-
@elteo said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Πολλά παιδιά αγοράζουν τέτοια πληκτρολόγια και ποντίκια. Απλώς είστε μπαρμπαδες και δεν το ξέρετε.
200 ευρώ πληκτρολόγιο και 122 mouse...? yeah sure!
Αφού δεν ασχολείσαι με το gaming τι γελάς;
γεια σου ρε lap gamer
εχεις παντως λαθος
ξεπουλανε αυτα τα πανακριβα
μαζευουνε χαρτζηλικια απο παππουδες και αγοραζουνε -
Πολλά παιδιά αγοράζουν τέτοια πληκτρολόγια και ποντίκια. Απλώς είστε μπαρμπαδες και δεν το ξέρετε.
200 ευρώ πληκτρολόγιο και 122 mouse...? yeah sure!
Αφού δεν ασχολείσαι με το gaming τι γελάς;
γεια σου ρε lap gamer
Δυστυχώς ενώ έχω πλέον ας πούμε μια άλφα οικονομική δυνατότητα να αγοράσω σούπερ pc και οθόνες και πληκτρολόγια, δεν έχω καθόλου χρόνο. Ενώ το θέλω πάρα μα πάρα πολύ.
Το gaming είναι τέλειο.
-
Καλησπέρα!
Εχει κανένας εμπειρία από smart εξοπλισμό;
Στο κατάστημα που ετοιμάζουμε θα ήθελα να μπορώ απομακρυσμένα να μπορώ να ανάψω η να κλείσω απομακρυσμένα τα φώτα, η έστω κάποια από τα φώτα.
Θα μπεί συναγερμός και κάμερες εξωτερικά του καταστήματος αρχικά(θα προσθέσουμε και εντός αργότερα) και τα δυο της εταιρίας hik vision. -
@limited_one said in Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]:
Καλησπέρα!
Στο κατάστημα που ετοιμάζουμε θα ήθελα να μπορώ απομακρυσμένα να μπορώ να ανάψω η να κλείσω απομακρυσμένα τα φώτα, η έστω κάποια από τα φώτα.
Θα μπεί συναγερμός και κάμερες εξωτερικά του καταστήματος αρχικά(θα προσθέσουμε και εντός αργότερα) και τα δυο της εταιρίας hik vision.Εάν θέλεις να κάνεις με επαγγελματικό εξοπλισμό θα μπορούσες να κάνεις με KNX ή αυτά που χρησιμοποιώ στην δουλειά μου με την εταιρεία CARLO GAVAZZI.
Αν πάλι θέλεις σε ποιότητα απλής χρήσης, όπως λέω οικιακής χρήσης και πολύ φθηνότερης, να επιλέξεις να πας με SOMFY.
Η 1η περίπτωση θέλει ηλεκτρολογική σοβαρή εγκατάσταση και προγραμματισμό από εξειδικευμένο.
Η 2η περίπτωση γίνεται απλή εγκατάσταση ακόμα και από σένα με ασφαλή τρόπο και προγραμματισμό πάλι από σένα μέσω του κινητού σου ή μέσω υπολογιστή.
Έχουν τα υπέρ τους και τα κατά τους. -
@polioan said in Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]:
@limited_one said in Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]:
Καλησπέρα!
Θα μπεί συναγερμός και κάμερες εξωτερικά του καταστήματος αρχικά(θα προσθέσουμε και εντός αργότερα) και τα δυο της εταιρίας hik vision.Εάν θέλεις να κάνεις με επαγγελματικό εξοπλισμό θα μπορούσες να κάνεις με KNX ή αυτά που χρησιμοποιώ στην δουλειά μου με την εταιρεία CARLO GAVAZZI.
Αν πάλι θέλεις σε ποιότητα απλής χρήσης, όπως λέω οικιακής χρήσης και πολύ φθηνότερης, να επιλέξεις να πας με SOMFY.
Η 1η περίπτωση θέλει ηλεκτρολογική σοβαρή εγκατάσταση και προγραμματισμό από εξειδικευμένο.
Η 2η περίπτωση γίνεται απλή εγκατάσταση ακόμα και από σένα με ασφαλή τρόπο και προγραμματισμό πάλι από σένα μέσω του κινητού σου ή μέσω υπολογιστή.
Έχουν τα υπέρ τους και τα κατά τους.Μάλλον η πρώτη λύση δεν μας κάνει γιατί στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση υπάρχουν πολλοί περιορισμοί.
Θα κοιτάξω για somfy λοιπόν..
Ευχαριστώ; -
Ρε παιδιά, τι γίνεται με τα email που είχαμε στο MSN?
Έκανα ένα googleάρισμα και είδα πως έχουν συγχωνευτεί με το Outlook.com
Δεν έχω χρόνο/διάθεση αυτή τη στιγμή να το ψάξω περαιτέρω, εσείς έχετε βγάλει άκρη; -
Τι να σε πω... ένα hotmail που είχα, καταργήθηκε επειδή είχα χρόνια να μπω.
-
Ποιο tv-box προτείνετε για αποκλειστική χρήση streaming και Netflix? Πρέπει οπωσδήποτε να είναι συμβατό για Netfix .
Τελευταίο που είχα ήταν το Xiaomi Mi Box S , οκ έπαιζε αλλά έτρωγε και τα κολλήματα του ! -
@yem said in Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]:
Ποιο tv-box προτείνετε για αποκλειστική χρήση streaming και Netflix? Πρέπει οπωσδήποτε να είναι συμβατό για Netfix .
Τελευταίο που είχα ήταν το Xiaomi Mi Box S , οκ έπαιζε αλλά έτρωγε και τα κολλήματα του !Εγώ έχω το Chromecast TV 4K.
Καμία σχέση με το Xiaomi.
Παίζει νεράκι χωρίς θέματα.Απλά έχεις περιορισμούς όπως να συνδέσεις σκληρό απάνω. Αν το θες μόνο για νετφλιξ είσαι οκ.
-
Έχεις βάλει και stremio?
-
Έχεις βάλει και stremio?
παρε μια σμαρτ και εισαι τζαμι
αμα ειναι και ανδροιντ εχεις και τα αποδελοιπα στρεμια και σια -
@gatoz said in Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]:
Έχεις βάλει και stremio?
παρε μια σμαρτ και εισαι τζαμι
αμα ειναι και ανδροιντ εχεις και τα αποδελοιπα στρεμια και σιαΠατέρα πως δεν το σκέφτηκα να πετάξω ολοκαίνουρια tv -10ετίας - για να βλέπει σασμό και μαέστρο στο νετφλιξ η γυναίκα , ποιο οικονομικό θα μου έρθει απο το να πάρω το tvbox xaxaxxa.
Επίσης στην καινούρια LG που με έπεισες να πάρω με το γ@μ@το magic remote δεν κατεβάζει stremio -
Σασμο βλέπεις από το κόκκινο κουμπί!
Και εμείς βλέπουμε!!!
-
Βλέπω:
GOOGLE CHROMECAST HD 2022 STREAMING MEDIA PLAYER
Και Media Streamer Google ChromeCast with Google TV 4kΛογικά το ένα είναι hd ready 1080p και το άλλο 4kfullhd? Εμένα που η TV είναι 1080p full hd (1920 x 1080 pixels) θα μου κάνει διαφορά το καλύτερο ?
-
Καλα ρε ακόμα 1080p έχεις;
60hz?????
-
Τελευταίο που είχα ήταν το Xiaomi Mi Box S , οκ έπαιζε αλλά έτρωγε και τα κολλήματα του !
Με το νεότερο Mi Box S 2nd Gen πάντως δεν έχω θέματα μισό χρόνο τώρα. Αυτό ή το Google Smart TV stick θα έπαιρνα πάντως.
-
@lap said in Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]:
Καλα ρε ακόμα 1080p έχεις;
60hz?????
Μέχρι να καεί - σκ@τ@ στο στόμα μου- δεν θα φύγει απο την κουζίνα .
Παρά τρίχα να έφευγε για Αλεποχώρι το καλοκαίρι αλλά μας πρόλαβε η αντίστοιχη tft του πεθερού που έκανε σημάδια !
Σκύλος μαύρος λέμε https://www.manua.ls/lg/42lf2500/specifications -
Έχεις βάλει και stremio?
Όχι δεν κάνω τέτοια εγώ ...δεν είμαι και κάνε γύφτος!!
Αν είσαι σε 1080 τηλεόραση πάρε το ανάλογο. -
Τελευταίο που είχα ήταν το Xiaomi Mi Box S , οκ έπαιζε αλλά έτρωγε και τα κολλήματα του !Xiaomi stick 4k για οικονομική λύση ,αλλιώς αν θες να παίζουν όλα νεράκι πρέπει να δώσεις 3ψηφιο ποσό
-
Έχω NOKIA Streaming Box 8000.
Ήταν μάλλον πιο ακριβό από κάποια αντίστοιχα, αλλά πλήρως ικανοποιημένος. Έχει ότι ζητάς , έχει google play store , να κατεβάσεις τα πάντα και δεν κολλάει ποτέ (σε εμένα τουλάχιστον). Επίσης σημαντικό, "δυνατός" δέκτης wifi.
Ωραίο τηλεκοντρόλ και με σύγχρονες επώνυμες τηλεοράσεις συγχρονίζει το τηλεκοντρόλ του και επομένως δε χρειάζεσαι δύο διαφορετικά χειριστήρια. Πιθανότατα να το κάνουν όλα τα ανταγωνιστικά του , απλά το αναφέρω.
Καμία σχέση με εξοικείωση επί του θέματος , απλά εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]