[mode troll on]
πανεμορφα τα ατιμα...
για αυτο τους βαζουν κουκουλες...
[mode troll off] -
@lap said in TESLA FORUM:
Σε μαύρο χρώμα είναι φοβερό.
Χθες είδα ένα fl. Χμμμμ δεν μου άρεσε από μπροστά. Πριν ήταν πιο καλό.
Συμφωνώ, άσε η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα γεράσει χειρότερα. Αν βγάλεις το λόγκο, και ανοίξεις και κανα αεραγωγό στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε γιαπωνέζικο, χωρίς να αποτελεί αυτό κανενός είδους μομφή για τα γιαπωνέζικα.
-
[mode no troll on]
πανέμορφες οι κουκούλες
προτείνω να τα δίνουν έτσι.
Αυτά τα μαραφέτια δεν είναι για πολλά-πολλά.
[mode no troll off] -
Μετά από αυτό, το Chaos...
-
Κάποιοι μιλάνε για δύο εκδόσεις performance, μια "απλή" και μια sport με φρένα, πισταδικα ελαστικα, bucket καθίσματα κλπ, πιο σκληροπυρηνική.
-
-
Είδα σήμερα παρκαρισμένο ένα μεγάλο Τέσλα. Δεν ξέρω ποιο μοντέλο ήταν, μακρύ και χαμηλό. Ομορφο.
-
Μάλλον το model s
-
@criuser said in TESLA FORUM:
Είδα σήμερα παρκαρισμένο ένα μεγάλο Τέσλα. Δεν ξέρω ποιο μοντέλο ήταν, μακρύ και χαμηλό. Ομορφο.
Όλα κι όλα 4 μοντέλα έχει
Αλλά και εγώ υποθέτω ότι το S θα ήταν, που δεν κυκλοφορούν πολλά.
TESLA FORUM