-
Νομίζω ότι το έχω ξαναγράψει, κάπου στην πόλη της Μυτιλήνης.
Το έχω πετύχαινω συχνά όταν πηγαίνουμε. -
Εμένα ήταν κάπου στην Αχαία. Κοντά στην Πάτρα.
-
Οχι δικο μου προφανως, αλλα του πατερα μου. Μοντελο καπου 72 ηταν.
-
Το πρώην μου πωλείται ξανά μετά από 10 μήνες σε αντιπροσωπεία γειτονικής πόλης...πρέπει να έμεινε τρελά ικανοποιημένος ο ιδιοκτήτης τού...και αυτός.
-
Ξέρω και τα 2 προηγούμενα μου αυτοκίνητα που είναι και ποιοι τα έχουν και είναι απόλυτα ευχαριστημένοι και οι 2 (Octavia, ka)
Το Octavia το βλέπω και 1-2 φορές το χρόνο.
Το Octavia είναι στα Τρίκαλα και το Ka πατρα
Μόνο το corsa b που είχα προσεγμένο και πούλησα βγήκε ολική καταστροφή αφού η νέα ιδιοκτήτρια του έκανε βλακεία και το κατέστρεψε σε τρακάρισμα που εφταιγε, τουλάχιστον είναι καλα
Το Ibiza της γυναίκας με τα 101 άλογα δώθηκε σε συγγενή στην Θεσσαλονίκη οπότε και εκείνο ξέρω που είναι
-
Το baleno είναι Γρεβενά
Το saxo είναι εδώ Θεσσαλονίκη
Το Astra είναι Λάρισα
Το grand Vitara είναι Πήλιο και έχει αλλάξει και πινακίδα
Το c1 είναι Ηγουμενίτσα
Το GOLF είναι εδώ Θεσσαλονίκη
Το Datsun έχει αποσυρθεί
Η stelvio είναι Ρόδο
Το Piaggio είναι εδώ Θεσσαλονίκη
Το Suzuki address είναι Δράμα. -
Realzeus doesn't like this topic.
-
@dimsabas said in Ξέρετε που είναι το παλιό σας αυτοκίνητο?:
Realzeus doesn't like this topic.
Gεγονος
Θα μπορουσε να βγαλει τρελλα λεφτα διαλυοντας τα και πουλωντας τα ανταλλακτικα , χωρο εχει .
Δημητρη τα δικα σου που ειναι ; -
Έλα σιγά τα λεφτά. Αφού κατά καιρούς μπαίνει κάποιο από τα ΠΕΕ για φτιάξιμο. Στην τελική μέσα με βάζουν...
ΥΓ: Το Xedos και η E-Type έμειναν άφτιαχτα, αν όλα πάνε καλά με την E92.
-
@realzeus said in Ξέρετε που είναι το παλιό σας αυτοκίνητο?:
Έλα σιγά τα λεφτά. Αφού κατά καιρούς μπαίνει κάποιο από τα ΠΕΕ για φτιάξιμο. Στην τελική μέσα με βάζουν...
Φετος ευχομαι να αποκτησεις πολλα λεφτα να τα φτιαξεις ολα και καποιοι μονμαν με ιαπωνικα κουβαδακια να ζηλευουν .
-
@otso said in Ξέρετε που είναι το παλιό σας αυτοκίνητο?:
Φετος ευχομαι να αποκτησεις πολλα λεφτα να τα φτιαξεις ολα και καποιοι μονμαν με ιαπωνικα κουβαδακια να ζηλευουν .
Πως θα τα αποκτησει;
-
@otso: Προσωπικά μόνον υγεία εύχομαι για όλους!!! Οι λαμαρίνες τώρα... αρκεί να έχουμε ένα ασφαλές αυτοκίνητο όλοι μας, να κινούμαστε.
@wantone: Είσαι έξυπνος, είσαι ευγενικός στην συζήτηση, και μπορεί ο άλλος να μάθει πράγματα από σένα, αλλά αυτό που θέλεις να μαθαίνεις τα προσωπικά του αλλουνού, δεν το καταλαβαίνω...
-
@otso: Προσωπικά μόνον υγεία εύχομαι για όλους!!! Οι λαμαρίνες τώρα... αρκεί να έχουμε ένα ασφαλές αυτοκίνητο όλοι μας, να κινούμαστε.
@wantone: Είσαι έξυπνος, είσαι ευγενικός στην συζήτηση, και μπορεί ο άλλος να μάθει πράγματα από σένα, αλλά αυτό που θέλεις να μαθαίνεις τα προσωπικά του αλλουνού, δεν το καταλαβαίνω...
Με μπερδευεις με αλλους γιατι δεν με ενδιαφερει τι κανει ο καθενας εκτος και τρεχει καμμια πυραμιδα να ξερω να τον αποφευγω. Για πλακα το εγραψα για να δειξω οτι με ευχολογια χρηματα δεν αποκτας. Αλλα γενικα σε αυτο το φορουμ ο καθενας καταλαβαινει οτι τον βολευει και μαλιστα αλλοι θελουν να ξερουν τι κανει ο καθενας οχι εγω.
-
Πιστεύω ότι αυτό που είπε ο otso ήταν μια ευχή, δεν ξέρει κάτι παραπάνω ούτε εκείνος για μένα, όπως δεν ξέρω ούτε για εκείνον, ή για εσένα. Μην τα παίρνεις όλα τόσο ανάποδα.
-
Πιστεύω ότι αυτό που είπε ο otso ήταν μια ευχή, δεν ξέρει κάτι παραπάνω ούτε εκείνος για μένα, όπως δεν ξέρω ούτε για εκείνον, ή για εσένα. Μην τα παίρνεις όλα τόσο ανάποδα.
Τι αναποδα; εδω γραφεται οτι ναναι. Αλλοι κανουν αυτο που λες και εσυ επιτιθεσαι σε μενα. Εγω παντως το βλεπω λογικο οταν καποιος παρουσιαζει ενα λαιφσταιλ χλιδης χωρις εξηγηση να υπαρχουν αποριες που τα βρηκε ωστε να μην βρεθουμε σε παρεες πχ με ποινικους που οδηγουν Λαμπο.
-
Πρώτον δεν υπήρξε καμία επίθεση. Μια απορία εξέφρασα, για το ότι ρωτάς (όχι μόνον εσύ) για το που βρίσκει ο καθένας τα χρήματα του.
Δεύτερον, για ποια χλιδή μιλάς; Κάποτε είχαμε κατόχους Ferrari κλπ εδώ... Τώρα μιλάμε για αυτοκίνητα της σειράς, όλοι μας.
Τέλος πάντων, χρονιάρα μέρα, δεν έχει νόημα.
-
Πρώτον δεν υπήρξε καμία επίθεση. Μια απορία εξέφρασα, για το ότι ρωτάς (όχι μόνον εσύ) για το που βρίσκει ο καθένας τα χρήματα του.
Δεύτερον, για ποια χλιδή μιλάς; Κάποτε είχαμε κατόχους Ferrari κλπ εδώ... Τώρα μιλάμε για αυτοκίνητα της σειράς, όλοι μας.
Τέλος πάντων, χρονιάρα μέρα, δεν έχει νόημα.
Γενικα μιλαω, τωρα το φορουμ ειναι ρηχο.
-
@wantone said in Ξέρετε που είναι το παλιό σας αυτοκίνητο?:
με ευχολογια χρηματα δεν αποκτας.
Το μονο σιγουρο , ιδιως αν ευχομαι εγω που δεν θα με ελεγα και τυχερακια , αλλά παλι να μην του ευχηθω ; ιδιως που ακομα και μενα θα με χαροποιουσε να τα εχει ολα στην εντελεια , γιατι και εγω στην θεση του τι ιδιο θα εκανα .
Ξεχωρα οτι ειναι καλο παιδι. -
@otso said in Ξέρετε που είναι το παλιό σας αυτοκίνητο?:
@wantone said in Ξέρετε που είναι το παλιό σας αυτοκίνητο?:
με ευχολογια χρηματα δεν αποκτας.
Το μονο σιγουρο , ιδιως αν ευχομαι εγω που δεν θα με ελεγα και τυχερακια , αλλά παλι να μην του ευχηθω ; ιδιως που ακομα και μενα θα με χαροποιουσε να τα εχει ολα στην εντελεια , γιατι και εγω στην θεση του τι ιδιο θα εκανα .
Ξεχωρα οτι ειναι καλο παιδι.Να του ευχηθεις να εχει υγεια, Τα χρηματα ειτε τα δουλευεις ειτε κανεις καλες επενδυσεις και τα μαζευεις απο εκει.
-
Νομίζω παιδιά ότι χωρίς λόγο παρεξηγηθήκαμε, μέρα που είναι κιόλας. Να είμαστε όλοι καλά και να έχουμε μια ζωή χωρίς μεγάλες (γιατί κάποιες θα έχουμε σίγουρα) δυσκολίες. Ειρήνη κι αγάπη!
Ξέρετε που είναι το παλιό σας αυτοκίνητο?